Bästa helgen på länge



Även denna helgen har verkligen varit KANON!

Började med ett oerhört trevligt julbord med mitt gamla jobb. Julbordet var i Norsesund och kvällen avslutades sedan på torran & basic...där jag på fyllan blev "tvingad" av Pia att ta ur min tung piercing, så nu har jag inte den längre...får se hur det blir med den i fortsättningen.







Jag i fredags




   

  

Mina goa gamla "lagerråttor" :)





Lördagen blev väldigt slapp och mysig. Den spenderade jag med en himla go kille, tacos & robinsson! ;)

Söndagen blev det en tripp till Allum..där jag spenderade alldeles för mycket pengar.
Köpte två par nya skor, en kofta, en tröja, lack leggins, smink & trosor :)
Träffade även min himla goa söta Natta sen. Va sååå längesen vi sågs och nu äntligen!



Söta Natta letar ljus till hennes första julgran! :)



Kvällen blev hur bra som helst den med. För den spenderade jag med min underbart goa Lollo. Vi var på bio och såg "Luftslottet som sprängdes".
Så himla bra film alltså. Alla dom har varit kanonbra, men trean var klart bäst!
Innan bion kom Lollo hem till mig, då blev en hel del uppdateringar, middag med mamma & syrran sen en himla gooo smoothie på Frank´s i stan innan vi fick mysa ihop i biomörkret med popcorn, fanta, jobbiga killar bredvid oss och fötterna på sätet framför. (iaf för min del).
Efter bion blev det väldigt dålig tajming för mig med tåget så jag fick sitta och vänta länge på stationen helt själv, men sån tur var fick jag lite sällskap i tel en stund;) Väl på tåget så kom jag till Sävenäs...där var dom tvugna att vända på tåget och köra tillbaka för att byta spår. Jag och tåg alltså, Vi går INTE ihop!

Idag har jag iaf varit på jobbet i Stenkullen och hälsat på. Gick igenom lite fakturor med Mandy & Jonas tillsammans med Fouad. Blev en trevlig lunch på det nya stället i Stenkullen..nåt italienskt vid stationen, rätt göt faktist! Vid 14.30 tiden drog vi oss sen hemåt skåneland igen. Först ett litet pistop hemma hos mamma för att lassa in lite mer saker som jag ska ha med till Malmö. Så på onsdag smäller det äntligen!
Då går flytten till Malmö och mina nya lägenhet! :)

Är egentligen hur trött som helst..så borde sova nu. Ska bara skriva klart detta inlägg och sen blir det sängen!


Puss på er alla!




Mot Stenkullen



Ja men då var det juh äntligen fredag!! :)



Hade en mycket bra kväll med Malin på stan igår efter jobbet. Först blev det lite shopping på Gina (Ovanligt),
sen en bit mat och tillslut en go kaffe & kaka på Espresso House.
Tog 20.38 tåget hem...så var juh inte hemma förrän 22.15 ca..då var det raka vägen in i duschen, sen ner och hämta tvätten, packa, blåsa hår, förbereda och sen sova!





Fika med Malin på Espresso House i Malmö






 

På tåget





Bara cirkus 2 timmar kvar här på jobbet idag med, känns rätt gött måste jag säga.
Sen blir det tre timmars sovande på tåget på väg hem. Kunde juh inte sova på tåget i morse, för satt ju bredvid tjejen med Greys på datorn idag igen..då kan man INTE sova :P
Sen är det snabba ryck hem till stenkullen för att byta om och ev. hinna byta några ord med mammsen innan det bär iväg igen.
Längtar verkligen till ikväll, ska bli sååå himla kul! :)


På lördag blir det förhoppingsvis en heldag/kväll med en go kille ;) Sen ev träffa både Natta & Lollo på söndag. Mycket ska hinnas med! Men det är bara kul. Stannar ju i stenkullen tills på måndag eftermiddag, så då får man passa på :)




Min älskade Lollo & jag på cypern i sommras





Natta & hennes kille Fidde på min 20-års fest..hehe







Hej svejs!










Quickoven



Måste nämna en väldigt bra "restaurang" som snart kommer att finnas lite varstans i Sverige.

Quickoven är en varuautomat som ger dig en varm måltid på max 90 sek.










Jag förstår inte att man inte tänkt på det tidigare. För mig som pendlar en hel del nu är denna automat helt klockren. Tänk vad gott med en varm lagad rätt istället för en korv på centralen medans man väntar på tåget :)
Eller vad tycker ni, Låter inte detta som en väldigt bra grej?


Gå in på deras hemsida och läs mer om denna fantastiska idé som Mats Ödgren och Anders Sjöstrand ligger bakom!

















solen skiner & jag mår bra!



Ahhh men då var det snart helg igen juh :)

Jag skriver det ofta, men gud vad tiden går fort. Det är faktiskt lite skrämmande. Jag har redan varit här i snart två månder och det känns som det var igår jag började.
Det har ju inte riktigt kännts som om jag ska jobba & bo här nu. Eftersom jag bor i Ängelholm i mina väskor, så känns det som om detta bara är något tillfälligt. Typ en praktik el något liknande, men så är det ju inte.
Det kommer kännas jättemycket annorlunda sen när jag äntligen får min lägeneht och kan "slå mig till ro" här i Malmö. Då kommer jag juh verkligen känna att det är på riktigt.
Nu är det inte långt kvar tills jag bor här. Får ju nycklarna på tisdag, men kommer inte kunna flytta in förrän på torsdag. Då Filip ska hjälpa mig att köra ner mina saker. Jag skulle juh kunna ta med en väska på tåget, men det blir så bökigt. Lika bra att få ner alltihop samtidigt. Sen kommer ju som sagt brorsan ner på lördagen sen med resten av min saker som jag har hemma hos mamma. Undra vad jag kommer pyssla med resten av den helgen..?? hmmm fixa i lägenheten kanske. Det ska bli så kul att få sitt eget och pynta & inreda det lite så man kanske kan få lite julkänsla med. Ska ju trots allt vara här nere fram till jul sen :)




Jag, Elliot, Syrran, mamma & oma på julafton 2008. <3








Jo, tränade ju Body Step igår.
Gud vad kul & skönt det var att få svettas så mycket som man verkligen gör på det passet.
Lite tråkigt bara att dom fortfarande har en gammal korr. Den som va här i Malmö igår var ju i Lerum för längesen. Så när dom har release nästa gång kan jag juh den korren med..hehe. lite kul ändå :)
Fick en liten chock när jag gick in i salen kan jag säga. Möttes då av en kille som jag kände så väl igen..visste precis vem han var. Syrrans kompis mans tvillingbror. Hängde ni med?! :) När man ser någon som man känner igen så mycket så tror man att man känner den personen, så jag var juh inte långt ifrån att hälsa på honom. Haha, han hade nog blivit lite fundersam då tror jag :P








Idag efter jobbet blir det ju  som sagt lite fika/shopping med Malin. Solen skiner här idag, så man kan ju hoppas att den håller i sig resten av dagen med. Kom iof precis på att solen har ju gått ner när vi slutar..men ändå.
Inget regn iaf.

Sen jobbar jag bara fram till ca 12.30 imon...för 13.08 går tåget hem till Göteborg.
Ska iväg på lite galej på kvällen, det kommer bli kul ;)






Skånetrafiken = skit!



Då var biljetten hem till Göteborg bokad igen...fan, känns inte som jag gör något annat än att åka fram och tillbaka. Men detta är faktist sista helgen jag ska hem nu innan jul..ska bli skönt att få stanna här lite o få besök ist för att ja ska flänga hela tiden.
Syrran & co kommer ju till Lucia, helgen efter det kommer Lollo & sen är det jul..så det kommer gå undan.
Sen sitter man där framför kalle igen..sjukt!

Igår efter jobbet gick jag bort och tränade en snabbis. Blev 20 tunga minutrar på crossen. Men vilken grym maskin dom har här..med tv & grejjer i. Så jag kollade på that 70`s show igår medans jag svettades som tusan.
Sen blev det även massa mage & rygg på det, gött!
Idag ska jag träna body step! Sen blir det raka vägen hem för att fixa lite. Ska även försöka komma i säng DIREKT efter Greys idag, men får la se hur det går.

Förresten...dom senaste två dagarna på tåget har jag hamnat bredvid en tjej som sitter och tittar på just Greys.
Inte illa att sitta och titta på det på väg till jobbet :) Höll på att börja gråta i morse dock!! hur fan skulle det se ut? Haha, ingen skulle ju fatta varför jag grät :P

Men dessa jääävla tåg alltså. Blir såå trött. Både idag och igår var vi tvugna att gå av i Helsingborg för att sätta oss på tåget framför. För dom kunde inte koppla ihop vagnarna. Det innebar juh också typ dubbelt så mycket folk. Fyyy, det va inga roliga resor. Sen dessa galna busschaufförer. Det är helt sjukt. Jag trodde bara det var jag som tyckte dom körde illa, men icke! jag hör folk varje dag på bussen som klagar och förvarnar folk att dom ska hålla i sig för att dom kör som om de har stulit bussen!




    






I morgon efter jobbet ska Malin & jag ut på stan och jaga nånting att ha på oss till julfesten nästa fredag :)
Hoppas verkligen jag hittar nåt!




Hahaha..pratade med Lollo i morse & stackarn fick ju ta all skit jag kände för skånetrafiken. Sorry!
Ett väldigt roligt SMS kom även på tal. Kan inte sluta skratta..haha!







Swerin klanen



Detta va goa tider det!

Såhär såg det ut varje kväll runt köksbordet på Flintakroken 32 i Stenkullen :)

Kvällsmat bestående av leverpastejmackor skurna i små bitar.








Från höger: Christopher, Andréa (jag), Sebastian, Alexander, Stephanie.









Mmmmmm



Idag skiner solen här i Malmö igen, det är ju bara för bra! För igår var det inget gött väder..bara regn o kallt o grått. Nu kanske man får lite livsglädje med...hehe.

Tänkte minsann träna idag efter jobbet med...men det blir mycket senare idag. Det jag vill gå på är inte förrän kl 18. så ja kommer komma hem ganska sent idag dessvärre. Får se hur jag gör. Kanske tar en sväng på gymmet ist. Egentligen vill jag gå på Body Stepen. Det är ju sååå kul!
Har rätt go träningsvärk idag kan jag säga..men guuud så skönt det är att få känna det igen. Längtat!

Idag är det exakt EN VECKA kvar tills jag får lägenheten! Tiden har gått väldans fort.
Det ska bli så kul så ni anar inte :)

Redan planerat in ett besök helgen 11-13 dec. Då kommer Syrran, Fredrik & Elliot.
Helgen innan det hoppas jag att Lollo kan slita sig från jobbet lite. Och så kommer nog även Sebbe med alla mina saker då med :)






Adjöööö









Fullspäckad måndag



Idag har vart en rätt så händelserik dag. Började iof väääldgt trögstartat på jobbet.
Vid 11-tiden rullade vi iväg till Köpenhamn iaf..det va gött o få komma bort från jobbet lite.
Kom tillbaka vid 15.15...stannade ett litet tag innan det var dax att knalla bort till gymmet.
ÄNTLIGEN! Tränade Body Pump mellan 16.30-17.30. Så skönt att få komma igång igen.
Lite annorlunda här mot hur det är i Lerum..eller så e det bara att man ska vänja sig. Störde mig redan på lite småsaker. Liten sal, otrevligt folk & inga hantlar till body pumpen. Men men...de ger la sig.

Va hemma vid 19.30...då var det matlagning & Ullared som gällde.

Nu är det Paradise Hotell, herregud säger jag bara!

Fick en väldigt uppmuntrande film av Osten innan, tack! Den fick mig att le kan jag säga!




TITTA HÄR! :)





http://www.tackfilm.se/?id=1259008371194RA92






PUSS!





Tiden springer iväg




Det är helt sjukt vad helgerna går fort. :( Denna helgen sprang juh verkligen bara förbi.

Men den va bra! Fredan blev hur bra som helst, mysig som bara den! ;)
Lördagen började med ett gött MRL 75 pass. Åååhhh..det pirrade verkligen i hela kroppen innan passet. jag var så glad. Trodde inte jag skulle orka alls mycket, men det gjorde jag! Är stolt över mig själv. Shit vad kul det va.
Gick 15 min på bandet efteråt med. Svettan lacka om man säger så.

Sen började jag med att sortera ut det som jag måsteh a med mig hit till Malmö. Det blev en del lådor iaf...typ 7st + en massa annat bröte. Men tur att man har världens bästa bror som ska köra ner allt till mig! :)
Lördagskvällen spenderade jag hemma hos Syrran,Fredrik & Elliot med Pizza,godis & tv. Såå gott.
Syrran va liiite lätt bakis, så hon hade en tendens att somna ifrån oss några gånger. Hon pallar juh trycket...det märker man juh..hehe.


  


     

Blev en hel del mys med mammas katt Rooosi med. Hon e go!



Jag va hemma runt 23 tiden igen...och däckade rätt fort efter det. Tänkte att ja skulle gå upp o träna på morgonen eftersom det var gratis träning hela helgen så är det juh bra att passa på. Men det blev inte så mkt med det. Sov till 11.30 ist :) och fortsatte sen med packandet. Det blev verkligen en slapp söndag.
Tog som vanligt tåget till Ängelholm 17.42. Sjukt mycket folk på tåget...så tur att jag hade bokat sittplats.
Fick iof sitta bredvid en tjock gubbe som tog upp både sin & MIN plats. Usch!

Väl "hemma" blev det slappt framför tv:n med lite godis & Bridget Jones.



Nu sitter man här igen. det båser en del ute idag med faktist...inte lika illa som i onsdags iof, och det är ju tur det.Fouad & jag ska snart åka över till Köpenhamn & hälsa på lite kollegor.
Kul att göra något annat än o bara sitta här faktist! :)



Premiär träning på Forum i eftermiddag med. Då är det Body Pump som gäller!











Vår?




Precis kommit in från lunchen med Malin nu. Vi satt UTE och åt i den underbara solen.
Känns som det är vår ute! Men det är ju tyvärr en bit kvar dit.





     

Ser det inte underbart ut?

Tänk vad fint det kommer att vara på sommarn då :)






Puss








Sol, sol strååålande sol!



Ja, det är helt otroligt! Solen skiner som bara den här i Malmö, underbart!
Man märker med en gång vad mycket gladare och piggare man blir. Det har ju varit mörkt, grått o tråkigt rätt länge nu, så detta behövdes verkligen. Bara för att jag sola igår säkert..:P
Från regn & storm i onsdags till underbart höst sol idag. Malmö är allt bra ibland.
Har haft en liten diskussion med Fouad här idag ang. Göteborg VS Malmö. Han tycker ju såklart att Malmö är den bästa staden att bo i. Allt är så bra här enligt honom, och Göteborg är INTE alls bra. Jag kan ju faktiskt inte säga emot, för jag vet juh inte så mycket om stan än, men det lilla jag sett & utforskat har ju vart kanon hitills.
Jag älskar mitt Göteborg, och tror att jag alltid kommer tycka det är den bästa staden.
Men man ska juh aldrig säga aldrig, eller hur?





Såhär ser det ut på himlen i Malmö idag :)






Jag är ganska säker på att jag kommer trivas hur bra som helst här i Malmö. Lägenheten jag ska bo i ligger juh jättebra, precis granne med ett stort köpcentrum. kan det bli bättre? :)
Sen kommer jag juh spendera rätt mycket tid på gymmet med. Det här blir bra!

Har precis haft lite morgonmöte, som vi har varje fredag. Idag var det min tur att ta med frukost också..så det har vi med ätit. Nu väntar bara fikat tills i eftermiddag som jag med har ordnat! Det är väldigt bra det där med att vi börjat med frukost & fika varje fredag tycker jag. Blir lixom lite fredagsmys redan på jobbet.

Man känner verkligen att det är fredag.







Glader



Heeej!

Denna dagen har vart bra!
Gick väldigt bra på jobbet och jag var på strålande humör, kanske hade med gårdagen att göra? :)
Åt ärtsoppa & pannkakor till lunch, sist det serverades var det inte en lika bra torsdag.
Då jag gjorde min snygga vurpa om ni minns? :P

Efter jobbet gick jag iaf bort till gymmet  för att hämta upp mitt kort. Är verkligen suuuuper glad, nu kan jag ätnligen sätta igång! Börjar nog på måndag med ett gött Body Pump pass. (om jag kommer med).
För dom har inget bokningssystem på det gymmet vilket är lite dumt. Utan man får gå dit o kolla om det finns plats tidigast en timme innan...lite annorlunda, men kan nog va bra det med.
Blev även en solning här i Ängelholm..har ett skit bra solcentrer här med drop in solarium. GULD!
Ringde precis till gymmet i Stenkullen (LSC) med och bokade mig på MRL:en där på lördag...blev 12e reserv, men nu är jag iaf med i gamet. Sist blev det juh en liten miss! Mycket kan hända på två dagar med...får hoppas nån har ätit alldeles för mycket på fredag kväll framför Idol så att dom inte orkar upp dagen efter, haha!




  

Cooolt ljus va? :)


 

Puss på min nya bästa vän!




Ja, som vanligt så bär det av hem till Stenkullen imon igen...fast först så blir det ett stopp i Göteborg.
Hoppas det blir lika bra som sist ;)

Lördag blir det juh träning då. Sen tänkte jag ägna hela dagen åt att packa ihop alla mina saker där hemma.
Packa i ordnig det så att mamma bara lätt kan slänga in det i bilen för att köra ner det hit till Ängelholm.
Kvällen kommer jag förhoppningsvis spendera med sis, Fredrik & Elliot. Känns som det var jääättelängesen jag såg dom sist. Är juh iof 3 veckor el nåt..gaah! Saknar våra myskvällar!!



Ne hörni! Nu måste jag diska, plocka undan, packa, duscha o sen sova!


Tchüss!







 


Sikken dag alltså


Jag säger då detta!! Shiiiit vad det blåste & regna här igår. Helt otroligt.
Såg en gubbe här utanför som stog o höll sig i en stolpe för att inte flyga iväg, men det gjordeh hans hatt ist..hehe, så han var juh ändå tvungen att springa efter o hämta den.
Cyklarna här utanför låg också välta nästan alla. Det susade verkligen i hela huset.
Lite läskigt!

Var hos Niclas igår och skrev på kontraktet för lägenheten. Är så glad, äntligen! :)
Tur att jag fick skjuts dit av en jobbarkompis kan jag säga, annars hade jag nog blåst bort påväg till bussen.
Jag hade tom sån tur så jag slapp följa med ut på parkeringen o hämta bilen..så jag stog snällt kvar här nere i receptionen och väntade. Hann visserligen ändå bli rätt blöt på vägen från dörren till bilen...va la ca 5m.
Ja, ni fattar juh! Fick även skjuts tillbaka sen, tog tåget från en annan hållplats i Malmö. Svågertorp heter den...jag kände mig inte så hemma där, så jag frågade lite om hur tågen gick...jääädrar va otrevliga dom va.
"Står inte det på tavlan där ute?" fick jag till svar.
Hörde dom inte att jag inte var därifrån o inte förstår mig på deras skånetrafik?! :P
Jag kom med tåget iaf, och sån tur var, var det en jättetrevlig tågkonduktör på det tåget. Frågade även honom lite saker och han va hur skön som helst, började tjata på massa där.
Han höll ändå med mig lite om hur tågen går & inte går! :) Jag kom så långt som till Helsingborg iaf, där fick vi byta till ersättningsbussar. Herregud säger jag bara, tog ett tag innan jag fattade vart jag skulle gå, irrade verkligen runt där som en höna o fatta ingenting. (Va nog iof inte ensam) hörde en del förvirrade göteborgare som va helt borta. Till råga på allt så hade jag tanten från Statistiska Centralbyrån i tel med, så samtidigt som jag skulle svara på hennes dumma frågor skulle jag ha koll på vart jag skulle gå någonstans.
Tur att det äntligen var sista gången dom ringde mig! Woohoo!
Ahh, men tillsut så hittade jag iaf vart jag skulle. Såg en hel flock med folk så jag gick dit, frågade en gubbe om det skulle komma en buss mot Göteborg. Yes, det skulle det. Inom 2 min kom det en buss och jag ställde mig längst fram, kom på bussen först av alla. Haha...rätt bra gjort ändå tycker jag!
Sen fick alla på bussen för sig att jag visste allt! Många frågade mig vart denna bussen skulle gå, till Göteborg el Ängelholm..hmm ja du..ser jag ut o veta det? Tydligen! :) Men bussen gick iaf bara till Ängelholm vad jag hade hört så det sa jag till dom..och visst hade jag rätt! Satt en tant bredvid mig som skulle prata hela tiden, jobba sig med säkerhetsbältet o annat tjaffs. När hon va tyst i en kort sekund passade jag på att plugga i I poden..så slapp jag hennes tjöt resten av resan! :)

Ahh det var en händelserik kväll igår måste jag säga!






På tåget påväg mot Helsingborg....såhär ser det ut var eviga dag!



Promenaden från stationen i Ängelholm och upp till lägenheten var en riktig kamp. Hade jag bara stått stilla utan att spänna mig. hade jag GARANTERAT blåst iväg. Det som var bra var att jag hade vinden i ryggen..så det gick ju rätt fort hem med lite hjälp. Köndes som jag flög fram ibland! :)




I morse var jag uppe med tuppen som vanligt...eller nä förresten, jag går ju upp INNAN tuppen.
Men snart är den äntligen slut på det...då kan jag juh sova ända till 6.30...sovmorgon!!




Det borde faktiskt vara förbjudet att gå upp såhär tidigt!





Skönt att det är torsdag idag iaf, det betyder att det är fredag imorgon och att det är HELG!
Åker juh hem denna helgen med, för att börja packa ihop mina saker där hemma.
Ska bli så fruktansvärt skönt & kul att få sitt eget o äntligen få bo i Malmö.
Det betyder även att jag ska komma igång med min träning, underbart!





Jag idag!









Storm i Skåne!



Näääääj!

Det ska tydligen komma in ett stormoväder här idag, och det betyder dåligt för mig!
Kommer ju påverka tågtrafiken så det skriker om det...klarar dom inte av lite löv så hur f*n ska dom fixa detta?! Kommer la få sova över på Malmö Central inatt...

Läs här:

http://www.aftonbladet.se/vader/article6143416.ab




Det blåser verkligen så mycket nu att det susar här inne + lite gött regn på det.
Längtar inte tills jag ska gå ut sen alltså!!







 Såhär kommer jag nog se ut sen när jag ska gå till bussen :/













18 Nov = Bra dag!



Hej hej hallå dagboken!

Hehehe...Bert i Berts dagbok den, gamle räven skrev alltid så. Det var ett program som va rätt populärt hemma hos fam Swerin för många år sen. Tror tom vi har ALLA avsnitt inspelade på VHS :)

Försökte fixa till min blogg lite igår med hjälp utav Jessica. Hon fixade jättebra, men bilderna såg tyvärr lite konstiga ut eftersom dom blev så utdragna. Ville sen ha tillbaka mitt kära öga..men det fanns inte kvar.
Så nu hittade jag en annan stilmall, inte lika rolig..men ni får stå ut ett tag iaf.

Idag ska jag iaf träffa Niclas och skriva på kontraktet för lägenheten, känner mig ungefär så här!












Stort Grattis till min underbara lillebror Sebastian som fyller 22 år idag!

GRATTIS!






 

 



Syskonkärlek..? ;)





Haj haj




ketchup!


Kanske borde vaccinera sig ändå..alla gör juh det! Man vill juh inte gå runt o grymta som en gris :P

Gick ju förbi gymmet igår & skulle köpa kort..men blev inte så mycket av det. Eftersom vi får rabbat från jobbet så var jag tvungen att ta kontakt med deras VD. Så nu är mailet skickat till honom iaf. Hoppas på ett snabbt svar!
Har även fixat så jag ska byta fack. hade juh inte betalat någon avgift under oktober månad..så nu ör jag i full gång med att grejja det med.

Så fick jag ju reda på att jag äntligen har fått lägenheten igår med!!
Nu är det bara & vänta tills jag får svar på när jag kan flytta in.
Förhoppningsvis blir det juh den 1 dec, men kan även bli 1 jan. Hoppas på det förstnämnda!
Så nu är man juh lite mer förberedd på vad som ska hända iaf.
Åhhh vet ni va?!! Jag pratade precis med Niclas, som ska hyra ut lägenheten.
Jag får tillgång till lägenheten den 1a dec!!! Jiiihhaaa!! Fan vad glad jag är nu!
Så i morgon ska jag redan skriva på kontraktet, och kl 12 den 1 dec får jag nycklarna!!
Nu blev denna dagen genast mycket bättre!! :)
Tänk! Nu slipper jag det där needrans pendlandet med försenade tåg och tidiga mornar!
Kommer gå upp med ett leende på läpparna varje morgon i två veckors tid nu..hehe.

Ja,nu blir det nog tvunget till att åka hem i helgen för att packa ihop mina kläder och ev. fjäska till mig lite skuts ;)

Så Lollo..nu kan vi ha våran Adde & Loppan helg snart!!
Och Sis! Du har inget val, du ska komma ner o festa & träna med mig!





Snart dax för våran helg! :)





och våran med! :)






Fick ett samtal från gymmet här i Malmö nyss också...så i morgon ska jag gå dit och hämta mitt nya gymkort!! Woohoo...snacka om ketchupeffekten. Allt händer på en gång nu! Jag är glad!




Hej hej leverpastej!





Det är skillnad på jobb & jobb



Gick igenom lite gamla mail jag har här på jobbet..hehe hittade ett från Patrik precis när jag hade börjat här..han hade skickat med lite bilder som jag tänkte dela med mig av nu..:)



   

             Jag & Minna lastar av lastbil.                              PIA!                   Robban & Per i sitt esse!


Såhär friska jobbarkompisar hade jag i Lerum! hehe. Ne dom är allt bra dom! Saknar er faktiskt!




Sen har jag även tagit lite bilder från jobbet här..dom e inte så roliga..men så får ni se hur det ser ut lite iaf.



    

                                    Utsikt från kontoret & våra enormt roliga platser! :P





Tjoflöjt!!













Kanon helg!


Ja men då var det måndag igen då...det är skrämmande vad tiden går fort. Helgen bara sprang förbi juh.
Men den var väldigt bra!

Fredagen va bara lugn o skön.
Det behövdes efter en seg tågresa med skrikande fjortisar & jobbiga fyllegubbar på ett fullsatt tåg.

Jag fick äntligen tränat i lördags med. Men blev ändå inte riktigt som jag tänk mig. Skulle ju gått på MRL:en..men de blev nåt knas med bokningen så jag kom inte med...:( men jag körde en stund på crosstrainern och plågade sen skiten ur mage & rygg, så det kändes bra. Helt underbart med träningsvärk igen! :)

Resten av dagen va hur go som helst...slappade bara hemma med mamma, Acke & Molly.
Vi lagade mat o bara tog det lugnt.
det var liiiite segstartat att sätta igång o göra sig i ordning sen kan jag säga.
Men Ulli kom o hjälpte mig att platta håret..så det var hur gött som helst, shit va platt det blev :)
Tog 18.19 tåget till stan & mötte upp Annalotta på centralen, vi tog sen vagnen till stigbergstorget där det var dax för mat på Manana & avfirande av Mikaela. Riktigt god mat måste jag säga!! Men dyrt vin..fyy fan :P


   

Mina underbara syskonbarn Molly & Elliot! <3



Kvällen/natten avslutade vi sen på Nivå med alla brudar & Mikaelas kille Victor, hehe han va nog rätt trött på oss tjejer sen. Det var en mycket lyckad kväll måste jag säga, hade hur kul som helst, förutom när jag va tvungen o springa ner till tåget sen...tur att Magnus satt på tåget o höll mig sällskap! :)


 

Tequila med socker!! Det är grejjer det..:)




Söndagen blev det en liten tripp till Floda för o kolla in Sebbe & Idas nya lägenhet. Grymt fin var den!
Där blev det semlor & te..det ni. Bra bakfyllekäk. :)
Stackarna hade juh ingen soffa..så jag o morsan satt på två stora kuddar på golvet.
Snäll som jag är så erbjöd jag dom att ta min soffa sålänge..den står juh bara o samlar damm i mitt rum hemma hos mamma ändå. Så dom fick ett ryck o hämtade både soffan o soffbordet + en lampa. Så nu har dom det jättefint, ser ut som min gamla lya i Stenkullen nu...haha.



  Väldigt mörk bild, men lite ser man juh iaf!






Efter att jag slängt ihop mina sista saker så blev det en sväng förbi Henry,Christa & Leslie med.
Henry fyller år idag så dom firade lite igår. Jag kom tydligen med världens bästa present. Gav den till han när jag kom, men han öppnade den inte förrän jag åkt. Så när jag satt på tåget fick jag ett väldigt glatt samtal av min kära gudfar! :) Han blev helt överlycklig för Mercedes nyckelringen jag gav honom. 
Kul när man kan göra någon så glad för så lite :)

Väl hemma i Ängelholm vid 20 skyndade jag mig upp till lägenheten för att få höra om Filips roliga helg!
Hehehehehe...rätt kul ändå. Han hade ju damsällskap där så jag var ju tvungen att plocka undan alla mina saker så hon inte skulle se att det bodde en tjej där, för den lilla detaljen hade F tydligen missat o berätta för henne :P Nu har han satt sig i en rätt så rolig situation som jag ska "hjälpa" honom att ta sig ur.
Annars kanske hon står i garderoben med kniven i högsta hugg! haha.


Idag efter jobbet ska jag köpa gymkort på Forum!! Jaa!! :)



Hej hej..







Regn,snö,tacos & svinis!



Fy sablars sikket tråkigt väder det är ute nu! När jag vakna i morse o kolla ut så var det frost på bilarna.
Myyys tänkte jag o pälsade på mig. Men va inte alls så kallt ute juh.
Sen kommer man hit till Malmö o då regnar det..neee illa.
Tacka vet jag gbg...där snöar det tydligen och är jättekallt. Så det ska vara juh!

Nu är det iaf cirkus 2 timmar kvar här på jobbet, sen bär det av hemåt till Göteborg.
Kvällen blir lugn. Ska ju upp och TRÄNA i morgon! Åhh jag är så lycklig för detta! Ska bli så himla kul, synd bara att inte syrran kan va med..:(. Men när jag skaffat kort här på Forum, dååå jäädrar blir det massa träning med sis!


Åhhh igår kväll blev riktigt bra! Va hemma vid 17.15 som vanligt, då kom Jannika & hämtade mig på stationen så åkte vi till Hemköp och handlade tacos,godis & micropopcorn. Käkade sen gött medans vi snackade skit & kollade på "Mammas Pojkar". Sikket jävla skit program, men ändå kan man inte sluta titta.

- Hur känns detr att stå här framme nu?
- Det känns jättejobbigt (med värdlens leende)

Ahh vesst, dra den om rödluvan också!



Blev iaf en hel del skratt.

-----------------------------------------------------------------


Min goa lillebror Sebbe ringde mig igår. Han va ute & gick i Stenkullen och gick förbi Ishallen, såg att det var liv där inne så han smet in o kolla. Då var det självklart BABES som spelade match, dom låg under mot Hanhals med 2-3. och var tydligen inte alls bra. Annat var det på din tid Andréa, då kunde ni iaf spela hockey, hehe du e för go du! :) Berättade även "allt" för honom. Känns så skönt att jag kan prata så lätt med mian syskon, det är underbart. Han har ju blitt utsatt för samma skit, så han förstod mig kan man säga.
En ursketen trasa, det är ungefär så vi kan beskriva det!

Tack alla ni som säger så mkt fint & bra om mig. Det behövs verkligen nu. Ni är fan bäst!




Förresten! Det är en här på jobbet som är hemma för att hans son har Svinis! Bäst att han håller sig hemma kan jag säga. usch! Vi blev tillsagda att verkligen tänka oss för nu. Den är på väg!!






Pussar!









Suck, pust & stön


Usch!! Jag mår inge vidare..är helt yr i huvudet och illamående!
Sitter här och hinkar i mig vatten + att jag tagit en ipren, men det verkar inte hjälpa ett dugg.
Undra varför..? Jag har juh inte tagit nån vaccin spruta direkt. Det är la såhär man brukar känna sig då. Fy!
Jag kommer inte ta den!

Vädret är lite bättre idag iaf..rätt kallt, inget regn och solen tittar faktist fram mellan molnen.
Såg en rätt rolig sak precis med. Vid huset mittemot oss här spruta det vatten rätt ur marken, ingen liten stråle heller..va värsta fontänen. Dom kämpade tappert med att få ner den och lyckades efter många om o men.
Va en kul syn! :)

Igår va en väldigt seg dag måste jag säga.
Fouad var ju hemma med sjukt barn som sagt och dom andra sprang på möten.
Men fick ett grymt bra mail av Malin senare på eftermiddag som fråga om vi kunde ta en fika efter jobbet. Jaa!
Det blev en sallad & latte på Fridays. Det satt gött det! Vi hann även med lite shopping efteråt
Malin hitta en fin mössa på Stadium & jag en fin sjal på H&M! :)
Kan slänga upp en bild på den sen.

Idag ska jag träffa goa Jannika efter jobbet. Hoppas på lite mat, film & ev godis kanske :)
Måste juh hinna packa inför hemresan imorgon med. Kanske får göra det senare på kvällen...hmmm suck, jobbigt!


 

Jannika & jag på Angelicas möhippa & hemma hos Jessica






Fick förresten reda på ännu mer skit igår...det är så himla sjukt så jag kan inte förstå det.
En jävla klump i magen är var det är!
Många som säger till mig att det är ingen idé o grubbla över det nu, va ju så längesen!
Men jo!! Har man kastat bort flera år, känslor, glädje & tårar på en som gjort sånt mot en så kan man inte annat än o bry sig! Känner mig total lurad! vet inte om ja ska skratta eller gråta? Hur klarade han av att leva med det?
Att se mig i ögonen, ta i mig osv. Det är verkligen för mig helt obegripligt. Dessutom kunde han med att bli svartsjuk på mig för att jag PRATADE med andra killar. Haha. va?! varför det?
Du visste ju precis vad det var du höll på med. Ne, jag fattar ingenting!




Ska bli underbart skönt att komma hem i helgen & få träffa mina grymma vänner & underbara familj! <3















......




DET FINNS INGA ORD SOM KAN BESKRIVA VAD JAG KÄNNER JUST NU!
















Tågluffaren



Jävla skitväder! Blåser & regnar ute som vanligt. Usch usch!

Känns som denna dagen kommer bli väldigt låååång & seg.
Fouad kommer antagligen inte komma in idag heller. Sjukt barn.
Åhhh har verkligen kommit in i en höst deprition nu känns det som.
Alltid trött, inget e kul & jag e sååå trött på att åka tåg.
Det är juh det enda jag göra. Går upp, går till tåget, åker tåg, åker buss, jobbar, åker buss, åker tåg, går hem! Spännande dagar va?! :P

Vill VERKLIGEN komma igång med alt NU!! Får ju reda på en positiv sak nu i veckan iaf, förhoppningsvis!

Skulle åkt bil hem med Jannika på lördag, men nu blev det ändrade planer igen. F ska ha hem nån tjej, och då passade det sig tydligen inte att jag var hemma på fredagkväll, förstår inte riktigt varför? ;)
Så det lär bli tåg iaf...det som är bra med det är juh att jag kan träna på lördag morgon då!
Syrran är så snäll så hon ska fixa fripass till mig! Woohoo!

Sen på lördag kväll är det juh dax att fira av lilla Mickis! Då blir det middag och sliskiga drinkar på Manana.
Är så glad för hennes skull att hon äntligen ska ut på denna resan, men kommer bli tråkigt för oss här hemma som inte kan se henne på så länge! :( TUR att facebook finns!


Mickis & jag!

    

              Excet                            London                        Grebbestad








Jobbapåettochtvå!

Bonaqua emotion...sååå god. Måste ni testa!
















Jodåsåatt



Tisdag...
regn & blåst. Sitter just nu & tittar när dom pyntar granen här utanför...igår reste dom den, och nu gör dom ett tappert förskök med att slänga i lite pynt i den. verkar gå hyffsat bra ändå! :)

Igår efter jobbet blev det lite pyttipanna, solning, Ullared & fotbollsgala.
Filip den lille mesen gick & la sig 21.30..för han skulle upp kl 5 i morse.
Jag går upp 5.30 varje morgon..men inte går jag & lägger mig kl 22 inte. hehe.
Men blev hyffsat tidigt igår för min del med..gött & ha sovit några timmar.

Fick ett trevligt samtal av Jannika igår med, hon skulle komma ner på torsdag & då ska vi hitta på något. Blir nog en film tror jag! :) Sen sa hon även att hon ska åka upp till gbg på lördag morgon & frågade om jag ville åka med. Hade ju faktist tänkt träna denna lördagen (som alla andra lördagar), och då måste jag ju ta tåget på fredag eftermiddag. Men när jag tänker efter så sparar jag juh en del kronor..sen e det alltid skönt att åka bil med. Så jag tror nog att ja kommer nappa på hennes erbjudande ändå! :) Så om du läser detta Jannika så vet du! :) Annars ringer jag dig ändå ikväll.

Hoppas på ett till bra samtal ikväll, fast från en annan person! Hade gjort mig sååå glad! :)





Måste avreagera mig lite med!

Varför skulle man säga något efter ett år som inte var sant? Det låter väldigt orimligt!
Det är ju lika bra att erkänna lixom...spelar juh inte så himla stor roll nu ändå. Även fast det gjorde väldigt ont att få veta att man levt i hop med "det" i 2,5 år. Känslan går inte att beskriva. Jag känner mig lurad.
Det värsta är ju att man ljuger så mycket för någon som man älskar! och att man ljuger så starkt så man tillslut tror på det själv. Jag tror iaf inte på dig!  Jag vet sanningen! Men det vet inte du.....








Första helgen i Ängelholm



Ja då var det måndag igen ja...shit vad helgerna går fort alltså.
Men det gör ju iof även veckorna...och det är bra det! :)

Denna helgen stannade jag kvar i Ängelholm. Fick finbesök från Alingsås av Thomas, Osten & Baloo.
Blev en grymt bra helg. I fredas efter jobbet kollade jag på 2 lägenheter. Blev fullkomligt kär i den första.
Ååååh vad jag vill ha den! Den andra va också jättefin, men vill ju helst ha en tvåa!
Åkte sen hem, gick över till Jannika & Ante och tog några öl. Sen blev det en sväng på stan.
Först Torstens & sen Niks.
Lördagen blev det en sväng på stan med Jannika på dan. Köpte en ny halsduk på vero moda..sen blev det bolaget & apoteket. Hem, städa,diska, laga mat o grejja innan finbesöket skulle dyka upp.
Sen gick det utför kan jag säga. Det va inte lätt att hänga med i alingsåspojkarnas tempo kan jag säga.
Men kul var det. Så nu har man testat på utelivet i Ängelholm med. :)
Gårdagen va inge kul kan jag säga. Grymt bakis...låg i soffan från kl 12-22.30...åt min första tugga mat vid 18.30Ja ni kan ju ana hur jag mådde. Är fortf väldigt trött. Men men...snart är ju denna dagen över oxå!



   










Fick reda på en sak i helgen förresten...Kul att man levde 2,5 år i ovisshet...fy fan!










Längtar tills imon när jag ska få beskedet!!!





Haj haj

Nu kommer vintern


Ahh men tjäääna!


Redan onsdag idag..såå gött. Mina planer igår gick käpprätt åt skogen. Skulle ju städat, solat & grejjat massa, men icke! När Filip kom hem från jobbet så tyckte han att jag skulle följa med honom till Elgiganten i Helsingborg & köpa en TV. Inte riiiktigt vad jag hade planerat, men men. Snäll som jag e så följde jag med.
Fick dessutom hjälpa till att bära ner hans sommardäck till källarn..puh, va fan slitsamt. :P
Han fick iaf tillslut köpt sin grymme tv. 42" LCD, jävligt snygg faktist.
Får ta ett kort på den sen när jag kommer hem :)

Fick iaf städat liiite på toan igår, blir nog mer grundligt idag. Får bli en liten fixarkväll helt enkelt..och den där solningen ska nog hinnas med emellan också..;)

Ringde precis en tant som ja skickat mail till ang. en lägenhet. Så ska kolla på den i mon efter jobbet.
Kan bli spännande! :)

Och vet ni va?! DET SNÖAR!! herregud säger jag bara. Så nu skrämmer dom upp mig o säger att tågen slutar gå i Skåne så fort det börjar snöa..skulle iof INTE förvåna mig!



Vill vill vill!



Tisdag..och ännu en grå & tråkig dag! Tåget var försenat i morse och när jag kom till Malmö och skulle köpa ett nytt månadskort så var det huuuur mkt folk som helst..hoppade det och tar det nu ie eftermiddag ist.
Kommer la säkert va minst lika mycket folk då, men jag får la knô mig in :P

Blir nog en liten solning när jag kommer hem i eftermiddag, sen ska jag försöka ta tag i lite städning också...sånt måste ju göras. Piss tråkigt, men ett måste!
För imon är det tvättning..då hinns det inte med någe annat.

Va juh ute & åt med Malin efter jobbet igår. Va himla trevligt. Först blev det en pizza & ett glas vin på en mysig restauran vid Gustav Adolfs torg. Sen blev det en latte på uteserveringen på Fridays.
Väldigt mysigt med infravärme & filtar :) Skulle sen ta 20.08 tåget hem...gick sådär.
Det gick bara till H-Borg, så var jag tvungen att ta en buss därifrån, så nu har man gjort det med :)
Va hemma vid 22..då blev det duschen & sen raka vägen i säng!

I morse när jag gick till jobbet fick jag den briljanta idén att ringa en hyresvärd som Malin hade gett mig nummret till. Det var den mest konstigaset gubben jag pratat med! Han hade en 2a på 60 kvm för 5600:- / mån. Den tyckte han inte var aktuell för mig, alldeles för dyr & stor. Men jag vill ha en tvåa sa jag. Ne men jag vet vad du är ute efter sa han, vi driver ingen hotellverksamhet & bla bla bla. Hel skum alltså. Så han visste tydligen vad jag tjänade och ansåg att jag inte hade råd med att bo där. Hmmm aja...säger du det så.


Nu börjar det verkligen krypa i kroppen på mig efter träning!
Har bestämmt att jag ska köpa ett kort på Forum nu.
Även om jag inte bor här i Malmö så tänker jag träna efter jobbet & sen åka hem. Jag känner verkligen att det är det jag behöver nu. är alltid jättetrött, irriterad & allt sånt där. usch, vill inte det längre.
Måste ändå vänta ytterligare en vecka med att börja träna. Ska juh inte hem i helgen & jag har mina träningskläder hemma hos mor i Stenkullen. Sen är det vissa snyltare där hemma som använder mina skor..;)
Kan ju iof gå ner på stan i veckan o kika om det finns något nytt & köpa. Två par träningsskor är ju bara bra..och kläderna går juh alltid åt ändå!! Fan va bra...det får nog bli så! Kan jag ju börja träna tidigare ändå!
Ska iaf gå förbi där & fixa ett kort nu i veckan. Jaaa!
Jag längtar massa!




                                    

Detta skulle inte sitta fel kan jag säga...kan nog bli en sväng förbi Stadium sen :)




Tjaaaoooo!











Halloween!


Vilken jääädra tråkig dag det är....regnet öser ner, det är mörkt & det är MÅNDAG!
Sov verkligen heeela vägen på tåget i morse, däckade på två röda & vaknade till i Lund. Somnade om igen & vakna precis när vi rulla in på centralen här i Malmö. Killen som kolla korten vågade troligtvis inte väcka mig..för jag behövde då minsann inte visa mitt kort :)

Helgen har iaf varit kanon! I fredags efter jobbet åkte jag raka vägen hem, först till göteborg och därfirån vidare till Gråbo med bussen. Där, hemma hos sis så väntade Taco paj & godis. Stackars lilla mammsen satt i soffan med sin ömma kropp & mös med mina gamla katt Tiger.
Efter doobidoo blev det kortvisning från Dubai.
Shit va nice det är där. Längtar massa tills syrran,Fredrik,Elliot & jag ska åka dit. :)
Blir någon gång nästa vinter.

Lördagförmiddagen spenderade jag i stan på salong carneval. Satt där från 10-14...det är långtråkigt..men det är det värt. För fint blir det juh! :)
Hem, käka, duscha & grejja lite. Vid 17 tiden kom Lollo och vi började göra oss i ordning.
Efter tre flaskor hårsprej & massa rouge blev vi äntligen klara för maskerad hos Tess.
Jag som flygvärdinna & Lollo som katt.
Tess visste juh inte att jag skulle komma, så jag var RÄTT nervös på hur hon skulle reagera.
Hon blev väldigt glad, sån tur va! :)

Kvällen blev huuuur bra som helst. Började då hoss Tess, vidare in till stan & Berså.
Där var det la helt okej..men ingen jättedrag.
Efter många goda shottar & annat gick Lollo & jag vidare till Hard Rock. Där stötte vi på Åberg, Pierre, Robin & annat skoj folk ;) Vi som hade tänkt att ta 02.17 tåget hem...haha, det blev inte riktigt så.
Slutade med att vi åkte taxi hem med Roman vid 04.30. 
Det kan nog ha vart den roligaste kvällen på läääääänge!






























Grym kväll!!





Idag efter jobbet ska jag fika med Malin. Ska bli kul :)





Regn, regn, regn, regn.....




RSS 2.0