Upptagen






Vila från träningen idag innebar 20 min solning på sportlife vid Stigs Center efter jobbet.
Behöver lite sol & värme nu när det är ännu mörkare ute..:(
I mon kör vi igång med träningen igen och då med Filippa. Vi ska köra på Sportlife Ullevi.
Ska bli kul att träna där igen, men ännu roligare att få träffa söta Filippa :)



Det är måndag idag och jag är som vanligt fullbokad hela veckan.
Jag börjar bli liiite trött på det alltså..ska sluta säga ja till allting hela tiden.
Jag vill kunna säga att jag har en helg där jag inte har några planer alls, men så e icke fallet för ca 1 månad frammåt. Ska ju göra massa roliga saker..men ändå.










Nu ska jag iaf mysa upp i soffan med en kopp te och tända ljus.




Puss Puss










Prost!!






Gårdagen var mkt rolig och händelserik. Den började ju som sagt med ett 45 min svettig Indoor pass med Jessica. Efter det åkte vi hit och bar upp lite lådor till hennes lya.
När hon åkte hem började jag städa här hemma, så skönt o ha det gjort!
Vid 15-tiden kom Jessica tillabka hit och vi bar lite mer lådor.
Jag gjorde mig sen i ordning och åkte in till stan o mötte upp Helena, vi tog vagnen till Henriksberg där Oktoberfesten väntade. Blev cider i sejdel, tyrolerhattar, tysk musik och massa skratt :)
Åkte sen in till stan med en jobbarkompis och mötte upp Jessica & Johanna på Locatelli.
Där blev det lite mer dricka och mys under filtar i det ruskiga höstvädret.



Här kommer dagen i bilder :)





        

 

        

        




Nu har jag precis ätit en god frulle. Idag lyxade jag till det med lågkalori äpplemos och minimjölk till gröten, blev ett ägg och en caramel latte med.
Ska snart göra mig i ordning och åka ner på stan för att möta upp Emma (gammal jobbarkopis från Sävegården). Vi har inte setts på gööööra länge, så ska bli kul att få lite update. :)











Vid 16 står tvätten på schemat och resten av kvällen blir det bara slappt i soffan ;)















Lördag

Godmorgon på er!!




Då har man fått i sig lite god frulle i form av gröt med krossade linfrön, choklad protein och en klick lågkalori sylt. Till det en god kopp kaffe :).




Ska snart byta om för att sen traska bort till Life och köra ett indoor pass med Jessica :).



Ikväll är det Oktober fest på Henriksberg som gäller med Helena från jobbet, ska bli kul! Massa öl, bratwurst och jäger!!! :)




Hörs sen! :)




Fredagslyx



Äntligen fredag igen och den har varit riktigt bra. Började med en go dag på jobbet med mina härliga kollegor. Vi har alltid en sån där go fredagskänsla, och som vanligt är det ju fredagsfika kl 15. Som jag mest tittar och luktar på. Alla försöker alltid att få mig att ta, men icke. Jag drack min proteindrink och kollade på när dem andra åt. (som vanligt).






Go fika





Efter jobbet tog jag som vanligt bussen till Svingeln, men denna gången gick jag inte bort till LIFE i gårda. Utan mötte upp Jessica utanför Fitness 24 Seven här nere och skaffade kort. Vi körde ett ben pass, som var rätt mkt bättre än förra fredagen då vi mest flummade. Haha. Körde mage i form av "bollen" med.
En litet, men bra gym verlar det iaf vara. Så gott att man kan träna när man vill!
Efter träningen gick jag förbi Coop, gick sen hem och lagade till lite fredagslyx middag till mig själv.
Fläskfilé, en fräsch sallad och keso till det. Självklart blev det ett stort glas med pepsi max med.







Go mat!






Sitter här hemma i min soffa helt själv och har det gött. För ca 3 år sen fanns det inte på kartan att jag skulle sitta hemma själv en fredagskväll, men nu gör jag det rätt ofta och det är inte så farligt. Klart det e trisst o sitta själv, men ack så nyttigt med! :)






Har kollat på Idol och shit vad stolt man blir över sin grymma kusin Moa Lignell. Hon gör riktigt bra ifrån sig och blir bara bättre och bättre för varje gång tycker jag :)







Rösta på Moa!










    



Ha en underbar fredagkväll alla ni!





Dödat armar






Ohhh myyy goood vad det värker i mina stackars armar idag. Vi körde som tokar. Först bröst, sen axlar och sist triceps. Avsluta med massa go mage. Riktigt intensiv träning idag och vi körde verkligen hårt. Skulle sett oss sista axel övningen. Jessica ökde sina vikter och jag tog samma, hon höjde igen och jag haka på. Haha, skitkul! Jobbigt, men ack vad skönt det var efter!









       





I morgon efter jobbet ska jag möta upp Jessica här nedanför. Så ska vi fixa kort på Fitness 24 Seven äntligen :) Tänkte även träna där imon då för o testköra lite. Då ska vi mosa ben!









Puss!






Emmie 4 månader





Idag blir min sötaste systerdotter Emmie hela 4 månader. gud vad tiden går fort alltså!




Lånade bilden från syrran..hoppas det var ok Sis? ;)









<3





Mittwoch





Idag blev det äntligen träning. Riktigt längtade efter det idag.Körde rygg & biceps och det gick hur bra som helst, den där goa knuten i ryggen kom..alltså på ett bra sätt. Sen även gott pump i armarna. Avslutade såklart med mage. Vi var duktiga idag tycker jag! :)




Fick nys om en väldigt bra hemsida av Gollum som jag fastnat för. så nu blir det nog ett avsnitt True Blood. Ligger 1 före än det som går på tv...är ju så spännande så kunde inte hålla mig!












Lekte lite när jag väntade på bussen idag :)








Vila





Idag blev det vila från träningen igen pga lite omplanering. Så traskade bort till bussen efter jobbet, åkte hem, handlade lite och har diskat o så här hemma nu.
Vi ska tydligen köra hårt som f*n i tre dagar nu. Kan va skönt o göra så med ibland faktiskt :) Variation e bra!



Jag fick frågan i söndags om vad jag hade för planer till helgen..hmm nee inga planer alls faktist. Herregud tänkte jag. Har jag INGA planer, det händer ju inte för min del annars. Men så när jag kom till jobbet i går såg jag i almenackan att jag ska ju på Oktoberfest med Helena från jobbet på Henriksberg på lördag. Sen blir det ju träning på fredagkvällen..så..det där var min kommande helg. Skönt o ha planer ändå ;)



Bjuder på en bild på mina nya naglar idag då...







Puss!







En bra helg




Lördagen började med träning på LIFE i Björkekärr med Jessica. Körde bröst, triceps och massa massa mage. Blev en stund på cykeln efteråt. Vi rullade sen ner till Allum och fick naglarna fixade.
Kvällen bjöd på fest, mkt skratt & dans. Men vi kom fram till att trion inte klarar av att gå ut längre.
Mysiga hemmakvällar..hmm ja det är ngt för oss, hehe;)




        

   






Igår blev det en lugn dag i form av städning, handling och tvättning. Kvällen avslutades självklart i soffan till en rätt kass söndagsfilm.




Idag var det vila från träningen och jag passade då på att sola efter jobbet på Sportlife Stigs Center.
O nu har jag vikt tvätten från igår, diskat o packat träningsväskan. Riktigt skönt o ha allt gjort!








Dagens







Hej hej





Freitag


Fredagsträningen blev inte så seriös idag kan man säga. Mkt flumm ihop med Jessica, men vi fick ändå kört igenom lite ben. Gollum plockade upp oss och vi gasade mot Lerum o ICA. Handlade och slängde oss sen i soffan här hos Jessica med tacos o godis, yes..blev en ätardag idag ist och nu har jag så ont i magen så jag tror jag dör. :/



Gollum sitter o gnäller att hon e uttråkad, Jessica försöker läxa upp henne och jag sitter här.  Hahaha helt underbar fredag! :) I mon blir det förhoppningsvis lite mer seriösd träning, fast nuv ist på LIFE i Björkekärr. Sen bär det asv till allum för att fixa klorna. Och sen laddar vi för en kväll på stan faktiskt. Ska bli riktigt roligt!! Få komma ut bland lite vanligt folk, haha :)







Luuurvie & Duo mys!!




Tossda



Efter jobbet idag tog jag en promenix bort till Sportlife vid stigs center. La mig i solariet och somnade gött. Så himla underbart att få lite värme o ljus på sig alltså. Kanske får bli så en gång i veckan nu framöver iaf :)
Åkte sen hemmåt och lagade lite mat. Har sen bara suttit i soffan o kollat på tv. Kändes som jag behövde en lugn o skön kväll bara. För i mon ör det fredag lch då blir det träning igen. Då ska vi mosa benen Jessica & jag :)
Ja sen är vi där igen. Helg! Fredagen blir ju lugnt i mon, men på lördag vankas det utgång med lonka kolorna ;)




Haha sitter o kollar på Robinsson nu och jäklar vad jag skrattar åt han Ola från Gbg. Alla fick samtal hemifrån från sina respektive, men han fick från sin morsa. "jag kände mig som stig helmer" haha...så jäkla roligt! :)












Fick massa fina komplimanger för min döskalle kofta på jobbet idag, tack va gulliga nu e alla! :)







Fredag imon var det ja...woohoo!!




NKOTB


Lyssnar alltid på Morgon gänget på morgonen. Dom e ju helt underbara alltså :)
Och idag slängde Ingemar ur sig ngt som fick mina öron att bli hur stora som helst. NKOTB (New Kids On The Block) ska komma till Malmö tsm med BSB (Back Street Boys.) Jag tog genast upp tel o messade syrran. NKOTB var ju hennes idoler när hon va mindre. Vi bestämde oss snabbt för att vi ska dit. Har inte bokat biljetterna än, men snart så! Ska bli så himla kul! :)









NKOTB




BSB



Efter jobbet var det som vanligt raka vägen till gymmet. Mötte upp Jessica som vanligt i omklädningsrummet. Vi körde ett hårt o gött axel pass. Magen fick sig med en regäl omgång sen. Älskar när det gör så där ont så man tror man ska dö ;)




Nu sitter jag o myser i soffan med levande ljus, pepsi max & en filt. Kollar på Bonde söker fru.
Har änna fastnat det i de nu. Många roliga människor med alltså :P

 

 







Tjaooo















En ganska så vanlig tisdag





Helt slut i kroppen efter dagens rygg, biceps & magpass. Jäklar var det pumpade i armarna idag alltså..galet, men skönt ;) I morgon är det axlarnas tur. Nu ska vi köra riktigt hårt hela nov. Blir dock lite uppehåll när jag åker till London & Jessica till Kina :)






Lite ryggträning.





Dagens middag






Helgen



Det har varit en helt underbar helg med massa mys, skratt och shopping!


Fredagen började ju med förberedelser inför Emmies dop, sen mys i soffan med syrran.




Elliot & jag fixar duken.

Lördagen började med världens godaste frulle. Innehöll dock min gröt, men med annat gott på samt en NUTELLA macka! :)



Dagen fortsatte sedan med ännu mer förberedelse, så som fixa de sista på tårtorna tex.
Så himla fina blev dom. Syrran är grym på detta! :)




Medans syrran fixade detta så roade Emmie & jag oss med annat. Så som att titta sig i spegeln ;)






Fredrik & Elliot var och handlade, så det var lite lugnare för oss. När de kom hem så stack F och jag till dagiset o lämnade de sista sakerna. Sen var det dax att byta om och åka till kyrkan.

Jag fick familjen att poosa för en bloggbild till mig ;)



Här är hela ligan + prällen samlade i kyrkan



Världens underbaradte syskonbarn Elliot & Molly



Efter kyrkan bar det ju av till Elliots dagis för mat och annat gott.
Kvällen avslutades sen återigen med mys hemma hos syrran med hela familjen Lübbe/Swerin.


syrrans bästa vän Ida med sin dotter Tilly :)




I går körde syrran mig till Stenkullen, där hämtade Lonka kolorna (syrrorna) upp mig. Vi åkte till IKEA Bäckebol och shoppade loss. Jag fick äntligen köpt lite saker till lägenheten. Nu fattas fortf dock bara gardiner..men hade ju glömt mäta mina fönster, smart!
Jag fick köpt en tv-bänk, en byrå, en pall och sen lite annat smått o gott. Och hur fick vi med oss allt detta i Jessicas lilla bil tänker ni..Jo då, vi lyckades!! Så himla grymma e vi. Vi satt dock som tre st L. Men skulle ju bara hem til mig, så det gick hur bra som helst. Gollum fick dock inte jääättemkt plats där bak ;)




Vi började med att sätta ihop tv-bänken som tog ca en kvart. sedan gav vi oss på byrån...den var inte alls lika rolig. I början var det kul, men sedan fick tålamodet ta rätt mkt stryk. Vi fick iaf ihop allt till slut och nu ser det mer ut som ett hem här. Ska ta kort o lägga upp bilder. Men inte just nu. För nu ska jag laga lunchlådor för veckan.

Tjipp!!






Fredags.... mys?

Blev upphämtad av syrrans svärfar efter jobbet idag, vi åkte vidare och hämta svärmor oxå. Sen vidare till Gråbo, det var dax att förbereda inför dopet. Så ikväll har vi roat oss med att bära bord o stolar, dukat och gjort tårtor :)


Huvudpersonen inför i mon, lilla Emmie roade sig med att först göra nr två så mkt att det gick igenom och jag fick byta linne. Det fick jag ha på mig i ca en minut innan hon spydde på mig! Mysig fredag va?! ;).



Nu ligger jag u soffan hos syrran och ska snart borsta gaddarna, bädda och sen sova. Känns som att det kommer bli en tidig morgon i mon så kan va skönt o va utvilad :).



Färdig!





Träningen är avklarad för denna veckan. Kört mån-torsd med mkt bra tempo tycker jag allt. Idag var det armarnas tur att få sig en omgång. O magen såklart, jag fick dock ett skrattanfall mitt i..så blev lite flummigt.
Men man använder ju magmusklerma när man skrattar med så ;) Avslutade med 30 min intervaller på bandet. Svettiga o goa blev vi!





Nu har jag packat väskan inför helgen, Yes. Imon direkt efter jobbet bär det av till Gråbo o syrran o hennes familj. Ska hjälpa dem att förbereda inför dopet på lördag som är för underbara lilla Emmie <3.
Kommer sova där till på söndag. Älskar att vara hemma hos dom. Är verkligen som mitt andra hem. Och tror faktiskt dom gillar när jag e där lite med ;)





Söndag blir det en heldag med Jessica. Ska till IKEA o shoppa loss. Äntligen ska jag få ordning lite på lyan här hemma :) Funkar ju inte dirket att ha filtar i fönstret så länge till...:P











Linnea & Helena under vår lunch promenix i solen idag :)




Puss o kram!








Benmos





Vilket jäkla benpass det blev idag. Var helt slut o genomsvett efter de första 2 övningarna.
Men Jessica puschade på bra så det var bara att köra! :)
Va klara redan strax innan sju. Riktigt skönt o komma hem i tid för en gång skull. :)



Sitter o kollar på Hawaii five-o i väntan på den bästa derien, True Blood! Mina fina vampyrer ;)
På tal om vampyrer så har jag dekorerat lite vid min plats på jobbet med lite fina bilder, blivit lite lätt besatt av Twillight & Edward ;)














Tråkinlägg idfag...sorry för det. Hörs imom!







Lycka!







De här bilderna fick jag skickade till mig i måndags av 2 av mina bästa vänner.
Blir helt varm i kroppen när man får sånt här, ni är underbara!!









Denna fina fick jag av Jessica <3







Denna fick jag av Lollo.
Ett jättegammal kort från gymnasietiden när vi gick media. Mycket fina minnen <3









Jaaaa!!





Äntligen har jag lyckats lösa mitt stop i toan. Började dagen med att ringa runt som en tok, men fick ju inte tag på nån vettig människa som kunde hjälpa mig. Gick förbi Coop på väg hem efter träningen o hoppades kunna hitta ngt medel där, men icke! Var nästan gråtfärdig när jag kom hem o såg att det fortf var stop. Ringde mamma och fick lite bra tips. Hade dock innan hällt varmt vatten från lite avstånd som folk säger att man skulle göra, inget hände. MEN när jag lagt på med mamma o skulle sätta igång min kamp mot toan så hade allt sjunkt undan!! Woohoho! Trodde verkligen inte man kunde bli så glad för ngt sådant, men det kan man!! :)





Men nu till dagens träning. Idag körde vi skiten ur axlar, bröst & mage. Blev 30 min intervaller på bandet efter det. Hade båda lite tunga ben idag, men det gick trots allt :)
Pratade lite idag om att det inte händer så mkt med våra kroppar trots mkt träning o lite mat. Jo kart, lite har det ju hänt. Men när vi börjar med morgon kondtition i nov, då jäklar! ;) Då är det verkligen uppe före tuppen som gäller, ner på gymmet, duscha, äta frulle o sen till jobbet. Härligt härligt! Ser jag faktiskt fram emot på ngt konstigt sätt ;)





Bjuder på bilder från träningen idag. Jag ser hemsk ut, men som sagt. Bjuder på det ;)









Min snygga vän!









Fan va gött med svensk seger idag då!! + att Frölunda vann över AIK. Detta kan ju inte bli bättre! :)










My back!





En rätt go dag på jobbet..trots måndag. Mötte upp Jessica i på gymmet sen, bytte om och körde ett riktigt jobbigt rygg pass. Usch, hade ingen ork idag. Men det gick iaf. Som vanligt lite mage på det oich sen ett Indoor pass. Svettigt o gött, men jobbigt för mina stackars knän...:(



En annan jobbigt sak som hänt är att det blivit stopp i toan här hemma! Fan vad jobbigt det är..vattnet sjunker undan efter ca 20 min efter man spolat. Så måste planera mina toabesök nu...usch vad jobbigt. Gav mig på att försöka fixa detta igår, men gick sådär..:/ Sen har ju bara fastighestskötaren tel tid tisd & torsd. Så får slå en pling dit imon, hoppas verkligen dom kan komma på stubben o fixa det!














Kanske borde skaffa mig en så här?!


Ne..om man skulle ta tag i lite saker här hemma ist.




He på re!





Slappe söndag





Ok, lagom roligt!! Hade precis skrivit ett långt inlägg som bara försvann, toookig!!



Igår var det träning på schemat. Blev bröst, triceps, mage & kondition med en mkt trött Jessica ;)
Till en början var vi helt ensamma på gymmet, va hur gött som helst. Sen droppa det in lite mer folk, dock enbart tjejer. Där märker man ju vilka som är morgonpigga ;)
Vi avslutade med 30 min intervaller på bandet. Och det firade vi sen med en Caramel latte & bulle här hemma hos mig :)






     





Jessica åkte sen hem och jag började med mina sysslor här hemma. Tvätta, städa  & diska.
Gjorde mig i ordning och mötte upp Linda & Carro på Centralen för att åka till Lollos fest i Floda. Där blev det god mat, trevligt sällskap och skönsång av Tess :)
Åkte hem vid 1.30 och vaknade pigg som en lärka i morse. Har hunnit med att laga matlådona för veckan, vikt tvätt, diskat & handlat. Nu sitter jag o kollar på en mysig höstfilm på fyran.













Ska snart ställa mig o laga lite mer mat tänkte jag. Sen blir det nog inte många mer knop idag. I mon är det ju måndag igen och en ny rolig vecka på ingång :)










Fredagsmys





Redan fredag igen då ja..och jag sitter här hemma i soffan o glor på Idol! Så skönt med en hemmakväll helt själv faktiskt. Sprang en snabb runda på stan efter jobbet. Sen raka vägen hem. Fixade lite nyttig taco och kollade på fotbollen. Hade planer på att städa o grejja, men orka fan inte det. Kanske blir så imon ist medans jag tvättar. Hmm ahh får nog bli så.


I morgon blir det den obligatoriska lördagsträningen igen. Kändes konstigt förra lördagen när den inte blev av..:/
Så bröst, triceps, mage & kondition står på schema imon. Efter det blir det som sagt hem o tvätta o städa. Sen börja göra sig i ordning för 25-års fest ute i Floda! :)









Min nya vän på jobbet. Frank phone....mmhhmm ;)





Ne kankse dax att börja förbereda lite inför imon, Yes!

Puss på er!




Grymt pass!



Idag är kroppen mör kan jag säga! Körde värsta grymma axel passet idag, sen sjukt bra magträning och det avslutade vi igen med 30 min intervaller på bandet. Puuuhh!
Nu är jag värd att sitta i soffan med stora fula mysbyxor och slökolla på Robinsson och dricka Pepsi max. :)




Vilket jäkla busväöder det är ute alltså. Blåser storm..viner som bara den här. Lite kusligt ändå. Sånt här väder kan verkligen göra mig förbannad. Det gjorde de i morse. Ösregna och blåste från alla håll o kanter när jag skulle gå från bussen till jobbet. Fick tömma min träningsväska och lägga sakerna på tork. ALLT var blött..:/ och likaså jag! Får la ta o införskaffa mig ett sånt där regnställ då rå!






Va lite fler på jobbet som kämpade mot regnet idag tror jag ;)





Efter jobbet imon blir det en sväng på stan. Sen hem för att städa o dona.
En lugn fredag med andra ord :)
Annat blir det på lördag. Då blir det träning, sen tvätta och sen till Floda på Lollos 25-års fest. Ska bli roligt! :)



Hörs imon!









Lilllördag





Då var det redan onsdag kväll igen...säger det ofta, men måste säga det igen. Shit vad veckorna går fort..det är snart fredag igen!
Hade en rolig utbildning på jobbet idag om hur man ska hantera arga och irriterade kunder osv. Riktigt rolig smålänning som höll i den, gjordet allt mkt lättare :)


Något annat som gör det mkt lättare på jobbet är mitt lilla förråd av tuggummi och läkerol :)









Efter jobbet åkte jag förbi Sportlife på Backaplan och sa upp mitt kort där. Kändes lite vemodigt faktiskt, men kommer ju kunna träna till juni iaf.
Vi har ju som sagt ett gym här i huset. Fitness 24 seven där Jessica, Johanna & jag ska skaffa kort. Kommer bli grymt när man har så nära.  Bara ta trappan ner och träna. Slippa packa träningsvösk o grejjer..lyx! :)



Sitter just nu o kollar på True Blood. Det blir bara mer o mer spännande för varje avsnitt som går och jag gillart :)



Go natt!





Bullfest, träning & mys!






Blev inget bloggande igår, sorry!
Men direkt efter jobbet var det raka vägen till gymmet. Körde ben & mage med systrarna Lonka.
Gick hur bra som helst och kul att vara tre, blev lite bättre tempo då :)
Efter träningen gick vi hem till mig. Jag fick duschat och bytt om. Tog sen vagnen o bussen hem till Johanna. Där lagade vi alternativ Tacos och mös framför 3:e Twilight filmen Eclipse. Herregud säger jag bara! Jag är fast!
Vid 22:30 tog jag en taxi hem, hällde i mig mitt nattprotein och gick o la mig. Riktigt go tisdag!! :)







       

Träning med Gollum :)


  

Mys mys!






Igår var det ju även Kanelbullens dag, vilket innebar att vi fick bullar här på jobbet. Jag luktade på dom o kollade när de andra åt. Fick nog höra en 10 ggr att dem va sjukt goda...hmm jaja. Det var min kesella med ;)






        

Bullfest på jobbet!






Svettigt





Så då var måndagen snart över. Gött! Varit sjukt trött idag. Men det blev det ändring på när träningen satte igång.
Först rygg, biceps och mage. Som vi lite fint avslutade med 30 min intervaller på bandet. 
SOM vi svettades idag. Underbart det där! :)




Lite bilder från dagens träning.




        





Känns skönt att man e klar med allt och klockan e inte ens mkt. Enda som står kvar på schemat att göra idag är att packa träningsväskan för imon. Då blir det ben. Och hör o häpna! I morgon ska Jessicas syster Johanna (även kallad Gollum) med oss och träna. Ska bli riktigt roligt, ju fler desto bättre :)
Kvällen kommer sen att avslutas hemma hos Johanna med den tredje Twilight filmen :)







Dagens middag :)





// Tysken



80 talet



Blev en riktigt lyckad 80-tals fest igår med mkt våfflat hår, benvärmare och snetoffsar :)





   

   



Här bjuder jag på lite bilder. Men det finns fler att se på min facebook. Och på min brors blogg.
Gå in där och kika vet ja :)



Idag var jag inte jättetuff när jag vaknade. Men hade ju lovat Syrran o träna med henne. Så det fick det bli. Körde lite ben, rygg, axlar o mage. Va rätt gött efter iaf.
Blev sen storhandling med syrrorna Lonka på ICA i Mölndal. Har nu lagat matlådor för hela veckan, duschat osv. Sitter o kollar på Sex anf tje city. Gråter varje gång jag ser den filmen, på ett spec ställe när Carrie springer ur bilen och slår sönder blommorna på Big...usch! Gör ont i hela kroppen :(


Måndag i morgon igen då och jobb och träning står på schemat hela veckan som vanligt. Dock lite mer kul som händer denna veckan iof ;)


Ne, kolla klart på filmen och sen sängen.





Puss!




Lördagsgodis

Igår blev en riktigt go o slapp fredag. Sebbe, Ida och Sebbes kompis Andreas kom o hämtade mig hemma. Vi for till Lerum o handla. Sen hem hit. Jag tvätta, vi kolla på idol och Sebbe somna i soffan ;)


Idag har jag varit en sväng på Allum för att fixa mina naglar. Gick även förbi den nya Hemmakvälls butiken dom öppnat där. Fick med mig lite lördagsgodis hem ;) En sväng in på systemet och sen hem igen. Nu tänkte jag vika ihop tvätten innan jag ska väcka mamma med kaffe. Sen blir det nog dax att börja göra i ordning g håret för ikväll. Dax att bli pudel ;) Bild kommer, jag lovar! :)



RSS 2.0