Ruuuumpa



Ohhh ja, blev ett riktigt gött o jobbigt ben/rump pass idag ;) Älskar när det gör så ont så man bara vill dö, då vet man att det tar! Blev som vanligt mage, fast lite nya övningar idag. Sen 20 min på bandet.







Älskar min träningsjacka, men måste ta o köpa mig en ny nu!







Gick förbi Coop på vägen hem, och äntligen fick vi vår Coop-date Angelica & jag! :) Har en jobbarkompis som förövrigt tyvärr ska sluta om en månad, som bor här precis vid mig. Vi har pratat om att vi snart kommer springa på varandra på coop, idag blev det! :) Hahaha..jäääätte ointressant för er, men men. Kul var det iaf!



I morgon blir det Body Attack med FilippaSportlife Ullevi. Känns som jag inte vart på Sportlife på jättelänge nu när jag tränat en del med Jessica på Life. SKa bli skönt att få mega svettas imon, för så kommer det bli :)



Gud vad trött jag e. Hoppas man får sova bättre inatt iaf. Jäkla hosta som hållt mig vaken länge två nätter i rad, usch!!







Frestelser!



Idag kom Academic work förbi på jobbet och sa hejdå, de har ju sagt upp kontraktet med DHL.
Dom lämnade kvar lite godsaker, MEN jag lyckades att hålla mig! Är rätt stolt faktiskt. Hoppade även över morotskakan som Adecco va och lämnade i måndags. Känner att jag har lite karaktär iaf :)






Hade ni kunnat motså? :)



Hoppade som sagt så över AW:n med jobbarkompisarna idag. Dom sitter nog just nu på Henriksbeg och vräker i sig god mat, medans jag precis slängt i mig lite kesella med sötningsmedel och vanilj. :P
Ska ju fira av lilla Daniel som gjorde sin sista dag hos oss idag. Han fick en grym present av oss i form av en pipa på jobbet idag. Passar honom som handen i handsken! :) Se bara här....






Visst e han cool! :)



Ne, själv blir det ju träning med Jessica idag igen, och nu är det benens tur att få sig en omgång.
Är rätt säker på att magen ligger illa ute med :)




Det är redan torsdag imon igen. Denna veckan springer förbi den med och fortf inget tecken...:/







Haj haj..







Nu kör vi





Idag blev det ett gött axel pass med Jessica på LIFE.
Hem efter jobbet och slängde i mig lite keso, sen byta om och ner o möta henne utanför.
Blev som vanligt våran grymma magträning i slutet och idag körde vi även 20 min på bandet med.

 

När jag gick till gymmet idag hade jag inga planer alls för helgen som kommer. Det enda jag visste var att jag skulle ta det lugnt. När jag fick från gymmet hade jag tydligen bokat upp hela helgen, haha.
Fredag blir det hem till syrran efter jobbet o bara mysa. Lördag ska jag shoppa lite tänkte jag, sen träna med Jessica, hem till henne o laga tacos och bara ta det lugnt. Söndag blir det till att tvätta fr 16-19 och sen troligtvis en kaffe på stan efter det :) En himla bra och lugn helg att se fram emot! :)



I morgon var det ju tänkt att jag skulle följa med gänget på jobbet till Henriksberg för att fira av Daniel som slutar, med lite mat och music-quiz, men nu vet jag faktiskt inte om jag ska med längre. Tråkig som jag e så lockar faktiskt gymmet mer som det känns nu :P.




Har tänkt väldigt mycket nu de senaste med, och nu ska jag verkligen köra på. Här ska det bli ändring ;)















Puss









AW, Avicii & Malmö



Ännu en händelserik helg har passerat förbi. Och den har jag spenderat med helt underbara människor.

Började med AW i fredags med gänget vi träffa på vår lilla semester tripp genom sverige en vecka :)
"Björnfarmen". Mötte upp Jessica & Johanna på Jessicas jobb i stan. Vi tog vagnen upp till Valand. Gick in på Excet och mötte upp resten av folket. Blev en mycklet trevlig kväll där innan vi gick vidare till Push. Någonstans e mellan Excet & Push lyckades jag även tappa min röst någonstans..helt sjukt. Kunde verkligen inte prata, men men..lyckades iaf säga till vakten att vi stog på listan. Sen blev det inte mkt mer prat..haha. Blev en rätt tidig kväll, så vid 2-3 tiden var jag redan hemma.







            






Vaknade sedan på lördagmorgonen kl 8 av några jävla idioter till byggarbetare tyckte det var kul att borra i betong precis vid mitt huvud! Trodde jag skulle flyga ur fönstret o döda dem där ett tag ;) Men men, skulle ju ändå upp..fast en timme senare. Så va lika bra att kliva upp. Hoppa in i duschen o gjorde mig ordning o packa för en tripp till Malmö med Mimmi & Lollo. Mötte upp dem på NIsse Terminalen och sen blev det en rätt så seg resa neråt i landet. Tur man har en iPhone säger jag bara :)



Va framme runt 16-tiden. Checkade in, tog en öl på rummet och gick sen ut och åt lite. När vi satt på puben o köka så ringde de till in mobil från privat nr. Va en kille som sa att han ringde från hotellet och hade vårt rum hade blivit dubbelbokat så vi var tvugna att komma till receptionen med en gång. Jag käönde på mig att detta var något skämt. För det var Mimmi som hade bokat rummet i hennes namn, hon hade inte ens angivit mitt namn el nr. Men han fortsatte mala på om att vi var tvugna att komma dit och att vi skulle bli kompencerade för detta. Efter vi lagt på så snurra våra tankar rätt mkt, men vi hade ändå lite aningar på vem/vilka de skulle kunna vara ;)
Väl framme på hotellet igen efter några riktigt snabba steg dit så möts vi av våra 6 underbara killkompisar Sulan, Roman, Sebbe, Najib, Sebbe & Anders som har kommit för att överraska oss. Shit ilken lkycka det var! Så jäääävla härliga killar alltså ;)



Vi gjorde oss i ordning och åkta sen till deras hotell som låg precis Slagthuset där Avicii skulle spela senare på kvällen. Blev en riktigt bra och blöt sätt på alla sätt o vis! Så roligt!
Avslutade sedan den grymma helgen med en go pizza och sen film hemma hos Lollo & Mimmi.
Såg "The Notebook" som jag aldrig sett innan. Riktigt mysig film!







      

   



Blev inte så många bilder. Lollo har resten. Ska snylta till mig dem o uppdatera inlägget senare :)





Idag på jobbet fick jag sitta back ist för front pga min whiskey röst..känns som jag kommer behöva det i mon med. Hostar som en jääkel här hemma nu..:/
Efter jobbet idag blev det en liten spontan shoppingtur med Helen på Backaplan.
Fick köpt mig 2st söta blusar på Cubus och sen lite mat på coop :)






       

Fina va?




Blev en hel del text idag, men så kan det bli ibland ;)




Ben





From. idag kommer jag ALDRIG mer åka buss nr. 47 som går utanför jobbet. Idag var den 20 min sen och sen var det kö hela vägen till Hjalmar!! Jag ringde tom till Västtrafik och frågade vad bussf*nskapet var någonstans.
"Nu är det tyvärr så att GPSen i bussen är avstängd av någon konstig anledning" Bra svar!! Gahhh! Jag blir tokig på sånt. Hade sån tur var ingen tid att passa idag, men ändå! Man vill ju komma hem i tid!



Väl hemma iaf så slängde kag ihop lite mat. Bytte om och knatade sedan bort till LIFE gym och mötte upp Jessica. Det var dax för ett gött ben pass. Så blev också fallet. Lite mer tjöt denna gången dock, men vi körde på rätt bra ändå tycker jag :)







Grymme Jessica!! :)





Åhh hej!




Ne ska nog ta o hoppa i bingen nu.



I mon är det äntligen dax att återförena Björnligan igen :)






Blond




Efter jobbet idag blev det en rask promenix upp till bussen för att åka till frissan.
Bussen var ju självklart försenad eftersom jag hade en tid att passa!!
Efter en stund & några nerver senare kom den äntligen, och jag fick ett litet överraskande möte när jag gick på..:/



Ca 15 min sen satte jag mig i frisörstolen på Salong Marie på Mölndalsvägen där söta Anna äntligen skulle fixa mitt burr. Hon fick tom assistans i början. Så dom var 2st som var där o grejja med mitt hår. Kände mig rätt bortskämd då :)









Tycks? :)





Va hemma strax efter 20 och har nu lagat mat o fixat matlåda i vanlig ordning.
I morgon blir det ben träning med Jessica som sagt. Min skuldra/axel är MYCKET bättre idag.
När jag vaknade i morse gjorde det förbaskat ont, men det har blivit bättre under dagen sån tur är! :)



Bokade bussbiljetterna till Malmö igår förresten!! På lördag bär det av. Ska bli så himla kul att komma ner igen. Inte varit där sen jag flyttade hem för över ett år sen!! Galet!


Tjipp tjipp








Ont :(

 

 

Kul!! Hade precis skrivit en låååång text här så stängdes sidan ner! Bara för det så kommer jag inte skriva lika mkt nu.

Vakna iaf i morse med världens smärta i skuldran/axeln..ja det har gått över till axeln nu med. Ätit värktabletter och gått runt o luktat tigerbalsam idag. Även suttit med vetekudden idag igen. Inget hjälper känns det som. Kanske inte var så bra att gå till gymmet idag ändå. MEN jag körde faktiskt bara på crossen, och slängde efter en stund ner vänster armen och lät den bara hänga där för det gjorde så sjukt ont.



Jag känner mig så jäkla klen! Men jag har aldrig ont någonstans! Så när jag väl får det blr jag ju som en liten unge! Hatar att det hindrar mig från träningen...:(. Men men, vila imon och sen ben på torsdag. Och när man tränar ben så använder man ju inte skuldran/axeln så mkt sån tur är.




Har förövrigt, som jag tror resten av världen med gjort. Blivit besatt av WORDFEUD!!
Blev indragen av Lollo, och nu har jag satt igång hela min avdelning på jobbet. Haha! :)









Disken kallar. Hepåre!





Rehab



Fick skippa träningen idag. Har så sjukt ont i min stackars rygg. Gjorde ngt konstigt på träningen i lördags och sträckte den. Smörjde in den med Orudis igår innan träningen, och det gjorde faktiskt inte jätteont att träna med det. Men i morse var det ingen höjdare kan jag säga! Aj aj aj! Har suttit och beklagat mig hela dagen på jobbet för Rebecka med. Fick låna en vetekudde och fick även värktabletter, men inget hjälpte.
Så efter jobbet gick jag förbi Apoteket här nere på gatan och köpte Tiger Balsam & lite starkare värktabletter.
Har nu smörjt in mig så gott det går, och det bränner som bara den på ryggen. Men ack så skönt det är!






Some good shit ;)







Gjorde värsta grymma maten innan med. Fick ett infall att jag var sugen på Hamburgare, så det fick det bli.








Nu tänkte jag slita mig lite från datorn och få gjort lite annat här hemma.
Håll tummarna för att min rygg är bättre imon med så jag kan träna!!



Har förresten annars en rätt go vecka framför mig.


Tisdag: Jobba & förhoppningsvis träning.
Onsdag: Jobba & till frissan.
Torsdag: Jobba & träna med Jessica
Fredag: Jobba & AW med "Björnstammen"
Lördag: Åka till Malmö Lollo & Mimmi & gå på Avicii.
Söndag: Åka hem



Hepp...hörs kankse sen igen.



Träning & fäst




Var i valet o kvalet i igår morse om jag skulle träna el inte. Det började med att jag avbokade soltiden..sen efter en stund även träningen. Men då trillar det in ett sms från Natta som frågar om jag ska träna.
Så det var basra att boka på sig igen, flög upp ur sängen.
Bokade även på mig på solningen igen. Kokade gröt, åt den, bytte om och åkte mot gymmet.
Shit vilket galet träningspass alltså. Var en helt galen tjej som höll i Mrl:en.
Men så himla kul var det. Svettades som en jäääkla gris.







Efter träning drink :)






Efter passet pkte jag hem och fixade lite. Sen kom Natta hit. Vi la oss en stund på terassen här uppe och tjötade. Var riktigt gött. Gick sen ner till coop och köpte lite gött att tugga på. Lite senare kom även Lollo hit med räkor o vin o grejjer. Kvällen var räddad ;)






Fina Natta




Smarrigt




Smarrigare




Planerna var egentligen att sitta hemma, men vid 1-tiden åkte vi in till stan iaf. Lollo & Jag mötte upp Jessica, Johanna & Åsa medans Natta åkte hem. Vi gick till excet och där blev det en hel del dans och även lite gruff med fulla fula tjejer. Hahaha! Vid 4-tiden traska vi bort o käka lite fyllekäk och vid 5-tiden var vi hemma. Jag fick med mig Jessica hit :) Alltid trevligt med lite sällskap :)






Fina tjejer. Jessica, Johanna & Åsa





Här skulle tydligen dom flytta in..?





Idag har jag gjort en massa saker. Diskade undan allt från igår, dammsög, plockade undan och fixade.
Vid 14-tiden kom Natta hit och då hadfe jag lagat spagetti m köttfärssås till oss. Vi slängde i oss den, bytte sedan om och åkte bort mot gymmet. Det var dax för ett combat pass. Trodde jag skulle avlida de 5 första minutrarna, men jag lyckades ta mig igenom hela passet utan att svimma. Hehe. Va sååå sjukt gött efteråt som vanligt :)
Vi traskade sedan hem hit till mig igen och då kom även Sebbe & Ida hit o joina oss :)
Vi gick ner och käkade pizza på i <3 pizza precis nedanför mig. Sjukt goda pizzor där och så himla fint ställe :)
Fick sen hjälp av alla att sätta upp lite tavlor mm här hemma. Så nu är två tavlor och min spegel uppe. Äntligen!! Slipper jag stå på huk o spegla mig i hallen. Haha! :)



Nu är jag själv här hemma igen och jag har tvättat som en tok. Lite läskigt att springa där nere nu när det är mörkt faktiskt. Så jag tog upp den sista tvätten o hängde den på tork här. Vet, jag e mesig..men så är det. Är mörkrädd, har alltid varit och kommer alltid att vara det ;)



Puss




Fina fredag



Åhh idag har varit en riktigt bra dag/kväll.


På lunchen drog Helena & jag en sväng till IKEA och köpte ett bord till mig. Tog ca 10 min där inne..har nog aldrig gjort ett sådant snabbt IKEA besök innan alltså. Slira tillbaka till jobbet i ösregnet sen och var tillbaka i tid tills rasten var slut! :)


Efter jobbet åkte Helena & jag hem hit, onterade ihop bordet och ställde även min nya micro på plats som jag fått av Helena. :) Nu känns det lite mer husligt här hemma faktiskt. El ahh..har ju inte fått upp ngt på väggarna än. Men det får bli en annan dag :)







Min nya vän Lars-Gunnar





Mitt nya söta lilla bord


(Ursäkta kvalitén på bilderna. Men jag orkade inte anstränga mig)



Filippa joinade oss efter en stund och gjorde mig i ordning lite fort här hemma. Vi tog sen bussen in till stan för att äntligen få äta den efterlängtade langosen!! Efter att den hade lagt sig som en klump i magen traskade vi bort till Tranquilo och tog ett glas vin. Gick sen ut till Kungstorget och lyssnade lite på Miss Li. Vi tyckte det var lite för gapit för våran smak. Så jag kom med den briljanta idén att vi skulle gå på bio. Efter en ganska kort disskusion blev det till slut "Horrible Bosses". Riktigt härlig film. Helt underbart att ta en sån här lugn fredag. Då kan man ju vakna i morgon som en vanlig människa för en gång skull, Och ta sig till gymmet och förhoppningsvis köra ett MRL-pass med Lollo på förmiddagen. Om det inte är strålande sol, som det tydligen utlovas. Kan ju iof hoppas på det!









Langos






Jag umgås alltid med så roligt folk





Ni ser ju...





Mys med Puh innan bion




Jag fick tom hångla lite ;)







Puss!







Dog lite




Efter jobbet idag knallade Daniel & jag upp till Bäcebolsmotet och tog Grön Express in mot stan.
Jag hoppade av på Kungsportsplatsen och överraskde Jessica på hennes jobb. (Som för övrigt är Telia).
Vi satt och tjöta lite och tog oss en "före träning" drink innan vi tog vagnen bort till gymmet.
Man går ju inte i onödan..el hur J? :P



Idag var det dax att köra skiten ur rygg, biceps & mage, det gjorde vi också kan jag lova!
Så himla kul att träna med Jessica som verkligen kan sin sak. Kommer bli mer o mer gym för min del nu.
Både kul och bra med variationen. :)






Jag dog lite lätt efter sista ryggövningen. :P




Nu har jag varit sådär duktigt igen. Ja ni vet de där gamla vanliga som jag brukar göra på kvällarna.
Får ju lite besök hit imon med, så har plockat undan med.
Ska åka till IKEA imon efter jobbet med Helena och köpa ett soffbord till mig.
Äntligen slipper jag bära mitt lilla bord fram och tillbaka här hemma :P
Sen ska hon även ta med sig en micro till mig, så himla snällt!



Får nog bli sängen rätt snart. Börjar tidigare i mon, så jag kan sluta tidigare med. Jiiha! :)



Puss und kram på er!






Glader



Det är sol ute och idag ska jag träna med fina Jessica! Wiiieee!! :)








Puss!


Igång!




Gött, då var ännu ett träningspass avklarat för denna veckan. Bara 3 kvar nu då ;)
Körde ju som sagt Combat med Lollo. Faaan vad kul det var att få se henne igen.
Tror nog det var över en månad sen sist...:/.
Riktigt gött pass var det iaf, med en duktig instruktör. Lite kul att det var en kille, för på de flesta är det ju faktiskt tjejer. Kommer definitivt bli mer combat på Backaplan nu. rätt smidigt o ta det på väg hem från jobbet.



Helt slut efter träningen tog jag bussen hem, slänge ihop en riktigt god middag som bestod av lax, sallad & en go smalsås ;). Har även hunnit med att sätta upp en tvättid till söndag kväll, dammsugit & diskat.
Ni måste hålla med om att jag är rätt effektiv?!





Super gott!



Nu är det bara kvällsmaten som ska ner och träningsväskan som ska packas, så e allt klart!

Åhh, har massa roligt att se fram emot resten av veckan!

Imorgon efter jobbet blir det ju då gymmet med Jessica! Som vi ska träna! :)
Fredag ska jag till kalaset med lite folk från jobbet och äta Langos & kolla på Timo Räisänen på Götaplatsen.
Lördag ev. träning på morgonen med Lollo. Sen ska vi ha myskäll här med räkor & vin.
Söndag träna med Natta på eftermiddan. Sen ska vi hänga här hemma hos mig. Har även satt upp tvättid kl 19.
Kommer bli en grym helg! El vad tror ni?! :)


Hepp, fixa det sista innan sängen nu.

Tjipp





Äntligen lite svett!




Gud så skönt det var att få pumpa lite muskler idag alltså. Hade sån jäkla överskottsenergi så det var galet.
Skönt o få bli av med lite.
Blev 20 min solande innan, och som vanlgt så somnade jag gött där i värmen.



När jag traska in i salen sen kom en söt liten Natta hoppandes fram till mig och gav mig en stor varm kram. Så kul o se henne igen. Inte setts på jääättelänge nu ju :( Men nu blir det ändring på det när vi satt igång med träningen igen. På söndag blir det Combat ihop med henne och sen ska vi umgås uranför träningen för EN gång skull. Våra dejter e som sagt rätt svettiga...;)



I morgon blir det träning med Lollo. Även då combat. Vi har ju inte heller setts på tusen år tyvärr. Så ska bli underbart att få ses igen! Även planerat in en myskväll på lördag med henne :)



På torsdag blir det träning med fina Jessica. Då är det gymmet som gäller. Ska snylta på Johannas kort igen..så om du läser detta så vet du..hehe :)



Nee..tråkinlägg idag. Men orkar inte.



Haj..




Första avklarad





Första arbetsdagen efter semestern är slut. Den var mkt seg måste jag säga. Men klarade mig igenom den iaf.
Efter jobbet åkte jag till Nisseterminalen där pappa & Anette hämtade upp mig. Vi åkte hem till Acke för att fira honom & min andra brors tjej Ida som fyller år. Blev god mat och tårta, MEN jag åt inte en enda bit tårta el någon kaka! Känner mig rätt stolt faktiskt..;) Nu måste jag börja leva mitt vanliga liv igen.
I mon ska jag äntligen träna igen med. Blir Body Pump på backaplan! Längtar som fan!



Fick skjuts tillbaka hem av pappa & Anette med. Så nu har jag lagat mat, fixat matlåda, diskat, duschat & packat träningsväskan. Känns så skönt!








Fredrik, Elliot & Molly på kalas.




Hoppas du kommer fortsätta läsa min blogg kära svåger?! :)






Guten Nacht






Slut



Nu var det slut på det roliga..i morgon börjar allvaret med jobb o rutiner igen.
Men gud vad skönt det ska bli.

Sem avslutades iaf med en kanonbra helg.
Heldag med syrran på fredan. sen ut med kollegorna. I går var det grill hos Jessica med massa härligt folk.
Sen bakishäng med film, godis & chips i soffan. Underbart.

Nu har jag kommit hem o duschat, lagat mat, gjort matlåda & diskat. Ska bara bädda rent så är allt kirrat sen.



I morgon blir det kalas för brorsan Acke & Ida som fyller år i veckan. Så ingen träning imon heller, MEN på tisdag o resten av veckan så jäävlar!! :)















 

 

Sådär ja! Lite bilder från i fredags.

Hej hej

 

 

 










Tillbaka!



Japp, nu har det varitett sånt där uppehåll igen. Men det var jag värd.
Haft den grymmaste semestern man kan ha!



Började ju första veckan med några dagar vid havet med Jessica.
Andra veckan började med flytt på måndagen med hjälp av brorsan, hans kompis Adde & Stefan.
Tack återigen killar!! :)



På tisdagen drog Jessica, Johanna & jag iväg till Fjällbacka med Racer-Ulla.
Där blev det fest med stekare och första mötet med Björnfarmen ;)
På onsdagen drog vi vidare till Grebbestad, torsdagen smögen, fredag Halmstad & Lördag Stenungssund.
Fest hela veckan med systrarna Lonka + att Matilda joinade oss i Halmstad. Vilken vecka vi haft. Lärt känna massa nytt o roligt folk.




   


     


Inte så nöjda när brandlarmet på hottelet gick 5:30 på morran!!




Denna veckan har jag mest fixat massa här hemma. Tränat med Jessica en dag. Igår fick jag besök av brorsan, Ulli & Molly. fick min första fina blomma hit och jag bjöd på gofika ;)

Idag har jag strosat runt på stan med bästa syster & hennes älskade barn. Elliot var dock liiiite grinig och sa att det var något folk som hade sågat av hans ben så han inte kunde gå..haha go fantasi man ha när man e liten alltså :P


Nu har jag kommit hem och ska göra mig iordning för en kväll med mina härliga kollegor. Ska först hem till Daniel & förfesta lite..sen ner till slottsskogen och trängas ;)


Ne detfår bli ett kort inlägg med lite bilder denna gången..kommer mer. Lovar!!
Ska börja göra mig i ordning o äta lite sen med.


Puss o Kram!



RSS 2.0