Kanonbra helg! :)



Haft en helt underbar helg!


Började med att Jessica & jag åkte ut till Fiskebäck i fredags och solade. Det började mulna på efter ett tag, och då bestämde vi oss för att åka till Frölunda Torg o kika lite. Jag fick med mig en klänning, en ring & ett par skor hem.


Vi svängde sen förbi här så jag kunde duscha lite snabbt, sen åkte vi vidare till Lerum o hem till Jessica för stt göra oss i ordnig ihop o dricka lite vin. Mötte sen upp Matilda på tåget in till stan. Blev en härlig middag på Linneterassen, en sväng på Hard Rock, och sen avslutade vi kvällen på Tranquilo.






Picknick vid Fiskebäck




Fiskebäck



Black & white ladies ;)







Lördagen ägnade jag åt att packa inför flytten, sola lite på bryggan här hemma och avslutade den med en kväll på stan med Jessica & Mimmi. Först Bar Himmel & sen Port Du Soleil.
Riktigt rolig kväll...träffa mkt underliga men roliga typer :)
Vid 5.30 ramlade Jessica & jag in här hemma. Upp vid 10.30..hämta Jessicas bil i Örgryte, åka till Munkebäck & äta pizza. Sen skjutsade J hem mig till mamma, där plockade jag ihop lite väskor som jag kunde packa i. Tog sen tåget in till stan o hem hit för att packa. Det har jag sen ägnat mesta dagen av..att packa. Tog en paus vid 17-tiden då Syrran, Fredrik, Elliot & Emmie kom hit. Vi tog en bit mat på Tildas krog här precis vid mig.
När dom åkte hem packade jag det sista, och nu är allting klart. Bara lite småsaker jag ska göra i mon bitti innan lillbrorsan Sebbe & hans kompis Andreas kommer och hjälper mig :)







Riktigt god rykande het oxfilé på Tildas




Mitt liv? :P




Japp, alltså sista natten här i lägenheten idag...känns lite konstigt. Men ska bli spännande med nytt med.

Hörs i mon kväll om jag lever efter allt slit då..:P


Hej hej





Ännu en dag vid havet




Ja det blev sol idag som lovat!



Masade mig upp ur sängen vid 8-snåret i morse..åt frukost. Gjorde mig i ordning och packade väskan.
Åkte till Anna för att klippa mig. Åhh gud vad skönt att bli av med lite hår. Har ju så himla tjockt hår, och det är inte speciellt kul nu under sommarn.



Vid 11-kom Jessica och plockade upp mig. Vi styrde kosan mot Marstrand och även hennes vän Mathias hakade på. Efter lite bergsklättring hittade vi äntligen vår plats på klipporna. Det blåste rätt bra där..men lite färg fick vi faktiskt ändå :)
Va hemma här igen runt 17 och då blev det lite keso innan jag bytte om och drog vidare till gymmet. Körde ett Attack pass..var inte mkt folk där idag..vi var nog hälften så många som vi brukar. Mer plats för oss att svettas på..:P







Marstrand




Jessica & Mathias pressar




Påväg tillbaka till fastlandet






Redo för attack







Nu hoppas vi på sol imon igen, för då planerar Jessica & jag att dra ut till Styrsö.
Måste testa ngt nytt varje dag :)
Blir det kasst väder blir mina planer att åka hem till mamma o hämta resväskor som jag kan packa mina kläder i.



På kvällen blir det middag & utgång med Jessica & Matilda. Ska bli riktigt mysigt! :)





3-årskals & heldag i solen



Igår var jag uppe rätt tidigt. Hoppa in i duschen, på med träningskläderna, packa väskan i med frullen och sen iväg till gymmet. Körde ett combat pass på Sportlife Ullevi..inte kört combat på ett tag så det var riktigt roligt, svettigt & jobbigt! Men känslan efteråt är ju alltid lika go :)



Duscha, bytta om och knatade bort till Nils Ericssons terminalen. Tog bussen därifrån hem till syrran & co. Elliot fyllde ju 3 år igår så det var dax för kalas. Vi fixade och donade där hemm & vid 17 började alla gäster komma.
Det blev massa god mat, syrrans grymma cupcakes & annat smarrigt.
Vi hade alla lagt ihop till en megastor studsmatta till våran lille Elliot som "männen" sen satte ihop. Hoppades gjordes det och gud vad roligt det är!! :)



Vid 22-tiden åkte jag med Sebbe & Ida hem. Där blev det lite vin och massa tjöt. Sov på deras soffa ihop med lilla Katla som låg & stirra på mig hela natten..han e lite creepy den där katten alltså ;P






Polly-Cupcakes





"Böse" emmie hade koll på oss i köket




Montering av studsmatta




en rätt så nöjd 3-åring






Uppe tidigt imorse med..tog 9:16 tåget från Floda. Åkte hem, bytte om och åkte sen ut med Jessica till havet. Blev näset några timmar innan vi åkte förbi Frölunda torg o slängde i oss lite sushi för att sen åka vidare till Maraplan och lägga oss vid den lilla plaskpoolen där. En helgrym dag i solen med sötaset Jessica!
Åkte med J in till hennes jobb en snabbis och jag fick äntligen köpt ett par nya lurar till iPhonen! Äntligen kan jag lyssna på hög musik & prata i handsfree igen! woohoo!





Mot stranden





Näset




Poolen vid Mariaplan




Vårt tilltugg





Nya lurarna (lite smygreklam med;) )






I morgon (om vädret vill sig) ska Jessica & jag ta våran pick o pack & åka ut till Marstrand.
Men först ska jag klippa mig kl 10 hos Anna :)


Håll tummarna för sol o varmt i mon då!








Bra start på semestern!




Då var denna helgen över..men hade inte så jättemycket söndagsångest igår trots allt. Kom på mtt på dan att jag har ju SEMESTER, haha..bra att man hade glömt av det ;)



Helgen började med middag, vin, spel & en hel del skratt hemma hos mamma. Trodde det gick ett tåg 22:49 som det brukar göra..men icke! När jag kom till stationen stod det att nästa gick 23:19..aja, va bara sätta sig ner snällt o vänta. Fick sällskap av tre fulla medelålders damer som betedde sig som 15..herregud.
Hoppas inte jag blir sån alltså..:/
Fick sen även sällskap av en kille på tåget som satte sig bredvid mig, satt o tjöta hela vägen till stan..ganska så trevligt faktist. Även fast han var rätt full o jag spiknykter :) Kom hem vid 12-tiden och fastnade framför Gladiator. Va inte spec trött..så kom inte i säng förrän vid 2-tiden.





Sötaste Emmie i fredags




Upp i lördags morse, åt en go frulle. Gick sen till backaplan. Hade tid att fixa naglarna vid 11.
Så nu ser dom äntligen ut som vanligt igen :)





Nice va? :)




Hem o laga lite lunch sen slappa framför tv:n ett tag. Vid 15 tiden kom Mimmi hit och gjorde mig sällskap ett tag innan hon drog vidare in till stan. Jag började göra mig i ordning och dricka lite här för mig själv. Tog sen en taxi in till stan o plocka upp Mimmi så åkte vi ut till Stefan i Hindås. Där var det poolparty som väntade :) Shit vilket party, hade sjukt roligt. Tom så kul att jag inte kom ihåg att jag ramlade ner från badtunnan :P.
Kom en gäst dit med. Nämligen självaste Nalle. Hahha..han va inte riktigt klok..:P






Nalle




Stefan berättade dagen efter för mig att det var 3 st som ramlade baklänges ner från badtunnan.
Min reaktion: Va?! men gud, oj!! Hur gick det med dom? Efter en stunds tänkade kom jag ju på att jag var en av dem som ramlade ner..hahaha! Bra där va? Kanske därför jag e lite öm i kroppen och har blåmärken ;).



Igår blev det em heldag hemma hos syster yster med familj. Hon kom och hämtade mig i Stenkullen vid 12-tiden. Åkte hem till dom och fick korv med bröd, chips, glass & kanelbulle. Haha bästa bakfylle käket. Vid 16-tiden åkte syrran & jag till Willys i Gamlestan. Hon skulle handla inför Elliots kalas på tisdag så jag passadfe på att storhandla! Inte alls det jag hade trott att jag skulle göra på en bakissöndag..men så skönt o få handlat massa och skjuts ända fram till dörren. Sen blev det inte många knop gjorda alltså. La mig i soffan och somnade lite då o då...en riktigt go bakisdag kan man säga.




Idag började jag packa lite här hemma. Får ta lite dag efter dag nu så ska det nog va klart på måndag när flytten bär av till Friggagatan på måndag! :)
Vid 1-tiden kom Osten hit och vi traskad bort till Backaplan för att käka lite. Satt där borta nån timma innan vi gick hem hit igen för en kaffe. :) Vid 16-tiden åkte han hem och jag bytte om och åkte sedan till Frölunda för att träna MRL med Natta. Gött var det och svetten lacka som vanligt..älskart!








Dax för MRL





Nu har jag kommit hem, sitter i soffan o kollar Lotta På Liseberg som vanligt på måndagar  :)
Första semesterdagen är snart över och det känns som denna veckan kommer gå fort. Har nästan hela veckan planerad med att göra ngt.
I morgon ska jag träna mellan 11:30-12:30..sen ta bussen hem till syrran för att fira Elliot som fyller tre.
Onsdag ev. träffa Emma & Marielle, sen träning på kvällen.
Torsdag klippa mig hemma hos Anna vid 12. Sen träning.
Helgen har jag dock inga planer än vilket e rätt skönt! :)







Från i Lördags.







Nu blir det duschen...hej hej.








Dax för fest





Sitter här hemma och dricker lite vin..ska snart packa ihop mig och bege mig in till stan för att möta upp Mimmi.
Därifrån blir det taxi ut till Hindås för Poolparty :)
Känner på mig att det kommer bli en bra kväll!! Hoppas ni alla har en supergrym lördag :)













Puss o kram så hörs vi imon :)












Inte långt kvar




2 1/2 timma kvar innan semestern drar igång! :) woohoo! Rätt soft dag idag faktiskt, verkligen fredagskänlsa till 100% från alla här. Underbart!





Fick nyligen ett samtal av lillbrorsan Sebbe. Han & Ida hade precis slängt 250:- på kakor på Bräckboden i Kungälv :) (För er som inte vet så är det en liten butik precis bredvid Göteborgs Kex i Kungälv som säljer kakor till ett mkt bra pris!) De skulle nu slå ihjäl tre timmar och sen plocka upp mig här på jobbet så åker vi ihop till mamma sen. :) Så himla snällt. Jag har verkligen världens bästa syskon! Ni betyder allt för mig! <3.






Snart så är det iaf fredagsfika här, då ska vi mumsa i oss muffins som Michelle har bakat. :)






Sorry för dålig kvalité...







Tjipp tjopp





Håll ut!





Idag blev det iaf träning måntro! :) Var inte alls sugen efter att ha fått stå o vänta på den jäkla bussen vid jobbet i 20 mim..sen behöva gå upp till motorvägen o ta bussen därifrån ist. A ja...hem kom jag tillslut iaf.
Stressade i mig lite keso, bytte om och åkte till Sportlife Ullevi. Det var dax att köra Body Attack med Natta.
Hon var inte heller spec sugen på att träna..var fan nära att vi gick därifrån, men icke! Vi körde på stenhårt i en timma och svetten lackade som vanligt. Det är faktiskt helt galet vad man svettas på det passet. Hade shorts på mig idag med..och benen blev som två hala ålar mins sagt.




Precis gjort klart min vardagliga rutin med matlåda, dusch osv.
Pratade nyss med mamma med. Ska dit imon på lite middag med resteb av syskonen som e hemma.
Alex är ju i Grekland de aset..;) Men Sebbe & Syrran och deras bihang iaf. Och så jag såklart, haha!
Blir till att fira in semestern på det viset. Hoppas mamma har mkt vin.
Men blir nog relativt lugnt i mon. Blir STOR fest på lördag ist ;)



Ska bli så himla skönt med tre veckor sem alltså. Hjärnan har ju iof redan tagit det för längesen...men nu får man hålla ut EN dag till iaf. Det ska man nog klara :) Ser verkligen fram emot att flytta osv nu. Trivs ju jättebra här, men nu när man vet att det snart ska ske och har skrivit på kontrakt osv så blir allting mkt roligare! 
Semstern börjar bra med denna grymme helgen med ;)




Tschüssi!


What are words if you really don´t mean them when you say them?!



Visst är det konstigt när man tror att man känner en människa och nästa dag så blir den en helt annan person.
Säger saker fast gör PRECIS tvärtom!
Man passar verkligen inte ihop med vissa personer, och verkligen inte i detta fallet.
Kände det på mig hela tiden och är glad att det inte gick längre, även fast det gick en stund....



Varför i hela vida världen ska man hålla på och säga saker för att göra dena andra glad el mindre ledsen och sen inte hålla det?! Kan man inte lika gärna vara ärlig från första början då?! Så onödigt!
När jag tänker tillbaka på allt som varit, så minns jag inte många stunder det varit bra. På ett sätt känns det skönt, men ändå konstigt eftersom jag va kvar.



Trodde dock ändå inte på något konstigt sätt att detta skulle hända..trodde jag hade hittat rätt för EN gång skull.
Jag trodde fel...


Har så himla mycket mer som jag skulle kunna skriva här, men det ska jag inte göra...inte idag.




Öppnar upp mig väldigt mycket här nu, men var bara tvungen!





Tack!



Påskrivet



Fick skjuts av snälla Victor in till stan efter jobbet idag. :)
Mötte upp Mimmi, Carro & Christian inne i Nordstan. Gick med och kollade på lite kläder till C innan vi gick upp till Soho för att äta & dricka lite. El var ju bara jag som åt iof..:P En himla god pasta med räkor & chilli.
Drack ett glas vitt till det med..är det lillördag så är det ;)
Satt där en liten stund & tjöta. Samt att vi skrev kontrakt för lägenheten jag ska hyra. Är ju som sagt "bara" andra hand, men så himla bra att ha ett skrivet kontrakt på det.



Så ja!







Vi gick sen runt lite mer och C shoppa ännu mer. Haha..var nog första gången som 3st tjejer va med en kille ute & shoppa och vi suckade så fort han skulle in i en affär..haha :)



Nu har jag kommit hem och duschat & gjort matlåda tills imon. Precis ringt och pratat med en kille på Swedbank som hjälpte mig att hitta på sidan så jag kunde ta bort överföringen för hyran på denna lägenheten.
Blev ingen träning idag, men körde faktiskt lite själv här hemma innan ;)
I mon blir det Body Attack igen, ska bli så kul! Fått med mig Filippa på det med. Gött & få bli av med lite energi & aggressioner ;)



Haj haj






Lite dagens



Mörk bild på mig från i morse påväg till jobbet.












Lite kortspels paus på jobbet i Rebeckas underbara DHL-fleece :)




Tur att Michelle & jag visste hur man blandade en kortlek till skillnad mot Nils & Daniel iaf, haha.
Blev ett parti Finns i Sjön där jag lyckades skrapa ihop 3st par. Riktigt roligt och givande spel...eller?! :)


















Go känsla



Det va änna gött att få träna idag. Känns så där skönt i kroppen nu :)
Fick skjust av Natta bort till Coop efter träningen, fick handlat lite mat. Traskade sedan i rask takt hem hit. Hoppa in i duschen, lagade mat o fixa matlåda. Nu halvligger jag här i soffan & kollar på tv. Nyheterna för att vara exakt.




Kvällens matintag. Ser inte så gott ut nu såg jag, me  det var det. Och nej, det är inte köttbullar! Falafel var namnet. Och så lite Haloumi på det. Riktigt gott!







Va precis ett inslag om ett äldreboende där personalen betett sig illa mot de boende. Usch säger jag bara! Att man kan göra så.. :( De fick mig att tänka på när jag jobbade på Sävegården i floda förra året. Fick mig en avhyvling av en anhörig som kom och hälsade på när jag jobbade kvällen helt själv. Det var inge vidare kan jag säga. Spec när jag inte hade gjort något fel över huvud taget!





I morgon ska jag ev. träffa Carro som jag ska hyra lägenheten av och skriva kontrakt. Känns väldigt bra att vi skriver ett kontrakt. Blev ju inte riktigt så på denna lägenheten..:/.
Så blir nog ingen MRL imon tyvärr.:( Men kör nog på egen hand på Backaplan ist.



Gonatt!







Magic!



Varit en rätt så seg dag på jobbet idag. Men allt livades upp vid 16:30 tiden då två tjejer knackade på dörren och frågade efter min kollega Frida. De hade varsitt lock med energidrycken Magic i famnen som Frida hade vunnit till sin arbetsplats :) Så vi fick en liten extra kick sådär på tisdagseftermiddagen. Uppskattades verkligen! :)









Frida, en nöjd & glad vinnare :)






Daniel var också rätt nöjd :)






Nu har jag precis slängt i mig lite kesella med lågkalorisylt och svidat om till träningskläder.
Dax att sticka bort till gymmet och köra ett gött Pump pass med Natta.














Hörs sen! :)





Slapp & slö



Nepp, blev ingen träning. Fick skjuts av Victor efter jobbet....så min träning var att gå från frihamnen och hem ;)
Hade verkligen ingen lust eller ork. Så gick hem, lagade mat, fixade matlåda till imon och har nu duschat. Sitter i soffan och kollar på Lotta På Liseberg.



I mon efter jobbet blir det iaf träning, som jag skrev innan så är det Pump som vanligt på tisdagar.



Ähhh orkar inte skriva mer nu..

 

 

hej

 

 





Seg måndag



Så jävla seg och trött. Kommer man orka gå till gymmet efter jobbet? Tvek alltså...funderar på att gå hem o vila ist. Och sen fixa mat o grejja lite...får ta mig en funderare på bussen hem sen.
Ska ju inte gå o träna om man inte känner för det heller. Blir ju iaf garanterat träning imon och på torsdag. För imon är det Pump & torsdag Attack. Kan nog bli MRL på onsdag med. :)


Försöker göra en utbildning på nätet här på jobbet, det går sådär måste jag säga...får ju inte ens upp ett nytt fönster. A ja..får göra det en annan dag ist.


Här kommer en söt bild på lille Daniel idag här på jobbet iklädd Helens pappas gamla kofta





Nu är det dax att stämpla ut och åka hem!


Hej hej






Port du Soleil & Park



Hade bokat träning tills igår...MRL 11:20. Va taggad och skulle gå och träna..tills jag fick ett sms av Bea. "Sugen på att dra till havet idag?" Ohhh ja! Det var ju strålande sol..så jag packade en väska. Tog vagnen till Bea i Krokslätt. Vi tog sen hennes bil och åkte ut till Smithska Udden och solade lite. Blåste rätt mycket dock..så stannande bara 2 timmar. Åkte till ICA o handlade lite mat. Sen hem till Bea igen och la oss i solen, blåste inte lika mkt där sån tur va :)




Vid 18 tiden gick vi in och fixade käket, korka upp vinet och började göra oss i ordning. Efter några goa drinkar och sgottar åkte vi sen ner till Brunnsparken och mötte upp Tove (min vän från Götene) & hennes kompis och Beas kompis Rebecka & hennes vänner. Tog en taxi ner till Port du Soleil och festade på. Kvällen slutade på Park Lane med massa dans :)
Efter god natta mat vid 5-tiden tog Bea & jag en taxi hem till henne.




Vaknade vid 11.30 idag och åt en riktigt god frulle som Bea fixade :)



`





Låg sen bara i soffan och kollade på Nile City på dvd. Hahahaha..det är ju bara för bra!
Vid 16 tiden packade jag ihop mig och åkte hem i ösregent.
Duschade och gjorde mig i ordning. Gick sen till Hjalmar och mötte upp Jonas. Vi tog en pizza på Flinston och satt och prata massa. Gick sen förbi här hemma, jag fick nycklarna och mina stackars böcker han råkade få med sig när han flytta. Han åkte sen hem och jag gick bort till Coop och handlade.
Nu har jag lagat lunch till imon, dammsugit och slängt in en tvätt.
Sitter i soffan och kollar på tv och trycker i mig grymt god choklad.






Såå god! :)




I morgon är det dags för jobb igen. Men bara denna veckan kvar nu och sen går jag på semester i tre veckor! Ska bli helt underbart. Känns som jag behöver det med..har saker jag måst ta tag i och det ska göras på semstern. :)




Vad kommer för bra på tv ikväll föresten? ngn bra film kanske? :)

Puss o kram





Fredagsmys



Idag blev det lite mys hemma hos brorsan i Stenkullen med han, Ulli, Molly, Syrran, Fredrik, Elliot & Emmie :)
Först lite grill, till efterrätt marrängswisch sen godis på det. Är fortf prppmätt och känner mig gravid typ, haha. Ska nog ta o träna bort det imoin med ett gött MRL-pass. Om det inte är superfint väder vill säga..då blir det till att lägga sig i solen ;) Kan iof göra båda delarna med.







Busungen Molly




Lilla Emmie




Mys i soffan




Bror min




Solveig




Va hemma hos mamma en snabbis innan jag skulle åka hem och hämtade mitt nya smink! :)
Mamma hade en vän hemma som precis skulle åka när jag kom dit, så fick skjuts in till centralen, skönt o slippa tåget! :) Fick man lyssna på lite tysk musik i bilen med..haha :)







Äntligen







I morgon kväll blir det middag hemma hos Bea med massa vin och sen utgång. Ska bli riktigt roligt. Inte träffats på väldigt länge så det finns en del att prata om :)















I morgon hade det varit 1 år....












Attack!



Åhh herregud! Nu är man slut i kroppen alltså...har kört Body Attack med Natta idag för första gången.
Shit vad roligt det var och shit vad JOBBIGT det var. Svettigt är bara förnamnet!
Kommer garanterat bli mer av den varan! Om ni inte testat och gillar att gå på gruppträning så måste ni testa detta!!












Innan träningen.





Fick förresten ett samtal av mamma igår. Hon sa att det hade kommit hem ett litet paket till mig!
Jaa! Mitt smink från ID har kommit. Äntligen! Det har varit slut ett tag nu och inte ått tummen ur o beställa..men nu så. Kan jag sminka mig fint på lördag! :)
Fick även ett samtal av lille Robert idag som sa att mitt armband till min ena klocka hade kommit till butiken. Får be Ida (svägerska) som jobbar där att ta med sig det till mig nästa gång hon jobbar ;)




Går en vääldigt konstigt film på 6an nu alltså. Smookin Aces..har sett den innan för längesen. Riktigt skruvad alltså..haha.




Redan fredag imon! Underbart! :)





Sommarpresent




Idag kom min gamla chef från Academic Work förbi här och lämnade en liten sommarpresent i form av en pocket bok och en kortlek. Riktigt trevligt! :)















Är vrålhungrig..tur att det är lunch precis just nu då!




Hej hej










Ananas & Passion



Åkte hem efter jobbet idag, bytte om slängde i mig lite att äta. Närmare bestämt världens godaste keso. Mini-keson var slut igår när jag skulle handla så det fick bli ett annat alternativ. Nämligen keso med ananas och passion. MUMS säger jag bara. Så himla god..inte lika nyttig som mini-keson, men vad ska man göra när den e slut då? ;)







Rekomenderas :)






Dax för träning




Tog sen bussen vid 17:30 mot Sportlife i Frölunda. Körde ett riktigt gött och superroligt MRL 90 pass ihop Natta. Hade sån energi idag och kännde inte ens att det var speciellt jobbigt. Måste betyda ngt el? haha.
Fick sen som vanligt skjuts av Magnus hem. Så himla snällt av honom!
kommer hem så mkt tidigare och får ut mer utav kvällen då :)
Nu har jag tex hunnit med att duscha, äta & fixa matlåda!
Sitter som en hösäck i soffan och smptittar på fotbollen..står just nu 1-1 mot Japan..damerna är duktiga alltså. Hade ju varit riktigt kul om dem tog hem hela skiten :)






Vad tycker ni om min nya klocka förresten? Erkänn cool?! Köpte även en gul likadan..kommer bild senare :)












I morgon ska Natta & jag testa på Body attack på Sportlife Ullevi. Bara kört på gymmet där än sålänge, så ska bli kul att testa gruppträning där och dessutom ngt jag aldrig gjort innan. Sägs att det är sjukt jobbigt...men det gillar vi bara :)




Tjipp!








Fest, mys & träning





Helgen började med en go AW här hemma hos mig. Vi gick först i samlad trupp till bolaget här på backaplan innan vi gick hem till mig, slängde i oss lite mat sen kunde festen börja ;)
Blev tillslut 10-15 pers här hemma. Hade riktigt roligt..så kul att vi inte gick härifrån förrän vid 1-tiden.
Då hamnade Filippa & jag på push, några gick hem o resten till Gretas :)



I lördags låg jag ute här på bryggan och solade. Va å handla o slänge en jäkla massa flaskor från i fredags.
Vid 17-tiden åkte jag till Nisse Terminalen där syrran plockade upp mig. Vi åkte hem till mamma. Gick bort med barnen till godis affären och sen hem till mamma igen och åt god middag. Blev en slappe kväll i soffan med massa gotta o mys. Det behövdes kan jag säga! Va hemma vid 23 på kvällen och slappade lite mer här hemma.








Underbara Emmie har redan tagot efter min pose ;)




I söndags var det riktigt segt. Låg ute o sola då med..men var så uttråkad o ville verkligen göra ngt.
Slutade med att jag åkte till Lollo senare på kvällen och sov över där. Blev mys med godis & chips framför tv:n.
Tess kom även förbi en sväng. Riktigt roligt! :) Var ju ett tag sen vi sågs.


Va uppe med tuppen 05:45 på måndagen. Lollo skulle ta 7 tåget från centralen. Jag va på Hj.Brantingsplatsen vid 06:50..så sprang förbi här hemma och bytte väska och tog sen 7:15 bussen till jobbet. Va där vid 7:30...lite tidig, men rätt gött ändå.
Avslutade dagen med en riktigt mysig kväll ;)




Jobbat som vanligt idag och sen blev det lite sol & ett pump pass på gymmet. Sååå skönt. Tog lite tyngre vikter idag med..så nu jäklar :)
I mon blir det antingen combat här på backaplan el MRL 90 i Frölunda. Kanske borde gå på MRLen för att göra Magnus (instruktören) lite glad då. Får ju ändå skjuts ända hem..så ska ju inte klaga :)



Oj, har massa o göra innan jag ska lägga mig ju..hej på er!







Goodiebag



Nu fick jag äntligen min efterlängtade goodiebag från Oskar på Adecco.
Även fast jag inte varit annställd, är eller kommer att bli där så lyckades jag tjata till mig en i allafall :)







Nu blir det fredagsfika!! :)



Hej





Back on track



Haft en ganska så go dag här hemma idag..sov till ca 10. Kände mig faktiskt mkt bättre i morse och nu är jag jättepigg. Inte så konstigt kanske när man sovit så mycket :)



Har fått tvättat lite till, plockat undan osv. MEN jag glömde ju det allra viktigaste idag! Att gå till systemet! Vi ska ju ha lite AW med jobbet imon och jag hara bara sprit här hemma. Inte så kul o sitta o sippa på kanske..el iof. kan nog bli rätt kul men vill ju ha vin :( Får bli en snabb visit till bolaget imon efter jobbet. Vi vet ju inte riktigt vad som händer imon..allt beror ju på vädret tyvärr. Är det fint blir det grill o dricka i slottsskogen, annars ska vi va hemma hos ngn. Ev. här hemma :)



Fick slängt ihop lite mat här innan med och gud så gott. Trodde jag skulle tröttna på min kyckling o sallad som jag äter rätt ofta, men icke. Slänger man till lite goa grejjer i salladen så blir det fint serrö :)
Kanske kommer tröttna på den efter imon iof då jag ska ha med den till lunch på jobbet imon med. Sen gjorde jag en liten pastasallad att ta med till grillningen om det blir ngn :)







Gött!



Hoppas ni har en bra torsdags kväll! Imon är det fredag :)










Hemma





Varit hemma från jobbet idag..vaknade med värsta huvudvärken och var helt slö i kroppen.
Bara vart hemma och tvättat o lite så. Jäkligt segt..men kommer ändå stanna hemma imon med..har fortf huvudvärk och känner mig helt dåsig. Lika bra att vila upp sig så man e pigg till helgen :)



Sitter o halvkollar lite på Sverige-USA i fotbolls vm. Dom är ju riktigt bra svenska tjejerna..leder redan med 2-0.









Heja Sverige!












I´m on a boat



Det blev ett Body Pump efter jobbet idag. Hann klämma in en solning innan med, Så skönt. Jobbigt dock när lampan släcks och man ligger där gott och sover. Ja, jag lyckas ALLTID somna när jag solar.
Natta gjorde mig sällskap på pumpen, alltid kul när man slipper stå där ensam :)



Efter träningen åkte vi ihop till Coop, jag fick handlat massa mat och natta lite fil, gott att man slapp gå med den tunga påsen hem. Ibland har man det bra :)



Nu har jag som vanligt och alla andra dagar, duschat, lagat mat och ätit den. Även slängt in en tvätt och sitter nu o lyssnar på grym musik. Ni som inte lyssnat på The Lonely Island, måste göra det!! Dom e bara för bra! :)



I´m on a boat, Motherlover, Dick in a box & Jack Sparrow är bara några utav dem grymma låtarna :)







Grymma killar!! :)




Haj.



Måndag


Måndag igen och ännu en bra helg har passerat förbi :)


Började med en riktigt rolig kväll i fredags tillsammans med Helena. Lite vin och groggar hemma hos mig innan vi åkte ner till Port Du Soleil vid hamnen. Himla grymt ställe måste jag säga. Förutom den dåliga House musiken och de blinkande lamporna då..;).



Vid 1.30 tiden kände jag att det var nog för min del och irrade runt utanför o leta efter en taxi..hittade tillslut en som jag hoppa in i. Tror att han lura skjortan av mig..fick betala 200:- hem till mig och det är bara över bron..hmm aja. Hem kom jag iaf.



Mådde inte helt hundra i lördags och pga av allt som irrar runt mig just nu var jag inte långt ifrån att stanna hemma. Men efter jag blandat mig en grogg hemma så var jag på g igen. Åkte upp till Lollo o drack lite vin med henne & Jonathan innan vi åkte vidare till Manana i Majorna. Där var det dax för 25-års fest för Magnus & Lollo Erba. Var helt galet varmt inne på restaurangen och man blev rätt dåsig.
Men gott som alltid var det iaf.
Vid 23:30 drog vi vidare till Park Lane där vi stannade resten av natten. Va hemma vid 5-tiden så det blev en riktigt rolig & lyckad kväll, och jag e glad att jag valde att följa med iaf. ;)






Skål! :)




Igår pallrade jag mig hem till syrran med familj för lite mys. Blev grill och glass till efterrätt. Det behövdes en dag som den kan jag säga. Fick skjuts av brorsan till Stenkullen så jag tog tåget där ifrån istället för bussen.
Som vanligt var ju tåget försenat, men men bara att gilla läget och sitta o vänta. Va hemma vid 22-tiden. Slog på tv:n och såg att de visade Metallica live från Ullevi. Så himla bra! Önskade man hade varit där. Nästa gång de kommer hit kommer jag nog köpa biljetter :)



Idag tog jag mig i kragen och pallrade bort till gymmet. Trots att jag va trött som bara den idag..somna nästan på jobbet. Men när jag kom hem hit slängde jag i mig lite keso, dammsög lägenheten, slängde på en tvätt, bytte om och drog till gymmet. Där körde jag 10 min på bandet, 40 min intervall på crossen och sen lite mage.
Så gott! :) Nu har jag precis ätit lite, duachat och kollar nu på Lotta på Liseberg på tv. Det är lite sommarkänsla över det faktiskt :)


Lite knapert med bilder denna helg faktiskt...Lollo tog dom flesta med sin kamera. Får be henne skicka dom till mig. :)




Denna vecka blir det skärpning på träning, så imon kör vi igen! Antingen combat el pump...hmm inte bestämmt mig än. Men något blir det iaf.


Ha dä!






RSS 2.0