Mammaledig...? :P





Vart uppe på gamla jobbet och hälsat på min goa gamla jobbarkompisar. Dom blev rätt överraskade måste jag säga. Riktigt kul!! :) Saknar dom mycket faktist!


Efter besöket där blev det en liten promenix med syrran bort till Lerums delikatessen för en go lunch till sallad. Sen knata vi bort till affären o köpte lita kakor som vi skulle ha till vårat fika här hemma hos mamma.
Ulli & Molly kom också...så det va lite mammafika här. Tänk va skönt o kunna va mammaledig alltså..:)






 

Go sallad!                     Mammorna på språng!





Har suttit här hemma nu o kollat på Pingu i en timma med mina goa syskonbarn och bara slappat.
Är sjukt trött nu.



Världens goaste Elliot <3





Världens goaste Molly <3






Imon blir det en sväng med syrran & Elliot för att träffa pappsen & Anette. Sen hem igen för att göra sig i ordning för en blööööt kväll på stan med mina bästa! :) Gäller att passa på nu när man e hemma <3










Underbar dag!





Äntligen vart hos frissan o fixat till ruffset igen..så gott. alltid lika kul o tjöta med Marija med.
Hon e så go och riktigt duktig! :)




Mötte upp Lollo på avenyn sen..vi gick o satte oss på en bänk o tjöta o titta på folk. Underbart! Sen kom Tess med o skrämde livet ur oss. Vi traska upp till condeco för att äta lite. När vi satt där så såg vi lilla Roman & hans vän..så dom satte sig också med oss. O så sen kom Angelica med :) Så vi blev ett gäng tillslut. Det är sååå underbart att få vara med sina goa vänner här hemma. Spec nu när våren börjar komma och det är underbart väder ute! Vill inte ens tänka på att jag ska åka tillbaka till Malmö? snart igen. Jag vill vara här! :(


Min tankar snurrar rätt mycket nu kan jag säga..vad ska jag göra?? Vad vill jag göra? :/





Nu har jag suttit här hemma med mamma och hennes vänninor och druckit kaffe och ätit kakor.
Shiiit dom tjatar juh lika mycket som mig o mina kompisar!! haha.



Ska hänga lite tvätt nu, äta en bit mat och sen traska bort till J. :)






Sju sorters apa!




Denna dagen har juh bara sprungit förbi...vaknade vid 9. Tog en morgon promenix ;) Käka frulle. Sen kom Ida & Elliot vid 10...då blev det en tripp till Allum för att leka latte mammor för en dag. O latte blev det med..över heeela bordet. Japp. Smidig som jag e så spillde jag ut allt över bordet.




 

Ida & Elliot på Mama Mia








Va inne på Telia & hälsade på söta lilla Jessica! Sååå kul o se dig igen gumman! :)

Vi åkte sen hem till Stephanie & Fredrik för att Elliot skulle få sova lite..men icke, han ville kolla på Pingu ist.
Sen blev det en tripp till Lerum med Ida...och sen hem, käka, byta om o knata bort till gymmet för 2 timmars träning med syrran. Först Body Step & sen MRL. Sjuuukt roligt! Massa godingar som va med o träna idag. Körde stepen ihop med söta Kristina sen kom Malin O, Ida & Ine och körde MRL. :)

Nu sitter jag hemma hos Ida & Sebbe helt död i soffan o drickeer kaffe o äter dumle snacks! Sebbe städar som en tok medans Ida & jag sitter här o kollar på Boston Tea Party..haha dom e härliga dom killarna.

 



Gott! :)

 

 

Hej rå....









Strike, Locatelli & Push!





Wooohooo sikken grymt rolig kväll det blev igår.



Började med Bowling på strike..efter att taxichaffisen irrat runt som fan i gamlestan. Mupp.
Och jaa...en strike fick jag faktist. Riktigt bra där!





   

   

  






Vid 20.45 kom vi till Locatelli...alla redan då rätt så goa.
Massa gott o dricka med massa underbara människor <3

Sen gick vi alla till Push. Första gången där faktist, och måste säga att det var väldigt bra!

Denna kvällen måste göras om!!





Nu har jag precis ätit god tacos ihop med Ulli & Molly. Dom kom hit med maten klar..så gott. Nu e man ännu segare än innan o ska nog slänga mig i soffan ett tag. Måste ladda upp för träningen ikväll. Yes. 18.40 blir det body step med syrran. Sen troligen lite mys med J ;)



Underbart att vara hemma alltså. Guuu vad jag gillar´t!




Ha det gött haj.







Hot chili..??




Kvällen blev inte riktigt som vi tänkt oss. Hade planerat fredagsmys med mat, så ska det låta och vin hemma hos syrran. Så blev det med..men det slutade med att vi åkte till 28+ i Lerum med våran chaffis ida! :) Hahaha...vi va taggade til tusen..men det dog rätt snabbt när vi kom dit. Inte alls mycket folk och ett kasst coverband.







   






Ida & syrran åkte hem runt ett. Jag stannde en stund och åkte sen hem med Ine. Blev en hel del snack..och mer kommer det bli idag :) För då ska vi med Lollo, Mimmi & gänget och bowla i stan...sen troligen utgång. Jaaa!

men vad ska man hitta på idag på dagen då? Det är skittråkigt väder ute och jag har INGA planer. Kanske får åka o kolla på Ida G`s fotbollsmatch i Floda sen då? Hon tjöta som en tok på mig att jag skulle vara med och spela...men haha neee, så kul ska vi INTE ha det.





Ha en fiiiin Lördag allihopa och GLÖM INTE att ställa om klockan i natt! En timma fram.

















Nu drar jag...




Hem till Stenkullen ett tag för att rensa skallen och bara försöka må bra! Det behövs verkligen nu!
Skall bli underbart att få komma hem till alla mina goingar! <3 Som jag saknar alla!

Det kan juh INTE bli sämre iaf!




Puss.....

Orkar INTE!



Ahhh men kul...nu e det panik. Måste flytta ut härifrån i slutet av maj...suck! :(
Så om nån vet nåt om lediga lägeneheter i Malmö, säg till!!

Gaaaahhhhh!!!


Vart o fikat med Malin idag..sen blev det en sväng på GINA för att shoppa upp presentkortet jag fick av pappa i helgen...försenad f-dags present. Hittade två jättefina blusar och en ny partyväska! :)



  





Vi åkte sen hem till Malin och lagader thaigryta, kolla på tv o drack lite vin. Riktigt gott!







Hej då....








Hockey & spöööken



Förlåt igen. Men det är jobbigt att hålla den uppdaterad varje dag när man har mkt på schemat!

I fredags var det juh dax för den efterlängtade hockeymatchen med jobbet :)
Åkte hem hit efter jbbet o va helt slut..hade lätt kunnat somna, men jag laddade upp med lite tacos som blev över efter i torsdags o sen var det bara att åka igen.

Blev rätt orättvis uppdelning bland lagen, så vi loosa juh. Men gud vad kul vi hade. Hände iof en stooor incident! Jag bröt TVÅ naglar. Shiiit vad ont det gjorde alltså o såå synd om mig var det!!
Efter matchen blev det en liten sväng på stan. Först Mosaik & sen nån irländsk pub. Va la hemma vid 2-tiden.
Lite småfull o då skulle jag packa ordning det sista.



   

   

Har suttit en timme nu o försökt vrida mina bilder..men för gäves. Så irriterande.
Så ni får ta det för denna gången...sorry!!



Gick la o la mig vid 4 tiden o sen upp o hoppa kl 7.30..el blev rättare sagt väckt vid den tiden. Så de va snabba ryck för att hinna med bussen som skulle gå 9.25.
Blev en rätt seeg resa med mkt sömn. Väl framme i GBG kom kom syrran & co o plocka upp mig så var det raka vägen mot Thorskogs slott.

Där fick jag juh självklart ett eget litet läskigt spökrum :/. Vid 14 tiden var et dax för afternoon tea ocj oooj så mkt vi åt. Det gick vi av sen med en go promenix runt slottet. Sen blev det en go bastu innan det var dax att göra sig i ordning för 4-rätters middan. Massa god mat o massa gott vin. Vi satt nog och åt till 23 tiden. Blev en liten drink efter det o sen skulle tydligen alla gå o lägga sig. Det ville INTE jag. Jag försökte hålla mig kvar inne på Sebbe & Idas rum så länge jag bara kunde..för vågade verkligen inte sova. Men tillslut kastade dom ut mig så jag hade inget val. Somnade la vid 1- tiden men vaknade sen vid 3 tiden igen av att "någon" ringde ;) Sen kunde jag INTE somna om..låg vaken till 5 tiden o läste Illustrerad vetenskap. Vaknade sen av larmet 7.46 o hoppa upp ur sängen. Då var det dax för brakfrukost!


   

   

Har en needrans massa bilder härifrån, så lägger upp dom på Facebook istället.
Gå in där o kika!!







Vid 11 tiden åkte vi därifrån o hem till mamma..el jag iaf. Slängde in väskorna och sen iväg igen. Blev en liiiten promenix i stenkullen och sen en fika i Lerum med J :)

Vid 16 tiden var det dax att åka in till stan igen för att ta bussen hit. såå segt. Ville verkligen inte. Det började bra med att bussen var 20 min försenad och jag fick sitta bredvid en kille som lukta FISK!

Idag har jag jobbat som vaaanligt och sen tränad body pump. Gick inte så bra idag..hamna längst bak o såg inte ett skit..men men, tränat fick jag iaf och det var göött!





------------------------------------------------------------------------------------------------------




Har en sån där j***a period just nu. Varför kan inte allt bara flyta på för EN gång skull!?





Jaaaoo




Fredag imon...lovely!!





Fick mess av Malin under dan o hon undra om vi skulle hitta på nåt på kvällen. Ja! Så det blev först body pump efter jobbet, nya releasen även där! :) Jätterolig. Sen åkte vi till coop o handla tacos grejjer som vi sen åkte hem hit o tillagade. Blev lite go vanlijglass med chokladkross till efterrätt, i mina fina latte muggar :)
Malin klarade tentan, så vi var juh tvugna att fira!! Woohoo!




GLASS!






Kollade på sveriges värsta bilförare, haha va roliga dom e.
Jag ska la inte säga så mkt..men så dålig e jag iaf inte ;P

Imon är det äntligen dax för den eftrlängtade hockeyn!! Wiiihoo..ska bli så himla roligt. Får se om man orkar hänga på ut sen en sväng..annars blir det bara hem o packa o göra ordning för hemfärd på lördag kl 9.30. Kommer nog slockna med en gång på bussen. Gött o va utvilad till slottsupplevelsen sen :)



Nu ska jag sätta kamera batteriet på laddning, för imon ska det plåtas! haha!



Go natt kära ni.












Onsdag!





Nu är det redan onsdag igen. Gott det iof..för då är det snart fredag = hockey med jobbet :)
sen lördag = sova på slott. Kan bli en händelserik helg mins sagt :)

Idag har jag jobbat som vanligt..Malin kom o luncha med oss idag, trevligt :) Sen blev det ett gött Body Step pass. Och körde det nya idag! Shit vad roligt det var!! Kul med nya steg o ny BRA musik! Längtar redan tills nästa onsdag! I mon blir det nog HLSM igen...hoppas jag. Brukar alltid bli något som kommer emellan..inte imon hoppas jag. Ååååhhhh jag vill så gärna vara med på min syrras Body Step klass på söndag..segt att den är såå sent..:(



Saknar att träna ihop med dig sis!!!! <3





 Sis efter ett gött MRL pass på LSC





 


Salen man tillbringade en heeel del tid i :)







Nu e det snart läggdax!





Tjoooflöjt!


Dålig!



Heeeej gott folk. Inte haft tid att blogga det senaste dagarna...nåt som vart ivägen lixom..;)

I Lördags iaf..så var jag juh i Lund hos Annalotta med hennes studkompisar o kolla på melodifestivalen.
Riktigt mysigt verkligen. Kul att träffa nytt folk :)
Fick sällskap av en utav tjejerna som också bodde i Malmö påvägen hem. Skönt o slippa åka helt själv sent på lördagsnatt. Spec när man blir påhoppad av fulla skånigar på lilla torg...haha.

I söndags blev det en liten fixar dag. Va nere o slängde skräp, handla o njöööt av vårsolen. Sen blev det städning o tvättning här hemma. Känndes gött när allt det var gjort måste jag säga.

I går var det juh jobb som vanligt. Hade planerat in träning...men då fick jag ett sms av Malin på morgonen som fråga om vi skulle ta en fika i solen..o jaa! Vem motstår sånt i detta underbara väder ;)
Så det blev först en latte på espresso house, sen lite shopping på din sko. Va tvungen att löpa puts o spray till mina nya skor. Nu ska jag ta hand om dom.
Sen blev det en liten bit mat på Moosehead på lilla torg som slutade med att Malins två kompisar slöt upp..en massa gött tjejsnack o kaffe på det :)




 

Fina Malin på Moosehead och min grymt starka vegitariska rätt.





Idag fick jag äntligen tränat efter jibbet. 45 min på crossen o mage. Mötte sen upp Malin här nere på mobila. Hon hade vart på synundersökning. Vi gick till ICA o handlade, åkte sen hem hit o lagade en grymt god pastasallad med vitlöksbröd till. Gott!




Pastasallad :)





Fick ett bra erbjudande per SMS idag...what too doo?? :/








Skridskor!



Yes då har man varit och åkt skridskor med Ulrika, hennes o familj och Daniel. Riktigt roligt att få åka igen alltså :) Blev en promenix upp till centralen sen..bussen hem o nu sitter jag här.





Emil, Ulrika & Daniel visar vad dom går för :)





Robban & Ulrika








Ska åka till Lund lite senare sen och träffa Annalotta. Inte träffat henne sen nov nån gång, så det ska bli himla kul. Melodifestival och onyttigheter var det visst som gällde ikväll :) Gott!







Annalotta & jag i London :)






Ha en kanonbra Lördag allihopa!









Lady gaga!!!



Sorry. Sådär dålig på att uppdatera igen!

Igår iaf...så var jag med Malin på stan efter jbbet. Först blev det en kaffe på vårat hak Barista. Sen en liten runda i butikerna. Slutade sen med att vi hamna på lilla torg och åt en räkmacka o drack vin till det. UTOMHUS :) Riktigt riktigt mysigt alltså. Sen blev det glass o Jacksson five serien hemma hos Malin. Grymt bra torsdag!





Mys på Mello Yellow







Idag har det vart en rätt bra dag med. Först jobb..sen till gymmet. Trött som fan..men tog mig dit ändå. O så va Body Pumpen inställd. Jääkligt segt. Så det blev 45 min på crossen o lite mage ist. Sen hem o laga vääärsta gourmé middan. Fiskpinnar & pasta. Ett gott glas vitt till det..:) Såå gott.

Nu har jag suttit i tel med min Lollo i 2 timmar. Slutade med att vi bokade biljetter till LADY GAGA 8 maj i Stockholm. Shit vad kul!!! Längtar som satan nu. Alltid så skönt o ha något att se fram emot. Vardagen blir så mkt lättare då på något sätt. Åhhh vad kul!





Wooohooo Lady Gaga 8 maj!







Sitter här hemma nu o dricker vin o kollar på solsidan. Hahaha vad bra det är.  Blir nog hyffsad tidig läggdax sen. Ska juh upp och åka allmänhetens med några jobbarkompisar imon kl 11. Ska bli sååå kul. Framförallt o se när Ulrika ska stapla sig fram på isen, haha :)




He på re!






Gött mos!



Åhhh körde Body Step idag. Shit va jobbigt o svettigt det var..men fan så kul. Speciellt när instruktören e sååå dukitg o pushande med! Älskar´t! Synd bara att det inte är min älskade syrra som står där framme..:(
sååå typiskt att hon har så mkt på LSC nu när jag inte tränar där längre.
Saknar mitt kära Stenkullen mycket ibland alltså. Det är riktigt jobbigt när jag tänker på det.

Ska juh hem nästa helg iaf..fast inte till stenkullen då iof.
Ska juh till Thorskogs slott med pappa o alla syskonen.
O jag ska sova SJÄLV på ett slott. Det är lite scaaaary faktist. Vet inte om ja kommer våga. Antingen får jag supa mig redlös..eller så drar jag in madrassen till någon utav de andras rum. :P







Här ska vi bo...på spökslottet..:/





Packa träningsväskan, fixa matlådan, kolla klart på greys..sen sova.



Puss på er!










Tråk


Jag vet inte vad jag ska skriva här längre...alla mina dagar ser likadana ut ändå. Okej..idag tvättade jag ist för o träna. Spännande va?!

Har sen mest suttit här o låtit tiden gå...fan vad den går också. Sjukt fort. snart sitter man juh på jobbet igen. Hmmmmm.

Kollar på Dating in the dark nu. Herregud. Det är rätt kul alltså. Men gud så ytligt det måste vara.
Där märker man verkligen hur utseendet spelar roll.

Rätt bra tv kväll idag alltså. Dating in the dark, Desperete, Cougar town & christine...shit. Det blir sent ikväll igen då...

Sikket tråkigt inlägg...men ahh..så e det just nu.




Måndag....




Å så va måndagen snart över den med. Tränade Body Pump efter jobbet idag. Sååå gött.
Hoppas på lite träningsverk i mon faktiskt. :P
Segt att jag inte kan träna imon dock...hade tydligen satt upp tvättid kl 16. O den får man juh INTE missa.
Kan va gött o ha lite rena kläder.
Men men gott o ha en sån dag med...kan man juh passa på att städa o grejja här hemma med.
Så blir det träning resten av veckan ist.

Skulle juh egentligen åkt hem till helgen igen o firat Alice, men blir inte så. Ska stanna här o åka allmänhetens, träffa Annalotta och träna ist. Min budget säger ifrån ibland ser ni.
Ska bli riktigt kul att få snöra på sig grillorna igen. Saknar det mycket ibland. Ångrar rätt mkt att jag sålde allt nu, men men...dum som man var då! :/





Man kan göra det i hockeyhandskar med..:P





Ne lite kvällsmat nu kanske.










FOF & Melodifestival




Varför ska helgerna ALLTID gå så himla fort för? Det är redan söndag och jag ska åka "hem" till Malmö idag igen..segt som bara den . Ochi nget planerat idag heller..ännu roligare..eller inte!

Helgen har iaf vart kanonbra..som vanligt när man e här hemma :)

Åkte från Malmö 12.30 i fredags i en fullsmockad buss och gassande sol rätt i ansiktet.
Kom fram till GBG 16.00..tog tåget hem hit till Stenkullen 16.17. Bytte om & stressa bort till Acke & Ulli..där väntade god middag och jag fick äntligen öppna mina efterlängtade cider som jag släpat på :P

Vid 18.30 kom Sebbe o hämtade oss..körde in oss till Trägårn för Fibes Oh Fibes konsert.
Shit vad bra dom var! Vi stannade kvar ett tag efter konserten..men började röra oss när vi såg hur många småttingar det ramlade in. Det är sjukt. Tom. jag kännde mig gammal..då är det illa!!




   

     
     
   



Så vi begav oss..och under tiden så bestämmde sig "gamlingarna" Acke, Ulli, Syrran & Fredrik för att åka hem med 00.17 tåget. Då mötte jag upp Tess och vi gick till Vasastan och tjöta o drack lite.
Sen kom lilla Roman dit med..riktigt trevlig kväll!

Igår va jag med Sebbe & Ida på Allum en sväng. Fick köpt nya underkläder för presentkortet jag fick när jag fyllde år..riktigt fina är dom :)
Tess kom dit en sväng med o lämnade mina nycklar som jag lagt i hennes väska kvällen innan. Smart Andréa!

Sen blev det lite kaffe hemma hos Sebbe & Ida o sen vidare till syrran & Fredrik för mat, mys o melodifestival.



   




Nu sitter jag här och har INGET att göra idag! Känns jäävligt surt att man e hemma o sitter här själv..får lixom nog av det när jag e i Malmö känns det som...:( Morsan sover, syrran e borta hela dan, Acke e ute på vift och sebbe ligger nog bakis idag. Segt!
Det enda jag har planerat e att leta upp mina skridskor nere i källaren..dom ska nämligen med till Malmö.
För den 19e är det juh dax för hockey med jobbet!! :) 



Sticker ner till källaren och gräver nu..haj haj.





Farsan



Va jättefint väder hela dagen..fram tills 15.30 ca..lagom tills hemgång lixom. Då Malin o jag hade planerat fika ute i solen, men nänä. Då försvann solen och vi frös som bara den...blev en chailatte & varm choklad inne på espresso house ist. Sen en väldigt spontan bio. Gick o såg FARSAN. Hahahaha så bra den va! :)







Mitt bio tilltugg..:)







Nu irrar jag runt här hemma och försöker packa inför helgen...gud! Det är sjukt jobbigt alltså. Vad ska man ha på sig?!!

Kom på innan att jag glömt hämta ut mina biljetter med. Så det måste göras innna jobbet imon...segt. Kommer få gå upp tidigt. A ja..ska juh åka hem vid 12.30. Så blir ingen lång dag ändå. Sova kan jag göra på bussen :)


Ska bli grymt roligt att se FOF imon! :)



Nee...kasst inlägg. Vet...sorry. Ingen motivation till detta just nu.


Haj haj.








Soooool!


Gud vad underbart det är när solen skiner här i Malmö! Allt blir sååå mycket bättre då.
Man blir glad! Och det behöver jag!

Idag har jag varit på jobbet som vanligt. Måste säga att jag trivs väldigt bra där med alla jag jobbar med. Riktigt gött gäng alltså :)

Efter jobbet tog jag en promenix till centralen..därifrån tog jag bussen till Mobilia för att handla lite o sen traska hem. Sen städade jag lite, laga mat o fixa.

Nu sitter jag och kollar på Greys!! Yes. Så gött att det har börjat igen. Som jag saknat det! :)





Greys!!






I mon är det jobb som vanligt..sen ska jag träffa Malin på en fika ( i solen?). :)




Malin & jag på slagthuset :)








Sen på fredag är det dax för en tripp hem till Göteborg igen. Börjar helgen bra med en Fibes Oh Fibes konsert på Trägårn med Syrran, Fredik, Acke & Ulli.



En annan rolig grej att se fram emot är fredagen den 19e. Då ska vi spela hockey med jobbet..fan va kul det ska bli :) Jobbigt att alla vet att jag spelat hockey bara..så måste juh va lite bra iaf ;P
 O sen dan efter iväg o sova på slott med pappa o gänget :)




Lollo!! Du ska veta hur mycket jag tänker på dig, på er! <3






Pussar!!











Tjoohoo




Bästa helgen!



Förlåt! NU har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen. MEN haft fullt upp här sen i fredags kväll.

Vid 22 tiden kom Sebbe,Ida & Leslie hit. Jag fick paket av dom. Datorhögtalare. Yaaaay! Vi slet upp dom med en gång och skulle förbereda för festen..när vi fått ihop dom o skulle sätta på musiken so spraka dety som satan från baslådan...faaan. Helt ny o redan sönder lixom. Vi hade inget val..så packa ihop allt igen och panerade att åka ner till Mobilia och köpa nya dan där på.
Vi satt uppe och tjöta, drack lite och hade det allmänt trevligt.
Vid 2 tiden gick vi alla o la oss i sovrummet där jag hade slängt upp Daniels stora dubbelmaddras :)

På lördagen blev det först en sväng i Triangeln och stan. Shiiit vad kallt det var. Så vi palla inte så länge. Jag fick köpt ett par skor iaf:) Sen åkte vi till Mobilia då för att kolla på nya högtalare..efter många om o men o spring mellan affärerna köpte vi exakt likadana osm jag hade fått fast för 200 kr dyrare..sjukt.
Svängde även förbi COOP o handlade massa inför kvällen.
När vi kom hem slet vi upp dom nya högtalarna och koppla in dom....samma visa igen!! Det här måste vara nåt spec fel alltså! Man kan juh inte ha sån jääkla otur! Efter många svordomar o gapande kom smarthuvudet Lelsie på att man kanske ska ta bort skyddsplasten på "utblåset" på baslådan så att ljudet verkligen kommer ut. Och mycket riktigt...då funkade den alldeles utmärkt. Hahahahaha! Hur dum får man vara egentligen?!
Har rätt kul åt det nu efteråt iof. :D

Jag stressade sen som en galning här hemma. Duscha,föna,platta & locka håret. Sminka mig och skulle samtidigt fixa massa annat. Shit alltså! Vud 16.30 får jag ett MMS av Angelica där det är en bild på en tågbiljett.

Göteborg C - Malmö C 27 februari. Hmmmm..vad ska hon göra här tänkte jag. Blåvitt spelar la inte idag?! Så jag slänger iväg ett sms o frågar om hon e här? Då ringer hon upp o gapar. KOM NER OCH ÖPPNA DÖRREN! Hahahaha! Då kommer hon Sara & Jannika och överraskar mig. Helt sjukt! Visste inte om jag såg rätt. Shiiit vad glad jag blev alltså. Du e bäst gumman!! :)
Sen ramla det bara in mer o mer folk...Thomas, Osten & Daniel kom inte långt efter.
O sen Lollo, Mimmi & Alice.
2 sek efter dom ringde det på dörren och då står Magnus & Suli där!!
Ännu en överraskning! Fan va underbara ni är alltså!

Kvällen blev bara bättre & bättre. Hade hur kul som helst och fick mycket fina presenter!
Vi avslutade på slagthuset här i Malmö, och oj sikket bra ställe...stort och mycket bra musik! :)
Dit lär man juh gå igen.

När vi kom hit sen blev det rostade mackor, pyttipanna o annat gott..:)
Sen sa det bara bom så däcka alla. Det där med sovandetgick vääldigt bra..6 st i sovrummet o r4esten i kök o vardagsrum..kalas det där! :)




   

   

   


    
   




I söndags blev det sen en promenad ner till Dalaplan för lite go pizza...sen lämnade alla mig igen en efter en.
Känndes väldigt konstigt måste jag säga. Mådde typ dåligt!

Sen igår va ingen bra dag alltså...sjukt trött, seg och bara allmänt tråkig. Blev iaf en sväng till gymmet för att rensa skallen lite....väldigt skönt.
Idag var det mycket bättre. Bara jääkligt jobbigt när det går uppochner sådär..det gillar vi inte!
Blev även en svng till gymmet idag med..50 min på crossen + mage. Känns skönt.



Sådär mamma! Nu kan du läsa om våran helg o spana in bilderna :)


PUSS!!




RSS 2.0