Puuhhh



Ännu mer död idag kan jag säga! Körde ett gött Combat pass med Natta på Lindholmens anläggning idag. Riktigt fint där! :) Verkligen annorlunda från instruktör till instruktör. Från att ha kört en jäkla massa grymma pass med Jessica på LSC, till en liten mesig tjej här som knappt säger nått. Inte lika pepp på detta pass, men det tog ändå kan jag säga. :)












Nu ska jag vila i tre dagar från träningen. För i mon efter jobbet blir det raka vägen hem till mamma för att grilla med en del av syskonskaran o dess respektive. Ska få komma hem till mamma och pussa o mysa med kattungarna som nu har öppnat ögonen, och jag kan bara tänka mig hur gosiga dom e!!



På lördag ska Jonas & jag hem till syrran, Fredrik & Elliot. Jonas ska först hem till sin lya i Kungälv och fixa lite där. Då passar jag på att dra ut till syrran lite tidigare och ligga o slappa i solen (hoppas jag). Sen ska vi iväg på valborgsfirande och då har även Jonas joinat oss troligen. Sen blir det grill och bad i tunnan! Åhh ska bli så himla mysigt!
På söndag ska jag hjälpa Jonas med de sista i hans lägenhet. Känns som det kommer bli en bra helg detta! :)



I morgon är det Malins sista dag på jobbet :( Ska bli väldigt tråkigt att hon slutar. Men hon kommer nog få det grymt bra i Brasilien med sin kille! Får ju åka och hälsa på henne så fort man får tillfälle :)



Nu ska jag trycka i mig lite kvällsmat innan det blir sängen. E rätt trött i kroppen nu.

 

Hej på er!


Skakis



Shiiiit, är rätt mör i kroppen nu alltså! :/ Körde Body Step med Natta igår, och idag körde vi MRL 90 ihop med hennes syster med:) Fick en liiiite försenad present av henne som jag fick för att jag sjöng på hennes bröllop i Augusti 2009 ;)






Två jättefina koppar med träsked och fat från Design Stockholm House.

Tack så mycket Alexandra & Niclas! :)


I morgon blir det ett träningspass till, fast nu ska vi köra CombatSportlife Lindholmen.
Riktigt roligt att testa lite olika gym och instruktörer.
På tal om instruktörer så fick jag skjuts hem av MRL instruktören idag. Blev körd ända fram till dörren :)

När jag kom hem hade min bästa "Nonas" lagat mat och diskat. Underbart att få komma hem till det ibland! <3



Nu ska jag kolla klart på efterlyst och mysa med min kärlek!

Älskar min nya äppledelare! :)

img_9585 (MMS)

Älskar min nya äppledelare! :)


Jahopp



Då var denna långa ledigehtern över då...varför ska tiden gå så fort när man e ledig för?!

Har vart en bra helg! Va lugnt o skönt torsda & freda. Lördagen hände det lite mer skoj. Åkte in till Slottsskogen på dan och hängde med ett gött gäng. Grillade, drack och bara njöt av solen! Lovley! <3




Mimmi und Anders




Gött häng


Hem en sväng sen för att göra sig i ordning och sen hem till Mimmi & Lollo på förfest. Lollo var dock inte med, hon svek oss för en fest i Näset..pfff..;)






Anders und Sulan




Igår sov vi länge. Tog sen bussen till Kungälv. Åt en hamburgare, gick upp till Jonas lägenhet så han kunde byta till lite mer somriga kläder. Sen gick vi ner till centrum och mötte upp hans syster. Tog en cola i solen på Malt & Humle. Sen åkte vi hem hit o slängde oss i soffan.

Idag har jag varit i Slottsskogen med Natta och bara slappat. Sen blev det en spontan grillning hemma hos dom. Va här en snabbis och hämtade upp Jonas. Var även en snabbis innan det inne på nya delen på Frölunda Torg & kika lite. Blev inget för min del, eftersom jag åker till London om 2 veckor och då ska det shoppas må ni tro ;)


Nu sitter vi här i soffan som vanligt igen. Han spelar upp en massa låtar med honom som jag inte hört innan.
Han e duktig faktiskt ;)


Ne, nu blir det nog sängen. Upp o jobba imon var det ja...usch, inte sugen alls faktiskt..:/


Hej hej

Lååååång fredag



Idag har vi haft besök här hemma av både Osten och mamma.
Tog ett tag innan Osten hittade hit dock, han irrade runt en stund här på Hisingen..haha!
Innan han kom hit hade vi hunnit städa här hemma, tvätta, handla på coop och tvätta utemöblerna..eller rättare sagt jag hann göra detta ;)



Osten stannade en stund på lite fika. När han sen åkte hem gick Jonas & jag ut o satte oss i solen ett tag.
Gick sen in och lagade lite mat. Vid 18-tiden kom mamma hit och hjälpte oss sätta upp gardiner här hemma. Blev faktiskt dom jag hade kollat ut på Hemtex hemsida,haha det märkte jag först nu! :P Har blivit så himla mysigt här nu :) Hon hade även köpt med sig nya Tassimo kapslar från Tyskland, som för övrigt inte finns här i Sverige. Riktigt god Caramel Latte ;)





Fixar frasse?

 



Såhär blev resultatet, fint va?








Nu hamnade vi här i soffan igen. Blir nog ett glas vin iaf. Rätt skönt ändå att ta det lugnt nu i två dagar..skönt att få sova ut och framförallt inte ha något planerat! Det är första helgen på väldigt väldigt länge jag inte har det! 
Men imorgon blir det fest. Först grill o mys i Slottsskogen och sen utgång! :) Yeeey.



Puss Puss!! 





 


Rosa torsdag! :)





Ja men då var det ju äntligen helg!! Och låååång helg dessutom. :)
Började med att jag efter jobbet mötte upp Jonas på Hj.Brantingsplatsen för att sedan gå och handla, fick köpt gardiner, fästen och så mat på coop. Gick förbi och handlade matp å Flintston, men det var inget att hänga i granen direkt. Men men, då vet vi att man inte ska äta där mer iaf. Synd bara när det ligger så nära.




Vi tog oss en god Latte Machiatto efter maten, den satt som en smäck. Mycket mycket god från Tassimon såklart, och i min fina lattemuggar :)







När vi kom innanför dörren förut så sa jag till Jonas att det hade varit mysigt om vi hade haft en liten katt som kom och mötte oss i dörren, men det går ju tyvärr inte här :(
Men det finns faktiskt en liten huskatt här i området. Den stryker omkring på byggarbetsplatsen här utanför. Så man får känna av lite av att ha ett husdjur ;)






Här sitter lilla katten och märker sitt revir på byggarbetsplatsen, haha :)




Nu blir det mys i soffan. Lollo fråga om vi ville festa ikväll, men båda e så himla sega. Så vi laddar inför lördagen ist, då blir´e fäst! :)




Ha en underbar skärtorsdag alla fina!



Besök av påskharen



Jaaoo, bara en dag kvar!



Idag har det vart en rätt så lugn dag på jobbet och imon känns det som att det kommer var stendött.
Fick en väldigt glad överraskning idag med. När vi sitter i lunchrummet efter att ha ätit och suktar som mest efter godis. Då klampar min chef från Academic in och ger mig ett påskägg och ett megastort till hela avdelningen.
Det gjorde ju min dag! :)







Mumsich ;)






Efter jobbet fick jag återigen skjuts av snälla Filippa. Mötte sen upp Lollo på Hjalmar Brantingsplatrsen och vi traskade bort till gymmet tsm för att träna MRL. Var riktigt roligt att träna ihop med någon, och framförallt min bästa vän! :) Måste vi göra oftare, mkt mkt roligare. Och då slår man två flugor i en smäll med att umgås lite samtidigt som man gör något bra med, haha!

Som vanlig sitter vi här som ett gammalt par i soffan, haha. Jonas läser vidare på sin bok och jag kollar på efterlyst samtidigt som jag skriver lite här :)
På fredag kommer ju Osten hit och ska faktiskt hjälpa mig tat sätta upp en gardinstång, så nu blir det ääääntligen lite mer husligt här! :) Måste gå till coop el Hemtex och införskaffa en ny gardinstång och några fina gardiner då med.






Nåt sånt här kanske?






Även mamma kommer hit på fredag eftermiddag, och tar då med sig våran nya kaffbryggare syrran har köpt åt oss på Ullared! :)
Ska bli gott att äntligen få brygga vanligt kaffe här hemma. Har ju min älskade Tassimo, men sånt kan man tyvärr inte dricka varje dag. Har precis beställt massa nytt på nätet, så hoppas det kommer innan helgen! :)


Hej hej





Tisdag = lillfredag



Japp, idag blev det Body Pump efter jobbet. Fick skjuts av snälla Filippa ända fram till dörren, så var ju hemma 17.12. Slängde i mig lite mat och bytte om. Gick sen bort till gymmet och körde en timme Pump. Ingen vidare instruktör måste jag säga, e så himla bortskämd med dom underbara på LSC, men man vänjer sig nog efter ett tag! När jag kom hem var maten klar och redo att intas. Det blev en smarrig stekt lax som Jonas hade fixat.







Smarrigt!

Nu har jag duschat, fixat matlåda och packat träningsväskan så tänkte softa här en stund innan jag slänger i mig kvällsmaten och sen hoppar i bingen.





Jonas sitter vid datorn och spelar upp massa grymme musik. Hittar massa gamla godingar som vi sjunger med till, haha! Grannarna måste tro vi e sjuka. I torsdags satt vi ju inne på toa och sjöng och spela gitarr medans jag lockade mitt hår. ;)





Min musiknörd ;)




Nu är det bara 2 dagar kvar på denna veckan. Det är verkligen gött att dagarna går så fort. Skönt att få va lite ledig snart!



Ne nu ska jag nog ta o ringa min kära mor och kolla om hon och min gudmor skulle komma förbi här imon. De ska ju nämligen på massage här på hisingen. Och det råkar vara i samma hus som mitt gym ligger. Bara en trappa upp :)

Puss!



Sol, sol strååålande sol :)



Vilken underbar dag det har varit idag alltså! Satt ute och åt lunch i det fina vädret idag.
Ska ju vara sånt här väder hela veckan med, så det blir ju bara bättre o bättre :)
Sen att det är kort jobbvecka gör ju inte saken sämre direkt ;)
Bara 3 dagar kvar denna veckan alltså!










Idag efter jobbet blev det först 20 min resa till solarieöarna och sen 45 min på crossen. Riktigt svettigt blev det, men gud så gött. I morgon blir det förhoppingsvis Body Pump om jag kommer med och MRL på onsdag. Torsdag får jag väl med klämma in nåt, för sen kommer deti nte bli så mkt träning resten av veckan skulle jag kunna tänka mig. Är ju påsk och då blir det nog mkt god mat och annat ist. Får förhoppningsvis besök på fredag med, utav självaste Niclas "Osten" Åstenius. Då blir det finkaffe från Tassimon, haha! :)




Nu sitter jag som vanligt i soffan. Skickade in Jonas i sovrummet eftersom han läser sin nya bok och ville tända upp hela vardagsrummet, men det gick inte för sig så han åkte in dit ;)


Ne, nu ska jag packa träningsväskan.

Hej hej!






Hej igen!


Ja då får jag väl sätta i gång igen efter lite tjöt från syrran. Hon had inget o läsa innan hon gick o la sig sa hon, så får la sätta igång här igen då.
Inte haft nån lust o blogga det senaste. Har vart så sjukt mkt och det är det ju fortf. Alltid nåt verkligen!
Jobba, träna, åka hit, åka dit..mm.



Men i alla fall så har jag haft en grymt bra helg!



I fredags var det AW med jobbet. Vi åt och draxk gott på Manana ett gäng på ca 20 pers. Sen gick vi vidare till Puta Madre och tog en drink innan vi traskade vidare igen till andra lång. eller var det andra lång..kanske var tredje med. Haha, vem vet :P. Där hamnade vi iaf på ett ställe osm hette Byns Bistro. Väldigt mysigt och tevligt ställe med grymt coola toaletter, el en iaf. Tror at tdet var ett gammal hissschakt jag kissade i faktiskt, haha.
Eller vad tror ni? Väldigt fräckt var det iaf :)









I lördags förmiddag tog Jonas & jag bussen till Kungälv där Per (Jonas kompis) kom och hämtade upp oss. Vi åkte sen hem till Per och fikade i hans nya hus som han nyligen köpt ihop med sin fru. Riktigt fint hus verkligen. :)
Efter lite husesyn och fika åkte vi ner till Centrum och åt Sushi innan Jonas & jag åkte hem igen.


Jag gjorde mig i ordning och åkte hem till Rebecka där det var dags för lite lördagsmys med mina underbara kollegor Helen, Helena, Rebecka & Malin. Rebecka hade gjort en jättefin och god Italiensk smörgåstårta som vi smaskade i oss. Till efterrätt blev det annanas paj med glass och kaffe. Blev en hel del gott dricka även igår.
Kvällen avslutades med TP, som för övrigt var väldigt svårt. Jag lyckades iaf få EN plupp ;)
Åkte hem vid halv ett tiden, då jag nästan höll på att somna i soffan hemma hos Rebecka.




Idag har Jonas & jag storstädat här hemma, så skönt o ha det gjort verkligen. Med hög musik går allt lite lättare.
När vi var klara med det lagade Jonas lunch för imon och jag gjorde mig i ordning. Sen var det dax att ta tåget hem till kära Stenkullen för att fira mamma som fyller år idag. Där blev det grillning hos Acke & Ulli med hela gänget. Riktigt riktigt gott! Satt ute i solen i bara t-shirt...helt underbart!









Grillmästarn Acke :)






Innan vi gick bort till Acke & Ulli stack vi förbi en snabbis hos mamma och tittade på de tre nytillkomna liven i familjen. Mammas katt Sally har ju fått tre små ungar. Så himla söta verkligen. Man e ju rätt sugen på att ta en, men det får väntas till man bor lite bättre till och inte så nära vägen..:/




 



Visst är dom fina?! :)



Nu sitter vi här hemma i soffan. Jonas läser en ny bok han köpte på centralen idag, e helt inne i den. Säger att han ska bli en högt uppsatt chef efter att han läst ut den boken, så får ju hoppas ;)



Jag ska nog ta mig nåt gott att tugga på, glo på lite tv och sen hoppa i säng.
Ha en mysig kväll alla!



Puss o kram. (sov gott syrran & Fredrik) ;)




RSS 2.0