Hummer





I natt drömde jag att jag blev jagad av en jättestor och läskig hummer hemma hos min mamma.
Vad betyder det egentligen?!

Tydligen det här:



Djur

Djurkvaliteten inom dig.
Stör den dig (något irriterar dig), är du rädd för den, eller ger den dig styrka. Om du är rädd för ditt dröm-djurs energi bör du möta och integrera den kvaliteten. När du har gjort det har djurets energi blivit din bundsförvant, och djuret är då ditt kraftdjur.

Jagad
Att bli jagad i en dröm, visar ofta en skuggsida - en aspekt av dig själv som du är rädd för och springer undan - jagar dig. Att den är ful, skrämmande och farlig beror på att du är rädd för denna sida (detta karaktärsdrag). Du flyr från dig själv. Skuggsidan behöver bli mottagen och integrerad i jaget. - Stress, du jagar på dig själv (pådrivaren)















Fint hår



Denna dagen har varit lite bättre än igår. Började med 60 min på crossen.
En gladare dag på jobbet blev det sen med.
Åkte förbi stan efter jobbet och skulle lämna tillbaka ett halsband jag köpte i lördags, där spännet var så löst att det åkte av hela tiden. Efter lite tjaffs med den mkt otrevliga expiditen så fick jag ett tillgodokvitto iaf.
Gick även förbi Kicks där jag hade presentkort..så kom hem med ett torr schampo och ett serum från
Toni&Guy.









Ett riktigt bra pass på gymmet fick det bli sen. Bröst, triceps, mage & intervaller. Härlich! :)
Synd att klockan springer iväg såhär på kvällarna, nu är det ju redan dax för kvällis och sänga!












Hepåre // Andréa




Bad day





Idag har faktiskt inte varit någon toppendag för mig, men så kan det va ibland. Efter ca 2 timmar på gymmet kändes det iaf lite bättre....
Har ingen direkt inspiration till att skriva något idag, så ger er lite bilder ist :)







Hade mina "seglat över atlanten" byxor på mig idag.





Nya fina armbanden jag fick av Helena & Rebecka






Fick svettas i mitt nya träningslinne


Nu lite kesella och sen sängen.
Gonatt!








Tack för en bra kväll!




En riktigt bra kväll/ natt blev det igår. Först lite fördrink här hemma med syskon, respektive & jobbarkompisar.
Vid 20 var det bokat bord på Rumpan Bar. Där anslöt lite mer folk och vi åt och drack gott tillsamans.
Blev sen en massa dans på Lounge(s) till sent på natten, natta mat och sen tåget hem till Stenkullen. Japp..fick ett infall att jag inte ville vakna ensam idag. Så åkte med hem och sov hos mamma.
Vaknade då i morse av att Elliot skriker hej rätt i mitt ansikte, jag blev rätt rädd. Han kröp ner hos mig en stund och försökte sen få upp mig. ska tillägga att klockan var 7.30..va hemma vid 4..ja ni fattar ;)




     





Blev sen en gemensam och mysig frulle då Sebbe & Ida kom med färska frallor! :)
Sebbe, Ida, Leslie, Acke, Ulli, Molly & jag åkte sen en sväng till Slottskogen och fikade, kollade på djuren och promenera i vårsolen. Underbart!



       





Sen en sväng på på Allum som resulterade i två nya träningslinnen. Sitter nu i min nya one piece och har en sån där vanlig söndag kväll! Kontoret & Wallander.

Puss

:)



Sådär ja, då var nog det mesta fixat! Bara jag kvar då :)

Började dagen med ett axel och mag pass vid 9:30. Har sen varit inne i stan och äntligen köpt min One piece!! :) En sväng till systemet och massa trängsel med jobbigt folk! Var ngn danstävling mitt i nordstan med, galet var bara förnamnet!

Hepp, ska hoppa in i duschen nu och tagga för en grym kväll!! <3.


 

 


Fixing





Hade en skit morgon i dag..försov mig och blev stressad som attan, men dagen flöt på rätt så bra sen ändå som tur var :)


Efter jobbet blev det som sagt en sväng på stan. Fick köpt mig en outfit till imon..det kan nog bli bra tror jag ;)
Köpte även lite annat till imon. Men när jag va på väg till bolaget såg jag på långt håll att kön in till butiken va hur lång som helst, så nää..jag hoppade det. Tar det i mon ist.
Åkte hem, köpte mig en kebabsallad på i <3 pizza. Slängde i mig den och sen har det vart full fart här hemma. Tvättat, städat och diskat. Bara lite småsaker kvar som jag ska fixa imon!




Nu tror jag nog att det snart blir sängen så man orkar upp i mon. Jag som gillar att ha allt klart timmar innan alla kommer har ju en del o grejja med då..;)

Träna, bolaget, snabb sväng på stan, ev fixa klorna och fixa mig själv såklart!


Förresten, jäääääklar vad det blåser! Helt galet ju..och eftersom jag bor längst ut så känns och hörs det mkt mer.  Lite läbbigt om du frågar mig!


Gonatt!




Ljusare


Yes, orkade mig upp för lite cardio i morse. Kollade på måndagens avsnitt av "30 grader i februari" väldigt tragisk serie, men bra!

Jobbet gick fint som vanligt och efter det blev det en tripp på stan. Hittade dock ingenting :(. Så får hoppas på bättre lycka i mon!
Tog vagnen till Salong Marie, satte mig bekvämt i stolen och blev sen väl omhändertagen av söta Anna. Lite ljusa slingor i håret och lite färg på brynen. Underbart! :)
Hade det tom så bra att hon värmde min matlåda så jag kunde äta medans färgen verkade, lyx!

Har precis krupit ner under täcket, så ja Godnatt då! :)




Rammstein <3



Började gårdagen med en timme på crossen. Upp hit sen igen och gjorde mig i ordning. Packade de sista och vid 10-tiden kom gänget och hämtade mig. Vi brummade ner till Köpenhamn och resan gick hur bra som helst. Va framme vid 14-tiden. Checkade in, bytte om, gick ner på ströget och åt och tog sen tåget till Forum Arena!




        


              




Vilken konsert säger jag bara! Såå himla bra. Får citera en killes kommentar bakom mig under konserten "Det är ju nästan så att man får stånd". Haha!!
Vi stod väldigt långt fram och knödde med massa folk, men det var det värt. Så fräckt att se dom så nära och framförallt att bli nersprutad av Til (sångaren) i sista låten ;)





         


     


Här ska ni få höra en rätt så rolig sak som gjorde mig gaaanska så bitter:

Syrran och jag gick på toa när allt var slut och stod sen och väntade på dem andra utanför toaletterna.
Då ser vi att några tjejer får vip-band för att gå upp på "balkongen" och efterfesta med självaste Rammstein.
Vi blev lite bittra och sa att det hade man ju inte tackat nej till. Innan vi visste ordet av det så kom en vakt fram till oss och erbjöd oss vip-band för att få komma upp till efterfesten med dom!! Kan ni tänka er eller?! Efterfesta med RAMMSTEIN!! Hur coolt hade inte det varit då?!! Vi var ju tyvärr tvugna att tacka nej eftersom vi var tre till, men det gick tyvärr inte! Åhhh vilken ångest alltså. Jag har nog fortf inte släppt detta. Tänk om vi hade fått träffa dom, jag hade inte kunnat önskat mig något mer efter det alltså! A ja..nu har jag fått skriva av mig lite här med...ne, men jag är INTE bitter, inte alls!! ;)




Vi gick istället till donken, tog oss en burgare. Gick vidare till vårat Hostel. Tog en cider i baren och gick sen och la oss. Idag vakna vi vid 9 tiden, packade ihop oss, åt en smarig frukost och gick sen en sväng på stan.
Jag fick med mig ett par skor hem och hade även ett par skor här hemma att hämta ut..så nu har jag fyllt på mitt förråd lite. Härligt med nytt! :)





                

Bruna från Bianco och svarta från Nelly.com :)







Jag fick kört igenom ett träningspass efter vi kom hem förut. Bröst, triceps, mage och intervaller på crossen fick det bli idag. Det var gott att få röra lite på sig efter all skit man tryckte i sig igår!
Nu är det snart sängen för att hoppa upp och jobba imon igen.
Efter jobbet ska jag färga både hår och ögonbryn..spännande va?! Hoppas även på att hinna med en tripp på stan för att hitta ngt fint att ha på mig på lördag då min f-dagska firas med vänner, god mat & massa dans!


Puss & gonatt på er!






Framme



Japp då var vi framme i det danska landet och Köpenhamn. Vi tjejer sitter i baren som för övrigt är väldigt cool och dricker cider och killarna är och parkerar bilen. När dom kommer ska vi fixa ordning oss, ut på stan och äta och sen bege oss mot arenan! :).

Ska bli så himla kul alltså!!! :)



Imon så





Tog mig en sovmorgon i morse och hoppade cardion faktiskt. Men det tog jag igen efter jobbet sen ist. Då blev det ett rygg, biceps & mag pass med Filippa på Exlusive. Innan F dök upp han jag promenera ca 25 min och sedan avslutade vi med intervaller på bandet. Jobbigt och svettigt som bara den!



En promenad hem i stormen sen. Stack som vanligt förbi Netto, men jag irrade bara runt där inne och visste egentligen inte vad jag behövde. Kom ut med en cola zero och ett paket tuggummi. Haha..får nog sluta gå in där så där spontant..:P


Har nu fått packat lite inför i mon, för ja..då vet ni la vad som händer?! :)
Då rullar bilen ner mot sydligare bräddgrader och Köpenhamn. Äntligen dax för den efterlängtade Rammstein konserten!
Dem kommer och hämtar upp mif vid 10-tiden här i mon bitti. Och jag hoppas på att hinna köra lite cardio innan det faktiskt :)




Lovade ju att fota min presenter, men sen kom jag på att det mesta jag fick var ju p-kort..kanske inte så kul att se på..:P
Här en liten sneak på min mössa jag fick av mamma iaf :)









Puss & Kram



Min Födelsedag




Ja, men vad ska man säga?! Had en helt underbar födelsedag igår. Började med att hela familjen Swerin/Lübbe kom in och sjöng för mig. Så mysigt! Kom sedan ut till ett uppdukat frukostbord med ljus och paket vid "min" plats :)








Fick ett par gymhandskar och en burk med protein. Tråkigt tycker säkert många, men nää..det e skitbra för mig. Precis vad jag behövde!







Dagen fortsatte sedan med lite städ och förberedelse inför kalaset.
Vid ett började dem första rulla in och strax innan fyra var alla borta igen :P
Fick ännu mer fina paket. Tex lite presentkort på One Piece butiken, så nu äntligen kan jag ge mig iväg och köpa en!! :) Annars var det presentkort på Kicks och stadium. Pengar, nagellack, godis, en fin tavla ifrån Molly och en mössa från mamma. Mycket mycket fint! Ska fota allt ikväll tänkte jag och visa er :)



Vi åt dem goda Cupcakes´en som vi bakade i lördags. Ohh myyy vad goda dom var. Topping med en blandning av min favvo choklad center och grädde! Yummiiee!! :)
Sen så hade ju min underbara syster gjort en tårta till mig. Och jaaa det är nog den finaste tårtan jag sett alltså. Gud vad glad jag blev! Med ett motiv på sångaren i Fibes Oh Fibes som jag är lite småkär i ;)
Visst är den fin?!! :)













Kvällen avslutades sen mycket bra med mys och film! ;) En helt perfekt födelsedag med andra ord.
Tack för alla fina gratulationer på både sms, tel & facebook. Tack!! <3










Puss Puss!








Pizza, bak o flopp?


Haft en riktigt mysig kväll med hemmagjord pizza, bakning och en katastrofalt dålig mello!! A ja, tur att det mesta var bra iaf :). Avslutade kvällen med en riktigt spännande avsnitt av Sherlock Holmes.

Ligger nu på en tältsäng inne i Elliots rum ihop med honom & Emmie. Båda två sover som stockar och snarkar i kapp :). Dax för mig att göra detsamma!


Go natt :)




Tjejen med fart



Vakna med täppt näsa och mör i kroppen... :/ Men med lite frulle i kroppen så blev det ändå ett bra benpass. Kände mig dock helt matt efteråt och det var fan jobbigt att shamponera håret. Men det gick!

In till stan sen och hämtade mina nyklackade skor hos världens trevligaste skomakare :) Fick gjort lite andra ärenden och tog sen vagnen till Anna. Där bjöds det på kaffe och kaka innan hon äntligen satte saxen i mitt hår. Så himla skönt att bli av med det otroligt slitna topparna :)

Nu sitter jag på bussen på väg hem till syster med familj. Där skulle tydligen maten stå på bordet när jag kommer fram. Jag har det bara för bra! ;)

Sen väntas bak och mys i soffan med mina underbara syskonbarn :)

Ha nu en dunderbra lördag trots vädret mina vänner!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/772501/images/2012/pic_190008591.jpg" class="image">


2 dagar kvar





Då var denna fredagen snart slut ja.
Den började såklart med en timmes kondition 2 trappor ner. En solig och härlig dag gjorde att man blev på bra humör. Luften på jobbet gjorde att man sen blev på lite mindre bra humör. Shiiit vad varmt och äckligt det är där alltså. Ingen cirkulation p ådet över huvudtaget...#svettigt.




Efter jobbet åkte jag in till stan, lämnade in ett par skor på omklackning. Gick förbi Din Sko och provade ett par skor som jag tittat ut..guud så snygga dom var på. Lön, ja tack!
Tänkte sen att ja skulle kika lite efter ngt att ha på mig nästa lördag. Men nää..jag orkade inte. Tog bussen hem och slängde ihop lite käk, tvättade gjorde nyttiga chokladbollar (som inte blev så bra) och slappade i soffan.
Har även packat lite inför min tripp till syrran & co imon.





       









Nu ligger jag redan i sängen och ska snart stänga ner här. Känner att jag behöver lite sömn faktiskt.
Min morgondag kommer ungefär se ut såhär:



* Träna
* Hämta skorna jag lämnade in idag
* Växla lite pengar
* Klippa mig
* Åka till syrran
* Baka Cupcakes
* Kolla Mellofestivalen!





Ja, när jag kollar på det så ser det rätt gött ut ändå. Vilan från träningen idag var rätt välbehövlig om man säger så. Helt slut i kroppen verkligen. Gjorde ont i axeln i morse när jag sminkade mig. Orkade knappt hålla uppe armen, då vet man att träningen ger ngt iaf ;)










Go natt & sov gott!









Biggest Loser



Biggest loser är på och ingen är gladare än jag! Älskar mina goa tjockisar på tv ;)


Idag har varit en rätt go träningsadag för min del. Cardion osm vanligt på morran. Axlarna fick sen ta stryk, så även min kondis. Intervaller på bandet och sedan en promenad på isbana hem hit.

I morgon är det äntligen fredag! Den kunde inte komma så mkt lägligare. Ska börja helgen med att slappa i soffan efter jobbet. För sen är det full rulle!

Lördag: Tvätta, träna, klippa mig, åka till syrran och förbereda för söndagen.
Söndag: Fylla år och ha kalas


Ne har ingen inspiration till detta idag. Hejpåer!










Ge mig






Satan i gatan att jag missade att beställa dessa när de fanns i min strl.!!
Jag vill ha dessa och jag SKA se till att dom blir mina snart!







Jaaa då



Timmen på crossen i morse gick av bara farten. Spenderade tiden med att kolla på "30 grader i februari" på playen. Bra serie alltså..lite tragisk dock..:(.













En seg dag på jobbet var det idag. Då är det verkligen helt underbart att få komma till gymmet köra ett tungt pass. Filippa & jag var grymma idag. Ett mega tungt bröst & triceps pass. Avslutade med lite mage och 20 min mega jobbiga intervaller på crossen. Med träningsvärk från igår känns det i kroppen nu alltså. Me like!




I morgon blir det axlar, sen på fredag får jag nog vila lite, för att köra ben på lördag.
Har en rätt så hektisk helg framför mig nu faktiskt. Massa roliga saker dock. Typ som klippa mig och fira min födelsedag som är på söndag. Ah missa inte det nu ;)
Den ska firas hemma hos syrran med tårta och annat gott ihop med min älskade familj.
Så ska åka till syrran & co på lördag eftermiddag för att förbereda lite :)


Åhhh på tisdag drar vi till Köpenham för Rammstein konserten, ska bli så otroligt roligt alltså. Jag är taggad!!



En anna bra sak är dom äntligen har tagit sig i kragen och skaffat större kesellaburkar för lättkesellan! I´m in heaven! Helt otroooligt bra alltså! :)








Måste få be om ursäkt för min fula bloggsida just nu..den är under renovering, så håll ut ;)




/ Andréa





Jag vill ha!




Tur att jag fyller år på söndag då.....;)





























Jag <3 gymmet





En vilodag från både blogg och träning fick det bli igår. Förutom morgon cardion då ;)
Men idag var det verkligen ingen vila vill jag lova. Helt färdig här nu alltså.



såhär har min träingsdag sett ut idag:

* Morgoncardio 60 min
* Rygg, biceps & mage
* 30 min intervaller på bandet.



Testade ett nytt intervallpass idag med tips från en utav coacherna i Biggest Loser. Närmare bestämmt Olga Rönnberg. Här kan ni gå in och kika på den. Hur bra som helst. Som hon skriver..man tror inte de ska va så jobbigt, men JO DÅ! Det var det kan jag lova.




Jag hoppades på att det inte skulle vara så mkt folk på gymmet idag med tanke på alla hjärtans dag. Så var även fallet..underbart. Inte alls mkt folk och jag slapp vänta på maskinerna, så himla skönt alltså. Därmed gick träningen hur bra som helst idag. Tungt som attan, men jag kände mig riktigt stark. Jag börjar känna mig mer och mer hemma på gymet nu, och det underlättar ju en del :)



Här ekar det tomt :)











Slängde ihop en smarrig sallad som jag nu kastat i mig. Kollar på "Veckans Brott" och underbara GW..herregud vad han stönar och stonkar alltså. Undra vad han går på..? :P
Inväntar Grammis galan som börjar om ca 20..får se hur länge jag orkar kolla dock. Men har ju redan fått avslöjat vem som fått pris på twitter så kanske inte ens behöver kolla.














Puss på er såhär på alla <3 dag då! :)



Vilken dag



En mysig kväll med god mat och Melodifestivalen blev det igår. David Lingren, sikken kille alltså! ;)
Syrran passade ju även lilla Tilly. Så Sis & jag åkte sen till floda och lämnade henne vid 22 tiden och satt där tills hennes föräldrar kom vid 00- tiden. Hem o bums i sänga!





                       






Vaknade upp idag till strålande sol och en minst sagt tråkig nyhet om Whitney Houston...usch!! :(
syrran bakade Scones och vi åt sen en magisk god frulle. Tog på oss och gick ner till isen. Gud vad underbart.
Till en början var jag lite rädd dock..men sen så. Vi gick nästan över hela sjön :)
Traska sen upp och satte oss i solen och fikade. Varm o´boy mackor och gifflar. Mums!



            

        







Sen var det dax för mig att åka hem igen...alltid så himla tråkigt att lämna :(
Men alla måsten behövs ju med göras så. Kom hem vid 16, sprang ner o slängde in en tvätt, gick och handla, hängde upp tvätten, gick och tränade ett gött axel pass. Efter träningen hämtade jag upp tvätten och nu har jag lagat matlådor, duschat och ätit.












Såg den nya serien "kontoret" innan. Inge vidare bra alltså..hade så höga förväntningar på en så e la säkert därför. Men men, får la ge den en till chans nästa vecka.
Nu är det ist. "Wallander" som gäller som vanligt på söndagar.




Luuurdag

Hade planer på att gå ut och gå innan frullen idag..men min tel hade tydligen dött under natten. Så bidde inget med det. Vaknade istället till framdukad frulle och levande ljus.
Fick bli en härlig promenad in till Gråbo efter frukosten i den friska kylan. Handlade  lite lördags gotta och traskade sen hem igen. Tog oss en välförtjänt fika och hamnade sen  framför en mysig film. "Upp". Vilken film alltså! Se den!
Nu har Fredrik däckat i soffan och Syrran, Elliot & jag ska börja med maten. Som jag förövrigt fick bestämma idag. Så då blir det Africana! Mums vad gott det ska bli!
Planerna för resten av dagen är middag och sedan Melodifestivalen i soffan. Även dem tyska grannarna kommer ner och så får vi sällskap av lilla söta Tilly som ska vara här idag. (syrrans väns dotter).
Hepp...måste hjälpa till in  das kitchen nu.
Pusspåeralla.
//Andréa

Ursäkta röran





Men här håller vi på att bygga om ser ni...har inte riktigt fått kläm på det där hur man  byter bikder i headern...men de ska fixas så att ni får se bilder på mig ist för en brunett i korta shorts...;)
Håll ut...det kommer!!




Idag efter jobbet åkte jag iaf direkt ut till Stenkullen och körde ett härligt Sh´bam pass med min underbara syster i spetsen. Hon e så grymt duktig! Riktigt stolt blir man :)
Även Angelica och min jobbarkompis Liza hängde på o skakade lite rooouumpa!
Hem hit till syrran i Gråbo sen, ätit god mat och frossat i godsaker. Fastnade här en stund i hopp om att få en ny desig redan ikväll..men klockan tickade på och nu är det dax att sova för min del.





Hoppas ni haft en grym fredag iaf, för det har jag!




Hörs i mon jaooooo





Sis & Elliot hämtar fredagsmyset ;)









Kändis?



Vaknade med ett ryck 05:20..studsa i kläderna och sprang ner till gymmet. 60 min på crossen gick huuur fort som helst i dag. Hade faktiskt lätt kunnat gå en halvtimma till, men det hinns ju inte med tyvärr.


En rätt så seg dag på jobbet trots det fina vädret. Va rätt trött på bussen mot gymmet..men tagga sen till och körde ett gött benpass på Exclusive i trevligt sällskap :)



En rask promenix hem i kylan. Lagat mat, ätit den, packat väskan och kollar nu på massa nötter som kör bil. Jag ska la inte söga så mkt iof. Men vissa har ju sånt jäääkla temprament, helt sjukt!
Ett rätt så tråkigt program faktiskt. Sitter mest och väntar på att mina tjockisar ska ta över tv-rutan i Biggest Loser :)










För ett tag sen när Jessica och jag körde ett Indoor Walking pass på Life i Gårda var det en tjej där som fotade för deras tidning. Idag fick jag ett mess av Jessica..haha jag hade tydligen fastnat på bild ;)







Ser rätt fokuserad ut va? ;)



Såhär jobbar vi på DHL förresten!





Japp, har inte alla sina stolar på kontoret såhär? ;)






Nehe, nu blir det tjockis tv hörrni.


/Andréa





Vilodagen





Uppe och gick med finaste Jessica i morse igen.
Idag en ny runda faktist..el vi har ju gått där innan fast inte i den ordningen, hehe :P




Vila från träningen idag innebar en tripp till Allum med Helen.
Vi fick fixat våra naglar och shoppat lite behövliga saker. :)
I morgon kör vi på igen, då är det ben på schemat. Sen på fredag blir det troligtvis Sh´bam i Stenkullen med min älskade syster som jag förövrigt inte träffat på länge nu. Känns skumt :/ Men det ska vi kompensera med fredagsmys! :)





Inte på det bästa blogghumöret idag..så ne jag säger tack och god natt för mig idag! :)












100% Exclusive




Jaaa imorse hade jag ställt klockan rätt och det var mkt lätt att gå upp eftersom jag skulle gå med Jessica!
Blev en timmes frisk promenad ute med massa nya & roliga uppdateringar :)

Dagen flöt sen på så bra som jag ville. Bestämmde mig för att det skulle vara en bra dag och det blev det!
Härligt väder som gjorde att vi kunde gå ut på rasterna och norpa lite av solen. Det var tom ljust när vi åkte hem idag..fick lite smått vårkänslor kan jag säga. Kan inte minnas sist det var ljust ute när man åkte hem från jobbet alltså..? :/



Sånna här fina bussar får vi åka från jobbet. Härligt va?!
Det var även hål i taket och dörren..skönt med lite kall luft nu när det är så varmt ute :P












Gick till Sportlife Exclusive och fick skaffat mig ett nytt kort..måste ju ha ett sepc. kort för att kunna låsa skåpen där. Så att så fick det bli! :)
Vart helt tom inne i omkl.rummet när kom dit. Härligt tänkte jag! :) Gick en sväng på bandet i väntan på Filippa. När hon sen dök upp o vi skulle sätta igång så kryllade det av folk! WTF! Fast iof så var det enbart killar i gymmet..så min förhoppning om ett tomt gym sprack ju där. Alla tjejer går nog på klasser där..






                                                                      





Aja..vi fick iaf kört igenom bröst, triceps & mage. Riktigt bra pass. Avslutade sen efter en stunds väntande med intervaller på bandet. För min del..F gick och solade och kom sen och gjorde mig sällskap den sista kvarten :)









Vila, vad är det?





Rätt seg i bollen i morse. Eller rättare sagt igår kväll kanske när jag skulle ställa klockan...ställde den en timme fel. Hann ju till jobbet, men hann inte gå upp och gå. Det kan verkligen förstöra en hel dag för mig..usch!
Allting har gått fel idag och det har varit en sån där jäääkla typiskt måndag! :/




Kännde mig inte helt 100 när jag åkte från jobbet. Så funderade på att hoppa träningen, men efter något i maggen, lite pree workout och slapp i soffan var jag på topp igen!
Gick ner och körde lite rygg, biceps & mage. Hoppade intervallerna idag faktiskt..hade nog kolappsat då.



Kollar på en ny serie på 1an. "30 grader i februari". Har redan fastnat för den. Rolig & mysig!
NU blir det bara slappa i soffan tills sängen kallar. Hoppas på promme med min finaste Jessica imon, om hon orkar sig upp ;)













Hoppas att vakna upp till en bättre dag imon, det är jag rätt så säker på att jag kommer göra!

Hepåre!








Söndag..igen!




Fick äntligen sova ut igår. Gick upp runt 10:30..åt god frulle i form av gröt o ägg. Bytte om och gick ner till gymmet och körde ben & mage. Skönt när det e inte är så mkt folk på gymmet alltså.
En promenad upp till Lidl i den underbara vädret fick det bli sen. :)



Slappade sen mest här hemma innan det var dax att fixa ordning sig lite. Kvällen spenderades framför Melodifestivalen med pizza och mysigt sällskap ;)



Sov ut även idag. Kände att jag var värd det faktiskt. För i mon är det ju upp före tuppen igen...:P
Tog mig ut på en härlig o frisk lång power walk innan. 8km i rask takt runt stan. Lite mer folk nu såhär på en söndag eftermiddag än vad det brukar va när Jessica & jag går på morran. Men det gick vägen nu med.
Bra musik i lurarna och full fokus framåt så ;) Belönade mig med god fruktsallad och kesella med lite ekologiskt vanljpulver och sötningsmedel efteråt.






Mums!




Nu är det osm vanligt mina tråååkiga söndagsbestyr som gäller. Tvätten håller på att tvättas och jag ska snart börja med mina matlådor. Orkar inte idag egentligen, men det mste ju göras så...Ska bara sitta här lite till. Ok? :)




Nu är min finaste granne och vän Jessica på väg hem från Sälen med Gollum. Ska bli fint att ses igen måste jag säga! Va på tok för längesen nu..:(.







Äntligen fredag



Höll på att försova mig i morse, men det gjorde jag inte. Jag sa ju höll på!! ;)
Cardion gick bra som vanligt. Inte lika trött idag..härligt!



Dagen på jobbet gick rätt fort ändå...trots at tdet är rätt segt dem veckorna man slutar fem. Sen har jag ju varit på jobbet tidigt hela veckan även fast jag inte börjat förrän 8:40 egentligen. Men vill man va ledig några timmar på dagen så får det bli så :)



Som vanligt fredagsfika kl 15 och som vanligt smaska jag i mig min kesella. MEN sötaste Lisa som hade fikat idag hade köpt en natur diet bar till mig så att jag med skulle få känna på "fika känslan". Så gulligt av henne. Har jag sagt att jag har världen bästa kollegor?! Dom är underbara hela bunten! :)




Fick skjuts av Helena in till stan. Åkte hem, fixade lite käk och sen har jag bara suttit här i min soffa.
Så skönt. Är redan helt slut.. så blir nog sänga snart faktiskt.
Upp för o köra veckans sista träningspass imon. Då är det benens tur!




Ha en fin kväll alla!


















Tröttare än tröttast



Uppe igår som vanligt..ner på gymmet, upp på crossen, i med lurarna och kör! Gröten smakar rätt gött efter det kan jag säga ;) Sådär ser min start på dagarna ut.
Folk tycker jag e lite knäpp som går upp så tidigt för att träna. MEN jag kan säga att jag blir så myclet piggare av det. Med undantag från idag, då jag har varit extremt trött! Men så kan det gå ibland..:P






Ser inte gott ut jag vet, men det är smaskens vill jag lova!





Igår var det vila från träningen. Ist blev det tacos & film.
"Män som hatar Kvinnor" med extramaterial, det ni :)
Kom inte i säng förrän efter 12, men ändå var jag uppe i morse. Tänkte för mig själv att "jag kanske behöver lite sömn ändå" men så tänkte jag en gång till att "sova kan jag göra i helgen". Haha!



Har som jag skrev innan varit hur trött som helst idag verkligen. Dippen kom på eftermiddagen vid 15..sista två timmarna var det riktigt tufft att hålla upp ögonen. Hade ju kanske bara behövt gå hem och lägga mig, men näää det e klart jag inte gjorde det. Stack ist ner på gymmet och körde skiten ur axlarna. Inte tränat dom på 2 veckor, så dom fick sig en rejäl omgång. Tuff mage på det och sen 30 min intervaller på bandet. Svetten...ja den var där. SOM den var där! :)



    



Ätit god mat i form av kyckling, sallad, keso & lite sweet chilisås.
Mätt som en gnu sitter jag nu här o kollar på "Biggest Loser"
Jag gillar det programmet alltså. Man får sånt pepp av dom och deras inställning.
Heja heja!



Idag SKA jag lägga mig i tid!!


// Tysken





RSS 2.0