Sjuk :/






Blev inte så mkt morgon promenad el gym idag kan jag säga. Vaknade inatt o svettades som en gris, tog ett tag innan jag somna om och när jag väl gjorde det så ringde klockan med en gång kändes det som.
Huvudet var hur tungt som helst & jag svettades o frös om vartannat. Bestämmde mig gansk snabbt då för att inte ens försöka ta mig upp ur sängen. Så fick bli en dag hemma idag. Inte gjort många knop alltså...tog mig upp vid 12-tiden o la mig då ist i soffan och här jag nu legat sen dess typ.




Tog mig ner till förrådet och skrapade fram lite julpynt som nu gör sig bra här hemma. Måste dock åka hem till mamma o hämta resten av sakerna, typ en ljusstake mm.















Blir som jag känner nu en dag hemma imon med..huvudet känns fortf som en blyklump typ. Men det kanske e för att man inte vart ute så mkt idag heller..:/
Hepp..nu blir det lite vaniljte till Bonde söker fru.











Härlig tisdag




Sitter o myser i soffan nu med en kopp te o lite osaltade nötter. Härligt härligt!
Varit nere i Haga o fikat lite på ett mysigt café. Så himla mysigt där alltså..fattades dock några minusgrader och lite snö. Men men, kanske blir nästa gång ;)














Börjar redan känna mig bättre med, men natten till idag va inge kul. Vaknade o va helt svettig, täppt o hade ont som fan i halsen. Men det har blivit bättre under dagen. Tror tom det e så bra att jag ska ner o köra morgon kondition på gymmet i mon bitti, yes. :) sen blir det nog ett pass på kvällen med om jag orkar. E så sjukt rastlös när jag inte tränar och allt känns batra skit..så imon får det bli ändring på det. Japp! :)







Back to life, back to reallity...




Hade en helt underbar weekend i London. Sol, bra shopping och fest.
Japp, i fredags blev det först middag på ett Steak House som sagt, men gud vilken nitlott där med. Usch!! A ja..kvällen blev ju bara bättre o bättre iaf. Vi åkte in till stan och hamnande först på ett bra förfest ställe med massa japanska gubbar. Sen drog vi vidare till Tiger Tiger som va så sjukt bra. 5 olika dansgolv, med grymme musik på alla.



        


       



I lördags var vi gott sega, men pallrade oss bort till ett köpcenter nära oss och åt frulle o stroosa lite.
Vid 14-tiden kom bilen som skulle köra oss till flygplatsen och allt gick sen hur smidigt som helst.
Landa vid 21 på Säve, va här hemma runt 21:45..iväg igen vid 22:10 för julfest med jobbet. Dansade drack gott och umgicks med mina underbara kollegor. Åkte sedan hem och la mig i mina goa säng och sov tills jag vakna i söndags. Men inte var jag "ledig" för det. Nepp, dax för kalas hos lillbrorsan i Floda. Där bjöds det på massa gott att äta och massa mys med mina underbara familj såklart.
Åkte hem vid 19-tiden och mös ännu mer här hemma ;)





      



Idag har jag ju då jobbat som vanligt. Tänkte ja skulle tränat sen, men mins hals säger ifrån.. :/ Mår inte helt 100 i min kropp och det känns verkligen. Så nu sitter jag här hemma i soffan och surplar te efter att ha lagat matlådor och plockat undan. Nu inväntar jag bara Den som Dräper, sen blir det bums i säng.











Westfield

Blev middag på en Italiensk restaurang igår, ingen höjdare måste jag säga. Men mätta blev vi iaf :)


Idag var vi uppe vid 9 till blå himmel och strålande sol. Tog på oss och promenerade mot ett köpcenter en bit härifrån. Tog en frulle o kaffe på vägen. Helt underbar promenad i det fina vädret. Annat än hemma tydligen ;)



Köpcentret var sjukt stort och man irrade lätt bort sig. Men vi klarade oss bra ändå :).



Tog bussen hem och nu sitter vi i sängen o kollar på tv och bara slappar lite. Angelica sprang precis ner till receptionen för att brandlarmet gått igång 2 ggr. Andra gången för mig i år att ett brandlarm på ett hotell går i gång. Wtf?!!

Ikväll planerar vi middag på ett steak house och sen en sväng på stan! :)



Shopping

Började ju dagen med en god frulle på Pret bestående av fralla, yoghurt och kaffe. Sen var det raka vägen till Primark. Fick shoppat en hel del kan jag säga. Två par jeans, 2st jackor o massa smycken var bara lite av grejerna ;).

Traskade sedan vidare ner på Oxford street och in på en fotbollsaffär där Angelica fick köpt lite saker. När hon va klar där gick vi tillbaka upp och hittade en go pub där det blev Pimms och lite lunch. :)


Nu sitter vi på hotell rummet igen med ett gott glas vin och bara slöar. Har gått igenom våra inköp och konstaterat att vi e rätt nöjda ;).

Snart ska vi göra oss i ordning för att gå ut o äta på stan! Ja, vi har det rätt bra kan jag säga!! :)



London Baby!



Ja då var vi äntligen här! Resan igår gick hur bra som helst. :) Blev först ett glas vin på flygplatsen såklart. Sen gick allt sjukt fort. På planet, läste en tidning o tjöta lite, sen var det dax o landa. Vi möttes av en gubbe med en skylt med Angelicas namn på. Han körde oss ända fram till hotellet. Denna gången fick vi ett lite bättre rum, med utsikt över gatan. Sist bodde vi ju i källarn. :/



Nu har vi precis vaknat och ska ta på oss gå ner på Oxford street o äta frulle. Sen väntar en hel dags shopping!! :)


Hepp, ska la ta mig upp ur sängen nu då. Hörs senare! :).



Nu far vi!



Ingen träning alls denna veckan faktiskt..enbart morgon promenix i måndags.
Men Känns rätt skönt o få en vecka "ledigt" med. :)


I går kväll blev det en god middag i gott sällskap istället ;)
Blev även lite kvalitetstid (läs timme) med Jessica. Jag åker ju ikväll och kommer hem efter att hon har åkt till Kina på lördag. Så kommer ju inte ses på drygt 1 1/2 vecka..var tvugna att få vår dos där en stund då :)



Va uppe tidigt i morse och morgonen kändes rätt bra, men den blev mindre bra när bussen var sen och jag blev irriterad. Att en buss kan förstöra ens morogn så borde inte vara lagligt!!
MEN min irritation la sig med en gång när jag kom in på jobbet och möttes av en nybryggd termos med kaffe, nötter och choklad som min underbara kollega Rebecka hade lagt på min plats. Helt underbart!





    

Min present från Rebecka och vår tavla på jobbet ;)






Nu är mitt humör på topp igen och jag räknar timmarna och minutrarna som e kvar på denna dagen. För ikväll åker ju Angelica & jag äntligen till LONDON! Ska bli så himla kul o få komma bort o stroosa på Oxford street, dricka pimms och shoppa loss på Primark! Just love it!





        

Vi i London i Maj :)







Montag





Uppe o gick vid 5:15 i morse. När jag kom hem igen så slängde jag av mig kläderna o hoppa ner i bingen en stund till. Var mega super duper trött när jag skulle gå upp igen, men det va änna värt o få sova 40 min till.



Efter jobbet idag fick jag skjuts in till stan av Helena. Så tog en promenix hem från Bergakungen, gick förbi Coop, laga lote mat och har sen suttit här i soffan o kollat på TV!! Ja, ni löste rätt, TV!! Den la ju av igår o bilden försvann, men jah grävde lite i lådorna här hemma och hittade en annan scart-kabel, så bytte ut den o vips! Nu funkar det igen! :) Kunde ju inte komma lägligare när det är måndag!
Kollar ju självklart på "Den Som Dräper". Lika spännande som vanligt!! :/






Ringde till min Oma innan med eftersom hon fyller år idag, men hon e sjuk och kunde inte ens prata:(
Så fick bytt några ord med min mor som e där o hälsar på ist.




Tänkte jag skulle börjat packa idag, men så blev icke fallet. Får bli i mon ist.
I mon blir det morgon prommenix själv, eftersom Jessica börjar 11 o ska gå senar. Så får plugga in lurarna och gå alena.




He på re!



Slappe söndag




Bjuder först på lite bilder från träningen igår....







      




Blev ju mys hos syster med familj. El ja..vi satt i soffan och syrran försökte få tyst på båda barnen som vägrade sova. Båpda däckade kanske vid 22-tiden och då var det tyvärrt för sent för att sätta på en film osm det var tänkt, men men så kan det bli ibland ;)





           




Sov i Elliots säng i natt, den e helt underbart skön alltså. Kanske för att jag själv har en så mjuk säng.
Vid 7:40 idag kom syrran in o väckte mig. Jag försökte mata Emmie, men hon verkade inte vilja äta så mkt. Hon skratta mest åt mig. Va hemm vid 8:30..hällde i mig lite kaffe och väntade sen på Jessica. Vi tog en underbart go morgon promenad i solen :)
Resten av dagen har jag vart på forex o växlat lite pengar, handlat, tvättat och lagat matlådor. Nu sitter jag o kollar på massa Twilight klipp för min j...a TV har tydligen bestämt sig för att sluta fungera. Får verkligen hoppas jag lyckats lösa det till i mon kl 21 iaf..då e det ju den som dräper!!

Hepp..nu får jag la kolla vidare på hetingarna från Twilight o sen slagga. Upp kl 5 imon igen.



BTW...på onsdag åker vi till London. Nedräkningen börjar.... :)


Lurdag



En väldigt bra start på helgen igår med middag & bio ;).

Idag har Jessica o jag tagit igen all träning vi missat i veckan. Körde axlar, bröst, triceps o mage. Avslutade det med ett 55 min indoor pass. Svetten lacka! Underbart!


Nu sitter jag hemma i soffan färdig och väntar på att syrran ska komma o hämta upp mig. För ikväll blir det mys i Gråbo :)

Ha en underbar lördag kväll alla!!


Puss!




Dagen D!



Igår var det min tur att försova mig lite. Vaknade 5:28 av att Jessica ringde och sa att hon stod utanför min dörr. Jag flög upp, släppte in henne och slängde på mig lite kläder. Blev återigen en go promenad i det fina götet.
Efter jobbet traska jag bort till Stigan och solade (läs sov) i 20 min. Hem, duscha och sen möta Jessica & Johanna för att handla på Coop. Vi hoppade träningen även igår. Blev mys hemma hos J ist med bonde söker fru och massa tjat. :)


Blev ingen promenix i morse då Jessica vaknade med ont i halsen & huvudet..:(.
Rätt gott med lite sovmorgon faktiskt.

 

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Twiligt-dag!!
Så direkt efter jobbet bär det av till Alingsås med Jessica, Johanna, Erica & Malin för att mysa i biomörkret.
















Black lady






Bussen var ca 20 min sen från jobbet idag, riktigt segt. Speciellt när jag hade bokat tid för att fixa mina naglar på Allum kl 17:30. MEN vilken tur jag hade! Bussen kom tillslut och precis när jag gick av på Svingeln så kom bussen som jag skulle ta till Allum. Va där prick 17:30 och möttes av en fin Jessica som satt och gjorde sina klor. :)
Vi gjorde faktiskt likadana denna gången med, el jag härmade Jessica rättare sagt. Så nu blev det helt svarta!!






     



Vad tycks då? Jag gillar det som fan ;)




Tycker jag ha varit rätt effektiv ändå. Hunnit med att göra nya naglar, håller på o tvättar, har diskat och lagat mat. Nu ska jag bara duscha, gå ner o hämta tvätten. Sen blir det sängen i TID idag!




Puss





Dimma





Blev en lite kortare runda i morse på promenixen då lilla Jessica låg o sov så gott när jag ringde henne vid 5.30 ;) men vi knata på som vanligt i den underbart kalla luften tillslut.
Gick idag förbi Bergakungen och såg att de hade satt upp en väldigt fin affich på väggen där. Försökte ta ett fint kort, men tyckte inte jag lyckades så bra. Men sen när jag kollade på det några ggr så blev det ju bara coolare & coolare. Passade lixom bra in i temat på ngt sätt.



Eller vad tycker ni? Ser ni vad det är förresten? :)













Tröttast i stan




Idag blev det lite variation på morgon promenix. Vi gick nämligen ute idag. Helt underbart! Gick bort mot Liseberg, korsvägen, avenyn, operan, centralen o hemmåt igen. Verkligen skönt o få komma ut o få frisk luft så tidigt på morran. Men det hjälpte tyvärr inte mig idag ändå. Varit megatrött hela dagen. Hällde i mig två koppar kaffe redan innan första rasten. Brukar va 2 om dan! Ja ni fattar!







       



Göteborg en härlig måndags morgon! :)



Allas våran Glenn!





Jag tog mig igenom dagen iaf, och efter jobbet traska jag bort till Sportlife vid Stigs Center. Där somnade jag i solariet i 20 min. Åkte sen hem, bytte om och ner på gymmet med Jessica. Rygg & biceps som vanligt på måndagar.




Nu sitter jag klistarad framför "Den som dräper" Var ju inget förra måndagen då fotbollsgalan va ist. Så har fått vänta jättelänge! Om ni inte kollat på det, så gör det!! Bästa serien på länge kan jag säga!











Ladies Night & farsdag

Vilken kväll/natt det var igår alltså!

Mötte upp tjejerna utanför Scandinavium vid 18-tiden. Blev lite mingel o fördrink innan det vasr dax att sätta sig till bords. Maten var ingen höjdare, men showen var helt grym alltså. Blev mkt dans o sjönsjungande sång från oss alla. Mingel med Anders Timell blev det med. Efter Ladies Night blev det en sväng på Lounges.
Träffa massa roligt folk och dansade loss ännu mer :)





   

   

   

   

  






Idag har jag mest slappat här hemma i soffan. Tog en liten paus då pappa & Anette kom hit vid 16-tiden. Vi åt en god middag på en kinarestaurang vid Odinsplatsen. Jag fick även min andra blomma hit :)








Är redan riktigt trött, så blir nog tidig sänggång idag. Ska ju upp kl 5 imon bitti igen.

Puss o kram





Ladies Night!


Ja idag smäller det äntligen!! Vi ska klä upp oss, äta god middag och dricka vin. Samtidigt som vi blir underhållna av snygga män ;). Kan det bli bättre?! Ne tror inte det va :)


Ligger i soffan nu o kollar på idol reprisen. Jag säger bara Amanda Fondell!! Sjukt duktig!
Har kört ett gött träningspass idag i form av bröst, triceps, mage o lite kondis. Underbart!

Gick förbi Coop efter träningen o köpte mig en god fralla som jag nu tryckt i mig ihop med en köpp kaffe!!

Hepp, städa och sen börja fixa!! Weeee!!


Puss!!




Mycket händer!



Idag e jag trött. Ska göra mitt bästa med att försöka gå och lägga mig i tid idag, men vi vet ju alla hur det kommer gå..:/

Idag körde vi ett tungt benpass, lite vader och massa go mage i slutet. Gick väldigt bra idag tyckte jag. Förutom att det var en kille som stönade så sjukt mkt så han hördes i hela gymmet, han var riktigt läskig alltså. Sånna som han borde träna hemma el ngt!! Usch!



I morgon är det fredag igen. Den börjar med morgon kondition såklart. Sen lite jobb och sen heeelg! :)




Nu kommer det hända massa roliga saker framöver.


Det börjar på Lördag med Ladies Night i Scandinavium med ett gott gäng tjejer.









På torsdag är det dax för den 4e Twilight filmen på bio i Alingsås, det oxå med ett gott gäng tjejer.











Den 23e drar Angelica & jag till London och shoppar och stroosar på Oxfoord Street.












8 Dec ska syrran & jag på Thomas Ledin på Rondo.











Ja det känns som denna sista tiden på detta år kommer springa iväg!! Men kul som attan ska det bli!





Nu, dax för omelett! :)


Fisk fisk!





Katzen



Hahahaha kolla in min konstiga svettning efter konditionen i morse....
Ser att jag MÅSTE göra rent spegeln fortast möjligt..dumma blixt!!












Är det förresten någon som är intresserad av att skaffa sig en liten katt att ha hemma o mysa med?!
Då har jag isf. 4 st som behöver ha ett nytt & tryggt hem.


Se så söta dom är! Vem kan motstå dessa små godingar?!









Mjau mjau!




Uppdatering








Förlåt för missat bloggande igår..men hade fullt upp.
Först ett tungt o gött axelpass med Jessica såklart. Upp o duscha o äta osv. Syrran kom sen förbi med LITE protein till mig i en fin kastrull, haha. Kanske ska göra en proteinsoppa..?? ;)
















Sen gav jag mig på den där jääkla uppdateringen av iPhonen, oohhh tog hur lång tid som helst. Men jag lyckades nog rätt bra med hjälp av fina Angelica via sms o facebook ;). Allt är kvar o verkar funka idag iaf. Men det slutade tyvärr med att jag la mig väldigt sent igår..:/. A ja...var ju sovmorgon idag då det är vila från träningen :) Fick sova ända till 7...underbart!! :)











Hoj hoj






Segis



Nu e man gött trött alltså. Var ju uppe strax efter 5 i morse, körde 60 min kondition på crossen, åkte o jobba, sen har Jessica & jag kört ett tungt rygg o biceps pass. Började idag med att köra tungt och få reps. Fan vad roligt det var, och sjukt jobbigt!!



Har precis ätit o duschat och nu sitter jag klistrad framför Fotbollsgalan. E dock lite bitter att "Den som dräper" inte går idag. Min måndag e inte som vanligt, och bryta på rutiner sådär e inte okej..;)



I morgon är det åter igen dax för lite morgon kondition. Så nu tänkte jag faktiskt fixa mig nför natten och sen sova. sömn är viktigt har jag hört.





Måste bara säga att jag fastnat för Takidas nya låt "You Learn". Helt underbar verkligen!









Guten Nacht!




Helgen




Som vanligt har min helg varit fullspäckad. Här kommer den i bilder :)


Fredag: Mys Hos brorsan & Ulli




  



Lördag: Träning med sis & 25-års fest




     

    

 


Söndag
: Bio med Elliot & handling med lonkisarna.





   







Fick en himla fin inflyttningspresent av Fredrik i form av Postis Per. En intern grej..;)


Har varit uppe o kört morgonkondis med Jessica idag. Så nu ska gröten intas innan det är dax för jobb.
Hörs ikväll.


Puss!!







:)






Fredag






Jadå, var även idag uppe före tuppen för lite morgonkondition på gymmet.
Blev återigen 50 min rask gång på bandet. Känns skönt att komma in i dom rutinerna faktiskt.
Och nästa vecka börjar jag ju senare, så då blir det sovmorgon, lyx ;)







Dagens tränings outfit :)




Nu är jag påväg hem till brorsan för lite fredagsmys.
Men först ett stop hos mamma för att hämta post, klappa på katter och krama på mamma :)



Hörs senare hörrni!





Nytt fönster




Japp, var uppe FÖRE tuppen i morse. 5.13 ringde klockan. då var det bar att stiga upp, ta på sig träningskläderna och springa ner vå trappor till gymmet. Blev 50 min rask gång på bandet. Gud vad skönt det var. Fick sån energi kick så det fanns inte. Varit pigg o gla hela dan. Det e först nu jag börjar känna av tröttheten.



Efter jobbet idag skulle jag ju egentligen mött upp Lollo på stan, men hon har gått o blitt sjuk så blev bara en snabb sväng i stan innan jag tog vagnen hem igen. Fixad lite här hemma och gick sen upp två trappor och kollade när Jessica plockade upp saker. Hjälpte henne att bära ner lite saker i förrådet och sen blev det en mysig pratstund på golvet :) Tack!



Har fått låna hennes gardiner som hon hade i Lerum, till mitt fönster här hemma.
Nu slipper jag äntligen filten!! Woohoo!
Även mamma rinmgde igår och sa att hon hade hittat ett fint tyg som hon skulle sy gardiner av till mig :)






Fint va? :)



I morgon tänkte jag med gå ner och traska på bandet. Fast då måste jag nog ta och börja tämka på refrängen snart. Kan va skönt o va utvilad ändå :)



Efter jobbet ska jag åka raka vägen hem till min bror i Stenkullen. Där ska vi ha syskon + respektive mys och lotta fram vem vi ska köpa julklapp till i år. Blir övenattning hos syrran för att sen gå upp på lördag och köra ett pass på gymmet i Stenkullen :)



Hepp, fixa det sista innan jag lägger huvudet på kudden!


Puss!





Mitten



Ja då var ju redan halva veckan avklarad igen :). Efter mkt om och men och eftertänkande så blev det åter igen träning med Filippa på sportlife. Hade mina planer på att åka ut till Frölunda och köra Mrl, men hade varken ork el lust till det när jag sluta jobbet. Så blev ist axlar och triceps, lite mage såklart och 25 min på crossen. Ett gott pass idag!


Gick förbi uppe hos Jessica en sväng, som höll på att packa upp alla sina lådor. På lördag smäller det, då blir vi grannar på riktigt!!! :).


Nu ligger jag i sängen och bloggar från mobilen faktiskt, orkade inte ta upp datorn. Rätt skönt o slippa det när man sitter framför en hela dagarna på jobbet.

Ne gott folk, nu ska jag sova. För tänkte faktiskt va så duktig och gå upp i mon bitti o köra lite kondition innan jobbet. Då ringer kl 5.10!! :).


Puss o Godnatt!!


Snusk






Min morsa e en jävel på Wordfeud...haha


















Oma





Åkte raka vägen till Sportlife Ullevi efter jobbet. Ställde mig på bandet en stund och inväntade Filippa.
När hon kom blev det ett rygg & biceps pass. Körde även lite mage efteråt.
Kände mig lite vilsen på gymmet faktiskt. Mycket litet gym och man får vänta på alla maskiner..aja, vi fick tränat iaf :)



Ringde till min Oma (mormor) i Tyskland idag som ramlade för ett tag sen och bröt lårbenshalsen. Så himla jobbigt att man bor så långt ifrån varandra när sånt här händer. Kändes skönt o höra hennes röst och hennes skratt :) Saknar henne så mycket! Hon berättade att när hon inte kunde sova på nätterna ligger hon och tänker på alla oss här hemma. Det värmde att få höra det!










Oma & jag i Hamburg förra sommaren <3










RSS 2.0