Oh la la


Helgen som varit har vart kanon.
Började fredagen med att jobba då såklart .
Efter jobbet mötte jag upp J i stan och vi tog en Sushi på Slimfood. Mums!
Sen åkte vi till Restaurang Viktoria och hämtade mina nycklar som jag tappade bort där förra lördagen.
Sen hem, förbi affärn och köpa lite gött. Kolla på "På Spåret" och sen en aaaaskass film med Hugh Grant.



I lördags morse var jag på MRL 75 releasen.
Riktigt roligt som vanligt, alltid kul med nya steg och ny musik framför allt.
Vid 17-tiden var det dags för kalas hos Molly som fyllde 2 i fredags! :)



Kvällen fortsatte jag sen inne i stan med mina töser Lollo & Mimmi. Det blev lite för mkt för mig, så jag tog mig hem vid 2-tiden igen och mådde som jag förtjäna igår. Så det blev ingen Indoor Walking som jag egentligen skulle gått på. Var med på fikan efteråt ist bara. Men men..tränade ju ändå 4ggr förra veckan. Och idag med. Körde ett gött Combat pass igen. E sååå sjukt kul!







Leslie, Sebbe & Jonte på kalaset :)






Jonas & Elliot påväg till gymmet för att fika :)



Morotskaka & cola light, mums!






Nu ska jag bädda rent och hoppa ner och sova här.

Puss Puss


Detta har hänt


Ok, här får ni en liten update i bilder :)



Fredag:




Först träning, sen myskväll med Acke, Ulli, Molly, syrran & Elliot.



Lördag:


En sväng till Lerum för att uträtta diverse ärenden

 

 



Sen en helgrym kväll på stan med goa vänner för att fira Mimmi som fyllt 25 :)


Söndag:





Middag med Jonas på en kina-restaurang i stan


Sen blev det Bio på det. Såg Narnia i 3D.



Center - ett måste!




Självklart popcorn med :)


Igår efter jobbet var jag som vanligt oc h tränade. Blev Combat denna gången. Shit vad roligt det är alltså. Inte vart på det på ett tag nu, så det känns i kroppen idag vill jag lova. Kommer säkert va värre imon, men då skaj ag träna...och förhoppningsvis träna bort värken ;)


Idag etfer jobbet åkte jag raka vägen till Tess..el ja, raka o raka. Missade ju hållplatsen vid centralen..så gick upp till svingeln och fick sen byta buss i Partille C, men vad gör det?! En rätt frisk prommenix blev det iaf.

Hemma hos Tess stod maten på bordet när jag kom dit. Underbart! Riktigt go mat fick jag.


Smarrigt va? :)

Sen blev det mest häng i soffan och massa tjöt :) Efter en stund kom Björn dit och vi kollade lite på Handbollen. Kul att få träffa honom med :)

Nu sitter jag här i min underbara säng med en katt liggandes på min vänster arm, så lite svårt att skriva, men det funkar ändå. I morse bet han mig i huvudet den lille grisen..tror verkligen han försöker krypa in under skinnet på mig! Det känns så ibland iaf :P.



Good Night Sweetheart, well its time to go ;)





Grattis x 2




Åhhhhh idag fick min fina vän Angelica en liten son som ska heta Sebastian. Så himla kul att dom äntligen fått ut sitt lilla knyte, och på Jonas f-dag dessutom...+ att han har namnsdag idag..Sebastian alltså.
Min lillebror heter ju det med..haha så mkt saker på en o samma dag.
Tur det iof..då lär man ju inte glömma av någon :)




Fina Angelica & Sebastian <3


Idag har jag jobbat som vanligt. Messade Jonas i morse vid 7-tiden eftersom han fyller år idag. Vid 12 hade jag fortf inte fått något svar och tyckte de var lite konstigt, så jag ringde..men då gick det inte fram några signaler. Min tanke var att han låg och sov fortf och han skulle ju iväg o jobba!! Hahaha...ringer sen vid halv ett igen och då har han precis vaknat..haha offer säger jag bara ;) Men han hann till jobbet verkar det som iaf.


Grattis på födelsedagen min goding <3




Fick denna singeln av honom i dec när vi var hemma hos hans föräldrar och han grävde bland alla sina saker i sitt gamla pojkrum ;)

Förlåt att jag la ut den gubben, men älskar verkligen denna bilden. Du e så fin!




Efter jobbet idag blev det en sväng på stan för att leta efter present till Jonas. Vem vet om det blev nåt eller inte..inte jag iaf..;)


Skulle tagit 18.47 tåget hem..men så blev inte fallet då det där jävla tåget va inställt. Eller ja..dom skyllde på tekniska fel denna gången. Så fick ta 19.19 tåget...gick bort till gymmet och solade direkt när jag kom fram.







En utav mina fyra tatueringar :) lite brun blev jag va?





Nu sitter jag här hemma i köket och har ätit lite. Ska snart lägga ner här och hoppa in i duschen, packa träningsväskan och hoppa i bingen.





Ne kära vänner. Nu får jag ta tag i sakerna här hemma.


Puss o godnatt! :)




Lilllördag



Redan onsdag då ja...som vanligt så springer dagarna, veckorna, månaderna, ÅREN förbi!! :/




Insåg idag att det är exakt en månad kvar tills jag fyller 25! Hallå?! Var inte längesen jag firade min 20-års dag juh. Ja det är väl så det är när man blir äldre...åren bara går o går. Men men..man får se det som ett fint vin.
"Man blir bara bättre med åren ;"




Igår efter jobbet traskade jag bort till Selma Lagerlöfs torg och mötte upp Emma. Vi gick och handlade mat, sen mötte vi upp Marielle vid bussen. Gick sen hem till Emma och lagade den grymt goda middagen.
Pasta, kött & gorgonzola sås, smarrigt!

Satt och tjöta ett tag efter maten och vid 21-tiden följde dom mig till bussen. Åkte till Kungälv och Jonas kom och mötte mig på stationen och vi gick upp till honom. Tog lite te och knäckemacka innan det var dax att hoppa i säng.



Upp och hoppa kl 6..uuäähh..:/ åka buss till jobbet, jobba, åka hem. Och idag har jag tränat MILON med syrran. Alltså fan vad jobbigt det är, men ökade vikterna rätt bra idag med..så kanske därför. Kul är det iaf :)
Syrran följde med hem hit sen och hämtade sin älskade son som mamma hade passat. Han e så underbar alltså. Så fort han ser mig skriker han Andrèeeeeea. Va e Nonas? :) Hahaha. Nonas kommer en annan dag svarar jag då. Ah Nonas komma en annan dag ;) På tal om underbart så ska ju Elliot få ett syskon, och idag fick vi se dom första bilderna på han/hon. Så fräckt alltså :)








Syrrans Bebis :)




I morgon fyller min Jonas år. Så efter jobbet blir det en tripp på stan och gå på jakt efter present. Får se om vi ens ses imon..eftersom han jobbar till 21..:( Annars blir det iaf på fredag kväll. Jag känner ju mig själv och vet att jag inte kommer kunna hålla mig att ge han presenten. Älskar att ge bort saker. Om den som får det blir glad då vill säga, hehe :).




Nu ska jag ringa det blivande f-dags barnet och säga godnatt faktiskt :)



Hej hej hemskt mycket hej!







Fredagsmys & fäst



Måndag igen då ja.

Helgen har som vanligt vart bra! Fredagen blev lugn här hemma med Jonas. Vi åkte till ICA och köpte Tacos grejjer o mass annat gött. Kollade på "På spåret" "Red Dragon". Bra, men lite läskig film alltså...


 

Fredagsmys :)




Sov ut rätt rejält i lördags. Vakna la runt 11.15. Käkade lite frulle och tog sen en liten promenix med Ulli & Jonas.
Blev sen ännu mer slappt här hemma innan jag började göra mig i ordning för kvällen.

Vi tog 17:49 tåget in till stan. Jag åkte till Mikaela och Jonas åkte hem till sig.
Hemma hos Mickis blev det thaimat, frödinge kladdkaka, massa gott att dricka o en himlans massa skratt. Vi bestämmde oss efter några glas vin att vi skulle ut och göra stan. Det slutade hur bra som helst. Hade en tokbra kväll tsm med goa Mikaela. Vi hamnade på Excet och drack ännu mera drinkar där :)




Appletini hos Mikaela, mums!





Mousserande vin




Time to fix



Duon



Vi fortsatte




Dancy time?







Blev en övernattning i Johanneberg och fick även sova ut i söndags. Vi gick upp vid 11.30..peta i oss lite flingor, gjorde oss i ordning och åkte sen in till stan och shoppade lite faktist. Mötte sen upp Jonas, åt Sushi på slimfood..sen en glass på BK. Sen åkte Jonas & jag hem och slappa här hemma. Kollade på film och bara mös.



Idag har jag jobbat och sen tränat Milon. En riktigt go träning idag :)
I mon efter jobbet ska jag hem till Emma och hänga med henne, Marielle & David. Ska bli himla kul o få träffa dom igen och snacka lite skit ;) Sen ska jag till Kungälv & sova hos Jonas. Va ett väldans tag sen nu alltså...hmmm typ mitten va dec nån gång tror jag..:/



God natt & sov gott alla.

Puss & Kram



Fredag..woohoo!




Asssååå shiiiiit vad trött jag är idag! Känns som jag ska somna såfort jag slår igen ögonen.
Men men..det är trots allt bara 2 timmar kvar här idag, sen är det helg och det obligatoriska fredagsmyset :)
Skulle ju egentligen åkt hem till Sebbe & Ida, men så blir det tyvärr inte ändå. Ida slutar kl 19 i A-sås..sen skulle dom iväg till Bauhaus och sen handla..så det blir lite sent. Spec för mig som måste ha mat typ precis när jag kommer hem :P 



  
Blir kanske så att Jonas & jag åker och handlar, (om vi får låna mammas bil) och lagar tacos till oss iaf :)
Eller så kan det hända att det blir Sushi på stan...vem vet ;)







    eller       ......???!!







Fick ett mess av mamma innan och hon skrev att hon med hade åkt på magsjukan nu förresten..:( Inte alls kul för henne. Hoppas verkligen inte nu Jonas också blir sjuk. För då vet jag någon som kommer få höra det....:/




Hörs senare ikväll kanske :)

PUSS!





Redan helg?!





Då var man tillbaka på banan igen ja. Ordentligt utvilad efter 2 dagar i sängen måste jag säga.
Dagen på jobbet flöt på bra idag..så gjorde även träningen efteråt. Körde först lite uppvärmning på crossen, sen 2 varv på MILON, efter det blev det lite extra mage. Riktigt bra träning idag! :)
Efteråt gick jag förbi receptionen och uppgraderade mitt kort till Platina. Så nu kan jag göra allt på gymmet, och då menar jag verkligen ALLT. Så gött. Slipper man köpa solkort o så med, kan spela badminton och självklart ingår MILON :) Fick ett bra pris med, så jag e väldigt nöjd :)





Fick en liten chock idag förresten när jag stog på crossen. Jag var helt inne i min träning..och så dyker Fredrik upp där från ingenstans. Ja ni läste rätt.
Min svåger Fredrik var på gymmet..det är ingen vanlig syn kan jag säga :p
Riktigt roligt var det iaf..kul att man kanske har nån mer att träna med nu! :) Hejja dig Fredrik!






Fredrik hemma i min gamla lägenhet i Malmö efter Rammstein konserten :)






I morgon är det redan fredag och den ska först spenderas på jobbet. Sen blir det antligen fredagsmys med Jonas, Sebbe & Ida. Kul att träffa dom lite, inte setts på ett tag nu. Känns det som iaf.





God natt och sov gott alla. Det ska jag göra tsm med mina små älsklingar här hemma :)






Bättre





Shit vad jag har sovit. Sov typ heeeela dagen igår. Gick o la mig vid 23 och va hur trött som helst. Vaknade kl 10 och var fortf trött. Men pallrade mig upp ur sängen iaf. Gick upp och åt lite fil & müsli. Det fick stanna kvar denna gången, men jag är fortf mätt.



Har Plockat undan lite här i mitt rum nu...ska byta sängkläder och duscha snart. Så magsjukebacillerna försvinner. Gjorde tom rent toan innan. Så inte mamma med åker på det.


Det är konstigt att det kan gå över så där på en dag bara. Känner mig iof inte helt 100. Men har ju inte spytt nåt idag iaf. :)


Ne nu ska jag bläddra lite i H&M katalogen och se om jag hittar nåt fint o klicka hem :)



Puss puss




Magsjuk...:(





Vaknade kl 5 i morse och kände mig inte alls bra- Sprang upp till toan och där fastnade jag i ca en halvtimme...fyyy fan. Förstår inte var det kommer ifrån, jobbigt är det iaf..:(
Ända jag ätit/druckit idag är skorpor och pepparmintste.


Jag är verkligen aldrig sjuk...men nu så har jag redan varit sjuk 2ggr på det nya jobbet. Känns inte alls bra :/




Har legat i sängen hela dagen verkligen..el började med några timmar i soffan där uppe. Kollat på massa usla tv-programm, men mest sovit dock. Nu är jag inne på min andra kopp te och det känns lite bättre. Stannar dock hemma imon också...känner inte för att chansa och ev. smitta ner hela jobbet.




Jag som hade planerat och träna idag egentligen..men icke. :(
Fast det känns dock som jag har gått ner nått kilo.....











Nee..tillbaka till ryggläge.



Hej..


Das helg



Haft en väldigt lugn o skön helg :)

I torsdags var det kalas för Fredrik. Blev massa goa kakor, tårta osv. Sen avslutade vi kvällen med en go Tacos middag. Yummy! Jag åkte hem vid 21-tiden för att möta upp Jonas som skulle komma hem till mig.
Jobbade som vanligt i fredags, sen blev det Sushi på centralen med Jonas. Smarrigt! Medans jag väntade på Jonas på Nisseterminalen gick jag in en sväng på Lindex och fynade ett par trorsor & 2 par örhängen för endast 60kr, det ni! Åkte sen hem till mig och bara mös o kolla på film.


Lördagen började jag med MILON-träning tillsammans med syrran. Skulle bastat efter..men råkade glömma att säga till att de skulle sätta på den, så blev tyvärr inte så. Nästa gång kanske vi ksa va lite mer förberedda :).
Gick sen hem och åt med god frulle med Jonas som låg och sov när jag kom hem vid 12-tiden...dessa killar..;)
Vi åkte en sväng till Lerum och köpte vin inför kvällen. För den spenderades nämligen med Lollo & Jonathan hemma hos Jonathan i stan. Middag, vin, spel & en massa skratt. Äntligen blev den middan av :)


Efter att Hoel (Jonathan) hade somnat i soffan;P så åkte vi hem med 2.17 tåget. Riktigt trevlig kväll.



Lördag var det upp o hoppa igen, för då skulle vi infinna oss i Ytterby hos Jonas föräldrar för middag med hela hans familj. Med ganska så mkt huvudvärk och stress lyckades vi ta oss dit iaf. Så kul att äntligen få träffa hela hans familj. :) Han känner ju min rätt väl nu om man säger så :P




Kvällen avslutades här hemma där det med var fullt hus. De hade haft lite avskedsmiddag för Oma som åkte hem idag efter nästan tre veckor här hemma :) kändes väldigt tomt när jag kom hem innan måste jag säga..:( men sån tur e så kommer hon hit igen i Juni och hälsar sitt tredje barnbarnsbarn välkommen till världen som hon sa
igår :)




     

"Nonas" & Elliot myser i soffan & Simba myser på värmegolvet :)







Idag efter jobbet blev det först en solning, sen MILON och efter det gyminstruktion med Ulli & Therese. Va rätt slut efter det. Nu ligger jag i sängen med Simba i famnen och ska släcka ner och sova. Så att..jaa....




GO NATT!






Tacos hos sis & Fredrik i torsdags! :)

img_4365 (MMS)

Tacos hos sis & Fredrik i torsdags! :)


Sushi med Mr Jones i fredags!

img_6047 (MMS)

Sushi med Mr Jones i fredags!


Milon




Premiären för MILON idag var riktigt bra! :) Fick först en genomgång och sen körde jag själv ett varv. Riktigt riktigt bra träning. Kommer nog att skaffa mig ett sånt där kort ändå..ska kolla lite närmre på det iaf ;)
Helt slut efter 15 min, det trodde jag verkligen inte innan.












I morgon ska det jobbas, även fast det e en röd dag.Lite extrapengar e aldrig fel :) Bara 9-15 också, så det e gött. Sen vidare hem till Fredrik på kalas. Efter kalaset blir det Tacomys med syskonen :)






Kollar på Filip & Fredriks årskrönika på 5:an nu. Dom e så bra!


Tjipp tjipp








Blåslagen





Sikka fina blåmärken jag har alltså...ska ta kort på dom o lägga upp sen, lovar. Haha. Ömmar på hela kroppen. Tom. fått ett mitt på handen..syns inte så väl, men känns dock desto mera!



 

Inga jättebra bilder...det ser faktist värre ut i verkligheten..:P





Blev 30min på crossen efter jobbet idag, sen en go solning på det, äntligen! Så gott när man somnar och vaknar av att lampan släcks. När jag kom hem hit var det fullt hus (som vanligt). Acke, Ulli, Molly, Sebbe, Ida & Renate var här o hade käkat med mamma & oma.
Bäst att passa på när jag inte e hemma så maten räcker till alla..:P.




I morgon ska jag äntligen få testa på MILON, ser verkligen fram emot det. Alla som testat har blivit beroende typ. Fick ett förslag av killen i receptionen idag med att skaffa ett platinum kort eftersom jag solar ibland och kanske kommer gilla Milon, så får man allt på ett kort! Verkar rätt bra! :) Kanske inte blir nåt byte av gym ändå ;)



En annan glad nyhet är att nu har jag börjat med planerna för min 25-års fest. Lokalen är bokad! Så nu är det bara att börja. Tänkte göra en inbjudan på Facebook redan nu. Så man kan planera på hur många det är som kommer! :) Åhhhh ska bli så kul!



Förresten, drack en väldigt god latte på vägen hem från jobbet idag. Köpte den på pressbyrån. Kan verkligen rekommendera den, skitgod! För er som gillar latte då. Lite annorlunda att den är kall, men ack så god :)






MUMS!





Ne just det, inbjudan var det :)


Hej då!








Klantig...?



Idag blev det ett gött MRL pass med syrran, Ulli & Therese. Riktigt roligt. Hade ju tänkt sola, men så blev inte fallet. Blev lite tjöt ist, och en inbokning på introduction för MILON på onsdag! Ska bli spännande att testa det. Kanske blir fast i det :) Har mina funderingar på o byta gym...hade vart gött o kunna träna direlt efter jobbet, det ligger nämligen ett gym inte alls långt ifrån jobbet. Sportlife..o då kan man tom. träna på massa andra anläggningar runt om i GBG :)




Jag ramlade ner för trappan här hemma innan. Halkade på första trappsteget och ramlade ner 3-4st. Blev skiträdd o börja skrika, mamma kom som ett spjut! Det gick rätt bra, men har ont i armar o ben. Känner att jag kommer få ett antal blåmärken bara, men men! :P




Nu ska jag sova. Megasuperdupertrött!!





2011



Känner mig dum som inte har bloggat på hela helgen. Men har ju trots allt varit nyår mm.


Kändes konstigt att skriva 2011 på jobbet idag, men så är det ju nu..sjukt vad tiden rullar på :/



Efter jobbet i torsdags sprang Rebecka & jag bort till Backadalsmotet. Jag tog bussen till Kungälv & hon till stan.
Jag mötte upp Jonas utabför systemet,  vi handlade lite. Köpte sen sushi o gick upp till hans kompis Per och åt och tjöta massa. Tog sen bussen in till stan o tåget hem till mig. Blev mys med lite godis i sängen. :)



På självaste nyårsafton åkte vi en sväng till Allum o köpte en present till Jimmie & Maria & lite annat smått.
Sen hem o fixa lite, äta och sen börja vi göra oss i ordning.



Tog 17.49 tåget till Partille o va hemma hos dom redan vid 18.30.
Där blev det trerätters med mkt gott.
Kräftor till förrätt, skaldjurssoppa till huvudrätt & hemmagjord glass med hallonsås till efterrätt.
Vid tolvslaget gick vi bort till Jimmies föräldrars område. Kollade på raketerna och skålade in det nya året.
Gick sen även upp en liten sväng till hans päron o sa hej! :)





Va hemma i Stenkullen igen runt 4-tiden och då var det bums i säng.
Sov som vanligt bort hela nyårsdan.Ända ansträngningen var att gå bort till pizzerian..:)
Igår fyllde Angelica hela 25 år (tant) ;p. Så Jonas & jag var där på lite kalas. Riktigt trevligt.
Av mig fick hon ett halsband och ett restaurangbesök :) Får se om det blir innan el efter hon har fött :)




Tillbaka på jobbet idag och den tråkiga vardagen. Fast lite skönt är det faktist. Ska träna efter jobbet idag..åhh gud va skönt det ska bli. Ska nog klämma in en solning där med :)





-------------------------------------------------------------------------------------------------






Sally myser i mitt knä






Simba myser i min säng











Hej hej...hörs ikväll!




RSS 2.0