Rosie :(




Sitter nu hemma hos min Jonas och bara slappar. Fick precis en peak att jag sitter vid Facebook..hmm ska han säga som pratar i tel och röker..;)

Ne, men snart ska han catwalka lite här för mig så han kan bestämma sig vad han ska h på sig i mon på spelningen. Kul att man kan hjälpa till lite iaf :)
O imon ska vi ner på "stan" här i Kungälv och inhandla andra viktiga saker..hehe ;)

Ska bli grymt kul att få se dom live i morgon alltså. Kommer börja bra med en förfest hemma hos mig :)


Måste berätta en väldigt hemsk sak!!!

Rosie, mammas katt som fick kattungar nu för 5 veckor sen är död :(
det var en dam i Stenkullen som hade hittat henne vid vägen. Hon hade skickat in till "Veckans Morr" i Lerums Tidnigen för den som hade kört på henne inte hade tagit hand om henne. Så hon tog med henne hem till sig och begravde henne. Sååå hemskt. Blir ledsen bara av att tänka på det :(
Så nu får vi mata kattungarna där hemma med nappflaska. Mamma gjorde första försöket idag och det hade iaf gått bra. Så det känns skönt iaf!



Har jobbat 14.15 - 21.15 idag. O imon e jag ledig igen..lite segt o jobba varannan dag. Men skönt ändå. Ska ju jobba lör-tisd sen.




Nu blir det modevisning!


Puss!




Idag..




Har jag jobbat. Tvättat, badat i Karins pool, vart hos syrran, sökt jobb och slappat i soffan.
Nu har jag precis kollat klart på en väldigt bra film som gick på 3:an. Closer.
Väldigt konstig, men väldigt bra med.


I morgon, om det är fint väder blir det sol hemma hos Jessica :) Sen blir det MRL med Angelica & Syrran på kvällen och sen hem till min goding för att äta upp all glass han köpte idag ;)


På torsdag blir det jobb 14.15 - 21.15 och sen hem till godingen igen. För på fredag ska vi in till stan och shoppa lite. Sen ska jag hem och göra mig i ordning för en grym kväll!
Jonas & hans band "Part Of Jon" Ska ha spelning på Sticky Fingers på kvällen och jag och mina underbara vänner & arbetskamrater ska dit och kolla. Sen blir det party all night long!
Ska sitta här hemma hos mig innan och förfesta lite. Ser verkligen fram emot det :)


På lördag & söndag blir det jobb och passning av lilla Katla igen. Brorsan, Ida, Acke, Ulli & Molly åker ju till Tyskland i morgon nämligen. Sen åker syrran,Fredrik,Elliot & jag dit nästa fredag :)






Ne nu ska jag kolla på Sex and the City x 2. Ha det gött haj!





Tylösand



I fredags var det grillmys här hemma med Jonas, Sebbe, Ida & mamma.
Blev mycket god mat, vin och en hel del tjöt. Underbar sommarkväll!







   

Grillmys!








Sov rätt länge på lördan, sen upp o hoppa för att packa inför Halmstad med Lollo.
Vid 2 tiden åkte vi in till stan och tog tåget till Halmstad. 15.32...då började förfesten :)

Efter att vi blivit lurade (igen). Hittade vi äntligen till hotellet som låg mittemot centralstationen. Vi hade stroosat runt i stan i en halvtimme och svettats. Nästa gång ska vi nog bara öppna ögonen ordentligt :p
Blev först lite käk, sen satte vi igång med förfesten på riktigt och gjorde oss i ordning som bara vi kan.
Mötte upp Bea o hennes date i stan. Tog bussen ut till Tylösand och förfestade på klipprona där, rätt nice! Sen började helvetet..haha, Stod i kö i över en timme för att komma in på Leffes Lounge`s.
Fan vilken jääävla kö alltså..och mosad blev man oxå. Väl inne sen blev det en hel del dricka o massa dans.





 

Tylösand







   

En underbar kväll/natt i Tylösand! :)









Inte jättepigg igår dock. Åkte hem vid 11.30 tiden och raka vägen hem till syrran, Fredrik & Elliot på 2-års kalas. Mötte upp Jonas i stan så han följde oxå med och åt massa massa gott på kalaset.

På kvällen blev det lite grill när det flesta hade åkt hem. Sen åkte jag hem till Jonas på kvällen och bara myste. Idag har jag varit uppe hos Karin, (mammas kompis) och badat i hennes pool med Acke, Sebbe, Ida, Molly & Mamma.

Nu är vi hemma hos mamma igen och ska grilla och bara ha det gött. I mon är det ju dax för jobb igen!


Haj haj!



Upp da ter ing




I måndags blev det en spontan tripp till Liseberg med Ida G. Mötte upp Lollo & Jonathan utanför. Sen kom även Tess & Jonas dit lite senare. Vi satt och kollade/lyssnade på Lotta på Liseberg. Sen blev det även en Balder tripp! Alltid lika kul! :) Åkte sen hem till Jonas och bara tog det lugnt. Sov till 9.3 ca. Jonas åkte till jobbet och jag åkte hem o bytte om, sen in till stan igebn med Ida G. Mötte upp Sebbe,Acke & Molly på avenyn. Vi satte oss och käka på Bryggeriet. Sen gick vi bort till Heden och kollade på lite Gothia.

Åkte hem vid 17-tiden och planerade då en Taco kväll hemma hos Acke & Ulli. Grymt gott var det :)






   

Gött på Bryggan





   

Nice







Upp o jobba igår morse. 7.30-12.30.
Påväg till jobbet hände den mest sjuka grejen. Jag tog som vanligt 07.07 tåget till Floda. När tåget stannar i Floda så öppnas inte dörrarna. Så jag och två tjejer till fick ta en tripp till Norsesund och stå där och vänta i 20 min. Så blev en aning sen till jobbet. Förstår om inte mina jobbarkompisar trodde på mig när jag ringde och berätta varför jag blev sen..men det var SANT!

Efter jobbet åkte jag till Lerum och shoppade lite på systemet. Hem och vila lite. Sen iväg och träna MRL med syrran till 20.35. Stressa hem och göra sig i ordning fören kväll på stan med Syrran, Ida Ö & Titti. Förfestade i mitt rum och åkte sen till Deep. Sjukt mkt folk ute igår alltså, men kul som vanligt. Tess kom även dit en sväng med :)











Goa brudar på Deep. Mer bilder kommer vill jag lova....




Nu försöker jag samla krafter för att åka och jobba 16-21 ikväll. Inte jääättesugen, men det ska nog gå bra. Om dörrarna öppnas då vill säga ;P


I mon är det jobb till 15 som gäller och sen lite grill här hemma förhoppningsvis.
O så drar Lollo & jag till HALMSTAD på Lördag!!! Weeeehooo!!! :)




Tjooo



Sorry



Jag kommer in i blogg svackor märker jag...illa!
Men jag kan ju försvara mig med att jag jobbat tors-mån. Ännntligen är jag ledig imon. Ska bli så skönt att få sova ut! Underbart!

Lite uppdatering då...


Tränade ons-tors förra veckan, sååå gott. Hoppas det iaf kan bli minst två dagar i veckan nu. Blir ju så konstigt när jag jobbar som jag gör..:/







  

Innan träningen. Mamma, Ulli & sis samtaler om något...







I lördags jobbade jag först till 15.30, cykla hem, till Ella på 4-års kalas,hem o förfesta o göra mig iordning tsm med Lollo. Jonas & Tobbe kom hit och överraskade. Ut till Nivå. (vi blev inte skjutna) :P. Hem med 3 tåget och sooova. Jobbade kvällen igår och nu har jag jobbat till 12.30 idag. Direkt efter jobbet åkte jag till Allum och köpte present till Ellliot som fyller 2 år på måndag. Hämtade även min mobil som jag haft inne på lagning. Skönt att få en fungerande mobil äntligen.








Fin sommarmorogn i Stenkullen. (På väg till jobbet).








Nu ska jag snart sätta på lite kaffe och sen om en stund väcka mamma som sover. Ida kommer även förbi en sväng på en kopp. Mötte henne ute på fotbollsplanen innan när hon klippte gräset så fint :P







Åh ikväll ska jag hem till min Jonas och bara mysa!















Staying alive




Gudars vad jag är trött nu alltså! Va uppe 06.00 i morse, jobbade 7.30-12.30..åkte in till stan och var på intervju som för övrigt kändes rätt bra! Åkte hem med 15.17 tåget och nu har jag slängt in en tvättmaskin och ätit lite mat. En timme på soffan nu är inte långt borta vill jag lova. Om jag ska orka hoppa runt på Body Stepen så känns det som att det är ett måste..;P





Åhhh längtar tills ikväll!! ;)






Nu blir det nog soffan.....







Hjälp mig!







Igår jobbade jag extra på Ekebacken som är ett demensboende precis ovanför Sävegården där jag vanligtvis jobbar.Kul att testa på det med faktistk, el har ju varit där innan för fyra år sen iof :P
Efter jobbet gick jag i rask takt hem, duscha, bytta om och åkta sen till Lerum för att träffa Jessica.
Vi handlade lite mat och gick sen upp till henne. Det blev massa massa snack, god mat och efterrätt.
Sen ännu lite mer snack. En hel grym eftermiddag/kväll!! :)







 

Påväg till Jessica :)









Idag har jag flyttat hem hit till mamma igen. Rätt skönt ändå..har ju alla mina saker här.
Va en sväng vid Stamsjön med syrran, Ida & Elliot idag med. Mycket mysigt. Badade och solade och hade det räätt gött. När vi skulle åka hem därfirån kom en brandbil, en polisbil & en ambulans. Det såg ut som någon låg avdäckad ute på hopptornet..lite läskigt. :/





Påväg till syrran









Denna underbara krabat har jag passat nu från fredag tills idag.
Lite smått galen, men helt underbar! :)













Idag har jag även TRÄNAT för första gången på 3-4 veckor ca. Har ju haft sån satans hosta och sen har det bara kommit massa annat i vägen hela tiden. Men nu såå!! Ska gå på syrrans Body Step pass imon med och svettas. Ska bli gött. Sen kommer ju Jonas hit i mon kväll med!!!! :) Vi har inte träffats sen i söndags..och det känns som en evighet! Men det är skönt att få sakna med ;)


I morgon ska jag först jobba 7.30-12.30..sen ska jag på intervju kl 14. Är riktigt nervös nu faktist...sist hade jag inte så mkt tid på mig att förbereda. Men nu har det ju gått en vecka. Jag ska alltså på en "andra" intervju för den jag var på sist. Håll alla tummar snälla!!! :)




Hare!!







Soliga Lördag




Jobbade till 14.00 i frtedags och sen begav jag mig äntligen till Vårdcentralen. Tog fel på tiden en timme..så fick dra runt i lerum..seegt. Tur att Sebbe & co kunde underhålla mig lite iaf.



Väl där så sa läkarn att det inte var något fel på mig..förutom att jag hade en tendens till magkattar och hade sura uppstötningar. Så jag fick traska till apoteket och köpa mig lite piller. Har ätit dom i två dagar nu..och hör o häpna! Denna natten som var, var den första natten som jag inte hostade på. Har inte sovit så gott o hårt på huuuur länge som helst. Helt underbart. Hoppas verkligen det är borta nu. Hostat lite idag men inte alls som innan :)


I fredags flyttade Jonas & jag in till Sebbe & Ida i Floda. Dom är i Småland tills på onsdag så jag ska vara där och passa deras underbart söta Katt KATLA! :)


Igår var Jonas och jag ute vid havet och sola o bada. Vi hamnade på Instön efter många om o men..va på tok för mkt folk ute på Marstrand, så vi vände och åkte tillbaka en bit.
Låg på klipporna och sola och bara hadet det gött.
Fast en viss Jonas brännde sig rätt regält.
Riktigt synd om honom, även fast jag sa åt honom innan att smörja in sig..;) Hehe!






   

   

En helt underbar dag!












Efter havet åkte vi först till ett Sushi ställe i Kungälv och åt. Guuud vad gott det var alltså. Sushi blir bara godare & godare! Efter maten åktevi till Maxi och handlade lite. Blev tacos till kvällen o lite annat gott. När vi väl kom hem sen däckade J och jag tog mig en dusch och lagade maten. Sen blev det bara mys i soffan ;)
Nu har han åkt för att repa och jag ska träffa mina underbar tjejer ikväll för att se på vm-finalen ikväll.



Är hemma en sväng hos mor nu och sen blir det somm sagt en sväng upp till Tess!

 

 

Ha en go söndag allesammans!!

 

 

Pöss

 

 

 


Inställda tåg & intervju



Gud så skönt det var att vara ledig igår. Det behövdes efter att man jobbat fyra dar i rad..;P hehe.



I tisdags kväll kom Jonas hit efter han slutat jobba, så då blev det massa mys. Vaknade som vanligt på natten av hostattack. Gick upp kl 7 o tog en shot med medicin, satte mig o kolla på tv här uppe i vardagsrummet en halvtimme o hosta för att inte väcka Jonas som sov som en stock där nere. Gick ner o la mig igen vid 7.30 o sov till 9.30. Sen var det dax att gå upp. Fixade frulle till mamma, Jonas & mig. Sen blev det en liten stund ute i solen innan Angelica kom. Jag gjorde mig i ordning sen tog vi samma tåg som Jonas in mot stan. Vi hoppade av i Partille o gick till Allum för att lämna in min mobil som krånglar. Så nu har jag gått tillbaka till min gamla lilla svarta ett tag. Ska bli skönt när jag kan förlänga mitt abonemnag i sept. för då blir det en iPhone 4 :)

Vi Mötte sen upp Tess på Allum och åt lite lunch med henne o hennes mormor på Max. Shoppade lite på Gina och sen gick vi bort till Apoteket så jag kunde hämta ut mina goda piller och så hälsade vi på Tess som jobbade o slet.








Tess in action på jobbet :)










Va hemma vid 4 tiden, då ringde jag o fjäska med Ida. Så hon plockade upp mig efter jobbet o jag åkte med henne hem. Så det blev pizza, cider & fotboll där på kvällen med henne, Sebbe, Victor & Katla.
Synd bara att inte rätt lag vann...jävla skit. Nu behöver man ju inte se finalen på söndag iaf.




   

Mys hos brorsan & Ida :)








Idag har jag varit på anställningsintervju på Manpower för ett jobb som receptionist i Göteborg. Kändes väldigt bra. Så snälla ni! Håll alla era tummer för mig e ni gulliga :)







Redo för intervju :)














Började inte så bra när jag skulle åka härifrån dock. Gick bort till stationen och märkte att det inte gick några tåg in mot stan för det hade hänt en olycka i Floda. Så jag ringde i ren panik för att få tag på skjuts.
Så underbara, snälla, söta bästa Ida körde in mig i ilfart på sin rast. Så himla gulligt. Du e grym Ida! :)




Nu sitter jga här hemma och ska snart göra mig iordning för att jobba kväll. Börjar 16.15 - 21.15.
Sen jobbar jag dag i morgon och ledig i helgen. Så skönt!! :)
Hoppas det inte regnar så mycket som det gör nu då bara....





Puss o Kram


Give in to me



Redan måndag igen..himlans alltså :P



I lördags låg jag ute i solen o hade det kalasbra! Hostade dock en massa, men va rätt gött o ligga o slappa bara. Efter ett tag kom Ida och gjorde mig sällskap. Vi solade, laga mat och hade det bara bra. Vid 15.30 körde Ida mig till jobbet och jag jobbade till 21. Sen kom hon o hämtade mig, vi köpte lite gödda, åkte hem till henne o kollade på film, åt godis och mös med deras nya kattunge Katla :)







         

Ida & Katla :)









Runt 4 kom en full lillebror hem som Ida hade varit och hämtat i stan, så tjötade lite med han. Sov sen till 6, gick upp och cyklade ner till jobbet. Dax för en heldag. 7-16. Gick rätt så fort ändå. Efter jobbat cyklade jag hem i iiiilfart, duscha,bytte om o stressa. Jonas kom hit vid 16.40 och sen kom Sebbe & Ida och hämtade oss. Vi åkte till syrran & Fredrik för att grilla med alla syskon, respektive, mamma & Oma :)









GräsklipparIda & GlassbilsJonas hemma hos Sis & Fredrik








Jag ligger i massagestolen på min rast på jobbet :)










Vaknade som vanligt på natten och hostade som en tok. Det e helt sjukt att den starka hostmedicinen inte biter på mig. Men men...nån gång måste det sluta. Annars dööör jag. Vaknade vid 8 o gick upp o svepte lite host medicin och gick ner o la mig igen. Totaldäckade och vaknade inte förrän 10.40. Fan va gött det var att få sova ut lite.

Vi gick upp o käka frulle o mös lite med katterna. Sen fick Jonas lite bråttom så han kuta iväg till tåget. Jag slappade mest här hemma och sen var det dax att göra sig i ordning för jobbet. Så vid 15.15 cyklade jag till floda, jobbade och cyklade sen hem igen. Nu e jag rätt trött faktiskt. Så ska bara blogga klart här och sen blir det sängen för min del.

Upp hyffsat tidigt imon och säga hej då till min älskade Oma som åker hem imon. Men jag får ju snart träffa henne igen för vecka 32 ska Syrran, Fredrik, Elliot & jag åka till Tyskland och hälsa på henne :) Ska bli himla mysigt.

Sen om det e fint väder imon blir det ju själcklart altanen och solning som står på schemat.
kl 16.15 är det dax för jobb igen. Sen e jag ledig på onsdag. Ska bli så gott!






Puss o godnatt kära ni!






Sol & hosta




Igår låg jag i solen hela dagen o bara hade det gött. Sov mest iof. För mina nätter nu den senaste veckan har fan inte varit roliga. Hostar nästan ihjäl mig! Det e helt galet. Brorsan som sov i mitt rum i källaren hörde mig när jag hostade från rummet två trappor upp. Så igår ringde jag till vårdecentralen och fick utskrivet ett recept på hostmedicin. Tydligen en rätt så stark med morfin o grejjer i. Den tog jag innan jag skulle sova igår, men nej då! Inget biter på mig. Vaknade 20 min efter jag lagt mig och hostade så mycket så jag spydde. Va tvungen att gå ut och lägga mig på soffan för att inte väcka stackars Jonas.
Förstår inte hur man kan hosta så mycket alltså. Det är galet!!







Grymt god banan/jordgubbs Smoothie som mamma gjorde till oss igår :)











Var och badade med Ida, Sebbe, Acke, Ulli & Molly igår i Vällsjön förresten. Riktigt gott!
Skönt att få svalka sig lite i värmen! :)





Vällsjön











Fina familjen Swerin/Ihl påväg hem efter badet








ju inte så mycket inatt då och sen ringde kl 06.25..då var det bara att gå upp, göra sig i ordning och gå ner till bussen ihop med godingen. Han är nu iväg och jobbar, och jag skulle tränat med syrran nu på morgonen, men övervägde faktist att stanna hemma och vila. Måste sova lite. Ska ju iväg och jobba sen kl 16. Då kan det vara kul om man e lite pigg iaf.

Efter jobbet sen blir det troligen en visit hos Ida. Hon & brorsan fick ju kattunge igår som jag bara måste dit och mysa med. Sen är det ju helt perfekt att jag sover där så kan jag bara gå till jobbet sen på söndag morgon! :)









Sebbe & Idas nya kattunge Katla









Nu ska jag snart ta mig något litet att äta, sen lägga mig där ute. Vid 11-tiden kommer även Ida hit och gör mig sällskap i värmen :)



Pus o kram på er alla och njuuut av den underbara värmen vi ÄNTLIGEN har fått!









Update






Jag känner änna att jag har börjat tappa stinget med att blogga.
Har inte lika mkt lust längre eller tid heller för den delen.

Men kan ju iaf uppdatera er med att mammas katt nu äntligen har kläckt ut sina ungar.
Vaknade i tisdags morse o skulle gå upp o jobba. Gick in i morsans rum för o titta till katten...då låg det tre små grisar där och diade. Åhhh gud vad söta dom e. El njea...egentligen e dom ju inte ås söta nu när dom e så små. Ser ut som råttor mest. Men snart så. Då e dom juh bara för underbara!





       



Bara några timmar gamla! :)









Efter jobbet sen åkte jag hem o käka lite ihop med Ida.
Sen gjorde jag mig i ordning för att åka in till stan o möta upp Ulli vid 16 tiden. Sen kom även syrran in vid 17.
Vi fick shoppat en hel del. Jag köpte massa bra saker på rean :)
Efter allt shoppande blev vi hungriga, så satte oss på Bryggeriet och åt och drack gott. Vid 22 tiden tog vi en taxi ner till centralen. Jag tog bussen till Kungälv och de andra två tåget till Stenkullen. En riktigt bra dag verkligen!!







   






Igår åkte jag hem vid 13-tiden, åt, bytte om och in till stan igen för att gå till optikern med Ulli.
Hade helt perfekt syn :)  Mötte sen upp Lollo på Gina. Lämnade tillbaka ett par short ajg köpt dagen innan. Sen gick vi till Lilla London där Mimmi & Carro satt. Blev en ceasar sallad och massa tjejsnack.
Sen gick Lollo & jag upp till Jonathan.
Jag åkte in till centralen vid 22-tiden och mötte upp Jonas, så åkte vi tillsamans hem hit till mig :)
Natten var inte rolig alltså. Hostade så jag trodde jag skulle dö. Det gjorde jag även natten till igår hemma hos Jonas. Jag var tvungen att lägga mig i soffan så jag inte skulle väcka honom.

Har även hostat som en tok idag på jobbet. Så håller detta i sig även i natt blir det vårdcentralen imon.
Orkar inte ha en sömnlös natt till. Det är verkligen skitjobbigt!!




Ne folks! Nu bliré sängen faktist!




RSS 2.0