Hemma <3





Ja men då var man officiellt en Stenkullenbo igen! :) Känns hur bra som helst! Men måste ärligt säga at tdet kändes lite konstigt att åka från Malmö en "sista gång" igår och säga hejdå till lägenheten. Trivdes juh faktist väldigt bra i den. Himla fin lya man har bott i 6 mån :)



I allafall så kom Thomas & Osten ner vid 11 tiden igår förmiddags.
Vi lastade in alla mina saker i Osten firmabil på mindre än en timme. Så vid 11.50 var vi klara för färden hemmåt. Blev ett stop i Halmstad på MAX vid 1-tiden..hungrig som fan var jag. Skulle ätit en sallad...då fick jag två onda blickar av killarna. Så jag fick snällt ta en hamburgare iaf. Gott var det!
Vi fortsatte färden hemmåt med massa sommarmusik i bilen. Stannade även i Varberg för att tanka o sträcka på benen. Sen blev det rätt mycket "gul bil" leken resten av vägen hem. Har ont som fan i mitt högra ben idag kan jag säga. Tack Osten. Fast jag vann iof ändå ;)








   

Mina flyttnissar Thomas & Osten. Tack för all hjälp! Ni e grymma :)








Va hemma vid 15-tiden..då lassade vi in allting i vardagsrummet här hos mamma och sen sprang jag upp och ner för trapporna som en tok här hemma. Nu är allting på sin plats..el ah nästan iaf. Har en del att grejja med..men det kna jag göra i veckan efter som jag e ledig mån-onsd. För på torsdag & fredag ska jag gå bredvid på Sävegården och på tisdag ska jag på en arbetsintervju i Mölndal. :)


Igår kväll va en helt underbar kväll. Hade myskväll hos Lollo med henne, Tess & Alice. Sen kom även Kristoffer & Jonathan dit. O så lilla fulla Mimmi såklart, hehe :)
Det blev första Tacos och massa massa tjejsnack. Hade rätt mkt att uppdatera för varandra. Sen blev det godis och ännu mer snack framför Melodifestivalen som TYSKLAND vann! Riktigt bra låt faktist, lite stolt att man e halvtysk nu faktiskt ;) Jag sov över där i min underbart snygga Roger Pontare tröja, som alltid :)







Mys med bästa tjejerna









Nu sitter jag här hemma hos mamma..el ahh hemma hos oss kan jag ju säga nu och dricker kaffe. Snart kommer Tess till Stenkullen o då ska vi hitta på något. Tänkte ligga ute o sola, men nu börjar all sol försvinna igen..:(
A ja..det e hyffsat varmt iaf. Man får va glad för det lilla :)







Senare ikväll bär det av till Kungälv. Ska bli så mysigt. Äntligen ;)






Tavlan







Alla mina fina hälsningar jag har fått av kära vänner som har varit och hälsat på! <3




















Håller nu på och tvättar och packar det sista. Osten ringde 07.10. Så kunde ju inte somna om efter det.
Va lika bra att gå upp. Solen skiner ute också, känns som det är lättare då.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan fortsätta här.



Puss & Kram





Ja då var dagen kommen....




Igår hade jag en liten avskedsmiddag med min goa Malin. Mötte upp henne på djäknegatan och så traska vi upp till Lilla Torg för att käka. Vi bestämmde oss för att gå till ett ställe som jag inte vart på, så det blev en italiensk restaurang på vårat stammhak Lilla Torg. Jag åt en himla god pasta och Malin tog en smarrig pizza. Så blev det självklart vin till det ;)






Middag med Malin på Lilla Torg





Efter maten blev det en liten cykeltur bak på Malins cykel för min del..haha folk skulle sett oss :P
Sen var det dax för Melodifestival semifinal & marränsvisch..(hur stavas det?). Gott som f...n var det iaf.
Jag vet inte vad jag ska säga om det där med Melodifestivalen alltså. Sikket fiasko det har blivit, men kul o kolla på alla dumma artister som gör bort sig totalt. Säger bara Sha la li sha la la :)



               

Spiddekaga marränger :)





Blev en rätt sen kväll..släckte la lampan vid 1.30. Rätt trött i morse, men det var det värt ;)





Idag var min sista dag här på Mercedes-Benz i Malmö. Det känns verkligen konstigt måste jag säga. Fick en sån där konstig klump i magen innan idag när jag skulle säga hejdå till alla. Har verkligen trivts så oerhört bra med mitt jobb o alla goa jobbarkompisar här. Varje dag har vart hur rolig som helst..alltid nåt kul som händer lixom :) Ni är för goa! (även fast ni är skåningar ;) ).


Dagen va inte så ansträngande idag måste jag säga. Först frulle kl 9 som vanligt. Sen åkte Robin, Hans & jag iväg o hämta kina mat till hela teamet. Så det blev en trevlig gemensam lunch i konferensrummet :)
Sen åkte Hans & jag iväg igen o handlade fika som jag skulle bjuda på.
Hamna på ett konditori som sålde 2st Göteborgare för 25kr. Hahaha. Så klockrent!



Sen var det ju dax för lite fika vid 14-tiden. Då fick jag lite presenter av alla goa jobbarkompisar.
En go fleecejacka och en mysdress från Mercedes. Mina nya arbetskläder på ålderdomshemmet :)




            


Mina fina presenter från jobbarkompisarna.







Resten av dagen har jag spenderat med att packa o ha mig här hemma. Nu är allting klart förutom lite småsaker som jag ska fixa imon innan grabbarna kommer och hämtar mig.





Packat & klart.






Nu ska jag nog ta o försöka sova. Upp & tvätta kl 8 imon & fixa det sista.



Puss på er alla godingar så hörs vi kanske imon innan jag drar härifrån.
Annars så hörs vi HEMMA i Göteborg! :)







Förlåt!!



Mitt internet har inte funkat på två dagar nu, så har tyvärr inte kunnat blogga något. Men det kommer ju alltid något gott ur det onda, så jag har nästan fått packat alla mina saker här i lägnheten. Bara kläderna och lite annat småkraffs kvar nu!! :)


I måndags efter jobbet åkte jag till gymmet och körde en timmes Body Pump, gud vad gött det var. Äntligen få svettas och känna lite verk igen :) Sen åkte jag hem hit, solade och började packa.

I tisdags blev det återigen Body Pump, för att försöka träna bort t-verken..gick la sådär. Har ännu ondare idag, men ack så skönt det är.
Efter träningen skyndade jag mig hem hit. Malin kom inte långt efter mig och vi gav oss iväg till Malmö sopstation för att kasta mitt soffbord. Det var rätt sönderfestat kan man säga, skönt o ha blitt av med det nu. Ännu en mindre sak att ta med sig hem igen.

Idag har det vart en kalasbra dag. Jobbat som vanligt. Sen åkte vi till Entré för att äta lite granna innan det var dax för förhandsvisningen av Sex and the city 2. Gud vilken bra film alltså. Ni måste bara se den. Ettan var bra, men denna va fan strået vassare måste jag säga. Helt underbar!



Very important popcorn fick vi på bion :)











Nu är det inte långt kvar alltså. Det är torsdag imon redan..tiden går skrämmande fort. I morgon ska iaf Malin och jag ha en liten avskedsmiddag för mig..hehe el vad vi ska kalla det. Vi ska iaf ut och äta efter jobbet och sen hitta på nåt annat skoj. Kanske bowla?! :)








hej hej




Bönder i storstan ;)



Haft en riktigt go helg med Marre & Tove här i Malmö. Dom kom hit i fredags runt 22 tiden..efter att ha irrat runt i Malmö 40 min ca..haha. Tillslut ringde dom till mig och jag guidade dom hit :)

Så i fredags blev det bara lugnt med godis o mys framför tv:n. Va ju tvugna att uppdatera också ;)

I går åkte vi till Lund och knödde bland allt folk en stund, vi orkade inte så länge så hamnade på en grekisk restaurang ist. Åkte tillbaka hit till mig och tog en filt, el flaska rosé och tre glas vin ner och la oss på gräset.
Shiit vad gott det var! :)

Sen var det dax att fixa i ordning sig och fortsätta förfesten på balkongen.
Det blev sen en grym kväll på Etage. Säga vad man vill om det stället, men bra musik är det iaf :)








   

   

   













Idag har det bara vart hur segt som helst. Tjejerna åkte vid 15..då gick jag ner o handla o nu har jag lagat mat o städat undan här hemma. Har faktist börjat packa lite smått med..hämtade upp lådor från källaren och packa nästan ner alla glas o dyl. Skönt o ha börjat lite...på lördag är det ju dax :)




Klockan är nu 20:09 och det är fortfarande ljust ute! Jag älskar´t! <3





Hepåre!








Freitag





Sitter nu i soffan o inväntar Marre & Tove.

Har vart riktigt duktig idag. Tvättat, handlat, städat, diskat o grejjat. Det ni. Känns skönt o ha det gjort.

Ikväll blir det en lugn kväll här hemma så gör vi stan imon ist. Hoppas verkligen på fint väder här imon så vi antingen kan åka in till Lundakarnevalen el sätta oss i en park här i Malmö med en flaska rosé.
Det hade verkligen vart nice!


Ne..ha en kanon fredag allihopa!

Puss









Premiär bad i HAVET med Malin





Idag fick Malin & jag en knäpp idé! Efter att vi suttit o solen o göttat oss på Lilla Torg och sen svettats i affärerna åkte vi ut till kallbadhuset här i Malmö o tog oss ett dopp i havet! :)

Riktigt kallt, men ändå rätt skönt. Bastade ca 5 min innan..vågade inte sitta längre, för dom NAKNA tanterna stirrade ut oss. Det var tydligen förbjudet med badkläder där..haha, vi var dom ända med bikini på.
Det sket vi i..tänkte ju inte springa runt där o flasha oss :P.






   

   









Rätt gött o ha gjort årets första dopp iaf och ha badat här i Malmö innan jag flyttar hem igen. Nästa vecka ska vi bocka av lite mer saker på "att göra listan". Så som att ha Champagne piknick i en park :)

Åh nu på onsdag ska jag på bio med jobbet förresten, vi har fått biljetter av jobbet till "sex and the city 2".
Det ska bli riktigt kul att se den..har ju hela boxen hemma plus första filmen. Älskar den serien!! :)





I mon är det fredag och då kommer mina goa Götene töser hit! :) Ska bli så kul!





Puss & kram!














Ballerina Kladdkaka!



Det är redan onsdag kväll..och bara två dagar kvar på denna arbetsveckan. Gott!

Igår blev det en snabbträning efter jobbet. 40 min på crossen...hade verkligen ingen lust alls, så därför ville jag bara få det överstökat. A ja..svettas gjorde jag iaf.

Efter träningen åkte jag hem & duschade. Sen kom Malin hit och jag lagade min specalité till oss. Thaikyckling gryta. Grymt god blev den. Efter maten blev det kaffe, bullar och Ballerina kladdkaka. Sen satt vi som två gn'lliga kärringar och kollade på "Inför Eurovision song contest". Hahaha ni skulle sett oss :) Blev även massa Arvingarna på Spotify sen....jag sa att vi var 23 & 24 år va? :P
Jag har verkligen förälskat mig i Ballerina Kladdkaka, har ni inte testat dom så MÅSTE ni göra det, och inte glömma att doppa i kaffe el mjölk. Jag måste säga att det är godast att doppa i kaffe.
Har testat båda så jag vet ;)








Mums :)








Idag har jag jobbat som vanligt och sen blev det raka vägen hem hit för o laga mat.

 Va grymt fint väder i morse när jag åkte till jobbet, men nu regnar det o e skittråkigt här. I Göteborg är det tydligen helt underbart..såå segt :( Hoppas det kommer hit snart med..iaf till helgen så man kan va ute o solen.
Blir ev. en tripp till Lund på lördag med Tove & Marre för att spana in Lunda karnevalen. Kan bli skoj. Sen blir det ju utgång här i Malmö på kvällen :) Sista natten i Malmö..el iaf fyllenatt. haha!

 

 

Pratade med syrran innan med som kom hem från NY igår kväll. Dom hade verkligen haft det kanonbra. Grymt bra väder och gjort massa turist grejer. Fick tom stå i kö för att komma in i en klädaffär. haha sjukt!

Jag hade ju beställt ID smink av henne, som hon hade fixat. Ska bli så gött o äntligen få börja använda det. :)








Bara 7 dagar kvar nu....






Fixa & dona






Det blev ingen träning idag..fan vad kasst av mig. Men jag trodde jag skulle somna på bussen på väg hem från jobbet. Gick faktist av på hållplatsen vid gymmet..men traskade förbi det och gick upp till Gustav och tog bussen därfirån igen och åkte o handla. Så nu har jag lagat köttfärsås o spaghetti, ätit, duschat, packat upp väskan från helgen, plockat undan o grejjat massa.





Precis satt på lite vatten till kaffet..känns som jag behöver en kopp nu faktist.
Fick mess av Malin innan, så hoppas hon kan komma och joina mig på en kopp :)
Duktig som hon e så skulle hon bara plugga klart först.
Yes, nu ringde hon precis :)





Förresten! Jag har ju fått sommarjobb på kära gamla Sävegården i Floda. Hade fått mitt schema när jag kom hem igår. Så nu kan man planera sommarn, så bra! :) Men för hoppningsvis blir det jobb hela sommarn och sen bär det ju va till Tyskland med syrran, Fredrik & Elliot vecka 32. Ska bli så kul! Äntligen kan jag följa med!! :)
Inte vart där på huuur länge som helst o hälsat på goa Oma. Senast var nog när vi åkte förbi hos henne på väg hem från Österrike sommarn 2008.








Ne, dax för det där kaffet var det ja :)


Puss & Kram




:)




Verkligen haft den bästa lördagen på mycket mycket länge ;)




Segt att åka tillbaka till Malmö idag alltså. Åhh vad skönt det ska bli att få vara här hemma hela tiden sen, bara två veckor kvar. Hoppas verkligen dom kommer gå fort.

Mina götene töser kommer ju ner till mig nästa helg och sen helgen efter det kommer mina flyttgubbar och hjälper mig med att få hem allt. Tiden har gått fort alltså. Helt sjukt!


Nu har jag äntlugen lyckats få tag på en bussbiljett till Malmö iaf. Att det ska va sånt meck. Aja...
Åkte buss runt halva sverige med känns det som. Tre bussar idag..och sen blir det en fjärde. Bra Jobbat ändå va? :)







Nu blir det duschen, sen mat, packa och åka....








Gick förbi lilla Glenn igår under en mysig promenad :)











Hej






Mysig fredag




Åhhh vilket tråkigt väder det är nu då. Igår sken solen hela kvällen och det var jätteifnt, o så kommer detta jävla regn nu :( aja...tur det finns parraflax.


Igår kväll blev det ju som sagt grillning här hemma hos mamma.
Efter att vi hade ätit lunch här, så traskade Ulli & jag in till Lerum med Molly & Elliot. orkade inte gå längre än till Lidl, men ändå en rätt bra bit tycker jag. Fick man ju lite motion med :)
Acke kom och hämtade oss med bilen sen, så vi slapp iaf gå hem. Jag fick knö ner mig mellan två bilbarnstolar...rätt trångt, men det gick iaf :)









   











När vi kom hem var det bara att ladda för en het minigolf match på den nya banan här i Stenkullen.
Jag är inte världsbäst på det måste jag säga, men jag satte två hole in one och vann över Ulli iaf.
Det är det som räknas, haha :)







    






Efter golfen gick vi hem hit igen och satte igång med matlagningen. Det blev grillat, gött! :)

Sen spenderade vi resten av kvällen framför datorn & Spotify.
Shit va mkt konstig musik vi fick lyssna på, haha. Jag säger bara Falco.






  










Vid 1-tiden hade alla stuckit, och jag hamnade i tel till ca 3 ;) men äntligen fick jag sova ut idag. Gick upp l 12!! det har inte hänt på evigheter, fast det behövdes kan jag säga. Skönt o få sova ut nångång.


Nu ska jag snart hoppa in i duschen, göra mig i ordning och sen in till stan ;)



Ha en go lördag alla, även fast det regnar! :)





Barnflicka







Då var det fredag idag och jag har haft en rätt go start på denna dagen.



Gick upp vid 9 tiden och möttes av en go liten Elliot som satt o kolla på Pettsson & Findus när man kom upp för trappan :) Blev kaffe & macka framför tv:n.





  











Vid 10-tiden kom Ida hit och vi drack ännu mera kaffe. Sen blev det en timmes lek ute på lekplatsen. Gunga,åka rutchkana & gräva i sanden :) det e grejjer det.








   


Elliot i sitt ässe :)













Nu sitter jag här o softar medans Elliot ligger uppe och sover och mamma är o jobbar, rätt gött!



Planerade precis för kvällen nu med. Acke, Ulli & Molly va här precis...så nu blir det middag och mys här hemma hos mamma ikväll med bröderna o deras respektive. Skönt att dom tar hand om mig när jag e här hemma, hehe :)













Kan det inte bli lördag snart...;)





Fullspäckat schema




Jag vet. Vart helkass denna veckan på att uppdatera. Men haft fullt upp med annat för att försvara mig lite.


I tisdags efter jobbet var jag ute och åt med Malin på lilla torg. Blev lite shopping efter det och sen kaffe & ballerina kladdkaka hemma hos mig. Riktigt mysigt :)







  

Fika på lilla torg med Malin & Herr & Fru GB som ska gifta sig på Liseberg snart :)







Onsdagen var det jobb som vanligt..fast det var juh fredag!! :) Efter jobbet åkte jag hem o mötte upp Pappa & Anette som hade kommit ner för o hälsa på mig. Dom slängde sig i soffan trötta efter en lång bilresa och jag tvättade lite.

Sen tog vi bussen ner till stan och åt en himlans god pizza på Casa Mia, blev även ett glas vitt till det. Är det fredag så är det ;)
Alla vi va rätt sega, så vi åkte hem rätt fort o hamna framför tv:n & "Poirot". Nån gammal fransk detektvi..haha. Inget jag skulle kolla på om jag va själv hemma kan jag säga.








Farsan & Anette är kulturella på Lilla Torg med doggy bag pizzan :P









Idag gick vi upp rätt tidigt och sen blev det sightesing i Malmö. Vi tog bussen ner till mitt jobb. Så jag kunde visa dom det oerhört fina kontoret jag jobbar på..:P Sen tog vi en promenix bort till Turning Tourso & tog massa turistkort. Jag kände mig som en liten guide faktist, kunde svara på några frågor dom hade iaf. Lite har man ju lärt sig på det 8 månaderna man har bott där :)  Efter en promenad längs havet tog vi sen en kaffe på Espresso House och knatade sedan vidare upp mot centralen.






   

   










Väl hemma igen satte jag igång och börja packa medans pappa & Anette satt i soffan & fick lyssna på himla bra musik från "Part of Jon" ;)
Vid 13.30 satte vi oss i bilen och åkte hemmåt Göteborg.
Jag satt i baksätet & sov mesta delen av tiden. Sov inte så mkt i natt om man säger så.

Va la hemma runt 17.30 efter alla sjutton stopp vi hade. Kom hem till mamma och möttes av en underbar Elliot som kom gåendes i längan och ropa efter mig. "eeeea". Åhhh han gjorde verkligen min dag.
Man blir alltid så glad av honom! :)
Syrran & Fredrik är ju i NY nu, så han ska vara här ett tag :) Inte alls avis på syrran som går där på gatorna o strosar i 29 gradig värme o sol. Nej jag e inte bitter alls..;P


Efter en stund kom Sebbe & Ida o plocka upp mig. Så det blev tacos o slappt i soffan hemma hos dom. Så gött!





En riktigt go dag med andra ord, men nu är det dax att sova :)






Manic monday





I morse var man inte pigg alltså. Men det var bara att bita ihop o se glad ut, för det är jag ;)

Dagen gick rätt fort som vanligt. Sen var det dax för lite tränin...orkade egenligen inte o ville bara hem o sova, men Robin tjöta på mig så jag åkte bort o svettades 45 min på crossen. Känndes riktigt gött efteråt.

När jag kom hem tog jag tag i städandet. Måste ju va fint när pappa & Anette kommer på onsdag. Så jag satte igång med dammsugandet o donandet. Tänkte ja skulle försöka börja packa lite så jag kan ta med mig lite saker hem när jag åker upp med dom till helgen.

O nu har jag äntligen löst det med flytthjälp!! :) Underbara Thomas & Osten kommer ner och hjälper mig att köra hem alla saker. Ni är bäst! :) Slipper man gå runt o oroa sig för det mer.

 

Inte så skriv sugen idag faktist..så nu ska jag fixa lite här hemma o sen bänka mig framför Hollywoodfruar! :)

 

Ha dä!

 

 

 


T-bane åkning & Gaga!



Oj oj oj vilken needrans bra helg det har varit i Stockholm.


Började med att jag fick åka med ett tidigare flyg, så kom till Bromma redan vid 15 tiden & Lollo landa tio minuter efter..så vi möttes vid väskbanden. Känndes sjukt o träffa henne i Stockholm..haha.
Jag kom på en bra sak..Jag bor i Malmö, är från Göteborg & flög till Stockholm. Bra gjort va?:)


Olsson kom o hämtade upp oss på flygplatsen och vi åkte till ICA, systemet och köpte pizza. Sen blev det vitt vin med jordgubbar i som är Carros (olssons tjej) specialité. Riktigt gott. Kommer jag dricka mycket i sommar om jag känner mig själv rätt..:)



Vid sju tiden åkte Olsson & Carro på förfest och Lollo & jag började festa loss där hemma. Som resulterade i rätt mkt dans till Ronny & Ragge, grease, westlife mm. Vid 23 tiden åkte vi till söder och båten Patricia. Där var det rätt mkt konstigt folk kan jag säga. Jag blev bland annat uppraggad av en tjej...haha. Vi tröttnade tillslut och gick till donken..där blev det ännu värre. Jag hamna i en HET diskussion med en stockholmare..han bara skratta men jag blev fasiken arg på riktigt. Det var ju som vanligt den där fajten om Sthlm & GBG. Herregud säger jag bara!

Vi gick sen till t-banan o skulle åka hem. Då dyker han Mc Donalds killen upp från ingenstans o han lurar oss som bara den. Vi blev verkligen grundlurade! Han sa åt oss att vi va på fel plattform så vi trodde ju på honom eftersom vi inte kunde nåt om de där jääkla t-banorna. Så vi hoppa på fel linje o åkte förbi våran station. Efter 20 min pladdrande om att våran station aldrig kommer så säger en tjej " hallå tjejer! Ni är på fel t-bana" Då bröt vi ihop i asgarv plus att alla andra bara skratta åt oss. Vi hade blivit grundlurade! Efter en timmes t-bane åkning kom vi iaf hem tillslut.






   

   

  







I lördags blev det en liten tripp till stan o jag fick köpt nya strumpebyxor...för hade lyckats göra maskor i mina andra..inte så lite heller. haha! Vid 16 tiden var vi hemma igen och det var lika bra att sätta igång.
Så det blev Rosé o Gaga musik! Även denna kvällen hade vi en grym förfest med dans o sång! haha. Sen var det dax att dra till Globen o gaga konserten. Även denna gången blev vi "lurade" av en stockholmare som sa att vi kunde ta vilken grön linje som helsst mot Globen, men icke! Vi hade återigen åkt för långt. Så jag fick ringa våran grymma guide Jonas som hjälpte oss att tillslut komma rätt :) Tack!! Undra vad vi hade gjort utan honom, för Stockholmare är ju fasiken inte o lita på. Eller så kan dom inte sitt egna t-bane system...:P.

Vi blev ju lite sena..men tajma det rätt så bra ändå. Kom precis in när hon körde igång med "Just Dance". Det va sååå coolt och bättre blev det. Herregud vilken grym show det var. Hennes röst är verkligen fantastisk och hon spelar piano som en gudinna!
Efter konserten plankade vi på t-banan in mot stan där vi stog som packade sillar med alla andra goingar.
Det blev sen BK och hemgång. Va sjukt trötta o inte alls sugna på att gå ut.
På vägen hem blev vi dock lite rädda för ett tjejgäng som satte sig bredvid oss på t-banan och frpga ut vart vi skulle o var vi bodde. Dum som jag är sa jag ju klart det o dom gick av på samma hållplats som oss. När vi väl hade kommit fram till Sundbyberg där vi bodde tog vi taxi...det var la ca 5 min gångavstånd, men vi vågade fan inte gå. Så tog taxi som vi faktist slapp betala. Shysst taxigubbe! :)





   

   








Idag sov vi la till 10. Gick upp o duscha o åt värsta brakfrukosten. Sen var det ryggknäckardax. Olsson pluggar ju till kiropraktor..så bänken åkte upp och han knäckte nacke, rygg & höft på mig. Första gången för min del o shit va läskigt det var..men såå grymt skönt!

Vid 12.30 åkte vi mot flygplatsen & Lollos fly gick 13.30 o mitt 14.30...så jag satt själv på Bromma en timma..jäkligt segt. Tur att man fick sällskap över tel iaf ;)

Va hemma vid 17 tiden. Slängde in väskan här hemma o knata sen ner till ICA & handla. Så nu har jag lagat mat, duschat o fixat. Nu sitter jag här o äter godis o kollar på tv. Riktigt go söndag. Imon är det dax för jobb igen o sen bara två dar till..så var man ju ledig igen. Underbart. Så på onsdag kväll kommer pappa & Anette hit o hälsar på så följer jag med dom hem till Göteborg sen o e där över helgen :)




Japp...där hade ni en liten uppdatering från mig. Ha det gött haj!







Tvätt onsdag






Nu är det inte långt kvar tills min Lollo & jag flyger till stora staden Stockholm och ska se LADY GAGA!
På fredag bär det av mot Stockholm o hem till Olsson där vi ska sova över helgen. Så grymt snällt av honom :)
Sen på lördag är det konsert som gäller!




 

Så cool :)










Igår blev det inget bloggande tyvärr. Jag tränade först IW med Sunna efter jobbet, sen åkte jag till Mobilia o mötte upp Malin, där fick jag köpt massa cremer till mitt ansikte och lite mat på ICA. Vi åkte sen upp hit till mig och lagade käk o bara slappa. Skrattade rätt mkt åt Malin när hon skulle säga syrsa. Hahahaha...det låter så kul när skåningar säger det. Om ni träffar en skåning måste ni fråga om dom kan säga syyyyrsa! :)




Hon åkte sen hem vid 23 tiden och då fastnade jag i tel till 00.30...;) Va rätt trött i morse kan jag säga.


Idag har jag jobbat, sen åkte jag raka vägen hem hit och började tvätta. Håller fortf på..ska bara ner en sista gång o hämta det sista o vika ihop. Sen blir det nog duchen o soffan igen.




Inte så långt kvar här i Malmö nu, det börjar verkligen närma sig. Känns konstigt..kommer sakna det, samtidigt som det ska bli hur underbart som helst o komma hem igen!






Nä...dax att kila ner till tvätten nu.

Ha det bäst!














Tunnbad, arbete & Cirkus



Haft en lugn o skön helg hemma hos min älskade syster i helgen.
Den började bra med buss 3.30h från Malmö till GBG, sen 40min buss från GBG till Gråbo.
Där blev det "lat Tacos", vin, godis & Så ska det låta. Kollade sen på mord i sinnet också..haha grym Valborg va? :P

Vaknade sen på Lördag morgon av att lilla goa Elliot ligger inne i sitt rum o ropar "Mamma, pappa, Eeea". Hehehe..man kunde juh inte annat än o le..så jag traskade upp och tog med han till soffan o kollade på barnprogram med honom :)
Efter en stund kom även hans slappa föräldrar upp och då blev det lyxfrulle, som alltid där :)

Syrran & jag åkte sen och handla mat o grejjer inför kvällen. Blev även en liten tripp inne på New Point och där fick jag köpt mig en ny fin sjal. 2 st för 100kr..vi var ju bara TVUGNA att slå till syrran & jag :)

Hemm igen käkade vi lite lunch, sen satte vi igång o jobba syrran o jag. Lyfte stenar bort till tunnan och gjorde fint runt den. Riktigt roligt faktist. Fick bli ersättning för träningen vi missade på morgonen :)

Vid 17-tiden kom alla andra gäster och kvällen blev mycket lyckad med grillning, vin o tunnbad!
Blev en rätt tidig kväll där med, sååå himla skönt.






   

Tunnfixande :)




   

   

   







Söndagen spenderade jag med Acke, Ulli & Molly på en liten cykeltur in till Lerum.
Först en fika hos Gabriel & Jennie. (Ullis bror & hans tjej). Sen blev det ett stop utanför cirkusen vid ICA med, vi tog lite kort på dom konstiga djuren innan vi cyklade hem igen.




   

   

  










Jag tog en snabbdusch och packade ihop min saker, sen var det dax att börja resan hitåt.
Jag började kl 16.00 från mamma och var framme här 21.20 ca. Kul resa!! Ska bli så skönt när jag snart slipper det där!! :)



Idag har det vart jobb då...haft en rätt flummig dag på jobbet, haha! Sen blev det träning. Body Pump. Stannade sen till på ICA på smedjegatan och fick äääntligen hämtat ut min grillade kyckling som jag fick som välkomstpresent när jag flytta hit. Snällt va??! :)
Den blev perfa till en sallad som jag ätit nu ikväll o kommer äta till unch imon o middag imon antagligen med..haha!


Nu äre snart "Hollywoodfruar". Ska bli kul & se när Maria Montazami ska dela ut pris på gaygalan..haha hon e ju bara så jäääkla skön. Tänk om man hade haft henne som moster typ :)









Hej hej..








RSS 2.0