Fredag

Ja, och då blir det lite mys i samband med tvätt och Idol med Sebbe & Ida.
Vid 17:30 kommer de o hämtar mig. Sen åker vi hem till mamma och äter o har det gött. Jag äter ju "min" mat och jag hoppas nästan för deras skull att dom inte äter pizza!!! ;)


Nu ska jag jobba sista halvtimman innan det är dax för fredag och hemgång! :)


Finaste Sebbe & Ida! :)




Rygg!





Idag var det Angelicas sista dag på jobbet, himla tråkigt alltså. Att inte få se hennes glad tryne mitt emot mig varje dag..:( Hoppas och tror iof att hon & Tobbe kommer få det väldigt bra i Malmö. Och nu finns det ju ännu en anledning till att åka ner o hälsa på :)
Fick även massa gott att äta på jobbet idag som tack för tat vo gjort ett bra jobb. Både smörgåstårta och kärleksmums bjöds det på. Men jag tittade snällt på när de andra åt :) Rätt stolt!








         


   





Efter jobbet var det raka vägen till gymmet för att köra rygg och armar med Jessica. Ett riktigt gött pass idag igen, spec sista ryggövningen. Den kändes gött ;)
Blev sen våran grymma magträning med "bollen". Går ut på att man släpper en liten medicinboll på magen, tar den bakom huvudet och dunkar i golvet, sen upp i en situp. Asbra!! :)





Bjuder på lite träningsbilder från idag :)




        





I morgon blir det fredagsmys hemma hos mamma med lillbrorsan Sebbe & hans tjej Ida. Jag ska även passa på att tvätta hemma. Så kommer bli en hel del packning att släpa på imon, eftersom jag kommer stanna hela helgen :) Skönt o komma bort från stan lite ibland faktiskt.



Puss och kram!










Mys i haga




Gud vad gött det var att gå hem lite tidigare idag. Slutade ju kl 15..då kom syrran, Elliot & Emmie och hämtade upp mig. Vi tog en tripp i Nordstan innan vi tog vagnen till Järntorget o myrorna. Där mötte vi  upp Fredrik och fick shoppat lite inför 80-tals festen vi ska på på lördag.



Blev sen lite stroosande i Haga som avslutades med lite mat på ett mysigt café. Var tyvärr dock ingen god mat där...inte i mitt fall iaf. Torr och äcklig kycklingsallad och jättestarkt kaffe efter.
Ja ja..så kan det gå ibland. Fick i mig lite omelett här hemma för en stund sen iaf :)








Älskade Elliot




Älskade Emmie




Snyggaste morsan ever



Mysiga haga



Äcklig sallad




Delar av lördagens outfit ;)








I morgon är det redan torsdag och det innebär snart lördag! Vlket innebär ätardag. Har vart en rätt så jobbig dietvecka än sålänge faktiskt och ska bli sjukt gott med en påse lösgodis på lördag ;)















Ny app!

Ja äntligen har blogg.se kommit med en app som gör att jag kan blogga från telefonen! Tack Jessica som tipsade mig om detta!! :) Jag är nämligen lite av en app-nörd för er som inte visste det ;)


Myskväll



Tja tja bloggen!





Sitter här hemma i min soffa nu med min vapendragare Jessica.
Hon spelar ett nytt spel jag hittat, word colapse. Skitroligt faktist..men riktigt störande musik till.
Ja, det spelet är ju det ända som funkar på min tel nu. Jag är nog inte ensam i sverige om att vara riktigt förbannad på 3!! Funkar inte att ringa, gå in på nätet el ngt. Så frustrerande alltså!!




Idag körde vi axlar, bröst, mage & indoor. Allt gick bra uton indoor passet. Körde på lätt och den instruktören e fan inte rolig alltså. Blev lite svettiga i pannan iaf.



Jag serverade J med min goda omelett med keso och självklart cola zero till det, smaskens!!








Hejrååååå!!!

Puss und kram från oss!










Pumpat ben, oohhh ja!




Efter att både Jessica & jag haft lite kassa dagar på jobbet körde vi på hårt på benpasset idag. Shit! Konstaterade att det var nog det bäst benpasset hitills. Kommer kännas imon vill jag lova, om inte än mer på onsdag. Men det e ju bara gött!! ;)


Helt seg i kroppen nu och kommer nog somna gott sen. I morgon blir det axlar, bröst o Indoor. Och om jag lyckades övertala Jessica innan så ska hon komma och hämta mig på jobbet. Då kommer vi tidigare till gymmet och det vill säga tidigare hem ;) För imon ska hon ev sova här hos mig. Måste ju börja vänja oss nu när vi sen kommer att spendera vareviga kväll ihop..hehe ;)








Mupp 1 & 2 efter träningen




Tittut




Bjuder på en bild från i Fredags med på Helena & mig








Säger gonatt!





Goa helg



Lördagen började självklart med den obligatoriska träningen. Bröst, triceps, mage & Indoor Walking.
Allt gick jättebra och vi var sjukt nöjda efteråt.
Mötte upp Johanna efter träningen, köpte en fralla o kaffe på Dahls bageri precis bredvid gymmet.
Gud vad gott det var med bröd!! :)





      



Åkte sen hem hit så jag kunde slänga ihop lite saker. Sen blev det en sväng förbi Allum. Johanna skulle lämna ngt på sin jobb och Jessica köpa smink till sin mor. Va inne en sväng på Johannas lunchrum och där fann Jessica & jag en guldgruva!! Vi dök direkt in i den. För det var ju lördag och då får vi! :)



    

Äntligen Lördag!! :)




Handlade sedan lite på ICA och provsmakade allt vi kom åt! Sen åkte vi hem till Jessica och färgade hennes hår. Systrarna åkte sen hem till sin mor i Floda och jag till brorsan i Stenkullen. Där var det dax för kalas för Ulli. God mat och massa folk. Vid 21-tiden kom lonkisarna o hämta mig igen, vi åkte hem till Jessica. Tvättade mina kläder, åt någon god röra so jag nu inte kommer ihåg vad den heter och kollade på de 2 första Twilight filmerna. Så nu var man fast i de träsket med :)





Mums mums!



Idag har Jessica & jag varit i Stenkullen och solat, blev även en god lunch på El Dorado efteråt.
Har sedan hängt på Allum i Johannas butik och druckit latte. Jessica skjutade hem mig hit med all min tvätt osv. och nu har jag lagata lunchlådor, diskat och dammsugit. Så skönt o ha det där gjort. Nu blir det inte så mkt mer gjort än o slappa i soffan!







Riktigt fin kycklingsallad





Även riktigt fina matlådor.











AW



Nyss hemkommen från en trevlig AW med mina underbara jobbarkompisar. Blev först mat på I <3 pizza, men NEJ! jag åt ingen pizza. Slängde i mig lite fisk, sallad o avocado här hemma innan ist :)
Vi gick sen hela gänget hem till Angelica, som bor precis här bakom mig.
Synd bara att hon ska flytta till Malmö i oktober..:(
Satt där o smutta på min Pepsi max och prata o hade det trevligt. Men rätt skönt o komma hem i tid med.
Ska ju som sagt upp o va pigg imon bitti :)






 



Härliga jobbarkompisar :)









Nu blir det nog faktiskt sängen för min del. Gonatt!





Ben!





Efter jobbet idag blev det lite shopping på Coop. Har ju fredagsfikat på jobbet imon, så fick bli lite till det. Själv äter jag ju inget, men kul o se när andra frossar medans jag äter kesella & banan ;)
I mon kväll blir det ju även lite AW med jobbarkompisarna hemma hos Angelica som bor precis vid mig. Gott o ha nära hem eftersom jag antaligen inte ska med ut sen.
Träning på lördag vet ni ;)



Blev sen ett benpass på gymmet med Jessica, idag var vi på Odinsgatan o körde. De håller ju på o lägger ner de gymmet, så det låg lite halvt isär plockade maskiner lite varstans. Men vi körde ju på som vanligt. Som vanligt riktigt gött med fokus på rumpa idag ;)






   







Mitt knallrosa protein ;)








Skål & godnatt!







Vila



Idag har syrran, Emmie & jag vart på stan en sväng o fixat present till Ulli. Blev himla lyckat!
Åkte sen hem hit med en gång för jag skulle tvätta, trodde jag?!! Hade gjort ngt fel när jag skulle boka, så blev inget tvättande för mig inte..:(. Får fjäska med mamma så jag kan få tvättat lite hos henne iaf.
Färgade syrrans hår idag med, men blev inte så bra tyvärr..dålig färg. För jag var rätt noggrann iaf :)
Syrran hade även med sig en inflyttningspresent från henne & Fredrik. Nya tassimo kapslar med smack av latte & caramel, sen även ett ställ där jag kan sätta dom i. :) Hon hade också med sig en från mamma. En ny fin lampa. Mamma var här i söndags o tog med sig o skulle laga en av mina lampor, men då köper hon en ny ist. Så fin!





Nya fina lampan från mamma :)







Sötaste Emmie hemma hos mig <3





Jo just det ja, var ju hos naprapaten idag igen. Och idag stack han nålar i min rygg och körde med någon konstig maskin som bankade ut musklerna. Rätt konstig känsla, men ännu värre var nålarna. Shit vad sjukt. Ska dit nästa vecka igen, så får hoppas det blir bättre nu. Måste stå i plankan en gång varje dag nu med för att det ska bli bättre, så det får det bli en sväng innan man går o lägger sig.













Precis tittat klart på ett avsnitt av True Blood nu. Gaaaad vad jag älskar den serien alltså. Längtar redan tills nästa onsdag. Och btw..Skarsgård är INTE ful ;)




Ne..protein, omega 3 o sen sängen!


Axelmos



Axlar, mage & kondition stod på schemat idag. Riktigt gött axelpass, fast jag fick lite ont i skuldran..:/
Men ska ju till naprapaten imon igen, så hoppas det blir lite bättre :)
Körde bara 20 min intervaller på bandet idag..jag hade ju ont i skuldran och Jessica i sin höft. Så blir nog bra med en vilodag imon.






Obligatoriskt vid träning!





Mobbade Jessica försöker skaffa nya vänner på gymmet, genom mobilen ;)





Riskaka & protein efter ett gött pass.






Smarrig omellet till middag.





I mon efter jobbet blir det ist. tjejkväll ihop med syrran & Emmie. Vi ska först in en sväng till stan o fixa present till Ulli (svägerska) som fyller år imon. Sen hem hit och färga syrrans hår. Har även tvättid, så kommer bli lite spring ner dit med.





Nu blir det Idol på tv4play...heja Moa!! :)











Svikare?



Första träningen för denna vecka är avklarad, och det gjorde vi bra tycker jag. Rygg, biceps och sedan intervaller på bandet. Shit vad svettigt det blev. Va ett tag sen jag sprang så på bandet..lite ovan, men gud vad skönt det är alltså. Här ska brännas ;)



Har inte så mkt mer o skriva just nu faktiskt. Ska hälla i mig mitt nattprotein och sedan blir det bingen. Upp o jobba o va pigg o gla imon ju. :)



Jo, förresten...Jessica & jag funderar på att skaffa kort på gymmet här i huset. Fitness 24 seven. Hade verkligen varit klockrent, ta hissen ner yill gymmet lixom. Sen ör det ju öppet dygnet runt, så kan köra när o hur mkt man vill. Dessutom gå ner på morran och träna cardio innan frullen. Finns ju inte så mkt motionsspår i närheten här ändå. Ska ta oss en funderare på det. Men som ni säkert förstår, så vet nog alla åt vilket håll det lutar ;)

 

 




Ja, vem vet ;)



Godnatt på er!





Wiiihooo




Ja men då var Hotellet redan bokat i London. Den 23e nov drar Angelica & jag en liten weekend dit igen. Ska faktiskt bo på samma hotell som sist. Men då vet vi vad vi får, och sen är det rätt nära till Oxfoord Street.
Bara en kvarts promenix dit..kan va gött o få lite motion med ;)
Hoppas bara att det inte kommer ösregna, utan va lite småkyligt så man kan gå o mysa i Hyde Park med en latte i handen :)





    


Kan nog hända att en o annan sådan här slinker ner ;)





Vi på en svartklubb i London i maj.







Puss!


Lugn helg igen?!



Fredag började hur bra som helst! Men fick sedan ett väldigt tråkigt tel. samtal av syrran som berättade att våran Oma. (mormor) hade ramlat hemma i Tyskland och brutit lårbenshalsen. Hon ligger nu på sjukhus och försöker återhämta sig. Pratade med henne igår, och då lät hon pigg. Men kommer ju ta ett tag innan hon kan gå riktigt igen..:(.


På fredagskvällen blev det mys hemma hos Lollo med Idol & cola Zero ;)








Lördagen började med dubbelpass på gymmet med Jessica. Först bröst & triceps, och sedan 45 min Indoor walking. Så gött. Gick bättre denna lördagen med mina knän, underbart!



     

Pumpa lite granna :)




Efter träningen åkte vi hem hit, jag duschade medans Jessica satt i in soffa o spelade ngt konstigt hästspel, haha. Sen åkte  vi till Partille & åt världens godaste Sushi. Gick förb Apoteket och hälsade på Therese. Sen körde Jessica hem mig till mamma. Där blev det först en promenix med mamma, Fredrik & Elliot.






Godaste sushin!





     


De har satt ut 12 st träningsmaskiner på en slinga runt skolan & Idrottsparken i Stenkullen. Dom var vi självklart tugna att testa :) 



Senare blev det Tacos middag hemma och Alex, Molly, Sebbe, Ida & Emmie anslöt med.
Så himla mysig kväll med massa skratt, minnen och god choklad :)




     

  




Idag var jag uppe vid 9. Fixade frulle till mamma, Sebbe, Ida, Acke, Ulli & Molly. Själv åt jag ju min goda gröt o mitt protein, medans de andra åt god söndagsfrulle med ägg o gott bröd..:( Det var rätt jobbigt. Men men, det är ju snart lördag igen va? ;)
Va med mamma en sväng på Allum så hon fick fixa ny mobil. Jag handlade på ICA och sen körde hon hem mig hit. Nu sitter jag här o e helt slut. Ska snart börja fixa matlådor för veckan osv..skönt o ha det gjort.




 God Frulle man gick miste om...






Ha en underbar söndag alla!





Fishbone



Kolla Helenas fina fläta, som våran andra Helena gjorde på henne på lunchrasten idag :)











Fiskbensfläta kallas den :)



Visst är den fin?





Lyx





Kan ju inte börja fredagen bättre än med hembryggt kaffe som Rebecka hade med sig till jobbet idag :)
























Det vände



Såhär började min vecka..inte såå himla kul va?!








MEN allting förändrades idag!
Började dagen med att vakna upp till världens finaste sms av Jessica, även fast jag försov mig och va lite smått irriterad över det, så gjorde det smset att jag totalt glömde bort o va irriterad.
Fortsatte sen med att jag hade en riktigt bra dag på jobbet med mina härliga kollegor.
Vid 15:30 tiden åkte jag in till stan och City Kliniken. Där fick jag träffa trevliga & duktiga naprapaten Anders som knäckte till min nacke, masera ut lite muskler och gav mig massa tips på vad jag skulle tänka på.
Skönt o fått reda på att det inte var något allvarligt. Han började faktiskt med att säga att jag hade lite för starka ryggmuskler, haha. Det kändes ändå rätt skönt o få o höra ;) Ska dit på onsdag igen för ett återbesök.
Fick stränga förbud om att inte gå till gymmet idag. Så det fick jag snällt skippa. Blev lite shopping på Netto ist. och så har jag äntligen fått städat här hemma. Även lagat min obligatoriska omellet och nu sitter jag här hemma och bara har det gött.



En annan mkt bra sak med denna dagen är att jag fick reda på att Jessica ska bli min nya granne!!
Jaaa det stämmer. 1 Novemeber flyttar hon in i detta huset fast två våningar över mig. :)
Helt galet roligt!! Är så glad! :)




Nya grannar! :)





I morgon efter jobbet ska jag äntligen få träffa min Lollo. Blir en lugn kväll med massa mys & prat. Det vill jag lova! :)





Älskar detta kortet på oss. Är några år sen, men ack så många minnen <3.







Puss på er alla där ute!






Hungrig





MRL passet på Stigs Center blev inställd idag..:( Men då kom vi på den briljanta idén att boka in oss på MRL på Backaplan ist. Blev ett jobbigt o tungt pass för mig faktiskt. Ont i skuldran...usch :/
MEN, har ju som sagt fått tid hos Naprapaten i mon! :)



Var riktigt skönt att komma hem i tid idag..va hemma vid 19:15..och har nu redan hunnit duscha, diska & äta. Kollat på Bonde Söker fru har jag med gjort och sitter nu och väntar på att klockan ska bli 22. så jag kan kolla på True Blood :)







Så bra!





Shiit, börjar bli sjukt hungrig nu. Första veckan gick hur bra som helst. Men nu börjar det verkligen ta på en, MEN det ska inte hindra mig. Detta klarar vi, el hur Jessica? :)

Håller för övrigt ALLA min tummar för dig, hoppas!!!!

 

 


Yes








Ja!! Har fått tid hos Naprapaten i morgon. Ska bli så himla skönt att äntligen få svar på vad f..n jag gjort!
Och om jag kan fortsätta träna på som jag gör. Vilket jag INNERLIGT hoppas på!

















Håll tummarna för mig!








Aj aj aj :(




Ingen bra dag idag heller. Mkt att göra på jobbet, trött, hängig, fått tillbaka det onda i skuldran igen..:( Nu är det precis som sist!! :( Åhhhh blir så trött. Ska ringa en naprapat imon, någon som har ngt bra tips??


Efter jobbet var det raka vägen hem, byta om och knata bort till LIFE Gårda. Har ju börjat ta Pree Workout nu innan träning, och det är en mycket skum känsla kan jag lova. Det sticker i hela kroppen och man mår lite illa..men men, Jessica säger att man vänjer sig så får la tro på det ;)






Min stickande drink.





Körde axlar, mage och sedan 45 min Inddor Walking. Gick sådär idag..både Jessica & jag va rätt sega i bollen.
Jag fick sjukt ont i min skuldra efter alla axel övningar, och dessutom lite ont i mina knän under Indoor passet. Men jag fullföljde det denna gången iaf, och det är jag rätt nöjd över :)





Indoor salen och en slö Jessica ;)






Nu har jag lagat matlådor för resten av denna jobbveckan. Är så skönt o slippa laga mat varje dag när man förberder så. Det kan jag rekommendera.
Har åter igen lyckats få igång min tv med. Den bestämmde sig tydligen igår för att inte fungera, men är man teknisk så är man ;)






Fisk, ris & broccoli. Mums!





I morgon, om skuldran vill så blir det MRL med Helena & Anna-Maja från jobbet. 17:15 på Sportlife Stigs Center. Aldrig varit på just det passet, så ska bli kul att testa. :)






Gud vad läskigt det är med detta vädret alltså :/ Snart blåser vi bort!




Jobbig måndag



Hade en riktigt mysig kväll i lördags. Först middag på Taras med Jessica, Johanna & Erica. Vi blev uppvaktade som bara den med förrätt, huvudrätt, efterrätt, shots, vin & drinkar :)
När vi var mätta o belåtna åkte vi på hemmafest i Johanneberg en stund. Sen var det hem o nana kudden :)






Redo för middag





Lyxig efterrätt





Igår var jag uppe vid 9:30, lagade lunchlådor, packade en väska och åkte hem till mamma och lånade hennes tvättmaskin. Efter en stund kom Ida, Sebbe, Syrran, Fredrik, Elliot & Emmie med.
Vi packade ihop oss och åkte hem till pappa. Där blev det middag för pappsen som fyllt år :)
Jag hade iof med mig min egen matlåda & efterrätt. Men de dom andra åt såg sjukt gott ut iaf :)







          
Mellanmål hos mamma, underbara katter, nya bilägare & sötaste systerdottern :)






Kvällen spenderade jag här hemma i soffan resten av kvällen. Möblerade om lite här hemma med..så nu kan jag äntligen sitta o kolla på tv i soffan. Fick bli så ändå ;).




Idag har jag tränat med Jessica som vanligt. Blev rygg, biceps, mage & lite kondition.
Har inte riktigt varit på topp idag tyvärr. Seg j...a dag på jobbet, börjar få små irriterande förkyldningsblåsor i munnen, hostar fortf & sträckningen? i ryggen börjar komma tillbaka. Jessica trodde iof det var en nerv som ligger i kläm..måste nog kolla upp detta snarast. Vill inte gå o skada mig el ngt liknande nu :/








Lite ryggträning







Hej hej.

 

 

 

 


Bra start på helgen



Denna helgen har verkligen börjat hur bra som helst! Efter jobbet igår fick jag ett ryck och städade här hemma. Bytte sedan om, packade väskan och mötte upp Jessica på LIFE i Gårda. Körde triceps, bröst & kondition.
Gick hur bra som helst och man såg tom. att jag hade lite muskler ;)





El vad säger ni? Lite ser man iaf :)





Go uppladdning inför konditionen



Efter lite bastu och duschning åkte vi hem hit o mötte upp Johanna. Jag packade om min väska och så åkte vi hem till Jessica i Lerum. Där blev det god mat, smoothies och sex and the city. Tog med mig min box med alla säsonger. Vi hann se några avsnitt innan det var dax för sängen.






Jessicas grymt goda diet smoothies.




Lovely



I morse var det upp o hoppa vid 8:15. Gjorde oss i ordning, käka frulle, hämta paket på Tempo och sedan lämna av Johanna på Allum som skulle jobba.
Jessica & jag åkte vidare mot gymmet och där blev det först 45 min Get In Shape, sedan 45 min Indoor Walking på det. Riktigt roligt det där Get in Shape, men sjukt jobbigt. Mkt hopp o studs vilket inte var bra för mina dumma knän:(. Därför var jag tvungen att avbryta indoor walkingen efter 25 min. Gick ist. ut och körde intervaller på bandet. Mycket bättre! :)







Detta fanns i paketet :)





Efter träningen åkte vi hem hit och gjorde oss i ordning. Sen mötte vi upp syrran, Fredrik, Elliot & Emmie i stan för en lunch. Blev en välförtjänt pannini på Paprika. Jessica & jag tog sen en kaffe & kaka på espresso House på Centralen innan vi åkte hem hit igen. Jessica tog sin bil o for hem till Lerum. O jag sitter nu här. Ska börja fixa mig lite smått. För ikväll blir det middag på Taras med Jessica, Johanna & Erica. Ska bli så mysigt!





Mocca latte & morots muffins. Mums!






Puss und kram!








Hey ho, lets go!!







Idag har vi mosat ben på gymmet igen Jessica & jag. Körde även den obligatoriska magen.
Så könt!
Har riktigt go träning att se fram emot i helgen med. I mon blir det bröst, triceps & mage på LIFE i Lerum.
Sen bastu och lugn kväll med Sex and the city maraton!
Lördag blir det dubbelpass på LIFE i gårda. Först Shape me up och sen indoor walking. Då är vi sen värda att äta en god middag på Taras på kvällen. Ohh ja, ska bli så himla gott! :)


Fan vad taggad jag e till detta nu alltså. Dieten har börjat bra och träningen går hur bra som helst.
Nu kör vi!!











Tack alla ni underbara som finns här för mig, ni VET vilka ni är!
PUSS! <3





Stenkullen



Sitter nu hemma hos mamma med 6 st katter..haha. Helt underbart söta små kattungar här hemma. Men det är OMÖJLIGT att ta ett bra kort på dom..antingen sover dom el så äter dom el så busar dom..finns lixom inget bra tillfälle att fånga dom på kort tyvärr. Här är ett iaf..kasst, men men.






Gänget





Die katze





Åh självklart mamma-katt Sally.




Har inte lyckats få igång tv:n här hemma..det är omöjligt det med kan jag lova. Alla dessa fjärrisar alltså. Det ända jag lyckats få igång är tysk-tv..hmm tror mamma vill f¨å sagt något med det :)
Ne, men snart kommer Sebbe & Ida hit. Då litar jag på att Sebbe kan hjälpa mig, så att jag kan få se på Idol idag :) Har ju inte sett något avsnitt på hela veckan efterosm jag tränat vid den tiden. Men nu e det ju vilo dag!






För övrigt så var ju våran kusin med på Idol i söndags och blev typ hyllad av alla! Riktigt roligt :)
Så nu hoppas jag att alla ni som tänker rösta sen, rösta på Moa Lignell! :)












Gött pass



Puuuhhh...det var ett riktigt jobbigt o svettigt pass vi körde idag. Körde skiten ur axlarna och likaså magen.
Avslutae sedan med 25 min intervall på crossen. Svetten lacka idag igen :)






Försökte ta en bra bild på mina nya byxor innan, gick sådär. Ahh här har ni dom iaf :)




Känner nu hur sjukt trött jag är. Sover ju inte heöt hundra på nätterna tyvärr..:(. Men men, imon är det iaf vila från träningen. Tänkte då ta mig en tripp hem till mamma och hämta lite saker. Hon hade packat ihop en påse till mig där hemma :). Mamma är ju tyvärr inte hemma när jag kommer imon eftersom hon åker till min bror & hans fru i Schweiz i morgon bitti. Men jag har iaf 5st katter som sällskap, haha. Yes. Mammas katt har ju fått kattungar igen. Så får mysa lite med dom :)



Hej svejs






Skallebank! :/






Ont i huvudet idag igen..usch!
Satt i länge igår, men släppte under tiden jag tränade. Kom sen tillbaka när jag skulle sova. Till råga på det så fick jag världens hostattack med..somnade la inte förrän efter ett någon gång efter jag tryckt i mig massa piller.
Det var borta i morses när jag vakna, men kom tillbaka igen efter lunch typ. Åhhh. Tror det beror på vädret, många på jobbet som med har huvudvärk. Sjukt att vädret kan påverka en så. Jag säger ju det...en vacker dag blåser jag bort. El hur Helen? ;)




Efter jobbet blev det iaf en liten tripp bort till Sportlife backaplan för att sola lite.
Gick förbi Stadium på vägen tillbaka, men hitta inget kul.
Nu sitter jag hemm och har precis slängt i mig lite kesella & banan. Ska snart byta om för att sen gå ner och träna med Jessica. Idag är det axlarna som ska få sig en omgång, och självklart magen då! :)




Pratade med mamma idag, och hon har ju inte varit här hemma hos mig än.
Hon ville se bilder på lägenheten. Så lovade henne att ta lite kort och lägga ut här på bloggen.
Fixar det tills senare, så får ni andra med se hur jag bor :)



Förresten, när jag va hemma hos syrran i Fredags så möts jag av världens underbaraste kort på oss två.
Detta är från hennes bästa vän´s bröllopp för 3 år sen. <3






Älskar dig syrran! <3
Du är världens bästa syster och vän! 
Vet inte vad jag hade gjort utan dig i mitt liv!

Puss!




Helgen




Helguppehåll från bloggen blev det. Sorry!
Haft en helt underbar helg med bara massa mys, god mat & gott sällskap.



Började fredagen med att gå tidigare från jobbet. Vid 15:20 kom Fredrik (svågern) o hämta upp mig. Vi åkte hem till syrran, Elliot & Molly. Där blev det en långpromenix in till Gråbo med sis, Elliot & Emmie, medans Fredrik va hemma o fixa käket.
Väl hemma igen blev det mat, glass, chips & Dobidoo :)






Sis, Elliot & Emmie på väg in till Gråbo





Mat á la Fredrik





Mums!





Lördagen blev det först en sväng till Lerum för att köpa lite bebiskläder. Skulle nämligen till Ida & Tilly och hälsa på. Syrrans bästa vän som fick en dotter en månad efter att syrran fick Emmie. Så himla kul för dom! :)






Lilla Tilly





Sis & Emmie hos Ida



Efter vi varit där o fikat en stund åkte vi upp till Sebbe & hälsade på. Käkade lite lunch och bara tjöta. Riktigt mysigt att träffas bara vi syskon så ibland. Nu saknades iof 2 st... :)
Syrran skjutsade mig till Stenkullen sen och därifrån tog jag tåget till Lerum. Där plockade Jessica upp mig. Vi åkte till ICA o handla för lite tacomys! Köpte även massa godda som vi tryckte i oss. Filmmaraton blev det med. :)














Nya Zebra-klor :)






Söndagen började med en god frukost på de franska bageriet på Allum. Jessica åkte sen för o jobba och jag gick o fixade mina naglar o shoppade lite. Hem, tvätta, handla, laga mat och sen en go bio med Jessica & Johanna. Såg Bridesmaides, Jisses vilken rolig film!! Hahahaha! Se den!



Idag har jag jobbat som vanligt. Sen blev det träning med Jessica på LIFE i gårda.
Först rygg & biceps, avslutade med ett liiiite gött o svettigt Indoor Walking pass. Så skönt!
Efter träningen åkte vi o handlade på ICA i Munkebäck. Så nu har jag äntligen fått fyllt kyl o frys lite med massa god dietmat. YES! Idag började Jessica & jag på vår diet. Nu jäklar. Jag är taggad till tusen och ska bli så himla kul o se om det blir ngt resultat av det hela :)



Shaaaaky legs






Åhhh gud...nu är mina ben inte tuffa. Körde ju ben/rumpa med Jessica igår. Och idag blev det ett svettigt Attack pass med Filippa, det är ju inte lite ben på den klassen heller vill jag lova. Gaaaad!
Vilodag i mon och så kör vi på lördag ist. Då blir det gym & med Jessica på Life i Björkekärr.









Vi fick ett litet infall på jobbet på våran sista rast idag. Jag fick bli offret som ställde upp på bilden.
Varsågoda, en liten planking-bild!






Plankar frukostbordet ;)




I mon efter jobbet ska jag äntligen hem till min extra familj, syrran, Fredrik, Elliot & Emmie.
Ska bli så himla mysigt!! Ska kolla på jobbet imon om jag kan smita lite tidigare. Då får jag nämligen skjuts av bästa Fredrik med :) Så gör som syrran min, håll tummarna för mig!



Nepp, nu ska jag föna o platta hår o sen blir de kvällsmat o sen bingen!







Riktigt, riktigt besviken...:(



RSS 2.0