Meeega trött



Gudars vad trött jag är alltså. Precis svept i mig ett glas rött och pillat i mig lite mat.

Haft en seg dag på jobbet och tränat body pump efter det...rätt gött o träna alltså. Men gick segt idag ändå.
Skulle kunna lägga mig o däcka i soffan nu alltså..men blir nog inte så iaf. Inväntar juh besök från Sebbe, Ida & Leslie..men fick just ett sms av Sebbe att dom kommer bli jättesena..segt faktist. Jag som ville dricka vin med dom. A ja...det blir mer av det imon vill jag lova..;)

Shit..nu ska jag tag i lite saker här hemma. Sen lets dance skulle jag tro.

Haj haj på daj!





Gäster...på en torsdag?! Man tackar!



Yes..idag kom Daniel och Calle hit på en liten kort visit. Daniel hade vunnit biljetter till Neyo här i Malmö, så då var det bara att pallra sig hit. Och jag ställer upp som hotell såkart! :)
Alltid lika kul när folk kommer hit och hälsar på mig! :)

När dom kom åkte vi bort till Per Albin Hansson krog och köpte varsin kycklingsallad som vi sedan åt här hemma. Riktigt god faktist! Fyra toast...:P Det var faktist toast på med..haha så bra!
Blev lite ölande här för dom samtidigt som jag surpla i mig mitt vatten. Sen åkte dom till Baltiksa Hallen där konserten ska va. Riktigt grymt att den bara ligger 4min härifrån med bil med :)

Daniel har med sig vääärldens största maddras som dom ska sova på inatt. Ska ev. få låna den till på lördag med..hade vart grymt :) kanske ingen behöver ha med sig nåt mer..haha!






Hotell Andréa! ;)








Det är sjukt! Det är verkligen REDAN fredag imon! Jag pratade med en på jobbet i måndas och gnällde för att det var så långt till helgen...vänta du bara sa han då. Du hinner knappt blinka så är det fredag igen.
Och jaaa vad rätt han hade. Riktigt bra juh! :) Det betyder att jag byter ut mina gäster imon och på lördag kommer det ännu fler!! Ska bli så hiiimla roligt. Längtat så länge efter denna helgen!!




Duschen kallar!


Hej svejs!



Onsdag




Idag var det juh som sagt vila från träningen. Så efter jobbet åkte jag direkt till Mobilia och handlade lite på ICA Malmborgs. Raka vägen hem sen, äta, städa och laga lunchlådor till imon o fredag. Skönt och ha det gjort :)

Nu sitter jag i soffan med min nya myströja som jag fick ärva av min kära svåger Fredrik!
Tack! Den är huur go som helst!
Kollar på Lyxfällan, där Anna Hibbs (från Glamourama) är med idag. Haha vad roligt alltså. Hur kan man gå så långt alltså. Jag har dödsångest när jag köper en top för 249:- på GINA liksom, medans hon köper skor för 7000:-Sjukt!

Nu ska jag äta lite kvällsmat! Är huuungrig efter allt städande o fixande.

Imorgon blir det träming igen. HLSM. Jaaa! :)

 

Hej hopp.

 

 

 








Run to you - Fibes Oh Fibes & Kim Wilde



Sååååå bra låt!!


















I look in to my calendar...





Nu vill jag bara att det ska vara fredag & helg.
För då kommer min bror Sebbe, hans tjej Ida & min halvbror Leslie :)
Sen är det juh lördag och då blir det party!!
Ska bli så himla skoj att så många kommer ner hit till mig :)

Va nere och satte upp en lapp till grannarna så att det är förberedda på mitt lilla kalas.


Förresten! Ska juh snart på en till konsert..yes. Nästa fredag är det Fibes Oh Fibes på Trägår´n i Göteborg som gäller. Måste lyssna in mig lite på dom nu kom jag på.
Den bästa låten är och kommer nog ändå alltid vara "Run to you".
Det gör juh verkligen ingenting heller att sångaren Christian är väldigt fin.







Fibes Oh Fibes














I morgon blir det vila från träningen och storstädning här hemma ist..yaaay!



Haj!





Glamourama!



Gårdagseftermiddagen va inge kul alls alltså.

Skulle juh åka im o träffa pappa & Anette för en middag på hotell Eggers. När jag efter en hård vandring igenom snön o bort till tget o sen va framme i stan ringer pappa och säger att han halkat i snön så dom kommer inte in!
Klockan var 15..o min buss skulle gå 16.30..jaha..hungrig som fan var jag så gick in på centralen och satte mig helt själv o mobbad och åt en kyckling wok på Blue eat & drink. Trasakde sen långsamt bort mot bussen..när jag stått där i tio min kommer det upp en text som säger att bussen är 40 min FÖRSENAD! Så jag hade ytterligare en timma till att slå ijhäl..det blev mkt tel pratande med både Lollo & Roman.
Tack för att ni underhöll mig ;)




Till sist gick jag på bussen och fick sitta o trängas bredvid en kille..plus att tanten framför mig hade fält sitt säte så hon nästan låg i mitt knä!!! Tur att jag somna på stubben efter jag hade blädrat ignom min bild extra tidning :)



Idag har jag vart på jobbet som vanligt..första dagen utan Malin och helt själv. Gick rätt hyffsat ändå. Men shiiit vad myclet det är. Tur att vi hade det där lilla mötet. Så att alla saker blir mer rättvist fördelade. Efter jobbet blev det ett gott Body Step pass. Sen raka vägen hem o slänga i mig mat. guuuud vad hungrig jag va då alltså. Hade inte ätit nåt sen lunch 11.30...jo en swebar efter träningen. Imon ska jag ha med mig meeer mat!



Har precis suttit och tittat igenom 3 st Glamourama avsnitt. Fan vad man fastnar lätt. Tycker dom e rätt roliga. Speciellt Petra Tungården. Känner igen mig rätt mkt i henne :)





Petra, Michaela & Anna









Nu blir det att fixa matlådan för imon o sen bums i säng skulle jag tro.


Puss på er!




Lediga dagar




Förlåt att jag inte skrivit sen i onsdags!!! Förlåt!
men har vart en del nu de sista dagarna.

Filmen "Valentines Day" Va så bra. En riktig tjejfilm verkligen!

Torsdagen va grymt bra. Gick upp vid 9.30. käka frulle, in till stan, jag fixa mina naglar medans syrran gick 18 varv inne på Hansakompaniet :P
En sväng till forex sen för att växla in mina pengarj ag fick av Oma. Efter mycket letande efter en bra restaurang hamande vi på en go vid stortorget och tryckte i oss varsin Hawaii. Guuu så gott det va. Sen ut i shoppingstråket igen..och jag hittade en grymme outfit på Lindex! Japp, ni läste rätt..Lindex :)


Syrran ääälskar Pizza!!




Sen var det raka vägen till gymmet..gå på bandet 20 min och sen ett HLSM pass..el hur är ordningen nu igen syrran? ;) Hem och äta god mat och dricka gott vin framför en till mysig tjejfilm "Flirthing with forty". Och där va min drömman med. Shit vad fin han är! ;) Robert Buckly....mmm!





En välförtjänt middag med ett glas rött :) MUMS!



Fredag (min f-dag) började jäättebra! Syrran fixade fin frukost till mig med levande ljus plus att jag fick en liten present. En bok med över 200 felskickade sms..haha vad rolig den e alltså :) kl 10 gick våran buss hem till Götet..rätt seg resa..fast jag hade massa att göra med o svara på alla fina f-dags sms o samtal jag fick :) Va här hemma hos mamma vid 14 tiden..efter att jag hade ramlat i snön på väg från tåget..hehe. Vid 18-19 tiden kom mina gäster och vi åt min favvorätt Africana och massa god tårta o kaka efteråt. Fick mycket fina saker. En jacka, matta, kameraväska & en jättefin tavla av min Lollo <3


   

   

   

     




Gårdagen blev juh inte riktigt som planerad om man säger så. Skulle juh gått ut med syrran & Ida. Men det sket sig rätt regält. Blev kälkeåkning med Acke, Ulli, Molly & mamma på morgonen. Sen bara mys hos syrran på kvällen...Tacos, melodifestivalen & goda drinkar. Blev rätt bra ändå faktist. Va nog rätt tur att vi inte tog oss ut i det jäääkla vädret. Asså..det är fint med snöl, men såååhääääääääär mycket. Nej Tack!





    

    
  





Nu har jag nyss kommit hem till mamma igen efter en halkig färd i KIAN på vägen hit.
Ska packa ihop mina grejjer o fixa ordning mig lite..sen blir det tåget in till stan för att möta upp pappa & Anette för en trevlig söndagsmiddag på Hotell Eggers i stan. Ska bli himla mysigt.
Sen går juh min buss 16.30 från Nisseterminalen..om den nu går. Fast det verkade så på tjejen jag pratade med i morse från gobybuss, så det är ju skönt.




Det var dessa bilder jag kommer åt nu..har massa på min kamera, men glömde självklart sladden i Malmö. Segt. Men dom bilderna kommer nog upp i kväll när jag kommit hem..om jag inte sitter fast på en buss då..:P


Nu e det dax att fixa lite.


hej hopp!


Bratwurst in dein Sauerkraut!



Gud vilken bra konsert det var igår alltså!  Sån show dom ställde till med.

Blev först lite fördricka här hemma hos mig med Falafel och Rammstein såklart. Vid 19 drog vi oss ner till Mobilila för att ta ut pengar och en vidare med taxi till arenan.
Där blev det först ett stop för Fredrik & Sebbe att köpa nya t-shirts. Sen en öl/cider för mig o sebbe i baren.
Sen smällde det till! :)
Korten blev inte så många o inte heller så bra..filmade en hel del dock. Ska försöka lägga upp klippen här :)



   

   

   
   




Idag har vi vart en sväng på Mobilia..fikade lite, gick på toa med ultrablått ljus och så har syrran o jag shoppat lite :) Hämtade även mitt paket som Oma har skickat till mig. Så nu blir det ev skoshopping imon :)





Snart ska vi iväg till stan o gå på bio, det blir  tjejfilmen "Valatines Day" Mycket fnt o kolla på där ;)











Haj haj!

 

 

 

 


Liebe ist für alle da!



Åhhh idag va ingen bra dag på jobbe...det går verkligen uppochner kan man säga. Usch!

Åkte raka vägen hem efter jobbet och började tvätta..jippie va kul :P Har vart o slängt lite skräp o skit med.
Nu sitter jag här i soffan o väntar på att brorsan ska ringa och säga att han e framme :)

Vill bara att det ska vara tisdag kl 16 så jag kan få gå hem och ladda för konserten! Ser såååå mycket fram emot det alltså. Gud vad roligt dert ska bli! :)Kan bara tänka mig vilken show dom kommer att bjuda på!










Nya skivan! så bra!! :)







He på ré....






Mycket bra dag!



Bloggat mycket idag faktist! Kul va?! :)

Har precis kommit hem från Bowling & fika med Malin. Först blev det en latte på möllevångstorget sen åkte vi till Entré för att visa våra dolda talanger o Bowling! Va många ups and dones där ett tag..men tillslut vann jag med 5 poäng!! Yaaayy! ;P
Blev en (alkoholfri) drink i baren efteråt innan vi begav oss hemmåt.



    

Bowlingmästarna in action





Alkoholfria Mojitos. MUMS!







Haft en superbra alla hjärtansdag verkligen :)
Och i morgon kommer juh min goa lillebror hit till Malmö. Allt känns rätt bra nu faktist!



Gonatt alla glada! PUSS!



Skönt



Guuuud va skönt det var. Först 30 min på crossen, sen 1 timmes HLSM..tog bussen hem hit och solade här nere i 20 min. Känner mig rätt duktig nu!





Dax för träning!






Har precis slängt i mig lite mat med. Sen väntas söndagsmys med Malin. Antingen bio el bara fika :)

Sebbe (min lillebror) ringde innan med. Han kommer ner hit redan imorgon kväll!! Så roligt.
Så ska han komma o hälsa på mig på jobbet på tisdag o luncha med mig! :) Sen kommer juh syrran & Fredrik lite senare på eftermiddagen o sen e det ju dax för RAMMSTEIN! Oh ja!





Ha en underbar fortsatt dag allihopa!







Pigg & glá på alla hjärtans dá!





Vaknade 8.17...pigg som en mört. Även fast jag hade skitsvårt o somna igår.
Men men..skönt o komma upp i tid faktist. Precis ätit lite frulle nu..ska byta om och ta mig ner till gymmet för att ÄNTLIGEN köra ett HLSM pass. Varje gång jag tänkt träna det så har det aldrig blivit så. Men nu finns det inget som kan stoppa mig! El jo..skulle väl vara den jäädra hostan jag ligger inne med..men äsch inte ens den :P

Kan nog bli en liten solning idag med. Det behövs i det här gråa o tråkiga vädret. Känner mig som ett spöke...usch!



Det är ju alla hjärtans dag idag med. Så puss & kram på er alla!!









Hörs när jag kommit hem sen!



Puss! <3







Fin lördag! :)



Ja men denna lördagen har varit riktigt bra!

Gick upp vid 10.15...pilla i mig lite frulle. Sen satte jag igång med städandet. Skönt att äntligen få det gjort!
Vid 14.30 efter att städning o doning kom Filip hit. Vi åkte till Elgiganten och sen shoppade Filip massa på Mobilila...hade också velat shoppa så fort kan jag säga. Han provade ut 2 par jeans o två st tröjor på mindre än en timma! Bra gjort..! :)
Sen åkte vi runt halva Malmö för att hitta en thai restaurang..gick sådär. Så blev drive in på BK ist :P
Åkte hem hit sen o käka samtidigt som vi kolla på handboll..åååh vad kul det är med handboll..;)

Vid 20.00 vart det självklart dax för melodifestivalen och lite mat. En mycket trevlig dag & kväll. Tack Filip! :)
Dolph Lundgren är så bra!

















Nu sitter jag och kollar på en rätt så rolig film. Dum Dummare..haha den e så bra!
Funderar på att gå upp i tid imon så jag kan åka o träna...för det lär inte bli så mycket av det nästa vecka tyvärr.

Sen prata Malin & jag om att gå på bio imon. Snabba cash! Hoppas det blir så :) Kan man dreggla lite över Joel..




Hej o hå




Tankar, tankar, tankar.....


Satt och läste igenom en massa gamla inlägg här från bloggen igår. Shit alltså.
Vad mycket som har hänt på ett år.
Vid denna tiden förra året mådde jag inge vidare..eller det började juh iof bli mkt bättre. Men Hade juh gått igenom ett riktigt helvete faktiskt. Usch säger jag bara. Blev rörd när jag läste allt igår. Att man har blivit så illa behandlad. Och allt skit som jag fått reda på nu efter. Sikket jävla helvete rent ut sagt! Jag vet..vissa tänker säkert.."varför håller du på att fortsätta älta allt det där", men det blir så när man har ganska mycket tid att tänka på. De är inget jag sitter här hemma och gråter över direkt. Det är bara väldigt mycket tankar o frågor som varför? & hur? Jag grubblar som bara den här nere i Malmö ska ni veta. Tror aldrig jag har tänkt så mycket i hela mitt liv innan. På ett sätt tror jag iof att det är ganska nyttigt, samtidigt som det inte är så bra. För man tänker juh mycket i onödan med.

Tex nu. Har ju börjat en ny tjänst och det är riktigt tufft tycker jag. Mycket mycket nya saker..som jag skrivit förr. Men nu börjar det lixom på riktigt..Malin slutar på onsdag. O idag gick det inte alls bra..eller det känndes inte bra iaf....:( Var tvungen att ringa min älskade Lollo o avreagera mig lite, Tack gumman!! Saknar dig så sjukt mycket. Vill ha dig närmare mig!! <3






Lollo & jag på hennes 23 års firande :)





Hos Lollo i påsk 2009




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------






Va en riktigt mötesdag idag på jobbet. Började med möte för hela huset kl 9.
Sen möte för våningen kl 9.30.
Avdelningsmöte 10.00 och sen möte med några kunder kl 13.00. Hann inte jobba så mkt i dag kan man säga.

På första mötet (det största) fick jag en hostattack så jag var tvungen att tränga mig igenom allt folk för att springa bort på toan o dricka massa vatten för att dämpa det. Detsamma hände på bussen i morse..usch vad jag inte gillar rethosta alltså..FY!

Efter jobbet åkte jag förbi gymmet..hade egentligen inte alls lust, men pallrade ändå mig upp på en crosstrainer och gjorde lite situps efteråt. Gick sen förbi mobilia & ICA för att handla lite saker till maten ja skulle laga + lite godis såklart :) Nu sitter jag här i soffan o kollar på massa tv o surfar runt som vanligt..på lite nya roliga sidor dessutom ;)


På tisdag kommer Sebbe,syrran & Fredrik. Sebbe kommer tom lite tidigare så han kan få se hur jag jobbar. Ska bli såååå roligt. Längtar som en tok!





Hej då!




Bra torsdag



Mår mycket bättre nu. Var nog bra att jag hoppade träningen både igår o idag.
Ingen halsont alls längre..skönt när det försvinner så fort :)

Vart en ganska bra dag på jobbet idag. Men nu börjar det fan närma sig. E juh bara TRE dagar kvar tills Malin slutar..då sitter jag där helt själv...:/ Shit! Men det kommer nog gå bra..har juh massa jag kan fråga osv.

Efter jobbet idag åkte jag o Malin upp till stan och tog en go fika på Barista. Det blev varm choklad & cheescake för min del. Mums säger jag bara! Det behövdes. Blev en liten sväng i affärerna med..det första vi möttes av på H&M var en tjej som gav oss en lapp med 20% på valfritt plagg. Då måste vi juh bara köpa nåt sa vi. Och så blev det! Jag köpte en svart/vit randig tröja för endast 79kr & Malin hitta en jättefin tröja med glitter på axlarna.
Det var vi värda tycker jag! :)




    

Go fika med Malin på Barista!







Det är fasiken redan fredag imon. Herregud! Denna helgen blir jag kvar här i Malmö faktist...inga impulsiva biljetter till Göteborg denna gången tror jag ;)
Får bli att ta tag i allt ja skulle gjort förra helgern o så träna då såklart! Börjar med Body Pump efter jobbet imon...yes!!


Nu ska jag kolla på sista programmet av "Glamourama".



Kramar!



Aj & ja!



Hoppade faktist träningen idag. Känns inge bra alls i halsen. Te hjälper juh inmne så bra det heller.
Känner mig hängig som fan..tror minsann det blir sängen vid senast 22 idag iaf!! O ingen träning imon heller..lika bra o hoppa det så att man blir bra fort ist :)

Åhhh de e redan torsdag imon..fasiken va tiden springer förbi då. Gaaaah!
Snart helg igen o då blir det nog lugnt här hemma i Malmö..segt, men men.

Sen på tisdag så kommer ju sis, Sebbe & Fredrik. För då är det dax förr RAMMSTEIN konsert! Ska bli sååå kul. Sen åker Sebbe & Fredrik hem på onsdag o syrran stannar här med mig. Då blir det träning o utgång o bara massa syster tid!! Sen åker vi hem till Göteborg på fredag och ska fira min f-dag med familjen. Sen utgång på lördag!! Jipppiiie vad jag längtar!! :)








Fredrik







Sebbe








Sis & jag på julafton -09.





Tjohej!






Aaaaaaaaaaj!!



Neeedrans vad ont jag har i halsen alltså!

Ska jag gå och träna ändå tro? Sägs att det inte e så bra o träna med halsont..?!! Kanske ska hoppa det ändå. åka hem, duscha o bara slänga mig i soffan! Åhh jag vill juh träna, men känns verkligen dmo om jag inte kommer orka så mycket ändå. Så har man släpat med sig den jäädra träningsväskan i onödan idag igen isf. Blää!

Snart tryckt i mig en hel påse med halstabletter. Hjälper juh fan inge alls!!!


















Aj aj!




Sjuk?!



Vaknade inatt o mådde skit..ont i hela kroppen, illamående och bara allmänt kosntig.
Tog ett tag för mig att somna igen..men när jag väl skulle gå upp när klockan ringde tog det emot alltså. Va jättevarm och kände ig helkass. Men men..upp o hoppa ändå tänkte jag. Hade juh tandläkartid kl 9 och känns som att de e rätt viktigt att vara på jobbet nu när Malin slutar om en vecka..:/

I allafall..knatade bort till tandläkarn vid 8.50..när jag kom dit sa dom att dom inte kunde se min tid på deras schema. Så jag fick först vänta i 40 min. Sen fick jag en tandläkare som inte kunde svenska o knappt engelska.
Inget hit kan jag säga. De som va grymt var att jag inte hade ett enda hål..och inte vart hos tandläkaren på 6 år!! Hade dock en neeedrans massa tandsten och jag måste dra ut mina visdomständer..inte kul! Men men..får skylla mig själv.

Vart riktigt seg hela dagen alltså. Slutade med att jag hoppa träningen och åkte till TGI Fridays och åt lite med Malin ist. Det behövdes om man säger så.

Nu ska jag stänga ner här och slänga mig i säng..känns änna som det behövs.


Så..go natt gott folk. Hoppas ni mår bättre än mig!





Slut!



Är helt slut. Trött & mör efter hård träning. Blev först 30 min på cykeln och sen 1 timmes Body Pump.
I morgon blir det nog crossen & lite mage..om jag inte hittar nåt skoj pass att gå på.










Ska packa träningsväskan, fixa lunchen och sen gå och lägga mig. Yes!



Go natt på er alla goa o glada!



Det blev inte riktigt som jag tänk mig :)



Fick ett infall i torsdags och bokade en bussbiljett hem på fredan.
Så nu har jag spenderat helgen här hemma i underbara Götet.

Den började bra med mat,vin & lets dance i Mölndal ;)
Kom hem vid 11 tiden i lördags o överrraskade mamma. Hon blev chockad kan man säga och väääldigt glad. Synd bara att vi inte hann umgås så mkt. Jag åkte juh in till stan igen vid 13 tiden och mötte upp Natta för att gå på hockey kl 16. Innan det åt vi svindyra kycklingspett på ICA focus och tjaffsade med jobbigt folk på vallhalla parkering..haha. Så bra!

Grymt rolig match blev det iaf. Frölunda slog Färjestad med 4-1 :)
Fick se lite roligt slagsmål vid mål också...bra platser man fick :)
Efter matchen blev det Melodifestivalen,mat,godis & två filmer hos Natta & Fidde. Sååå mysig o go lördag alltså.
Förutom att lilla Natta slockna till Sherlock Holmes..du missaen bra film kan jag säga dig ;P Sen blev det även Ice Age 3. Hahahaha...fan vad rolig den va!

Nu sitter jag hemma hos mamma och har en timme kvar tills jag ska dra mig bort mot tåget in till stan, föratt sedan sätta mig på en seeeg buss ner till Malmö. Dum som jag är så tänkte jag inte på att boka en hembiljett med en gång...så nu måste jag åka den sega bussen som tar 4 TIMMAR!! Usch o fy säger jag bara. TUR att man har ipod och kan sova massa.




Nepp, nu ska jag klä på mig, packa väskan och göra en liten matsäck till den lååånga resan.


Haj haj!




Folk..?!




Alla ni som läser min blogg!!

Jag hoppas inte ni håller med om vad den fega människa skrev om mig och mina katter..??!!
Folk alltså...!!!!



Idag har jag varit rätt duktig tycker jag.

Jobbat som vanligt..och sjukt mycket att göra.
Va hos tandläkaren och bokade en tid, så på tisdag äntligen!
Tränat. Körde 45 min på crossen & lite mage och midja.

Sen hem och käka lite o slappa i soffan. Malin kom förbi en stund o tjöta lite.
Nu sitter jag o kollar på "Made in Sweden". Bra program och mycket fin kille att titta på ;)




Så skönt med fredag imon. Då är det först jobb till 16..sen After Work!

Resten av helgen ser ut att bli ensam & lugn.
Ska försöka ta tag i lite saker här hemma, träna och bara vara! Rätt gött.



Puss o kram på er!



Vila i frid Tiger! :(



Idag somnade min älskade lilla Tiger in.

Hon har juh bott hos syrran & Fredrik nu ett tag, men det gick inte så bra ihop med deras katt Diesel tyvärr.
Så detta var det bästa för henne..men fyy vad jobbigt det är när jag tänker på det. Usch usch usch! :(
Min Tigersson!!!

Tänker även mycket på min Stella med, undra vart hon är egentligen. Känner att jag inte vart så snäll mot henne..men det gick juh inte att göra på annat sätt tyvärr. Hon smet juh hela tiden...suck!






Fina fina Stella!


















Älskade underbara Tiger!!! :(

Saknar er!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Har haft en hektisk dag på jobbet idag. Shit säger jag bara. Åkte förbi gymmet och körde ett riktigt jääädra gött Body Step pass efteråt. Va riktigt roligt idag. Instruktören va grym, och det fick hon höra med. Jag fick massa beröm av henne med, både under och efter passet. Kul!! :)
I morgon blir det äntligen HLSM igen, så gött!

Fredag är det dax för lite AW med jobbet...ska bli kul!


Haj haj








Fredagsmys,shopping,fest & skottlossning!



Sikken jädra bra helg.

Angelica kom hit i torsdags i snöyran o mötte upp mig utanför mitt jobb. Haha..värsta packåsnan. Vi drog hem till mig o slängde in hennes lass..sen ner till Mobilia för att handla lite & sen haffa en Falafel på vägen hem.
Sen blev det soffan & "Sommar med Göran". Sikken bra film. Fan va vi skratta.
Fredagen spenderade Angelica själv här i stora stan medans jag satt på jobbet o slet.

Tanken va att vi skulle gå ut på fredan, men jag hade sån huvudvärk på jobbet och va helt slut när jag kom hem. Så det blev fredagsmys i soffan ist. med film o massa gottigt :)





Fredagsmys!!



På lördan tog vi en sväng till stan som resulterade i lite shopping o fika.
Kom hem ganska tidigt, så vi kollade på den näst sista Johan Falk filmen...gud så bra dom e!

Sen satte vi igång. Jag lagade mat, Angelica fixade partylistan på spotify och sen var det igång.
Mycket vin blev det och fulla blev vi. Blev precis påminns om lite saker jag sagt..haha oj oj!

Hur som helst va det en grymt bra kväll..vi satt här till 23.30 ca..sen tog vi bussen in till stan.
Efter många om & men hamnade vi på Chilli..(tror jag det hette) Där Tim i från "mammas pojkar" va vakt. Hahaha....shit va tuff han va :P
Ställena stänger juh kl 3 här..el ah det vi va på iaf. Så vi drog oss mot MAX & käka lite mat efter en het disskusion med två dumma danskar i kön. Mätta o belåtna gick vi ut för o leta en taxi. Då möttes vi av ett avspäärat torg och säkert 10 polisbilar plus en massa irrande människor. Det hade tydligen vart skottlossning på torget medans vi satt och slaffsade i oss våra burgare. Såå sjukt. Killen dog tom...
Vi gick därifrån för o leta etfer en taxi hem. Sikken jäädra kväll :)



   

   
    



Igår tvättade jag som en galning. Däckade sen i soffan till filmen "Did you hear about the Morgans".
Inte så bra som jag trodde faktist.


Har tränat Body Pump idag. Guuud så skönt. nu ska jag skärpa mig alltså!

Kollar på Outsiders..en som e rädd för feta människor..det är fan sjukt. Haha!

Haj haj





RSS 2.0