Core ball & Body Step




Gud vad gött det är att komma igång igen.
Gillar inte alls när jag kommer i sånna jobbiga svackor och slutar träna..! Men nu så!




Va på core ball efter jobbet tsm med Mikaela, Charlotte & Fatima. Var riktigt kul at testa något nyrr, men shit vad svårt det var att hålla balansen på den jääkla bollen. Grym träning dock.
När vi gick ut från klassen hade jag fått ett mess av syrran som fråga om jag skulle gå på stepen. Hmm ja varför inte tänkte jag. Så jag gick förbi pressbyrån o köpte mig lite att äta, hoppa på tåget till Stenkullen och tränade step en timme. FAN vad kul det var. Inte kört det på huuuundra år. Hade satans ont i knäna iof, men det gick fint ändå :)






Core Ball





:)





Nu har jag precis slängt i mig grymt god köttfärssås & spaghetti som mamma hade kokat ihop. Hade blivit en grym lunchlåda till imon. Men vi ska ut och äta lunch imon så blir inge med det :P



I morogn efter jobbet blir det nog en solning för mig..och ev. nån typ av träning med. Sen kommer Jonas hit och vi ska ha fredgasmys! <3. Båda ska ju upp gööör tidigt på lördag o jobba. Skönt att mann inte e ensam om det.
Vi prata ju om AW, men vi sköt upp det lite ist. Så alla kunde följa med :)



Ne nu ska jag borsta gaddarna och krypa ner under täcket...Go`natt!





Äntligen!




Jag tog mig till gymmet idag och körde en timme på crossen. Efter ca 40 min kom Sarah och gjorde mig sällskap :) När jag var klar gick vi bort och tjöta lite med Angelica som hade kämpat med vikterna. Jag gick hem och har nu duschat ätit och packat min väska. Ska snart åka hem till min sångfågel och lyssna på en ny låt han suttit med. Ska bli spännande :) Ska nog även pussa på honom lite ;)

Imon efter jobbet ska vi träna 4st tjejer. Core ball. Ska bli riktigt roligt att testa något nytt och träna någon annanstans. Så imon sviker jag LSC och tränar i Mölndal ist :)

Nu är det bara två dagar kvar på Intersport och det ska vi fira med lite AW på fredag. Ser jag fram emot. Får dock bli en lugn kväll då man ska upp o jobba kl 7 på lördag. Men ett glas vin el två har ju aldrig skadat..eller? :P

Nepp..nu måste jag packa ihop det sista och pussa lite på min lillprins innan jag åker till mina stoprins ;)


Ha en bra kväll alleman!


Puss!!





Fan vad bra då!




Är helt slut nu. Jobbade 12 timmar igår..det tog på krafterna vill jag lova. Men kul var det med :)
Satt med det "vanliga" till 16.30. Sen hjälpte vi Mikaela på "Sniken". Alla anställda fick köpa kläder för väääldigt reduserade priser. Jackor för 100kr osv. Vi plockade upp efter att shoppinggalningar och antecknade vad dom köpte. Var faktist roligt. Fick ju köpt en del själv med så nu har man lite nya jackor att inviga :)




Nu är det bara en vecka kvar på Intersport och shiit vad tiden har gått fort. Ska bli lite tråkigt att sluta faktiskt, men fick ett väldigt bra besked per tel idag. Jo jag har nämligen fått ett vik på Sävegården året ut :) Så nu behöver man inte oroa ihjäl sig iaf. Men jag ska ju självklart fortsätta söka jobb som jag gör. För jag vill ha ett heltidsjobb och helst på kontor. Så det är bara att fortsätta att ligga i. Men jag e inte den som ger mig! :)




Från





Till









Så denna veckan kommer ju inte bli jääättekul då jag jobbar ALLA sju dagar.
Men men..det e ju gött i slutet på månaden sen ;)
Måste köpa massa nya kläder! Får panik. Planerar en shoppingdag ihop med Jonas faktist.
Han e grymt bra som smakråd och springpojke..;)


Nu ska jag kolla på Idol, sen hoppa in i duschen och sen hoppa in i SÄNGEN!
Dåligt med träning nu det senaste alltså..ILLA! Men imon tänkte jag pallra mig dit och även torsdag. Ska bli gött som faen!

 



Hejrå





Jodå såatt...




Bloggar typ inget längre och vet inte om jag kommer  göra det så mycket mer heller faktist....?

Jobbat på intersport hela förra veckan och ska jobba kommande vecka med. Kommer bli en del övertid denna veckan...gött, men segt. Inte världens roligaste jobb alltså...:/

I fredags efter jobbet mötte jag upp min goding på centralen och vi gick och åt sushi! Såå gott!
På väg till tåget såg vi att David Batra blev intervjuad av Harald Treutiger på centralen om hans nya bok om lappar..haha fan vad rolig han e :)







David & Harald



Vi åkte hem, gick bort o köpte lite godis och slängde oss sen i soffan o kollade på Idol.
Sen blev det film nere i mitt rum i sängen och jag däckade på 5 röda typ.
Igår på dan var vi en sväng i Lerum o titta lite. Åkte sen hem och Jonas hjälpte mig att välja kläder att ha på mig till kvällen. Han e helt underbar! Gick verkligen in för det! :)






Mej








Vi käkade lite pizza sen och så åkte han hem. Jag gjorde mig i ordning och åkte sen hem till Mikaela för förfest. Sen blev det stan & Nivå. Riktigt roligt kväll!!
Vid 3-tiden gick jag ner mot nisseterminalen och tog bussen till Kungälv. Somnade och vaknade när bussen var framme typ. TUR det! Gick upp för den där HEMSKA backen och kröp sen ner bredvid min kille! <3.



Idag har vi bara slappat och myst framför tv:n o kollat på Idol reprisen. Vid 15-tiden kom Henke och hämtade oss. Släppte av mig på Centralen och dom åkte sen vidare till Mölndal för att repa.
Ja skulle ev. gått och tränat med syrran, men shiiit vad trött jag e idag alltså. Inte tränat sen i måndags och kommeri nte kunna träna så mkt i veckan nu heller eftersom det kommer bli en del övertid, men får nog se till att pallra mig dit nån dag iaf.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen o sen bara slappa ännu mer..kanske laga nån mat med. Seeegt.





Ännu en bra helg




Jag fick jobba i fredags ändå..dom ringde vid 17-tiden. Så det var gött.
Efter jobbet åkte jag till Kungälv o mötte upp Jonas. Vi gick först till systemet och sen en sväng in på konsum. Traskade sen upp för den oerhört underbara backen hem till Jonas för att fixa i ordning oss lite.
Vid 19-tiden packade vi ihop oss och vinet och gick ner till Per & Evelina. Där blev det räkor, cheesecake, ost & en nedrans massa vin. Vi satt och tjötade, lyssnade på musik & hade riktigt trevligt in på småtimmarna. Vid 1-tiden tyckte vi det var dax att gå hem eftersom Jonas skulle upp o jobba på lördagen.
Så det blev raka vägen hem o bums i säng.
Nån var INTE så nöjd när klockan ringde vid 06.30..uuhhh.
Jag var dock rätt nöjd i vetskapen om att jag skulle få ligga kvar och dra mig hur lääänge jag ville :)
Jag låg la kvar till 9.30 iaf innan jag tyckte det var dax att gå upp o äta lite frukost, packa Jonas kläder och sen åka hem. Nån han ju inte riktigt med att packa med sig dom nämligen...;)






Detta vinet köpte vi till Per & Evelina :)







Jag åkte hem och grejjade lite här hemma. (slappa mest iof).
Vid 18- var det dax för kalas hos Ullis föräldrar för att fira Acke & Ulli. Så det blev god mat och lite vin där med.
Vi skulle egentligen åkt vidare på fest sen till Emma. Men Jonas började må dåligt på kvällen så vi hoppade det tyvärr..:(


Igår var det Valvaka och grymt god middag hemma hos Jonas.
Han lagade stekt fläskfilé med bea-sås & pommes. Riktigt god söndagsmiddag :)
Vi satt uppe länge och kollade på det där förbaskade valet. Dom jag rösta på vann ju tyvärr icke. Men men.
Åh vilket jäädra ståhej det ska vara med allt runt SD. Hur orkar man egentligen..??!


Jag kasta in handduken vid 23.30 medans Jonas "Moderaten" Lengstrand satt kvar o kika lite till.
En annan skulle ju upp o jobba imorse. Så jag fick snällt gå upp vid 06.50 och få känna på den där känslan av att gå upp när han ligger kvar. Den e INTE rolig alls! Men men..e man väl uppe så går det fint!

Så idag har jag jobbat från 9-16.30. Suttit och stansat in en needrans massa siffror i datorn. Inte spec kul, men det är ett jobb med goa jobbarkompisar! :) Nästa vecka ska vi hjälpa till när dom har utförsäljning på massa prover. Kanske man hittar sig några kap själv med :)



Efter jobbet åkte jag raka vägen till gymmet för att träna MRL. Mötte Ninni på centralen i GBG, så det blev en hel del tjöt på vägen hem :) Alltid lika kul att träffa gamla kompisar. Hon ska köpa kort på LSC nu med, så då har man en till att träna med..yaaay!



I väntan på MRL:en.




Nu har jag precis gjort lite lunch till imon. Fick bli en omelett..den blev lite bränd, men man kan nog äta den ändå.
Har krypit ner under täcket i min säng nu o lyssnar på underbara Melissa Horn. Min nya idol!!



I morgon efter jobbet kommer Jonas in till stan och möter upp mig för att sen åka hem hit tillsammans. 
Jag längtar redan! ;)




<3










Hej svejs...





Redan helg?




Fick gå hem vid lunch idag igen. Man blir ju rätt bortskämd alltså. Komma vid 9 och gå vid 12 :)



Åkte raka vägen hem, slummrade till på tåget och vakna i Aspedalen. Kom hem och satte på kaffe till Ida & mig. Hon jobbar i området idag. Mycket trevligt med lite tjöt o kaffe med den tokiga småländskan :)



Nu ska jag sätta igång att laga mat här hemma. Blir marinerad firre som det ser ut nu.
18.30 är det dax för Combat med syrran..sen ev Body Balance efter det...eller bastu.
Får se vad som lockar mest sen ;)



Blir ev. inget jobb alls imon. Dom ska ringa om dom behövde hjälp...hoppas verkligen dom ringer. Behöver pengarna så innerligt mycket nu alltså!
Vill köpa massa nytt. Nya träningskläder så att det blir roligare att träna, nya höstkläder & skor! Varför ska man vara så beroende av pengar egentligen?!!
Hittade ett par underbart snygga träningskor på Intersport idag som kommer ut våren 2011. Vill ha!


Nä, men jag måste börja med fisken nu så den inte simmar iväg :P

Hej hopp!






Hur ska det gå?




Igår var jag med min goa Natta på stan en sväng. Först blev det lite mat inne på Arkaden och det goa thai-stället där. När vi satt där o tjöta gick syrrans svärföräldrar förbi. Dom va ute på jakt efter present till deras andra son som fyller gubbe nu snart :)



God thai-bai mat!




Vi gick sen vidare till Condeco för en kaffe i dom svarta mysiga fotöljerna. Vi hade en del att uppdatera varnadra om kanm an säga. Blev en hel del praaat och det gillar vi. Vi gick sen i rask takt med våra parraflaxer i högsta hugg bort mot Nattas bil. Sikket jeedra skitväder det var alltså, och likaså idag :(
Hon körde bort mig till stationen och jag tog tåget hem. Kollade på idol & gjorde lite lunch för idag.

Blev ingen jääättelång dag idag heller. Va där kl 8 och fick gå hem kl 12 igen. Rätt nice. Men imon blir det nog heldag som det ser ut.

Nu har jag inte gjort nått vettigt..el jo du! Jag har sökt ännu ett jobb.
Snälla gode gud ge mig ett heltidsjobb nuuu!! Tack! ;)


Om tre timmar är det dax för träning ihop med Angelica. Då blir det Body Vive. Har bara kört det en gång och det var på Nääs sommarträning. Men ska bli kul att testa det igen. Måste variera träningebn lite så at tdet blir roligt att gå också :) I mon är det dax att få ur sig lite aggresioner på Combaten igen...ååhh vad bra det är!




Vila en stund nu. Tjoflööjt!




Update!!



Blev att jag åkte till Jonas i lördags efter Ackes match som slutade 1-1. Segt som fan att brorsan skadade sig 3 min in på matchen...så nu hoppar han runt som en invalid igen..:P


Vi lagade mat hemma hos J.
Blev kyckling, ris & sås. Gött var det. Sen kollade vi på Tv/Film, åt glass, chips & bara myste.
På söndan sen så tog vi det rätt lugnt på förmiddagen innan vi skulle åka till pappa på kalas. Så vid 14.30 tiden begav vi oss mot Högsbo o pappa. Där blev det god mat och efterrätt. Vi fick sen skjuts av Fredrik in till stan där vi tog bussen hem till Jonas. Kollade först på Duellen mellan Mona Sahlin & Fredrik Reinfeldt. Jag är inte så jätteintresserad så jag såg mest fram emot Mama Mia som vi kollade på efteråt.



Igår åkte jag hem vid 12-tiden. Slappade här hemma och va sen och träna MRL med syrran.












Idag har jag vart o jobbat i några timmar. Ska ju jobba på Intersports kontor här i Göteborg i 3 veckor framöver. Ska hjälpa dom att föra över data från ett program till ett annat. Rätt soft jobb ändå. Dom hade inte riktigt fått i ordning på allt tills idag..så vi kom dit vid 9 och slutade 11.30 igen.


Fick syn på en viss människa där idag med som jag minst av allt vill träffa! Så jävla typiskt. Vad är oddsen lixom? Men sån tur var så blev det aldrig något möte. Jag e bra på att gömma mig! Haha! :)
Fick ta energy bars, enrgidryck o lite annat smått o gått med mig hem.
Bra & gott att ha innan/under & efter träning.

 


Gott!






Nu ska jag snart göra mig i ordning lite för att åka in till stan och träffa Natta. Åhhh att det ALLTID ska gå så långt mellan gångerna vi ses. Jag har ju hunnit flytta hem från Malmö & skaffat kille sen sist vi sågs.
Det är dåligt av oss tycker jag...:(





Hej hopp






.......






Ne men jag känner inte för att blogga så mkt just nu faktiskt. Ska gå och lägga mig och vakna upp som en ny människa i mon och åka o jobba på Intersport med min goa Mikaela! :)
Sen träffa fina Natta och fika och bara snacka massa massa!! Jaa!! :)


Go natt....

Bra fredag



Igår va en bra dag. Va klar vid 10.20, då tog jag bussen in till stan. Gick in på Åhléns & köpte present till pappa. Sen kom Jonas in & mötte mig. Då gick vi till gamla Café Vallgatan & åt lite lunch, sen tog vi en latte på Condeco, medans vi satt där och surpla i oss latten kom vi på att vi skulle förtidsrösta :) Så vi knalla bort till Nordstan och så fick vi röstat..rätt olika om man säger så ;P






Lunch





Förtidsröstat







Blev en sväng in på TRE butiken med..och vips så hade jag beställt mig en iPhone 4 :) Nu är det bara att vänta & vänta & vänta..men den som väntar på något gott..;)

Kom hem vid 14-tiden och då blev det lite kaffe o kaka med mamma & Elliot.
Sen kom även Acke & Molly förbi.
Det blev mys i soffan framför Pippi innan syrran kom och vi gick bort och köpte PIZZA! Gudars vad gott det var. Man kan säga att vi va rääätt mätta efter två st familjepizzor delat på 4 :)







  








Sen blev det vinbärspaj som mamma hade bakat och en massa godis på det. Känns som jag ätit för resten av kommande vecka nu :) Tur att jag ska iväg och träna om ca en timme då.

Va uppe med tuppen idag då Jonas skulle åka o jobba 07.19. Jag hörde ett litet skrik från övervåningen..så gick upp o hämtade ner Elliot så kollade vi på ännu mera Pippi. Nu har vi precis ätit frukost ihop med mamma och jag ska snart klä på mig och gå bort, tänkte ta en solning innan träningen faktist.

Sen blir det ev. att se på Ackes match vid 14-tiden. Om det inte öser ner då.

Ikväll blir det lugnt för min del igen. Ska antingen hem till Jonas el så kommer han hit igen :)

Nu ska jag svida om för lite träning.

 

Pöss

 

 

 


Smördeg i bena







Är rätt möööör nu måste jag säga. Blev en solning på 15min och sen Body Combat. Riktigt gött alltså. Men med lite träningsvärk från pumpen igår kändes det extra mycket idag!
Badade Elliot när jag kom hem sen sprang han runt som en liten tok här hemma.
Syrran & Mamma åkte till jobbet vid 20.15 tiden. Då hoppade Elliot & jag i min säng innan han skulle lägga sig. Nu sover han gott i sin säng och jag sitter i min säng. Om ca en timme kommer Fredrik hem hit och ska sova här. Jag skulle ju egentligen passat Elliot imon, men har ju andra planer så Fredrik fick rycka in :)








Far & son i påskas här hemma hos mamma.






Efter mina planer imon ska jag träffa Jonas och vi ska bara glida på stan. Ta en kaffe i solen..förhoppningsvis. Sen blir det en lugn kväll här hemma. Bestämmde nyss att det skulle bli pizza med syrran. Låter inte helt fel alltså :)




På lördag morgon ska Jonas upp & jobba och jag ska träna MRL 75 om jag kommer med, står som 17e reserv..men det e rätt många som brukar hoppa av sån tur e :)
Efter träningen blir det nog till att se brorsan match här hemma i Stenkullen kl 14. Va ju ett tag sen jag såg han spela, och nu är det ju hemmamatch o allt. Hoppas bara solen skiner så man slipper stå i regn.






Alex in action förra sommarn







Gonattpåernuejagtrött!















Guten Nacht!




Tråk






Tänkte jag skulle gått upp tidigt idag..blev inte så. Kl 10 pallrade jag mig upp ur sängen. Käkade lite frulle, kollade jobb & drack kaffe. Sen tog jag tag i mig själv, plocka undan lite här hemma, tog på mig och traska bort med massa skräp till återvinningen.

Nu sitter jag här i köket och funderar på vad jag ska äta för något idag innan träningen. Får se vad som finns i frysen här hemma. Nåt ska man nog kunna slänga ihop.



Vid 15-tiden kommer syrran hit med Elliot. Då blir det en sväng till lekplatsen här hemma. Sen ska jag iväg och träna Body Combat 18.30. Idag SKA jag sola med, har tänkt det massa gånger men aldrig blivit av. Men nu så!


Vet inte vad jag ska skriva mer..tråkinlägg i know!


Hajjj

Pump & bastubad





Sist jag tränade Body Pump var när jag bodde i Malmö. Då gick jag jääämt på det. Nu har det ju tyvärr inte blivit så mycket av den varan. MEN idag så! Shit vad skönt det var. Måste börja gå mer på det. Känner redan nu att jag kommer få träningsvärk i både armar & ben. Gööött!
Efter träningen blev det lite bastu med Emma. Det var med hur gött som helst.
Satt redan en dam i bastun när vi gick in som pratade glatt med oss. O vi kom fram till att det var en gammal lagkompis från hockeyn`s mamma. Haha..värdlen e liten. Hon visste vad jag hette o allt :)















Nu har jag kollat lite lätt på idol...suttit i tel mesta tiden iof. Så ska nog kolla på nätet nu ist :P






Det ligger två små katter i min säng nu. Åhhh dom e så goa. Ligger och håller om varandra :)






Bästa missarna!











Soliga tisdag




Igår när vi kom ut från träningen stog min snygging där och väntade på oss ;) Vi gick hem och åt kvällsmat..sen lyssnade vi på massa musik, efter det la vi oss i sängen och bara myste. Jonas kolla på Debatt som handlade om valet..då somnade jag. Haha..sååå intresserad är jag! :P

Idag gick vi upp vid 9.15..jag fixade frulle till Jonas, Ida & mig.
Sen tog Jonas & jag en promenix. Gick sen hem och fixade lunch till oss alla + mamma.
Sen satte vi oss ute på altanen i solen och drack kaffe och kollade på när Ida trimmade gräset utanför..haha.








Jonas är fräck i min snygga brillor ;)










Jag följde sen Jonas till tåget vid 15-tiden..gick hem och kollade lite jobb, men hitta inget bra.
Fick dock ett bra samtal idag :)



Vid 18-tiden kom Sebbe & Ida och hämtade mig. Vi åkte till ICA och handlade.
Vi åkte hem och jag gjorde min grymme thai/kycklinggryta. Fick rätt bra betyg :)
Sen var det dax för fotboll som även Acke, Ulli & Molly anslöt till...Sverige-San Marino som självklart Sverige vann med 6-0. Grymt.






Gott






MysMolly










Nu sitter jag i sängen och tänkte kolla på Idol på nätet..måste ju se alla roliga folk som inte kan sjunga,haha!
Ska se om jag även kan kolla på Ullared som hade premiär igår med. Hejja Morgan!








Katter & hemmafru..?



Åååhhhh verkligen inte gjort nått vettigt idag. El jo lite kanske...?



Fick ett mess av Ida i morse som undra om vi skulle käka frulle ihop..och det gjorde vi med.
Jag fixade frullen och vi åt. Blev kaffe,ägg & macka.
Ida gick sen ut o jobba igen och jag plockade iordning lite här i mitt rum, slängde in en tvätt och mös med katterna. Nu har dom legat i min säng sen 11 typ och dom sover fortf.



The Cats





























Jag fixade lite lunch till mig o Ida vid 12.45 tiden. Blev fiskpinnar & potatismos. Nu har jag sååå jäkla ont i magen och det känns inte som jag kunner komma äta igen 16.30. För då kommer syrran & Elliot hit och ska käka med oss. Sen ska syrran & jag iväg och träna MRL och Elliot ska sova här ikväll. Efter träningen sen kommer Jonas hit. Efter lite övertalande fick jag hit honom ist för att jag skulle åka dit :)






Nu ska jag vila mig lite så kanske magontet försvinner...






Jävla cykel






Blev en riktigt mysig kväll igår. Jag lagade Kyckling, pommes, beasås & vitlöksbröd till Jonas & mig.
Han blev riktigt glad när han kom hit. Han tyckte även om maten..så jag lyckades nog rätt bra ändå ;)








Katten (som inte har något namn) & jag väntar på att Jonas ska komma.











Efter maten tog vi en liten promenix, gick förbi Acke, Ulli & Molly. Hamnade där i lite över en timme..satt o tjöta o busa lite med Molly. Sen gick vi till Småttan ihop med Acke & köpte lite chips & cola för att sen gå hem o kolla på film & mysa i soffan.







  

Mys i soffan med dessa tre godingar!






Innan det fick vi kämpa lite med att pumpa upp däcket på cykeln som ja skulle ha till jobbet idag...MEN imorse när jag skulle ta cyklen vid 06.10 så hade all luft gått ur!!! Jag tog ett snabbt beslut och insåg att jag var tvungen att gå till jobbet. El rättare sagt  POWER WALKA! Det var 1,9 grader ute och hur dimmigt som helst. Jag gick i raketfart och insåg ändå att jag skulle bli sen. Ringde och förvarnade. Stämplade in 07.00.24...det ni! Bara 24 sek sen. Gjorde jag rätt bra ändå va?
Ingen bra start på dagen kan man säga..men fick ju bra träning iaf, man måste ju se det positiva i det hela :)





Dagen gick rätt fort ändå..och nu sitter jag här hemma i sängen o kollar på en skitdålig serie.."Greek". Alla dess jääkla serier är ju exakt likadana...gaaah!




Nu ska jag nog ta mig något att äta och sen slappa vidare här i sängen...kan hända att jag flyttar upp till soffan sen när mamma gått till jobbet. Kul söndagkväll jag har framför mig va??



Fisk...




Hemmamys





Nu har jag städat mitt rum, duschat, varit och handlat & busat med katterna.

Snart kommer min pojk hit och då blir det massa lördagsmys!
Ska laga till en fin middag tänkte jag..får la se hur fin den blir..men tanken e la god iaf? :)

Det har blivit mycket hemmamys nu det senaste..men det är såå gott. Har inga pengar till att gå ut ändå..så då kan man ju lika gärna stanna hemma & mysa när man väl kan ses tycker jag :)













Nu ska jag ringa J och kolla hur det går för honom.



Hej så länge!




Samstag





Vaknade av att godingen ringde mig vid 9.20..skulle gått upp innan 9 tänkte jag..men nee..drog mig lite.
Gick sen upp vid 9.30..drocg på mig träningskläderna, åt lite youghrt & müsli innan jag gick bort till gymmet för att köra MRL 75. Var verkligen inte alls taggad..men kunde ju inte boka av mig så det vara bara att köra. Och det ångarar jag INTE! Fan vad gött och roligt det var. Svettades som en gnu. Traskade sen hem och åt lite ihop med mina två älsklingar här hemma.






    



-----------------------------------------------------------------------------------




   




Världens goaste katter!








Nu tänkte jag ta tag i städandet och tvättandet. Sen duscha, och sen kanske träffa Tess som e hemma hos sina föräldrar här i Stenkullen idag.
Tog fram kyckling innan med som jag tänkte laga till nåt gött med senare ikväll när Jonas kommer hit.

Ne dax att sätta igång.




Köss!





Freeiiidag



Idag vaknade jag på det bästa sättet man kan göra...
Jonas låg och höll om mig o pussade mig i nacken, ååhhh vad mysigt det är!
Vi låg och drog oss lite och åt sen en mysig frulle tillsammans med mamma.




Vi tog sen 12.19 tåget mot Göteborg, jag hoppade av i Lerum för att träffa Angelica och Jonas åkte vidare till stan för att jobba.



Angelica & jag åt först en go lunch på vårat stamhak Mikado och åt Sushi. Gick sen bort till vårdecentralen och satt där i en timme ca..skööj. Sen åkte vi in till stan & kolla lite affärer. Tröttnade rätt fort så vi gick upp till Condeco o tog en fika ist :) Sen gick vi bort till 4Gott o köpte oss varsin påse. Vid 16.30 tiden traska vi bort till Drottningtorget och mötte upp Mikaela. Vi gick sen ihop till Ullevi för att möta upp Kim. & Angelica skulle möta upp Linnéa. Vi ställde oss i den roooliga kön, men jag var tvungen att vända. För fick inte ta in min parfymflaska som tydligen var brandfarlig. okej..? så jag & Mikaela gick bort till Sportlife och fjäskade med dom..så fick lägga både parfymen och mitt paraply i deras reception. Matchen var inge vidare måste jga säga..dom förlorade med 1-2 och hade en massa målchanser i slutet som dom sumpade..aja. Får hålla tummarna för att Herrarna vinner mot Ungern nu då.






   







Nu har jag precis krupit ner i sängen med myskläder, halsduk och täcke. Det är riktigt kallt här nere i mitt rum. Även fast jag stängt fönstret och satt på elementet så huttrar jag. Kanske ska göra mig en kopp te?! :)

 

I morgon är det MRL 75 som står på schemat på morgonen. Ska nog försöka klämma in en solning där med :) Sen hem och städa och så tänkte jag. Jonas kommer sen hit efter att han jobbat och då blir det god middag tänkte jag, och mys i massor. Får bli en tidig kväll eftersom jag ska upp tidigt på söndag och jobba.


Puss på er!



Kräftskiva, Danmark, jobb & träning






I måndags hade vi en liten mini kräftskiva hos syrran.
Så bra kväll! Kräftor, räkor, vin, tunnbad, MIG, godis & en jääädra massa skratt!









   

  


..........................................................................................................................




Vi sov över hos Syrran & Fredrik. Jag på en tältsäng och Jonas i soffan...jag fick en sänggäst ändå.
 "Lilla" Diesel kom och sov ihop med mig en stund :)
I tisdags åkte Jonas & jag till Danmark över dagen.
Helt underbart väder var det!
Vi gick och strooossade på Fredrikshamns gator, drack vin, åt god mat och bara myste ;)








   

   

   






Kom hem till Jonas vid 1-tiden..jag tvätta av mig sminket och slängde mig i sängen. Somna på 2 sek tror jag.
Vaknade sedan av att tel ringde vid 7.40 tiden. Blev jobb på kvällen 14.30-21.00. Så jag gick och la mig igen och sov till 11 ca. Sen var det dax att göra sig i ordning och åka mot jobbet. Rätt seg kan man säga.
Jobbade sedan dagen idag. Den gick rätt smärtfritt förbi den med. Helt slut när jag kom hem dock. Men jag hade ju faktist satt upp mig på Body Combaten. Så det var bara att slänga i sig lite mat, byta om, slösurfa lite och sen knata bort till gymmet. Sarah var också där, och då var det mkt roligare..alltid roligare att träna ihop med någon faktiskt :)




Så nu har jag suttit i tel i ca en timme med 4 olika personer...haha. Växeln hallå, hallå!


Vid 23- tiden kommer Jonas hit efter att han jobbat. Kört glassbil i Alingsås idag..lite surt att åka förbi här för att sen åka hit igen...men men.






Ne det får va bra för idag! Hej!

















RSS 2.0