Fin helg!



I fredas efter jobbet cykla jag hem, bytte om och åkte sen in till stan för att träffa Lollo. Vi traskade bort till Vasa och satt där och drack cider & bara pratade..så mysigt! Men vid 22.30 tiden tröttnade vi och gick till donken..slängde i oss en burgare och tog sen bussen hem. Lugn o myyysig fredag!

På lördagen sen tog vi en tidig buss ner till centralen för att ta tåget..Lollo skulle åka o jobba i det fiiina vädret och jag åkte hem hit och pressade i solen:)
Vid 14- tiden kom syrran,Fredrik, Elliot & Ida hit..vi tog en go promenad till Lerum för att kolla på Magnus Carlsson som spelade live på bagges Torg :)
Fick även shoppat lite i Lerum med..det blev ett par skor, ett linne och två tunikor! man kan faktist fynda i Lerum:)


   

Syrran & Ida klappar i takt till Magnus! :) Elliot var också med & titta!

Jag tog tåget hem sen för o komma hem lite snabbare..fick fan betala 25kr för EN station! Illa!
Hemma packade jag ihop mina saker och drog till Lollo & Mimmi igen. Gjorde oss i ordning och åkte sen hem till Suliman på förfest! Sen bar det av till Parken med hela ligan...grymt bra ställe faktist. :)
Vid 3 tiden gick luften ur mig och jag va hungrig som fan..då drog jag med mig Lollo till donken...satt där o käka i lugn o ro..när vi kom på att sista bussen gick 3.30...vi gick därifrån vid 3.23..men när vi kom ut på gatan såg vi bussen åka förbi oss..vi började springa som två galningar..men efter ca 30m orkade vi inte mer så vi tvärnita och började vandra neråt på avenyn igen..haha.

Vi gick uppochner där ett tag...tillslut ringde Mimmi och sa att dom satt på GreenWich..så vi gick dit och kollade på när Suli & Mimmi slaffsade i sig sin mat. Hade jäävligt kul åt Sulis nya grej på hans iphone..haha. Djur som härmar en när man pratar..åhhh herregud vad roligt.
Åkte hem vid 5 tiden..då var det ljust..myysigt, men konstigt.

Gick upp vid 10 och åkte hem hit....gick bort till Karin med mamma och solade och bada i hennes pool hela dan.
Fan va gott det var!!
Efter ett tag kom syrran med :) vi käkade thai mat och drack vin i solen..kan det bli mycket bättre?!
Acke, Ulli & Molly kom förbi en sväng med...:)

 
 

Efter allt pressande o badande fråga syrran om jag ville cykla med henne hem..och varför inte..så vi hoppade på våra hojjar och cyklade hem till syrran & Fredrik.
Mös lite med Elliot ute på gräset..och vet ni va?! Han sa TITTA för första gången..det var jui hans första ord!!
Coooolt och vara med om något sådant faktist!!

Vid halv nio tiden cyklade jag hem igen..gick rätt fort.
Tack Lollo för att du höll mig sällskap i luren! :)

Nu har jag duschat och städat mitt rum..känns skönt!
Riktigt bra söndag måste jag säga!

Nu ska jag knyta mig..klockan är mycket och jag ska upp o jobba imon, tyvärr!!

Sov gott! Puss & Kram!



shiiiit

  ..... vad varmt det är ute idag!

O så sitter jag inne tänker ni! Men va tvungen att ta en liten paus..smälter ju bort där ute..! hehe.
Idag är det Magnus Carlsson på Lerums torg 15.30 med syrran o hennes lilla familj. Sen kommer min Loppa hit..då ska vi förfesta ute i solen och sen bär det av till ALINGSÅS! Ja, ni läste rätt. haha. vi ska dit idag och se vad dom har att erbjuda..hehe :) Kan sluta hur som helst.

Nä...nu får jag gå ut o pressa lite till så jag kommer ikapp dig E! ;)



Sooooliga Kramar!




Glasögonorm!




Här har ni mig i mina brillor!!


Nu ska jag soooova och förhoppningsvis drömma nåt fint...;)


Puss!!


En liten inneboende...



Vi slog rekord på jobbet igår..skrev jag juh iof igår..men vi fick nåt för det idag med!! Tåååårta! Fan va gött det var då. Va man änna värd efter en sådan dag!

Idag var det inte lika mycket kan mna säga..skönt att få en slappe dag efter. Men shiiit va trött jag e nu. Cyklade direkt till gymmet efter jobbet och körde ett hårt Body Pump pass...grymt bra o roligt, men som vanligt vääldigt svettigt!! :)

När jag kom hem möttes jag av en naken liten Elliot som var helt överlycklig!! Åååhh han e så go!!
Han ska sova här inatt för syrran jobbar natten på östra..det är såå mysigt att ha honom här.
Kommer nog bli en rolig frukost ihop med honom imon..:)
Såå gött att det är fredag imon med!!! Skulle ju egentligen på en liten tjejkväll med brudarna på jobbet..men festfixarn blev ju sjuk igår..så vi får skjuta på det. Istället ska jag till "Lerumsdagarna" en sväng med Lollo..ta en öl o kolla på folk typ. På lördag blir det riktig fest ist...då blir det nog dit igen...fast med mer party såklart!!
magnus Carlsson spelar ju på dan..då ska jag o syrran stå längst fram med fjortisarna o skrika...woohoo!! ;)



Sitter här med mina glasögon på för första gången på vääldigt lääänge. Måste börja använda dom mer nu..känner att jag lätt får huvudvärk..så det kan ju va en början att börja använda dom igen:)



Bild kommer senare.....



ska skriva ett mail nu tänkte jag...;)


Tjolahopp!!


Shiiit vilken dag!!! :/



Men grymmmt bra ändå!

Hade huuuur mycket som helst på jobbet idag igen...men idag var det faktist ännu mer. års rekord!!..måste även tilläggas att vi inte va många som packade ALLT! Men grymma som vi är så klarade vi det galant..:)

Cyklade som vanligt hem i full fart efter jobbet..men det va ju också en match. Det blåste storm ute och med min tur så fick jag ju såklart motvind, jobbigt!!
Väl hemma slängde jag ihop lite makaroner o ägg så ja skulle få i mig nått innan träningen. Jävlar va gott det var!!
Bytte om och cyklade sen till gymmet..för 19.35 var det dax för MRL - Release! Jääävlar vad jobbigt det var..men faaan så kul! Syrran är ju med i truppen där framme nu, och då blir allt ännu roligare!!




Här har ni MRL - gänget. Nicola, Jonna, Stephanie (syrran) & Anna



Ja..ni som läste gårdagens inlägg vet juh att jag fick tag på Tiger och att syrran o hennes lilla familj skulle ha henne på prov ute hos dom. Så i morse innan jag började jobbet va syrran & Elliot här och hämtade henne..känndes väldigt konstigt på nått sätt. Hon hade sovit PÅ mig hela natten och myst som bara den. Är ju bara hur underbart som helst när en katt tyr sig så till en och verkligen visar att den tycker om dig!
men är såååå himla glad att dom ville ha henne..då kommer jag juh kunna träffa henne när jag vill. För tänk om jag hade gett bort henne till någon helt okänd..det hade INTE gått!

Fick ett mms av syrran i morse..och som ni ser här så känner hon sig redan som hemma :)



Trötte Tiger!



Efter träningen förut cykla jag hem och kollade på Grey´s...fan, man gråter ju till VARJE avsnitt. Det är sorgligt..

Nu har jag äntligen fått i mig lite mat också...borde gå o lägga mig..men känner jag mig själv så hänger jag nog här ett tag till....:)



Hoj hoj!

Äntligen!!!



Jaaa
nu har min lilla Tiger kommit hem igen..el ja..jag fick locka på henne och prata med henne ett tag innan hon gav med sig. Satt säkert 20 min utanför skolan och försökte få med mig både henne o Stella hem hit till mamma igen.
Efter ett tag sket jag i det o började gå..då sprang både efter mig! Tillslut fick jag tag på Tiger och bar henne sista vägen hem. Stella sprang efter..men när jag kom hem hit o öppna dörren så satt ju självklart en utav mammas katter i dörren..då fräste Stella till och vände o sprang...Men ska fånga in henne imon (förhoppningsvis).

Idag kan ju bli den sista natten med Tiger..för hon ska hem till syrran & Fredrik på prov redan i mon bitti..hoppas hoppas hoppas det går bra med henne & Diesel. Då adopterar dom juh henne!! :) Så får hon ett grymt bra hem som jag kommer komma o hälsa på massa!!




Min fina Tiger!!




Tog mig mod till "det där" samtalet idag med! Och oooj va bra att jag gjordet det!! ;)




Dax att sova..jobbet kallar juh imon!

Skänker en tanke till min jobbarkompis Stefan, som va med om en bilolycka igår :( Krya på dig!


Pussar!!






Måndagen e snart över...



.....och här sitter jag igen. Haft en ganska bra dag...jobbade till 18..shiit, idag var det mycket, men helt okej ändå! Fick ett mess av syrran som skrev att ja skulle ringa när jag hade tid..så efter allt packande och lådfixande så satte jag mig med Minna ute i solen en stund. Ringde syrran och fick glaaada nyheter!
Hon och Fredrik ska testa att ha Tiger hos sig..och om det funkar bra ihop med Diesel så ska dom adoptera henne!!
Blev så glad när hon sa det. Då kommer Tiger fortf va med i familjen, och eftersom jag är hos syrran & F ganska ofta så får jag träffa henne massa med! Ni vet ju som sagt att det inte går så bra med katterna här..Tiger är ju fortf borta i gamla lyan..jag va där idag o skulle locka på henne..såg henne, men hon blev rädd o sprang iväg igen. Så nu har jag lämnat kattlådan hos Christopher (som bor där nu), så han kanske kan fånga in henne!
Det är en sport det här med kattjakt alltså! :)

Efter kattjakten blev det en sväng till solarieöarna och sen en timmes Body Pump. Gick riiiktigt bra idag!
Svetten lackade..de e gött det!

Har fått gjort lite andra bra saker med..håller på o tvättar mina träningskläder nu..sen har jag fixat lunch låda till imon.:)

På onsdag är det MRL- release!! Då ska ju syrran vad med..och jag har fått smygkika på hennes nya steg. Dom är grymt bra! Så hela det nya passet kommer nog bli suuuperkul. Alltid kul när det uppdateras..man e änna lite trött på gamla nu.


Funderar på att ringa ett samtal....men e ju såå jävla feg..;)


Ne dax att hänga tvätt nu!


Puss o Kram





Seeeegis



Då va man hemma igen då..!


Blev en lyckad kväll igår förutom att jag råkade bli lite full...:P Gick bra ända tills Marre började bjuda på farliga shottar, och att Kristoffer hade bjudit mig på en Fernet innan..fyy fan säger jag bara! Däckade typ inne på stället..Marre fick leda ut mig. Köpte mig en korv som sen kom upp igen..haha trevligt va?! :)

Väl hemma hos Marre igen så fick jag ju fan inte upp dörren..men efter många om o men så! Raka vägen till soffan och väck va jag!! :)
När jag vaknade i morse o gick på toa såg jag att Marre hade likadan tandborste som mig..haha fräckt tänkte jag. Sen efter en stund kom jag på att de måste nog vart jag som va sååååå duktig att jag bortsade tänderna innan ja däcka i soffan. Haha..det ni! :)

Fick se Toves hus igår med...äntligen!! Fint dom har det! :)


Fan vad tråkigt det är att åka buss alltså..o speciellt den jävla vägen. Men tuuur då att jag har grym musik på min ipod. Annars vetifan hur jag hade klarat mig..
Fick utskällning av busschaffisen med..hade tydligen för stor väska som jag inte fick ta med in på bussen. Vägen dit gick det juh bra..hrmmm!

Har inte gjort många knop idag...men ska nog ta tag i o städa rummet nu. Nåt vettigt måste jag juh göra iaf!

Stella gick ut idag förresten..o kom hem igen. Det ni!!


Puss o hej!!



Bäst just nu!!


Götene here i come!



Japp! Då drar jag in till stan nu och sen vidare till Götene!
Ska bli sååå kul o träffa er igen. + en massa party på det. Kan ju inte bli bättre!

Mina tankar har varit någon helt annanstans ett tag nu..shiit. Jobbigt..men tankarna får ju mig o skina upp! ;)

Nu ska jag sätta ihop mitt nya armband som jag köpte på smyckespartyt, borsta tänderna, packa det sista och sen dra!


Ha en bra lördag alla!!


Gimme more!!!




Tuffa beslut


Precis kommit från Acke & Ulli nu..shiit va mätt på godis jag e nu! Tryckt i mig en hel påse. Men gott var det!! :)
Va borta o kolla en liten stund på Ackes match innan..men Molly tyckte inte det var så kul..så Ulli, Titti & jag gick hem ist. Va ju rätt kallt ändå så det gjorde inte så mycket. Vindjacka, halsduk och handskar känss väldigt fel när man förra veckan låg i bikini vid poolen på Korsika..a ja. Man kan ju inte få allt, tyvärr!!


    

Min fredagkväll hos brorsan & Ulli. Molly i sin söta sovklänning :)

Gick förbi gamla lägenheten innan o kolla efter Tiger..men ingen katt där idag heller..:( Fan vad jobbigt detta är alltså..trodde det skulle gå bättre. Stella är ju som ni vet här hemma..men hon e helt galen..vill verkligen gå ut. Sitter o klöser på fönstret dagarna i ända, välter blommor o kissar på golvet. Hon mår inte så bra..:( Har ju mina funderingar på en sak..usch. Bara jag tänker tanken kommer tårarna juh.



Stella!



Ne, måste börja packa lite nu!
Ska ju åka in lite tidigare till stan imon så jag hinner springa förbi systemet och apoteket.

Hörs i mon!!


Tjaaaooooo!



Fredag!!!


Jaaa!!! Då var det äntligen fredag. Kändes väldigt konstigt att vara på jobbet idag efter att man va ledig igår..men men..det gick ju bra det med. Är ju som sagt hemma nu!! Skönt!
Idag ska jag städa mitt rum..packa min väska och ev. gå bort o kolla på brorsans match ihop med "Ullbert"..ha ha..(förlåt, men va tvungen! ;P) Annars blir det nog bara slappt o mys här hemma med min Stella. Ska gå bort o kolla efter Tiger idag igen med. Åker ju bort imon så hinner ju inte det då.

Ahh som sagt, ska ju till Götene imon o träffa mina grymma tjejer Marre & Tove! Då blir det röj i Lidköping på Stadt skulle jag tro. För det finns la inte så mycket annat där va?! :P
På tal om Götene kom jag nu på att jag kanske ska köpa biljetter till bussen imon med..haha. Dax o fixa det nu!

   

Tove & Marre in action!


Ne dax o fixa bussbiljetter nu då!
Hörs nog lite senare ikväll skulle jag tro! :)


Puss & köss!!




Wooohoo!!



Fan va bra det blev tillslut!! :)



Efter jobbet igår tränade jag som sagt MRL med syrran i spetsen! Hon är grymm!
Sen åkte vi hem till henne o Fredrik..jag fick jättego lasagne. Kollade på Grey´s och Benjamin Buttons..el vi kollade aldrig klart...shiit vilken lång film. Fredrik somnade efter ett tag..efter att ha suttit o haft koll på mig så inte jag gjorde det. Bara för att jag gjorde det EN gång när vi kollade på Robinsson. Haha..1-1 nu..:P
Fick sova över..för det blev lite sent. Alltid så mysigt o sova hos dom!
Vakna till Elliots ljuva stämma och sen ALLTID grymt goda frukostar!!
Kollade sen klart på filmen...väldigt mysig film!! Liiiite lång kanske.
Sen körde jag o syrran igenom lite nya MRL steg ute på altanen..hehe det va kul det! Undra va grannarna tänkte när dom såg två muppar hoppa runt där ute..hehe, men kul hade vi iaf!
När det va klart åkte vi hem hit till mamma. Jag duschade o gjorde mig i ordning för att åka in till stan o träffa Natta!
Shiiit det va ju över ett år sen sist vi sågs. Va såå kul o få träffa dig igen tjejen. Vi satte oss på Capucino o uppdaterade varandra..fanns ju EN DEL o prata om kan man ju säga. Efter allt prat blev vi hungriga och gick vidare till Bryggan för lite käk. Slängde i oss maten och åkte sedan hem till Natta där hon bakade en grymt god kladdkaka! Och ja Natta, den var god!! :) Nu får det verkligen INTE gå så långt innan vi ses igen! Men jag ska ju kanske sjunga på din syrras bröllop..såå ja, vi måste ju ses i Agusti iaf..hehe ;)




Snygga Natta & Fidde på hennes bal! :)

Fick en grymt bra tågresa hem också! Hade förberett mig med musik..då ringer min mobil och söta Jessica ser mig där ute på perrongen helt vilsen. Så vi satt och prata hela vägen..vi hade också en del o prata om! ;) Du kommer klara det galant gumman!! Hoppas på o se dig ute på gatorna inom 3 år..!!!! :)
Snart dax för Sushi kväll tjejen!!!





Snygg-Jessica!!


Tog en sväng förbi gamla lyan också för att kolla om min lilla Tiger va där..men ingen katt i syne..:(

Nu sitter jag i sängen o kollar på Stella som sitter i fönstret och bara vill gå ut..stackarn. Går du ut så kommer du ju inte hem igen..men om några dagar kanske. Du måste vänja dig lite nu gumman..:)
Måste få ordning på dom nu alltså..känner mig så dum!! :(


Jaa..imon är det dax att jobba igen då! Seeegt. men det kommer nog gå fort..el ja hoppas det iaf.

Ser fram emot lördag iaf! Då bär det ju som sagt av till Götene!!


Godnatt! Sov gott E! ;)



Ledig igen

Underbart!!
Nu är det EN dag ledigt igen! Segt och jobba igen på fredag dock..men men, man ska la va gla för det man får..:)
Måste säga att jag har väääldigt kul på jobbet...hade det inte vart för dom grymma jobbarkompisarna vet jag inte hur jag hade stått ut!!



Robbans & mina ben på jobbet...han behöver sola!! haha :)

Hade planer på att åka till Allum o lämna in min mobil som e sprillans ny!! Jävla högtalare som krånglar!
Men ändrade mina planer lite, så skiter i det..går och tränar MRL som syrran ska hålla i sen 19.35...skönt o få träna idag igen! :) Sen har jag fjäskat in mig hos syrran o ska åka med henne hem o mysa lite med dom..:)

Men va ska man hitta på imon då? hmmm träna igen kanske..sen då?
Lollo & Tess drar ju till Småland ikväll för o festa med bönderna..hehe. Jag vill oxå med. Men jag ska ju iof åka till Götene på lördag och träffa mina underbara töser där!! :) Alltid så kul o träffa er Marre & Tove!
Då blir det röj röj i Lidköping minnsan!!! Hoppas på o träffa massa andra gamla godingar med!! :)




Fått fina mail av en speciell person!! Måste gå in o läsa dom igen...;)




Stämmer såååå bra! :)


Jobbig dag


Seeeg dag på jobbet...usch o fy! Hatar när de blir sådär stressigt på slutet.
Men då är det grymt o ha jobbarkompisar som Thomas som hjälper en..:) Tack!

Efter jobbet va de bara hem o byta om för att sen åka o träna Body Pump med syrran...gryyyymt jobbigt idag!
Helt slut nu..men sååå himla skönt med! Älskar träningsverk :)

Har mina funderinga på en sak...det är ett vääldigt jobbigt beslut. Får se hur det blir!  :/




Vin på Landvetter i väntan på planet till Korsika ;)



Nu är det Desperete.....




Korsika!!


Jaaa! Nu har iaf Stella kommit hem! Va och hämtade henne IGEN! Stackars lille gumman! Är livrädd här hemma nu..ååhh! Nu är det Tiger kvar..hon va där borta med..men fick aldrig tag på henn. skönt o veta att dom lever iaf!

Och neeeej! Jag är ingen jääävla djurplågare! snarare tvärtom! Älskar mina underbara katter! Tro inget annat!

Blir sååå arg!


Tänkte berätta lite om våran grymma resa till Korsika nu...


Det började med lite skumpa på landvetter med hela ligan efter att ha checkat in våra 17 000 väskor! Redan där visste ALLA vilka vi va..hehe.


Landade på Korsika..skulle ta upp min kamera o ta kort på alla nötter. Ne! då märker jag att min kamera e borta!! Glömde den på flyget..sa till med en gång. men då va den redan borta..nån dum jäävel som tagit den!! :( Grrrrr!

A ja..va ju tur att vi hade 4 andra med oss som jag fick knäppa med..:D


Väl framme vid hotellet slängde vi in väskorna..bytte om väldigt snabbt och gick ner för att äta.

På vägen dit hittar vi min bror och hans tjej som en liten överraskning! helt grymt. ingen som visste något! :)

Käkade väldigt god mat och drack en del..sen tillbaka till hotellet för att dricka lite till. Sen åkte Sebbe,Leslie,Christopher, Jacqueline & jag till "Acapulco" tror jag det hette..grymt coolt ställe. Inte så mycket folk..men hela hotell personalen kom ju dit sen med..då blev det röj..;) Grymt bra kväll blev det iaf!! :)


Och så gick det vidare under veckan...sola,bada,festa,äta och bara ha det såååå gött!!

Ví vann två Quiz..där det va lite bråk inblandat..hehe.

Gjorde oss vänner med personalen redan första kvällen..så man kan ju säga att de flesta hade koll på vilka vi va resten av veckan! ;)


  
  

  


Där fick ni lite goa bilder med! :) Åhhh vad jag vill tillbaka!


Dax att sova..jobbat och tränat idag..e rätt trött. Mina goa tjejer Tess & Lollo kom på en snabb visit innan med :) Va en grymt bra "överraskning" såhär på en måndag kväll!

Puss o kram


Orkar inte




Jaha!! Då var man hemma i tråkiga Sverige igen då..!!
Shiit va den veckan gick fort alltså..helt sjukt! Vill tillbaka igen!

Haft en helt underbar vecka med sol,bad,fylla,skratt och massa massa mer!
Finns rääät mycket att säga om denna resan..men det orkar jag faktist inte skriva här!
Så gå in o kika på mina bilder på FACEBOOK så fattar ni nog och ser hur kul o braaa vi hade det!! :)

Nu tänkte jag packa upp mina väska o grejja lite!



<3

Japp!




Då var det bara tre timmar kvar tills vi åker mot Landvetter & värmen!

Vaknade 8.30 i morse..satte på TV:n o myste lite i sängen. Sen började dom andra också vakna till liv..mamma kom upp och undrade vart Tiger va. Det undrade jag med..trodde hon va där nere..men icke! A ja..någonstans e hon ju tänkte jag.
Efter en stund masade jag mig upp och skulle ta på mig lite kläder..och vem ligger inte i min klädlåda & sover, om INTE TIGER!! :) Sååå jävla söt va hon när hon låg där o pratade med mig efter att jag väkt henne med lite kel!



Lilla goingen! Hon ser iof lite läskig ut på detta kortet..:P



Haha fick precis sms av syrran :"full än eller ;)" 
Mitt svar : " Ne men inte långt ifrån ;)"

Förstår inte rikigt varför hon undrar om jag är det.. hmmm..;)

Det blir ju bubbel på flygplatsen sen med heeeela gänget. Mamma har laddat med 2 skumpa flarror!
Så full kan man ju bli! :)



Nej! Nu måste jag börja fixa ordning mig...duscha,ta på mig, platta hår, sminka och packa det sista!

Ha de såå bra här hemma! För det ska jag ha på KORSIKA!!


Hej hopp!!






Snart är jag på Korsika!!!



Nu är det VERKLIGEN inte långt kvar!! :) Börjar nog få lite resfeber...:/

Började ju packa lite smått igår..men det gick inte så bra! Insåg att väskan va på toook för liten..så Sebbe fick ta den så tog jag MONSTER väskan ist. och då menar jag verkligen monster..haha den e meeega stor! Men såå bra, för då får jag plats med alla mina penaler som MÅSTE med!
Mamma ville smuggla ner en baginbox i min väska så vi hade nått o dricka när vi kom fram.
(Undra vem jag fått mitt fest sug ifrån :P )

Har nästan packat klart nu..bara lite små saker som ska användas imon med som ska ner!
Håller på o förbereder lite annat nu..så som musik o grejjer. lägger över massa kul musik på min IPOD.
Syrran va här idag o slängde in lite gamla godingar på min dator! :)

Åhh mamma va så go innan..hon kom upp med ett glas med is så delade vi på en cider! MUMS! :)
Fick väärldens kram av henne med..hon e så glad att vi ska åka iväg allihopa!
Det ÄR jag med! Shiiit va kul det kommer bli alltså! Det kan inte bli tråkigt med en familj som MIN!
Sis & Fredrik ska ju även FILMA hela resan..så det kommer verkligen bli ett minne för livet!





Min LILLA väska! :) Gullig handduk jag fick av mamma va?!




Förberedelser! Grymmmmt goda chips!




Förresten..inte sagt vart jag ska än..men det vet nog de flesta nu!

Korsika är målet på resan! Mamma & Oma sitter där nere o kollar på ett program om det nu..
på tysk tv såklart!
Vi ska åka på en båtutflykt till en grotta fick jag precis reda på med! :)




Det ser ju inte helt fel ut alltså! ;)






Fan vad kul vi ska ha syrran!!



Nu ska jag fortsätta grejja o dricka upp min säkert avslagna cider!


Ska nog hinna blogga imon innan vi drar med! :)


Puss Pusssss!!!




Snart bär det av!

Tränat Body Pump med syrran idag...grymt skönt o få svettas o pinas lite!
Efter träningen cyklade jag bort till Goiken o kolla på deras match! Shiiit va kallt det blev efter ett tag..tuuur att min grymma Mercedes jacka värmde oss lite iaf! Och tur att GÖIKEN vann med 3-1!
Lite illa bara att Pierre skadade sig och va tvungen o gå av! Aj aj aj! Läser du detta Pierre så ska du veta att jag tycker hiiimla synd om dig..;)






Goikens tränare!

Efter matchen cykla jag hem fort som satan! Hoppa in i duschen och blev lite varmare..sen har jag faktist börjat packa lite! El ahh..lite o lite. Har ju redan fyllt väskan typ..haha, jag e väärdelös på att packa! Tar ju alltid med mig på tok för mycket! Men ska ju inte shoppa nåt där ändå..så det kanske inte gör nåt :P


Nu är det ju inte långt kvar alltså! Åhhh vad kul o underbart det ska bli o komma bort o bara vara!





Och bli såhär brun igen kanske..? ;)



I mon kommer OMA! Alltid så kul när hon e här o hälsar på!
Skulle ju åkt till henne i sommar med Sis, Fredrik & E. Men fick ju ingen sem den veckan..:(
Kanske kan lösas ändå..;)


Pussar!!

Modell..? :)



Idag har jag jobbat! En helt vanlig dag, förutom att jag agerade modell för 10 min! hehe...det ni!

Efter jobbet cykla jag hem i motvind! Puuhh vad jobbigt det var!
In i duschen, sen iväg och handla med syrran & Elliot. Först en sväng på Lindex, där jag fick köpt lite bra ha saker..mascara, ROSA rouge, sminkbortse och ansiktscreme!
Sen vidare till ICA där jag spenderade ännu mer pengar på massa skit...el ahh..det va ju bra saker som jag behövde!
Blev dock väääldigt irriterad när jag såg att ansiktscremen som jag precis köpt på lindex va 30 kr billigare på ICA!!
Kunde sparat en hacka där..men ne ne..aja..då vet man ju det till nästa gång iaf!
Handlade för ca 400 :- på ICA..och då var Juice, långvarig mjölk och fiskgratäng det enda matiga..haha.

Hjälpte även syrran o välja mat till lille skrutten inför resan..det va också en upplevelse...men elliot ville inte ha maten..han ville ha "Barnmat" skylten..haha!




Sötisen!

Stod i kön själv med Elliot sen..syrran ska ju va sådär duktig o va självscanningskund!
Jag försökte underhålla E, men han va mest intresserad av att flina åt folk..haha.

Väl hemma sen fick jag ett ryck och började städa,byta sängkläder och grejja med massa saker.
Skönt när man får sånna infall faktist..då blir det verkligen gjort med.

Så nu e det jättefint i mitt lilla rum..som jag snart ska överge..IGEN! Haha!

Mamma hade köpt med sig en morotskaka till mig! Nu ska den ner med en kopp te!

Merci!



Grymma planer



Bestämmde precis med Lollo om Midsommar! Det BLIR Halmstad! :) Ska bli grymmt kul..inget planerat..
då kan det bara bli bra lixom..hehe!

Idag har jag jobbat till 16.30, solat, sen tränat MRL. Fastnade på gymmet efteråt o prata med lite folk!
Sen va det spurt hem för att röja undan här i mitt lilla rum..sen ner i källarn o slåss med alla mina saker...letade som en galning efter mina sommarkläder..letade,letade o letade. Gav upp efter ett tag...tog med mig två andra väskor upp för o gå igenom dom..och vad ligger inte där i ett gömt fack?! Jo! kläderna jag letade efter!! Woohoo!
Så dom åkte i tvätten med en gång!
Måste iväg o handla lite saker innan lördag..för ni vet la att jag sticker då?! Faaan va skönt det ska bli. Va ju huuuur längesen som helst som hela familjen va borta o härjade..och nu e det dessutom nya medlemmar i klubben!
Planet går 14.30 på lördag..men vi ska va där vid 12.30 tiden och fira med bubbel..(har detygått rykten om iaf)!

Tiger den lilla godingen ligger nu o sover på min regnjacka..ha ha! hur skönt kan det vara då?!




Molly & jag när vi kollar på pappa alex match..





Tschüssi!!!


Måndag!




Jobba idag..lastade av nästan 2 hela lastbilar...rätt stolt ändå måste jag säga! :)
Så skönt o jobba tidig vecka nu..dagarna springer förbi!
Hem med en gång efter jobbet o byta om för ett gott o svettigt Body Step pass..sen sduscha på gymmet..(händer inte ofta). Cykla som en tok till Ulli för o gå på smyckesparty..köpte ett jääättefint armband! Längtar tills jag får det! :)
Fastnade hos Ulli så vi satt o tjöta en bra stund om ALLT! Skönt och ventilera lite :)

Nu ligger jag i sängen med min lilla Tiger! Hon va ute idag en sväng..såå skönt o veta att hon hittar hit igen! :)
Men ååhh..Stella..hon e ju inte hemma! Måste få hem henne nu alltså!


Time to sleeeeep!



Loooovley!



Sikken underbar helg asså!!

Ute med min tjejer Tess & Lollo i torsdags..oj oj oj sikken fylla det blev. Hahaha!!
Först mys i stan med lite cider & sol...sen hem till Lollo o göra oss i ordning för en grym kväll på Nivå!

Vaknade 7.40 av en gaaaalen Tess som väckte oss o sa at tdet va dax o gå upp. såå ja...det va la bara o ta sig upp ur sängen o klä på sig. Vi va nog fortf fulla då..hehe. Åkte 9.17 tåget hem till mig för o hämta lite kläder o äta frulle.
Gick även förbi sebbes nya lya i stenkullen..haha väckte honom på bakfyllan..det är det BÄSTA!

Åkte sen till Tess farfar & bada i hans pool...solade ne del med..el iaf soldyrkan Andréa..hehe.
På kvällen blev det lugnt hos sis & Fredrik med så ska det låta!
Upp o hoppa kl 7 igen..då ville inte lille skrutt Elliot sova mer..
Äta frulle, skicka iväg Fredrik & Elliot till Varberg..sen stressa syrran, för att sen åka hem hit så ja kunde bytra om för o träna ett SVETTIGT mrl 75 pass 10.30...duscha,hem,äta,åka till allum o shoppa bikini och mina nya fiiina rosa klänning.
Sen hem och börja dricka...gott e det. Syrran & jag gick sen hem till Titti vid 18- tiden för att sjunga massa sing star och bli fulla med Ida, Titti & Lotta! :) Kvällen slutade på Excet! :)

Idag har det varit pizza och mycket slappt med sis, Fredrik & Elliot! Myyys!


  

  


Usch...kännde inte för o blogga idag..men lite måste man ju uppdatera....
dumma bilder som vääägrar vrida sig med...!!

Nu ska ja fixa min nya mail ihop med brorsan i Dubai! [email protected] 



Puss o kram









RSS 2.0