Gott nytt år!


Sista passet detta året blev axlar o mage! Härligt!

En god lunch med tjejerna här i Floda, sedan en frisk promenad :)

Nu börjar det mysiga firandet med god middag, dricka och fint sällskap.

Gott nytt år på er alla!



Näst sista dagen




Började dagen med en liten försovning så jag fick skippa morgon konditionen. Aja.. lite sovmorgon har ju aldrig skadat ;)


Varit ute och ätit och druckit massa gott ihop med älskade familjen. Vi fira som sagt Fredrik som fyllde år idag på Manana. Alltså den maten där skulle man kunna döda för! Så sjukt gott! Ska väl inte ens tala om deras underbart goda drinkar! Så mätt och rätt så belåten e jag nu. En riktigt kul kväll! Tack Fredrik & Sis! <3.

I mon vankas det nyårsfirande i Floda med fina tjejer :).


Godnatt!






Är jag en kille..?



Uppe och gick med Jessica i morse. Fick bli inne idag eftersom det öste ner när jag vaknade kl 5.
En timme på bandet med som vanligt en massa info att byta ut :)

Efter jobbet blev det en sväng inne i stan. Fick köpt dricka till på lördag och sen lite andra saker fixade.
Hem & byta om och sen ner på gymmet. Körde skiten ur benen idag..aj aj aj vad det kommer kännas i baken imon alltså. Men gött e det!

Fredag imon ja. Då blir det jobb som vanligt. Sen hem o byta om för att sedan åka till Majorna & Manana. Ska fira Fredrik som fyller år. Himla trevligt ska det bli!

Ne, usch..har massa att göra innan sängen. Så nu får man stänga ner här!





Utfall!! Aj aj aj!





Hade fått ett mail av min bror Christopher som bor i Schweiz i morse.
Han hade hittat en fin artikel om att man inte får lov att döpa en tjej till Andrea i Italien.
"Att kalla en tjej för Andréa, startar förvirring" skriver dom. Hahahaha..helt sjukt ju! Tur att man bor här hemma i trygga Sverige då så man slipper oroa sig ;)




28. Dezember 2011 18:36; Akt: 29.12.2011 00:55 Print

Nur Jungen dürfen in Italien Andrea heissen
Nur Jungen dürfen in Italien Andrea heissen

Ein Mädchen Andrea zu nennen stifte Verwirrung, sagt ein italienisches Gericht und verbietet diese Namensgebung für das weibliche Geschlecht. Als Alternative dürfen die Eltern ihr Kind aber Andree taufen.












Kässe und Thomas



Började dagen med en härlig morgon promenix med Jessica idag.
Så härligt att få prata av sig massa. Vi har alltid så himla mkt att prata om med :)



Jobbet gick bra och mitt på dan fick jag ett roligt samtal. Osten ringde och fråga om jag hade tid att träffa han & Thomas idag. Jaa! Det hade jag ju. Så efter jobbet mötte jag upp dom i stan. Jag sålde lite guld och sen gick vi och tog en kaffe. Hem hit till mig en sväng och snälla Thomas slängde sig rakt på disken medans Osten slängde sig i soffan..;)



Jag har nu rensat lite bland mina skor och och ska snart hoppa i säng.
En liten natta smoothie först bara. Min kära stavmixer har redan blivit väl använd. Bra julklapp!



Sov gott!




Slutspurt




Uuuuhh va segt det var att gå upp i morse, men jag gjorde det! Ner på gymmet o crossen en timme!
Va en seg dag på jobbet idag. Kändes lite "Fel" att vara där. Men dagen tog ju slut tillsist. Då var det raka vägen hem. byta om o hoppa ner på gymmet. Bröst, triceps, mage & lite intervaller. Himlans gott!

Sitter nu i soffan o kollar på en underbar film "27 Dresses". Vilken tjejfilm alltså!  :)

Kolla in den här fräcka Ugglan som jag fick av min kära svåger Fredrik i julklapp.
Kan ni gissa vad det är för något? :)

 





På lördag är det ju redan Nyårsafton. Planerna är gjorda och det blir lunch, promenad och trerätters i Floda ihop med lonkakolorna, Malin & Erica. Kommer bli en sån himla mysig dag/kväll/natt :)



Men det börjar redan med lite festligheter på fredag. Då fyller Fredrik år och vi ska ut & äta ett gäng på Manana sen vidare på lite drinkar. Kommer bli en bra helg det här med ser det ut som :)


Vardagen





Gårdagens sista Julafton hos mamma var mkt mysig. Började med julklappsutdelning där jag kammade hem en parfym, en stavmixer, puder, pengar och "treatment" för håret :)





Vi åt sen en super god middag och avslutade kvällen med sällskapsspel. Fredrik & jag tog hem vinsten i TP. Men gick inte lika bra i "Med andra ord". Sov hos syrran igår igen och vaknade som vanlig i morse av att syrran kom in o väckte mig och sa att frukosten var klar. Jag skulle lätt kunna vänja mig vid det..;)





        



Efter fruskosten packa vi ihop oss och åkte till Ishallen i Stenkullen. Där blev det skridskoåkning med familjen Ihl/Swerin med. Herre vad kul det var att få pka lite igen! :) Ont i fötterna fick jag, men efter en liten paus körde vi igen :) Så härligt att bara få glida runt på isen, och vilken nostalgi det blev när vi satte igång att prata massa gamla hockey minnen syrran, brorsan & jag. Vi bodde ju praktisk taget där när vi var mindre :)



Lite välbehövlig fika hos mamma blev det sen. Efter det åkte Ulli, Molly & jag till Kungsmäsan och shoppade lite på rean. Jag fick äntligen köpt mig ett par nya träningsskor!! Och just dom jag hade kollat på hade dom satt ner 400:-, så det var bara att slå till ;) Hittade lite kläder med, och allt var faktiskt på rean! Bra jobbat ändå va?



Blev ett pass på gymmet nät jag kom hem. Rygg, biceps & mage. Gudars vad skönt det var att få röra lite på sig igen. El åkte ju faktiskt skridskor idag och vart ute o gått har jag ju nu i dagarna, MEN det var gött att få träna på riktigt iaf :) Varit och handlat, tvättat & lagat matlådor har jag med gjort nu. Sån där effektiv söndag igen. Nu skja jag bara släånga i mig lite kvällsmål, sen sova. Upp o jobba imon igen ju....jäkligt segt, men e ju bara 4 dagar denna veckan så :)




    


Ne nu får det bli sängen!


Hörs i mon.



Puss!!








Julafton



Gårdagen började med en mys frukost här hemma hos sis m familj. Sen sista avsnittet av den underbara julkalendern.

Dagen o kvällen spenderade vi hos Fredriks föräldrar på Hisingen. Där blev det jul mat, promenad, tomten, Kalle o ännu mer mat! :)

Kom hem hit i tid till sällskaps resan, vilken film alltså. Dessvärre somnade jag in i halva..

Nu har vi precis ätit frulle igen. Promenad kläderna e på och snart ska vi ut o gå med dom tyska grannarna :).

Vid tre är det sista julaftons firandet hemma hos mamma med en del av syskonskaran mm.

Hoppas ni alla hade en underbar dag igår och är nöjda med era klappar. Själv är jag riktigt nöjd hittills och ännu mer kommer idag ;)



Första julfirandet avklarat



Ligger nu hemma hos syrran o Fredrik i Elliots säng o ska sova. Haft en mysig kväll hemma hos pappa. Blev god julmat, klappar, julklappsspel och massa mys. :)

Jag fick presentkort på One Piece butiken och lite pengar. Så nu ska bara det sista sparas in så har jag min älskade piece! :).
Fick även en cool likör av brorsan & Ida. Passar perfekt in hos mig och min gröna inredning :)

I morgon är det ju som sagt julafton och den kommer först spenderas här hemma med god frukost och julkalender n. Sen bär det av till Hisingen o Fredriks föräldrar. Även mamma & Oma ska med och äta lunch med oss.

Hoppas på sol o fint väder i mon som dom lovat så man kan ta en go promenad! :)


Godnatt!! :)






Jul på DHL







Julemys på jobbet


Mitt fina julkort från Jeanette :)




Dan före dan!



En riktigt härlig morgon prommenix med fina Jessica blev det i dag. Vi hade mycket information att byta ut ;)
Gick förbi en pågående Julfest nere vid Kaskjul. Haha, kändes lite konstigt att dem fortf festade och vi va uppe och motionerade :P. Undra vem som mår bäst vid lunch idag? ;)





Fin dekoration på avenyyyyn :)


Nu sitter vi här på jobbet, 7 tappra jobbarkompisar & jag :)Gör allt för att få igång lite julmusik så stämningen blir på topp här. det går sådär måste jag säga..:P

Jobbar till 16:20 idag, sen blir det ju hem till pappa & Anette & fira jul. Hoppas på att få skjuts av lillbrorsan & Ida dit, så man slipper konka väska och påsar på vagnen.

Woohoo..nu kom julmusiken igång! :)


Ha en riktigt go dan före dan nu alla fina!!

PUSS!!







Dan före dan före dopparedan!






Denna dagen började bra med 60 min på crossen till Julkalendern och ett avsnitt av "Nordstan". Bussen kom i tid även idag..men sen började det..han körde först som en tok och sen stannade han inte när jag skulle av. Hade tryckt på stopp kanppen och det lös "stannar" i hela bussen, men icke! Jag gick fram med bestämmda stegoch sa att jag skulle av där. "testa & tryck på stanna" sa han då, Att jag inte flippa. Det gjorde jag ju sa jag högt!! Jag kan väl inte hjälpa att hans lampor där fram hos honom inte funkar. Men alla lampor på bussen lös ju. Fick bakhåll av en gubbe på bussen som sa till chauffören att alla lampor funkar ju faktiskt. Han släppte sen av mig mitt i vägen. Fick en extra promenix på 5 min och va inte JÄTTEnöjd kan jag säga!




Lugnade ner mig efter ett tag och satt sen ist och suktade efter chokladen & tomtarna som det bjuds på idag. Men jag håller mig ifrån det och laddar inför frosseri i mon och kommande två dagar ist :) Ok, jag tog två bitar på eftermiddagen ;P. Efter jobbet bar det av till Allum. Fixa först lite klappar innan jag mötte upp syrran & Ida. Blev ännu mer shoppande, en sallad på Paprika, massa flumm & skratt som vanligt när vi tre e igång..:)
Svarta leggings till..eller hur var det?








Hem o möte upp min hyresvärd Carro för o ge henne posten. Stack in på coop o köpte pepparkakor till jobbet imon. Nu har jag (tror jag) packat allt inför kommande helg som kommer att spenderas i Högsbo, Gråbo, Hisingen & Stenkullen. Det kommer bli bra! Får nog börja tänka på refrängen nu. Upp o gå 5:15 imon med Jessica. Inte setts på ett tag och snart e det jul, så måste få min dos innan :)











Hittat en jätterolig app för bilder..testar mig fram lite nu. :)





Det närmar sig



Oooosh!! Ännu jobbigare i morse, men fördrev tiden med julkalendern och sen även bonde bröllopet. Haha sikka goingar alltså :p.

Dagen på jobbet gick som vanligt bra. Tråkigt nu bara när dom flesta redan gått på ledighet. Men men, vi som jobbar fredag eftermiddag har planerat in lite mys. Så deg ska nog få dagen att gå ;).

Intervaller, mage och rygg blev det på gymmet idag. Klämde in lite armhävningar till Rammstein med. Jäklar vad stark man blir då alltså!! :)

Nu ligger jag i sängen o kollar på min röda porrlampa som har fått flytta in hit eftersom staken står i fönstret nu.
Dax att sova! I mon är det crossen, jobbet & Allum som står på schemat.

Schlaf gut!


Chai-katt



Uppe i morse kl 6 igen. Men idag var det Inge kul! Usch vad trött jag var alltså, men som sagt så vaknar jag ju alltid efter 1 min på crossen och så även idag.

Jobbdagen gick smärtfritt, men e segt o jobba nu så här innan jul måste jag säga. Vill ju helst av allt bara va hemma o få julstämning. Men icke! 3 dagar kvar var det ja!

Efter jobbet blev det en sväng in till stan. Hann fixa den sista klappen i all hast innan det blev en mysig fika på Condeco. Lussebulle & Chailatte fick det bli! :)


Nu ska jag fixa mig för natten. Upp i mon igen var det ja!

Guten Nacht!


Måndagen som vände






Uppe kl 6 i morse och trampa på crossen en timme. Idag var det hyffsat lätt att gå upp..men dagen var inte bra för det. Haft en sån där jäkla typisk måndag alltså. Tur att den slutade bra och att kag fick massa ny energi efter jag kört lite på gymmet. Idag fick det bli intervaller och sen massa massa mage! :)



Dem hade ställ upp en inte så himla fin gran i svalen idag. Haha..bättre kunde dom la gjort. el?







Vi har en rätt så mycket finare gran på jobbet iaf. El vad säger ni? :)






Lite mer mysfaktor på denna måste jag säga :)


Sitter & kollar på det sista programmet av "Den Som Dräper". Idag är det sådär jäkla spännande alltså..sitter osm på nålar... :/Men vad ska man kolla på sen när detta e slut då..??



Bara 4 dagar kvar innan det är dax att börja fira jul. Fick börja tidigare och därmed sluta tidigare på fredag. Skönt o inte stanna till kl 17 när vi alla ska va hos pappa runt den tiden.



Har redan (som vanligt) helöa veckan planerad.



I morgon är det jobb, sen fika på stan.
Onsdag jobb & träning
Torsdag jobb och Allum.
O så var det ju fredag och Jul hos pappa! :)







Toppen helg!




Denna helgen har verkligen varit underbar. Åkte hem hit efter jobbet i fredags. panik packade en väska, åkte sen in till Nisse Terminalen o tog bussen hem till syrran med familj. Där blev det Tacos och massa mys i soffan. Lördagen började lite stressigt innan vi kom iväg till träningen i Stenkullen. MRL 75 stog på schemat och gud vad roligt det var! Får börja gå på lite pass igen kanske..men man snacka så mkt alltid. haha! efter träningen hämtade vi upp Elliot & Emmie som hade varit hemma hos mammas vännina Karin medans vi träna. Åkte sen o handla och hem till syrran o lagade god lunch. Sebbe kom på besök en snabbis & sen var det ju dax för glögg hos Acke & Ulli. Va mkt folk, mkt mat, jul-qiuz & julklappsspel. Jag åkte med syrran & co hem vid 22:30. Kollade på inseplade Så Mycket Bättre och sen blev det sängen. Idag väcktes jag av syrran & Emmie som hade dukat upp frulle till alla. En riktigt mysig 4:e advent frukost blev det.










Syrran & jag tog en promenad in till Gråbo i det härliga vädret. Riktigt gott. Blev sen lite fika & julkalendern innan dom skjutsade hem mig till mamma. Där hämtade jag min vinter jacka, fick en adventljusstake & tog sen tåget hem. Slängde in väskan och åkte sen in till stan för att köpa mina klappar. Gud vad mkt folk det var alltså...jag gjorde mina ärenden rätt fort och gick sen bort till Gustav Adolfs Torg för o kolla när dem släppte ut dom som har suttit i glasburen för Musikhjälpen. Sen tog jag vagnen hem, handlade och nu har jag städat här hemma, lagat matlådor & tvättat. Även detta blev en väldigt bra söndag med många saker gjorda. Skönt o ha allt gjort inför kommande vecka som kommer bestå av jobb, träning & julfriande!







I syrrans Pippi-mössa som mamma stickat. ( jag har med beställt en nu) ;)







På banvallen in till Gråbo





Känns väldigt ensamt här hemma nu när man bott hos syrran hela helgen och haft liv o rörelse omkring sig hela tiden. Det är verkligen nu man känner av ensamheten alltså. Jag vet ju att jag kommer vänja mig i mon igen, men nu känns det lite jobbigt. Vart e Aelliots alla frågor, Emmies skrik & Diesels jamande?! Skönt att jag ska dit på fredag igen..;)





Nu ska jag kolla klart på Beck & sen blire sänga! Puss Puss!!






Glögg



Blev ett riktigt roligt och mycket svettigt pass Mrl i morse. Trodde jag skulle irra bort mig, men icke! Tog 2 min så var man inne i det :)



Efter passet blev det god lunch här hos syrran, sen har vi mest bara slappat. Nu sitter jag klar i soffan med Emmie o väntar på dom andra. Sen blir det glöggmys hos brorsan o Ulli. Hoppas på massa massa julkänsla och annat gott! :)




Mys



Lite ensammys med Diesel innan det är dax att sova!


Jag saknar änna att ha katt ibland....





Landet



Då sitter man på bussen på väg ut till skogen nu då! Yes, denna helgen kommer att spenderas ute i Gråbo hos syrran och i Stenkullen hos brorsan :)

Ikväll blir det inte många knop. Det snackades om Tacos innan, man kan ju alltid hoppas ;)

I morgon däremot blir det ju Mrl på morran sen glögg hos bror på kvällen.

Dagen på jobbet har varit rätt lugn o bra! Vi fick massa positiva ord av chefen i slutet på dagen. Bra start på helgen! :)

Hoppas alla får en go fredag!




LSC



Raka vägen till Stenkullen & gymmet efter jobbet. Blev ett härligt ben & magpass.
Vi mosade verkligen ut det sista som fanns i magen, gött e det!
LSC är ett riktigt bra gym, men shiiit vad mkt folk det var där idag. Vimlade av småkillar som spännde sig framför spegeln. Tur att syrran & jag med e bra på att spänna..;)



Min syster e den bästa som finns! Fick en liten present av henne & hennes goa lilla familj idag. En liten porslinstomte med små tomtenissar i. Så att jag kan julpynta lite mer här hemma! Så nu står den här och sprider massa julkänsla..:) Tack, ni e bäst!!





Min tomte

 

Glömde ju visa er mitt nya fina mobilskal jag köpte på Liseberg igår. Ni måste hålla med om att det är snyggt?!!

 






Fredag i mon ja! Helgen är fullbokad som vanligt. Blir lugnt imon, träning på lördag morgon, glöggkväll hos bror på kvällen & förhoppningsvis träning på söndag med sis igen.


Nu blir det fix inför natten. Haj!





Julkänsla!



JA! NU HAR DEN ÄNTLIGEN KOMMIT!



Så fort jag tog steget in på Liseberg idag så kom den, Julkänslan! :)
Gick runt och mös, kollade när Elliot & molly åkte karuseller, kollade på djur, frös, värmde händerna över glödhet kol och bara njöt ihop med syrran, Fredrik, mamma, Ulli & så dem tre små grisarna såklart :)









Redo för en kväll på Liseberg







     



    






Nu har jag kommit hem och värmt upp mig i soffan med levande ljus och packat träningsväskan för imon, för då bär det av till Stenkullen för träning ihop med syrran. Bra gjort ändå o träna på 3 olika gym på en vecka, el hur? :) Sen blir det även träning i Stenkullen på lördag med, japp. Då ska vi köra kära gamla MRL 75. Ni kommer la ihåg att jag jämt var på det innan, varje lördag stod jag där redo kl 10:30. Nu har jag inte varit på ett pass på väldigt väldigt länge, så ska bli kul. Men e nog lite nervös ändå.






Förresten, vi gick förbi Musikhjälpen på Gustav Adolfs torg i morse på promenixen.
En riktigt bra sal dom ställer till med där alltså.
Hade mycket mycket gärna varit där tsm med syster på fredag när Fibes Oh Fibes kommer dit och ska spela sin nya lpt för första gången. Jobbar ju då, så får lyssna på radion! Man kan inte få allt här i världen!






       







God Natt på er!









Svalkar vinden



Idag var vi ute och gick Jessica & jag. Riktigt härligt att gå utomhus så på morran alltså. Även om man svettas mer på gymmet så e det ju alltid bra & skönt med frisk luft.
Hade sen som vanligt en bra dag på jobbet. Mysigt lusse firande när jag kom dit. Alla satt i det mörka lunchrummet med levande ljus, lyssnade på julmusik, drack glögg & bara mös. Då fick man lite julstämning faktisk! :)



Har sen tränat med Jessica idag, första gången på ca 3 veckor kom vi fram till.
Åhh vad kul det är att träna ihop alltså. Och bästa Jessica hjälper mig så bra! :) 
Körde bröst, triceps & mage. Avslutade med några riktigt svettiga 35 minuter på crossen.
Gick sen bort o handla lite på ICA och nu sitter jag här o har snart lyssnat på Den svenska Björnstammens nya låt ca 10ggr. Haha! Dom levererar igen! :) Tack för tipset JESSI!







Underbart!






Ne, om man skulle ta o sova lite o hoppas på bra väder imon. För då blir det Liseberg med syster & familj! <3.






Bra måndag!





Morgonkondis i morse ihop med fina Jessica, hon på cykeln & jag på crossen. Svettades gott.
En go dag på jobbet med en sånt där bra måndagshumör.
Hem & byta om efter jobbet, slänga i mig lite keso. Tog vagnen & mötte upp Filippa vid Sportlife Dmkyrkan. Där blev det rygg, biceps, mage & 20 min intervaller på crossen. Även där mass svett. Nu jäklar så! Ett väldigt gött o bra pass. Och en eloge till gymmet med, det var riktigt bra. Stort & bra!







Såhär såg det ut när jag skulle slänga sopor i morse, fräscht?!





   

Jag idag & duktiga Filippa på gymmet.



Nu sitter jag....hmm ja vad tror ni?! Framför den som dräper såklart! Lika bra som vanligt! :)


Ne ska titta vidare nu, så hörs i mon igen.

Puss!







Flitig söndag



Gött att Amanda vann idol, hon var värd det faktiskt. Väldigt duktig! :)








Lördagen började bra med träning. Bröst, axlar, triceps & mage. Avslutdes med 55 min indoor walking.
Hem o dusha, sen lunch ihop med systrarna Lonka på ett nyöppnat ställe här på friggagatan "El paso" Mexikansk väldigt god och prisvärd mat. Kan jag verkligen rekomendera!
Kvällen ägnades sen åt god mat, film & mys i gott sällskap ;)

Idag har jag hunnit med en del roliga saker. Började med god brunch ihop med lonkisarna på Rica Hotell här bortanför oss. Gud sååå gott alltså! Massa massa mat! En stund efter att jag kom hem knackae det på dörren. Jag öppna och där stod min underbart goa lilla brorsdotter Molly och log! Hon & brorsan hade varit på bio och kom förbi och sa hej. Jag bjöd på lite varm choklad och sedan åkte jag med dom till Allum. Jag fick fixat mina naglar och köpt min första julklapp! Nu håller jag på och tvättar och så har jag lagat matlådor inför veckan. Ni måste hålla med om att jag varit duktig idag? :)






Glitter & Glamour..?!




Boktips!

Köpte ju för övrigt Blondinbellas bok "Egoboost" på Ullared förra söndagen. Har nästan redan läst ut den. Jag läser inte ofta, men denna boken är riktigt bra. Man får sig en tankeställare om hur kritisk man e mot sig själv alltså. Så alla tjejer, läs den!











Hemmakväll





Ledin igår var hur bra som helst! Lite synd bara att syrran & jag drog ner medelåldern nåt så fruktansvärt..var ju gamlingar som satt o sov på stolarna och dem bildade kö till baren..hmm snacka om att jag kände mig utttittad när jag försökte tränga mig före..:/




  

Vi & en liten suddig Ledin :)





Idag har jag bara varit här hemma och städat o pillat lite. Jessica kiom förbi en sväng innan, inte träffats på 2 veckor ca. Så vi hade lite att ta igen :) Underbart att få träffa henne igen iaf! <3
Jag tog mig iaf ut och ner till coop en snabbis, bara på den lilla biten kände jag mig helt genomblåst.
Sjuuuukt vilket väder det är alltså. USCH!
Så nu sitter jag här hemma i soffan och tänke inte gå ut mer idag alltså!
Har kollat på lite avsnitt av julkalendern, den e verkligen så himla mysig!
Snart ska jag diska undan lte här, bädda rent och sen blir det Idol final! :)





I morgon bitti planeras det träning och sen förhoppningsbis lunch med Jessica! :)




Haj på er & ha en go fredag!





Ledin!



Idag smäller det, Syrran & jag ska på Ledin och sjunga med i alla hans gamla goa hits!
Blir först lite mat hemma hos mig med en flaska vin, sen knatar vi nog bort till Rondo vid 19-tiden.
Har verkligen sett fram emot detta ett tag, och nu är dagen kommen! Weeeho!







Lite härliga bilder på syrran & mig! <3







Ledin!


Tjipp!!


Skogshuggare?




Var riktigt tungt att gå upp i morse, men jag gjordet det. kl 6 stod jag på crossen och svettades en timme  till nyhetsmorgon och bra musik i öronen!
Jobbdagen har gått bra, och det är ju som vanligt tack vare mina goa jobbarkompisar! :)
Efter jobbet åkte jag raka vägen till Sportlife Ullevi, mötte upp Filippa där och så körde vi ett ben & magpass. Gick la sådär idag eftersom det var så sjukt mkt folk där. Litet gym och mkt folk e ingen bra kombo. Nästa gång ska vi nog testa Domkyrkan ist. :) Magträningen gick iof hur bra som helst, kommer kännas gott imon vill jag lova.

I morgon är planerna att först köra kondition, jobba, åka hem o möta upp syrran. Käka här hemma hos mig., dricka lite vin och sen knalla bort till Rondo och Tomas Ledin!! Ska bli så himla kul. Får nog ladda upp hela dagen imon med Tomas i öronen, japp så får det bli ;)



Nu ska jag fixa lite här hemma. Hörs i mon mina fina läsare! :)







Idag körde jag på en skogshuggarstil :)






Energi!!




Hem efter jobbet, slängde i mig lite keso, bytte om, hällde i mig lite pre workout, slängde mig i soffan o kollade på julkalendern, snörade på mig skorna och traskade ner till gymmet.



Helt grymt bra träning idag. Ryggen, biceps & mage fick ta stryk. Hoppade på crossen 10 min innan passet med. Har sån överskottsenergi nu så jag vet inte vart jag ska göra av den. Älskar den känslan alltså! Kanske får göra mig av med lite imon bitti på crossen igen, el vad säger ni? :)



Så är det bara 2 dagar kvar på jobbet denna veckan, japp. För på torsdag ska syrran & jag på LedinRondo här i Göteborg. Ska bli så himla kul. Bara syrran & jag. Älskar att hitta på saker ihop med henne.
Vi har så himla kul ihop!



Sen är jag ju även ledig på fredag. Då ska jag passa på att göra massa saker man inte hinner annars!!









Puss









En sån där vanlig dag



Lite fixande här hemma efter jobbet fick det bli. Gjort rent mina duschdörrar med mitt nya grymma medel jag köpte på Ullared igår, haha skoj va?! Men rent blev det iaf :) Har även tänt massa värmeljus och släckt ner här hemma, mys ja visst!





Min trogna Mercedes jul-nalle hänger fortf med mig :)




Nu sitter jag som vanligt här o väntar på att den som dräper ska börja. Det bästa med måndagar verkligen, fast iof så har min dag varit rätt bra ändå. Medans många på jobbet haft en sån där tröök måndag. A ja, tur att ngn e på bra humör iaf :)




Knäpp på 4an nu gott folk!





Ullared



Japp, då har man överlevt ännu en gång på det underbara varuhuset! Började med att Sebbes hälsenor blev mosade, och sen körde en tant in vagnen rätt i sidan på mig! Jag sa förlåt jättehögt, då blev hon helt ställd och sa förlåt till mig, haha! Sikka nötter alltså! Jag brukade tycka det var rätt okej att åka dit, men idag va ingen bra dag. Rätt mkt folk och vi va inte så sugna på shopping kändes det. Men men, vi fick köpt det vi skulle iaf..el ja nästan. Julklappar till syskonbarnen fick jag vänta med faktiskt....helt galet där ju!





                    





Kom hem vid 17-tiden och nu har jag packat upp min påse, lagat matlådor och plockat undan lite här hemma. Så nu tänke jag tillbringa resten av kvällen i soffan och bara slappa. Så det så!! :)






Mañana





Vilken härlig kväll det blev alltså! Mötte upp Lollo på Mañana vid Kungshöjd.
Blev mkt god mat, goda drinkar och självklart massa massa prat. Helt underbart! <3.
Vi tog sen en promenix i det underbara vädret. Lollo visade vart dem hade köpt lägenhet och sen vandra vi vidare ner mot stan och sen hem. En helt perfekt kväll helt enkelt! :) Tack min fina Lollo!





                  






I morgon väntar nya äventyr och då med lillbrorsan Sebbe & hans tjej Ida. Vi ska nämligen till Ullared och slåss med gamla tanter och kundvagnar, woohoo! :)



Köpte en liten present till min underbara systerson/gudson Elliot när jag var i London. Och idag fick jag ett fint tack-mms av honom. Så underbar så det finns inte! :) Han blev jätteglad för sina coola handskar! :)










Nu blir det nog till att fixa lite massäck för imon, sen hoppa i bingen.
Hoppas ni alla haft/har en kanon lördag!! :)



Tjüssi!




Ny frippa



Har hunnit med en del idag ändå!



Började dagen med att sätta mig i frisörstolen på Salong Marie på Mölndalsvägen. Anna tog hand om mitt fula hår och gjorde det fint igen :) Jag blev ordentligt omhändertagen med go huvudmassage, kaffe & pepparakor :)
Så ska en lördag börja!







Lyx hos frissan







Tog mig sen hem i det jäääkla busvädret. Försökte skydda håret så mkt jag bara kunde, men det blev ändå lite förstört. Så kan det gå ibland. Väl hemma så bytte jag om och trippa ner till gymmet. Där blev det ett riktigt gött pass. Bröst, axlar, triceps & mage. Avslutade sedan med 15 min på crossen. Guuu så gött. Kom hem och däckade i soffan en stund. Gick ner till apoteket och nu sitter jag här o har ätit lite, kollar på Handboll och slappar.
Det ringde precis fr dolt nummer och jag ska aldrig mer svara när dolt nr ringer. För det var Radiotjänst som glatt sa att det kommer en faktura till dig inom 10 dagar. "mmm fint du" sa jag! Jäkla skit e det!






          






Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen invänta att Lollo ska höra av sig, så vi kan planera kvällen lite.
Hoppas ni alla får en go kväll!


He på re!


Fredagsmys



Uppe före tuppen i morse igen. 5:30 stod jag på crossen laddad för en timmes kondition. Gud så gott det var att svettas alltså. Kände dock att jag inte va helt 100 i kroppen iaf. Huvudet var fortf tungt, men jag överlevde iaf! :)
En go dag på jobbet som jag sedan avslutade med 20 min på solarieöarna. Skönt med ljus i detta tråkiga mörker.



Sitter hemma i soffan och har fredagsmys för mig själv. Kollar på Idol och håller alla mina tummar att kusinen Moa ska få va kvar till finalen nästa vecka! :) Har ju iaf dragit mitt strå till stacken och ringt o röstat. Gör det ni med vetja!! :)






Fina Moa!







I mon är det ääääntligen dax för fix av burret. Jag e så lycklig, ska bli underbart! Resten av morgondagen kommer ägnas åt träning och sedan en date med min fina Lollo som jag inte träffat på länge! :) Mkt att ta igen om man säger så. Hon har ju tex. idag gått o köpt en lya ihop med sin kille. Grattis till er!! :)







Lollo & Jonathan




Lollo o jag förra sommarn i Halmstad! :)




Tjejdag



Varit hemma från jobbet idag med. Det var skönt o få en extra dag att vila upp sig på.
Fick finbesök hit i form av min bästa syster och hennes underbar dotter. Vi tog först en kopp kaffe/te här hemma i soffan. Sen tog vi vagnen in till stan och kolla runt lite. Jag hittade en grymme julklapp (One pice) som jag tänker önska mig av pappa! :)
Sen blev det en god lunch inne i nordstan och vi fick i oss varsin sallad. Vi gick sen vidare och kikade. Hamnade på Lekia där syrran skulle fixa lite saker. Där inne lyckades Emmie & jag snatta med oss en spiderman-mask!! Hade lagt den på vagnen, och medans syrran betala så traska jag glatt ut med Emmie i vagnen där jag hade lagt masken. Hahaha!! Såg det ju självklart först när vi hade gått ut, och kunde då inte med att gå in igen. Så kan det gå ibland. Emmie börjar tidigt som snattate..;)



Syrran & Emmie åkte sen hem för att hämta den andra huliganen på dagis, och jag har ägnat resten av dagen med att tvätta, duscha och bara slappa här hemma.







Ett lite mer bekvämare sätt att vänta på vagnen :)







Världens mest underbara o lilla söta Emmie






Som sedan förvandlade sig till..hmm SPIDERMAN!! :)







I mon är det fredag och då blir det jobb igen..sen helg! Har inga planer alls och det är såååå skönt. Ska göra precis det som faller mig in. El jo fan...ska ju till frissan på lördag!! Åh vad underbart det ska bli o få lite färg i håret igen!!! :) Men annars, nada planer...el fan jo. Ska ju ev. åka med brorsan & Ida till Ullared på söndag, om plånboken tillåter vill säga. Men ANNARS inga planer iaf, haha! :)



Haj haj!









RSS 2.0