Jodå



Orkar inte skriva så mkt idag...drog ut för länge på att packa...så det håller jag på med nu.



Ahhhh vad svårt det är var eviga gång! Aja...kläder har jag juh med mig iaf. Packat ner min nya klänning..tänkte kanske ha den på grillkvällen på lördag :)


Kan juh dra en snabb genomgång av min dag iaf :)


Jobbat, tränat HLSM. Lika kul o lika jobbigt som vanligt. ÅKte sen hem o duscha o slängde i mig lite mat. Sen kom Malin förbi på en kopp kaffe. Satt ute på balkongen här o tjöta massa. Alltid lika kul när hon tittar förbi :)

Pratat med min Lollo i tel med. Nu verkar det ordna upp sig med transport till Sthlm iaf...det blir tydligen flyg. Yes..jag ska flyga själv för första gången..haha :p Jag flyger härifrån Malmö o Lollo från GBG, så möts vi upp på Bromma :) Det kan sluta hur som helst kan jag säga er...haha.




Pratade även en snabbis med Tess som skulle slänga skräp såhär sent på kvällen...hon fick ringa Lollo o ha som sällskap ist. Va ju tnugen o packa. Sorry Tess...;) hehe.

 

Nää....nu ska jag sova så att det blir morgon och jag kan gå upp o veta att jag ska åka hem till Götet efter jobbet. Då blir det fredagsmys hos syrran, Fredrik & Elliot. <3.

 

 

 

Puss o godnatt på er!

 

 


Redan onsdag?!





Idag har det vart jobb som vanligt. Va lite avskedsfest för Andreas på jobbet som ska byta avdelning. Så det blev vääärldens störtsa kanelbullar och Gammel Dansk till det. Hahaha..jag o tre till tog en sup!
Va ju inte det godaste jag druckit kan jag säga...:P
Efter jobbet var det raka vägen hem, duscha, sen ner till Mobilia, in på H&M en snabbis sen till ICA o där även möta upp Malin som hade kommit med racerfart på cykeln från stan. Handlade lite, sen hem till mig o laga falukorv i ugn med mos. Grymt god blev den måste jag säga :)

Längtar grymt mycket till lördag nu. Åhhh! Ska bli så underbart att få träffa min älskade syrra igen. Va juh tusen års sen känns det som. Då blir det grill, tunnbad, vin o massa kul folk!
Messade syrran nu och försökte bjuda in mig själv hos dom även på fredag...får se hur det går..;) Hoppas!












Jag vet att hata är ett starkt ord. Men jag HATAR verkligen dig!





Tiiirsdag





Tisdag då..o man sitter här igen. Asså mina dagar e inte så roliga..men nu e det inte lån gt kvar. Känns änna som man kan stå ut ett tag då. Lika bra o sitta här o inte va ute o spendera pengar heller.
Måste hålla i varenda liten krona nu.
Imon ska jag iaf träffa Malin. Det blir matlagning här hemma hos mig. Allt för o spara..;) hehe.

Idag blev det lite träning efter jobbet. 50 min på crossen o sen mage. Blir nog träning imon o på torsdag med. Kanske ska gå på MRL:en hemma i Stenkullen på lördag morgon med....:)


Förresten...fått ett nytt smeknamn på jobbet.."Rumpnissen"..hmm dom tycker tydligen att jag pratar som en sådan..haha. Sen har vi juh "Bullen" på jobbet med...hon gjorde allt för att få hennes läppar att glänsa av Isadora läppglans...se här bara. Haha.








           

Bullen                  &      Rumpnissen :)















Galen lördag!!




Ja vad ska man säga...det blev en hel galen lördag här i Malmö.

Vid 17 tiden ramlade Tess,Lollo,Thomas,Osten & Alex in här och då satte det igång. Blev vin och lekar på balkongen. Våghals..såå sjukt spel, men gud vad roligt. Hahaha det måste ni testa o spela!
Lollo fick vara en liten pingvin, jag demonstrerade hur det ser ut när killar har det gött, Tess var en döende gris, Alex hade glömt sin morfar i taxin..haha ja ni hör juh.

Efter en grymt bra förfest blev det sen en taxi till "båten" där var vi en timma cirka innan vi drog vidare till Etage och dansade loss till kl 4.30 på morgonen. Blev den traditionellla fyllematen på MAX och se nen taxi hem. Solen höll på att gå upp när vi kom hem hit. Underbart! Sov till 9 ca..haha sjukt. Blev sen efter lååång väntan pizza i solen. Sen däcka alla rätt gött här i soffan innan dom gav sig hemmåt vid 16-tiden.






   

   

   

   











................................................




  









Har vart rääätt trött idag om man säger så. Blev iaf 45min på crossen efter jobbet. Sen har jag i princip suttit här sen dess. Tänkte laga lite lunch till imon snart o packa träningsväskan så man har det gjort iaf.


Fick ett mess av syrran innan idag att det är grillning o tunnbad hemma hos dom på lördag! :) Bara att ladda om batterierna för ännu en kalashelg. Fast hemma i GBG nu då :)





Luuurdag!




Igår hader jag en helgo kväll med lilla mamma!
Hon kom hit till Malmö runt 17 tiden, mötte upp henne på Mobilia så handlade vi lite frulle tills idag.
Sen hem hit och göra oss i ordning lite. Åkte sen ner till stan och gick och åt på Lilla Torg. Blev en Indisk restaurang där...mycket gott. Åkte sen hem vid 20.30 tiden...förbi COOP o handla lite som vi glömde på ICA, haha. Här hemma blev det sen vin, choklad och nötter :) Sååååå himla mysigt. Vi kolla även på en rätt så bra film på femman. "Disturbia" Lite läskig faktist...:/








      








Idag var vi uppe vid 9....åt frulle. Jag packade ihop lite saker som mamma skulle ta med sig hem till Stenkullen åt mig. Typ vinterjackor och skridskor som jag troooooligen inte kommer använda mer nu den senaste månaden..haha. Mamma åkte vid 10 tiden till Lund´s sjukhus för att fortsätta sin rundvanrding där på samma avdelning som hon jobbar på i Göteborg.

Jag gjorde mig ordning lite fort o drog ner till stan. Så nu harj ag gjort slut på massa pengar, men fått mkt fina saker. Blir något av det ikväll. Antigen byxdressen el klänningen..hmm får se..:)


Nu ska jag ta tag i o städa lite här innan alla hulliganer kommer och invaderar.
Fan vad kul vi ska ha. Jag e taggad!!



Puss o ha en kanonbra lördag. FÖR DET SKA JAG HA!!





O så vare tossda!!





Jobbat, gått till gymmet, gått på bandet 15 min, kört en timmes HLSM. Såå sjukt roligt varje gång!
Dom rumpövningarna va INTE o leka med kan jag säga! Det brann!! ;)
Blev sen ett stopp på ica på vägen hem. Hem o laga mat. Kycklingsallad. Så god den blev.
Längtar till lunchen imon, hehe! :)






Min grymt goda sallad!!








Nu har jag suttit här o sökt lite jobb. Hoppas verkligen det löser sig SNART!


Åhhh i morgon kommer min lilla mamma hit o ska hälsa på mig för första gången. Vi ska ut och äta i morgon kväll. Ska bli så hima mysigt. En mamma & dotter kväll verkligen! :)
Sen på lördag kommer mina goa vänner Lollo, Tess, Thomas & Osten o så drar dom med sig en ny vän denna gången..Alex. Ska bli kul :)





Näää...hej då.






Träning!







Idag har jag tränat massa. Så gott.
Tog först en rask promenad från jobbet upp till gymmet, där blev det först 40min på crossen. Sen kom Sunna, då körde vi först en timmes Body Balance och gud vad jobbigt det var verkligen. Sjukt bra träning alltså. Kommer nog bli nästa vecka igen! :) Efter det blev det en halvtimmes core. Det SKA jag gå på varje vecka nu! Så bra. Väldigt kul att få testa massa nya saker...nu tyvärr i slutet iof. Har juh bara en månad kvar på Forum här i Malmö. Den månaden ska jag utnyttja väl vill jag lova! Massa massa träning :) Sen kör vi på i Juni på LSC igen...underbart! :)










-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 


Sitter & kollar på Efterlyst nu. Det är hur mkt skit som helst som händer här i Malmö. Dom skjuter varandra till höger och vänster. Jag var ju själv nästan med om en skottlossning i jan som ni kanske vet. satt inne på Max när dom sköt ner en kille utanför. Sååå sjukt.
Bra att man ska härifrån igen ;)









Tvätta, tvätta, tvätta



Oooohhh lika trött idag alltså. Kanske vädret som spelar in nu iof. Började juh fasiken regna innan idag. Illa! Men det försvann för ett tag sen o det började spricka upp igen. Så kan juh hoppas att det håller i sig nu resten av veckan. Spec till på lördag iaf!! :)

Efter jobbet idag blev det raka vägen hem och börja tvätta iaf. Nu e man klar med det och ska ta tag i resten va skiten här, jääävla segt. Känns inte helt rätt faktist... :/






Såhär skööööj har jagt haft idag.











Imon blir det träning igen...Hoppas på Indoor Walking med Sunna! :)









Montag



Gudars vad trött jag är nu alltså. Somnar snart här i soffan. Får nog bli sängen..typ jaaa NU!
Ska bara fixa matlådan först.

Idag har det som vanligt varit jobb. Sen mötte jag upp Malin i stan, vi tog först en kaffe på Lilla Torg sen hjälpte jag henne att köpa lite presenter. Vi sprang runt halva Malmö efter vita leggings till en tre månaders bebis...det gick tyvärr inge bra. Men en söt liten klänning fick hon köpt iaf :)
När Malin sen skulle iväg på kalaset så traska jag bort till gymmet. Blev 35 min på crossen..mer orkade jag fan inte. Hade grymt ont i huvudet..al ahh sådär på ett konstigt sätt i pannan lixom. Är juh inte helt 100 än efter att jag vart sjuk...så borde juh va det. Jag fick iaf svettas lite innan jag tog bussen hem. Va förbi o handla lite på ICA o nu sitter jag här. Mätt o belåten men trött utav bara hel...e!
Slökollar på hockeyn med..men sikken tårkig match...det har gått 2 min in i 3e perioden o inte ett mål har det vart. Sköj!





I morgon blir det jobb, hem, tvätta o STÄDA igen! För nu ska det fotas här i lägenheten för ännu mer visningar!



Ha däää!

 

 

 

 

 


En såndär bra helg igen! :)






Nu var det söndag igen och jag sitter här hemma i soffan i Malmö. Tog bussen från GBG 17.20 o va här i Malmö 20.20..åkte en direktbuss så chaffisen knappa in 40 min, så gött. Va tom fortf ljust när jag kom fram.



En sista bild på GBG & det nya hjulet innan jag åkte :P





Helgen hemma har som vanligt vart underbar. Det började bra i fredags med att jag åkte bil med Filip hem till GBG. Tog först tåget till Ängelholm där han plocka upp mig och så vidare till Götet!
Där mötte jag upp Lollo, Mimmi & Carro. Vi traska bort till Chez Amis och tog en bit mat och lite vin.
Lollo & jag åkte hem vid 23 tiden medans de andra stanna kvar o sen gick vidare till Locatelli.

I lördags åkte jag hem till mamma som fyllde år!! Började tvätta lite..sen kom Acke & Molly så vi åkte till Rusta & Allum en sväng. Väl hemma igen fick jag passa Molly för Acke skulle byta däck på bilen o mamma skulle fixa inför middan på kvällen.



Lollos underbart goa katter Sixten & Flisan i lördags morse :)





Söta lilla goa Molly på stadium.



Vid 17.30 droppade folket in och det blev en mycket trevlig kväll med god mat o gott o dricka.
Sebbe, Ida & jag gick över till Adde & Lena och hämtade över dom med:)
Det blev en tidig kväll även igår. Riktigt skönt!



   

   

  






I morse var det lyx frulle med Sebbe, Ida & Mamma vid 10  tiden.
Sebbe & Ida hade varit och köpt färska frallor o så koka vi ägg o kaffe....såååå gottigt!

Vid 12.30 tiden åkte Ida & jag till Lerum och tog en latte i solen. Lena ringde Ida o fråga om vi var sugna på lunch..ja visst! Så efter latten åkte vi dit och blev bjudna på grymt god mat. Grillat! Det var mat för ett helt kompani och vi åt som bara den. Blev även glass till efterrätt. En riktigt go avslutning på en bra helg!



    

 





Nu väntar en ny spännande vecka som innebär jobb, träning, besök av mamma fre-lör och besök av goa vänner lör-sönd.
Längtar som en tok!






Förresten! NU när redan så många vet om det så kan jag ju lika gärna skriva det här,

Jag har sagt upp mig och ska flytta hem till kära Göteborg/Stenkullen igen. Mycket blandade känslor är det verkligen, men det känns ändå rätt. Jag mår bäst av att få vara hemma med mina nära och kära. Dom får mig att må bra! Har haft en kanontid här i Malmö och är enormt glad över att jag tog chansen.
Har ju träffat o lärt känna så mycket gott folk, även fast ni e skåningar ;)
Spec goa & underbara Malin! Hon har gjort tiden här sååå himla mycket lättare. Kommer sakna dig tjejen!
Men jag kommer komma och hälsa på och DU måste komma till GBG!! :)




Puss & kram på er alla!













After work!




Shit vad jag inte mådde bra i morse alltså. Lock för öronen som tusan o ont i mitt stackars huvud.
Då är det gött att man har snälla arbetskamrater som ger en piller..haha.

Efter jobbet drog Robin & jag till lilla Torg & mötte upp Malin. Där blev det lite vin på Moosehead. Sen kom även Sunna & lite annat folk. Riktigt mysigt alltså!!! Blev en bit mat där med...och jädrar va dyrt det är alltså. Men men...smakar det så kostar det..:P
Malin beställde en efterrätt..men den var tyvärr slut så hon blev erbjuden två st chokladälgar ist...haha. Så bra!







Malin är sjukt nöjd med sin chokladälg! :)









Åååhhhh jag måste packa nu juh. Ska hem imon till kära Götet igen. Ska tom få åka bil hem imon med Filip!
Så ska först ta mig till Ängelholm efter jobbet o sen blir det road trip! :) Får bara hoppas någon bjuder över min biljett på tradera nu...annars blir det tåget iaf...:P







Ne packa nu var det ja....



Haj haj





Onsdag



Uuuuuhhhh mår inge bra alls...fan at tden där jääädra förkyldningen inte bara kan försvinna. Fortf värsta hesa rösten och snorig...lock för öronen som bara den nu och ont i huvudet så jag bara vill döö!

Okej..jag har tränat tre dagar i rad nu och jag var juh inte frisk när jag började...men lite förkyldning ska väl inte stoppa sånt?! Blir galen...tänkte juh träna imoni med..men kanske får överväga det då och följa med på AW som tydligen är imon ist :) Hahah..undra vilket som e bäst för hälsan?! ;)

Tränade BS med Sunna idag...efter en riktig power walk upp till gymmet. Vi kom verkligen preciiiis i tid. Kul var det som vanligt med BS. Jag gillar det verkligen! Svettig som en apa blir man och man känner att man tränar! Gott! Åkte hem sen och slängde in min väska..sen ner till solariet här vid mig. Det skulle juh vara visning på lägenheten igen 19.00..så det vara bara att fly igen. När jag kom ner till solariet var det för första gången någon som jobbade där. (det är drop in), han gav mig två st prover på nån tan lotion. Så jag smeta in mig i den konstiga gula sörjan som luktade väldigt gott faktist!

Nu ikväll har jag lagat mat, suttit här, duschat o grejjat som vanligt. Nu får det bli lite kvällsmat och sen sängen...faaan vad mina öron gör ont! Gaaaah!




Puss på er godingar!





Sightsing i Malmö



Idag har jag tränat Indoor Walking för första gången. Shiiit vad roligt, men guuud så jobbigt. Riktigt bra träning alltså. Synd att det inte finns på LSC..;)
Sunna från jobbet var med mig idag, kul att ha någon och träna med. Motivationen blir faktist lite bättre då.
Så imon kör vi Body Step.
Så skönt o fått komma igång med träningen igen nu efter två veckors uppehåll kan jag säga!

Idag har jag även varit ute och åkt AMG med Thomas på jobeet. Shit vilket go bil. synd bara att man inte kan köra den själv...men åka med va rätt gött det med iof. Fick en sightsing i hela Malmö typ..så nu vet jag exakt vart allt ligger, vilket som e bra, dåligt osv...synd bara att man fick den sightsingen nu..:P

Åkte dels förbi den store Zlatans hus, och var juh bara tvungen att ta ett kort :)






Orkade inte gå ur bilen så det blev inget jättebra kort. Ganska så nice hus alltså :)






Efter träningen innan blev det lite shopping på ICA. När jag var påväg hem ringde Malin, så hon kom förbi här en stund o tjöta & titta på när jag lagade mat :)

Nu har jag precis gjort ett ryck med städningen...för imon ska det vara visning här igen, Seeegt. Men rätt gött ändå...för då håller man det ganska så rent o fint här hemma..hehe :)


Guten Nacht!










45 års galej o sonnenschein



Det är måndag och jag är tillbaka i Malmö igen. Kom hit igår efter en seg tågresa. Åkte inte från Göteborg förrän kl 19.30...rätt gött o kunna utnyttja dagen till max där hemma. Så var juh iunte här hemma i lägenheten förrän 22.45 ca. Men men....då var det bara mars pannkaka i säng :)



I lördags var vi juh på Tess mammas 45års fest. Riktigt kul. Började med en tipspromenad med frågor om Arndis..haha gick la sådär för mig o Lollo. Fast jag va grym på utslagsfrågan...skulle gissa hur många bcker hon hade. Jag svarade 225...hon hade ca 230..bra va?! :)
Tess sjöng massa fina låtar under kvällen och även Lollo o jag fick va med på ett hörn i slutet. Kvällen slutade med att vi tre åkte in till stan och dansade loss som bara den på Nivå. Efter en liten tupplur i bilen påvägen in var jag fit for fight kan jag säga, haha!





Jag vet! Jag är en sjuk jävel..men det var lite internt..;P





Japp! Blåvitt shopen hade jag tydligen fotat påvägen hem i lördags..haha fint va?






Igår var en riktigt bra dag! Sov till 11 ca..segade som fan innan jag fick på mig lite kläder och traskade bort till Ulli som hjälpte mig med lite saker ;) under tiden som hon diskade, gjorde tårta o grejja som fan. Efter en liten stund kom Acke hem efter att ha försökt byta däck på deras bil, men förgäves. Sen droppa det in lite mer folk..först Jonte som kom för att fira att han vart gudfar till Molly i exakt ett år..haha de skulle tydligen firas med tårta o grejjer. Therese & Jocke droppa in efter en stund med...och sen kom min söta Lollo i sin festoutfit..haha bra där. Så alla vi åt tårta o kolla på Molly kort..haha. Sen knatade Lollo o jag bort till mamma o satte oss på altanen med ett stort glas vatten och bara njöt av solen o tjöta.

Vi kom på sen att vi måste nog äta något..så vi gicvk bort till Casablanca i stenkullen..men ne ne. Dom tyckte det var okej att ha stängt en söndag när vi behövde bakismat!! Så vi tog mammas bil o åkte till floda ist. Sååå gott. Sen var det bara att packa det sista innan vi skulle ta tåget mot stan. Lollo väntade med mig i stan tills mitt tåg gick snäll som hon e! Skönt o slippa stå där själv...som jag annars alltid gör!






Min bästa står och väntar med mig på centralen i Göteborg! :)








Idag har det som vanligt vart jobb då. Sen blev det en rask promenad från jobbet upp till gymmet. Där blev det en timmes riiiktigt jobbig body pump. När man inte tränat på över 2 veckor..då känns det. Det kan jag lova. Plus att man fortf e lite sjuk med....usch. Men men, nu är det bara att köra på. I min blir det inddor walking med en jobbarkompis som tydligen hon med tränar på Forum, synd att vi inte kommit på det innan! :)






Tja!









Är våren här nu?! :)







Vååååår o massa sol i underbara GÖTEBORG nu. Älskar´t som vi säger Lollo..;)


Igår var det jobb som vanligt till kl 16. Seg som bara den, me ndagen gick rätt fort ändå.
Med fredagsfika & frukost på morran så springer tiden iväg.
Hade vart mulet o tråkigt väder under hela dan..men vid 15-16 tiden började det spricka upp o bli riktigt fint i Malmö med. Lagom tills jag skulle knata bort till tåget. Så fick del av den fina solen jag med.

Stog o vänta på tåget i min ensamhet...då kommer det fram en man från Göteborg och börjar tjöta massa om tåget e försenat osv..fråga även om vad jag gjorde i Malmö..så jag blottade hela mitt liv för honom..haha nee, men nästan. Tillslut ringde min mobil..."saved by the bell" kan man juh säga!! :)

Inte ofta jag åker tåg fram och tillbaka..men det dka jag fortsätta göra hedanefter.
Går tusen gånger fortare och mkt bekvämare. X2000 är grymt!!
Rullade in på centralen i gbg vid 19.30..mötte upp Lollo som kom med tåget från Alingsås. Vi tog sen vagnen bort till Bliss och tog oss ett glas med Ulli & Evelina som satt där på afterwork. Riktigt trevligt :) Lollo o jag stannade kvartill 22...sen blev det donken och sen hem till Lollo för mer vin o mys i soffan innan vi däcka i sängen båda två. :) Vaknade vid 7 tiden av Lollos heeemska larm...drog mig lite till medans hon duscha..sen var det bara att hoppa upp o göra samma sak. Känns rätt gött nu...men e seg som fan nu. A ja...får gå ut i solen lite o få mer energi! Så man e laddad för 45års festen som vi ska till sen. Till den gamla goa lokalen i ölslanda. Där blir det middag, sång, lek & gott o dricka innan vi säkerliiiigen drar vidare till stan :)









Mina fulla & goa tjejer Tess & Lollo! <3








Tess & jag hemma i min gamla lya i Stenkullen!




Lollo & jag!








Vad hände med dig förresten..?! :(















Torsdag



Första dagen på jobbet idag va riiiktigt seg alltså.
Helt slut i kroppen i näsan bara rann..men jag tog mig igenom den iaf :)
Efter jobbet mötte jag upp Malin. Vi tog först en fika på Espresso House (som vanligt), sen blev det en runda på stan...jag testade smink & köpte nässpray. Malin bode testade och köpte underkläder. Det var riktigt underhållande måste jag säga, haha. Inte alla som testar trosor över jeans...:P




Snygga Malin inne på Twilfit, hahahaha!



Efter shoppandet åkte vi till pizerian här borta vid mig och tryckte i oss en pizza. såå gott. Sen blev det lite tv här hemma hos mig en stund.


Grymt god pizza!








Nu håller jag på och försöker packa inför helgen hemma i Göteborg/Stenkullen igen. Där är det 45 års fest o annat skoj som väntar! :)

Gillar inte det där med o packa alltså. Men men...måste juh göras.  Så nu måste jag fortsätta.



Ha det folks!




Visning






Mår faktist lite bättre idag..men e fortf snuvig som bare den o hostan har kommit nu med, men men. Det blir jobb i mon iaf. Idag har jag varit hur seg som helst, men ändå varit tvungen att städa hela lägenheten för visingen som va nu 17.30.

Tog lite kort på den så ni får se hur fiiint jag städat..:)



   

  


Såhär bor jag...i högst två månader till iaf.

 

Jag passade på att gå ut lite då när dom skulle komma hit och kolla. Så ringde upp min bästa Lollo och pratade med en i en timma cirka, medans jag satt på en bänk utanför Mobilia i solen o kollade på konstig folk.
Gick in på H&M och köpte en foundation, tog ut pengar och sen så va klockan redan 18.15...då knatade jag hem hit igen och lagade mig lite köttfärssås & spaghetti. Den är nu nere i magen och jag sitter här i soffan IGEN.
Blir förhoppningsvis en tidig kväll idag så jag orkar upp imon o orkar jobba. Sen ska jag träffa Malin efter jobbet och uppdatera henne lite om vad som hänt/händer :)









Jag på väg ut i solen.










Snart händer det!! ;)






Sjuk!!



Sååå seg dag. Tog 10000 år innan jag somnade igår natt och drömde dessutom vääärsta mardrömmen...usch!
Vill inte ens säga va det var..:(

Vaknade och såg ut o kände mig som skit. Men Sminkade mig o tog på mig o tog mig ändå till jobbet. Där va jag en timme innan jag blev hemskickad typ...ögonen o näsan bara rinner och jag såg inte såååå fräääsch ut. Så jag fick order om att kurera mig o äta choklad..

Så har det blivit med...el mest glass o film i soffan. Gott! Men seeeegt. Tog mig igenom två riktigt bra filmer. Först "It´s Complicated" & sen "Slumdog Millionair" Se dom!


Borde tagit tag i städandet här med..eftersom de ska vara visning på lägrenheten imon..men det orkar jag bara inte. Har lyckats plocka undan lite iaf..men som jag känner mig nu så blir det hemma i mon med. Så får la ta tag i det då..måste juh..:(

Blir nog soffan resten av kvällen med...mkt bra på tv nu alltså! Dating in the dark...hahaha sikka nötter.




Snörvel snörvel....




Vill inte!!



Då har man kommit till denna dagen då..den dagen som jag aldrig ville skulle komma. Jag måste åka tillbaka till Malmö igen..åka bort från alla goa & underbara människor här hemma.

Känns riktigt jobbigt denna gången...ännu värre än vanligt. Har en klump i magen. Nu när man vart här hemma i över en vecka och umgåtts med familjen o vänner så känns allt så lätt. Så ska man åka ifrån allt det här bra till ensamheten & stressen igen...:(
Ikväll ska alla syskon hem till Syrran & Fredrik och grilla och mysa. Förut kunde jag också vara med på sånt mys..men nu måste jag åka tillbaka till "mitt". Sitta på en buss i 3 1/2 timme när dom umgås med varandra.

Har tänkt en hel del nu när jag varit hemma. Jag vill vara här. Jag vill ha allt det där som alla har. Kompisar och familj nära så man bara kan ringa ett samtal och åka o träffa sina vänner. Göra spontana saker ihop.
Det kan jag inte där borta. Då krävs det planering för varenda liten skitsak....:(


Nu vill jag egentligen bara åka ner till Malmö, packa ihop alla mina saker och sen åka hem hit igen. Men det går juh inte! Jag måste bita ihop och va kvar där ett tag till. Får väl se hur länge dock....








Minnesvärd helg!! :)



Nu har vi kört igenom en tre dagaras. Tors,fre & lör. Bra gjort ändå tycker jag. Förutom att jag sitter här med täppt näsa o lock för öronen nu...aja, det e la smällar man får ta antar jag :P

I torsdags blev det juh först en liten prmenix med pappa, Anette, syrran & Elliot i slottskogen. Vi titta på sälar, pingviner & svarta svanar. Sen blev det en go fika med latte o morotskaka!

Åkte sen hem o gjorde mig i ordning innan det var dax för att åka in till stan igen till Lollo. Där blev det förfest med massa go musik, gott folk o massa viiin. Det slutade iof med en borttappad iphone, en fylla som heter duga och myyycket kebabsås.



   

    

  






Men vi var på det igen på fredan..lika bra. Då var det först kalas hos Leslie som fyllde år. Där blev det middag o massa vin igen. Sen åkte Ida & jag hem till Alice. Lollo, Tess, Thomas & Osten kom med dit sen. Å så var det lounge som gällde..somnade typ i soffan där inne. Så det fick bli tre tåget hem.





   

   

  


   

   

 





Igår va en underbart fin dag. Satt här ute på altanen ihop med Sebbe & Ida och åt mat. Åkte sen med dom hem o gjorde mig ordning där o började drick ännu mer vin. Vid 18 tiden tog vi tåget o jag åkte till Ulli & Acke i Lerum medans de andra åkte vidare till stan.
Hos A & U blev det foundue...(el hur det nu stavas). Jag spättade iaf mig själv med ett sånt där spett. AJ kan man juh säga.

Therese T och jag åkte sen in till stan med lite andra tjejer och satte oss på hotell Rubinen och drack lite drinkar. Sen blev det lounge igen. Tog 2 tåget hem trött som saaatan. Och nu sitter jag här och kollar när mamma hoppar runt o förbereder för middan i eftermiddag. Lyssnar på Rod Stewart på högsta volym gör hon med. Haha.



   

 

  

 



Ja..det där var iaf en liten sammanställning från helgen som gått. Men den är juh inte slut än!! ;)





Puss & Glad påsk på er alla!


















:(



Neee fyy faaan o usch o bläää o skiiiit. Vill inte ha det såhär alltså!!




Nu ska jag iaf åka in till stan o träffa Pappa & Anette ihop med syrran & Elliot. Sen är det fest vill jag lova!!







Hej då!

RSS 2.0