Sovmorgon..?

Oj! Blev sent i sängen igår, så va rääätt trött i morse. Brukar gå upp vid 6.40..men inte idag ne..då drog jag mig till 07.10, fick liiiite bråttom i morse, men men nu e jag ju här och har precis klämt i mig mina goda mackor med lite choklad! :)

Igår va jag hemma hos syrran o bara slappade. Kom dit vid 17.50 tiden och blev direkt satt i arbete, eftersom syrran o hennes kompis hade var sitt barn att ta hand om. men bara kul att hjälpa till..och de lönade sig med en sååå goooo köttfärspaj o lite smarrig sallad till det.
Sen blev det bara slappt framför tv:n med gott kaffe o kaka..ja kaka på en torsdag! :)
Som vanligt är det alltid så gott o få träffa lilla Elliot! han va så go senare på kvällen..bara satt o stirrade på mig o skratta! Gud va glad man blir av sånt! Att nåt så litet kan göra en så glad är helt otroligt! :)



    

Prinsen! :)



Tog sen bussen hem vid 23 tiden..så de blev en riktig helkväll! 

Idag blir det ännu mer mys! Ska baka med syrran hemma hos mig idag! Måste lära mig att bli lite huslig. :)


Ne..nu ska ja trippa ner till lagret en sväng!

Mors!

Lat!

Slappe kväll! Fan va gött! Först hem från jobbet, slänga ihop lite käk. I all hast sen iväg till tåget och en snabb sväng till Allum med Lollo o Tess! :) Nu sitter jag här framför både TV:n & datorn...Desprete msn..hehe nöörd el?! :)
Bor ju i lägenhten nu själv med Tiger & Stella. Skönt! Men sååå jobbigt vissa stunder. Är inte alls van att bo HELT själv, men får väl helt enkelt vänja mig vid det nu...:(
Måste allt va så komplicerat..??!!

Har en del skoj att se fram emot iaf!
Fredag: Julbord med jobbet, sen utgång med tjejerna!
Lördag: Utgång med tjejerna...(igen).
Söndag: Sova ut! Sen promenad med syrran. (hoppas jag)

Fredag 5/12: Till Stockholm med Lollo & Mimmi! Ska bli sååå kul. Känner att jag verkligen behöver komma bort härifrån!

Så lite ljusa glimtar finns det i mitt liv iaf, det är skönt!



Hufvudstaden!

Morsning!


 

Grattis!!

SEBBE! Äntligen fick du ditt lilla rosa kort! :) Och som du förtjänar det, som du kämpat och slitit! Grattis!
Nu är det BARA jag kvar!



 
:)

Måndag....

IGEN!! :(
Jaha..då har man hunnit med en del i helgen iaf.
Mys och middag hos mamma i fredas. Fick ta en tripp in till stan med Ulli också, för det var någon som hade glömt sitt leg hemma..hmm undra vem?! :)

Lördagen började med MRL 10.30 med min goa Jessica. Sen blev det en liten solning efteråt också..behövs verkligen nu!
Gick förbi lägenheten o klappade lite på mina små bebisar.
Hem till mamma och äta lite, duscha, göra mig i ording och sen bar det av till Tess!
Hon gjorde världens godaste pastasallad som vi slängde i oss när Mimmi o Lollo E kom.
Efter en stund kom lilla Loppan också...hon va grymt cool:)
Ja! Sen bar det av till trädgårn...och natten avslutades sen på Valand. Hemma 5.30 hos Tess! vaknade 9, men insåg att ja va tvungen o sova en timme till iaf..sov till 10.15 ca..sen åkte jag hem för att byta om, och sen iväg till Slottsskogen med syrran o Ernie!
Så härligt att gå runt där i solen, underbart! Förutom när vi va tvugna att bära upp Elliot för
20 000 trappor typ, det var tydligen NÅGON som ville se älgarna! ;)


        
En trött Stephanie efter mycket bärande i trapporna:)
Jävla älgar! ;)

Hälsade på Pingu & hans vänner med:)


  


Efter den goa promenaden åkte vi hem till pappa & Anette på en liten fika, mysigt ock kul med impuls grejer! :)
Dom blev allt lite skraja när vi tutade på dom!

Handlade på ICA på vägen hem sen. Packat ihop alla mina saker hos mamma, så nu bor man i lägenheten igen med mina två bebisar! Saknat er som tusan! Mysigt att ha dom bredvid sig i sängen hela natten. Känner sig trygg på något sätt!



Nu ska Pia & jag strax iväg till Partille för att handla julblommor och ev. nån ljusstake!
Kul med lite "shopping":)

Haj haj!

Mys pys

Ja, då var det fredag igen! Sjukt vad veckorna går fort alltså! E ju snart jul också...!!

Idag blir det mys hemma hos mamma med middag och tjöt. Ska få träffa mina lilla prins o pussa massa på honom:) Min älsklingsrätt serveras också, AFRICANA! Mums vad gott det är.

Imorgon blir det förhoppningsvis MRL på morgonen. Sen till Tess på eftermiddagen/kvällen för en liten ölkväll, som antagligen kommer sluta i stan:)

Satte upp adventsljusstakarna i fönstrerna på jobbet idag med...lite tidigt kanske, men fint! :)
Vi har ju redan julgran så varför inte!


Nepp, ska packa ioph mig nu o bege mig!
Trevlig helg!

Vill inte! :(

Tjolahopp!

Tränade igår! Gud va skönt det var! Svettades som en liten gris och kunde knappt andas..men guuud så skönt. Sen la jag mig i solariet för att svettas lite till. Somnade där. Såå skönt..nog den bästa sömnen som finns. Man blir dock lite rädd när man vaknar till av att lamporna släcks.

Idag har det gått bra här på jobbet, fått gjort massa faktist. Skönt att få undan saker nu innan helgen.

2 timmar kvar nu bara..gott. Ska hem till lägenheten och pussa o krama massa på mina gosingar. För dom kanske ska flytta snart. Kanske, men bara kanske ska adoptera bort dom till en jobbarkompis! Usch! Kommer bli tungt. är jobbigt bara att tänka på det..:(
Ska ju bo med dom nu i tre veckor iaf...ska bli så skönt.
Igår kväll hade jag mys stund med mammas galna katt Rooosi i sängen..se här hur go hon e!
         
Lite galen dock, men hur gooo som helst! :)




 

Vad skulle man gjort utan en kamera mobil..? :)


Tschüss

Bara...

.... en halvtimme kvar nu! Skönt! E väldigt segt att inte ha så mycket att göra..men denna dagen har faktist gått "fort".

Igår blev det bara slappt. Gick förbi lägenheten en snabbis o hämta en sak och matade mina små älsklingar!
(Ska få spendera mer tid med dom nu. Flyttar till lägenheten i helgen troligtvis. I 3 veckor iaf..sen får vi se hur allt blir.)
Efter snabbvisiten i lägenheten blev det god middag med mamma och sebbe, för att sen bara ta de lugnt. Gott!


       

Tiger & Stella! Mina älsklingar!!



Idag funderar jag på att gå ner till gymmet och gå på bandet en timma el köra cross trainern...måste röra på mig och få nått annat att tänka på. Hoppas jag är själv!

Grattis Sebbe!

Idag fyller lillebrorsan hela 21 år!! :) Grattis!




Sebbe 21 år! 


Shiiit vilken dag de var igår alltså....stress,stress o stress.
Hade word prov 15.00...när klockan började närma sig 16.15 fick jag panik o va tvungen att göra resten fort som bara den. Skulle ju hinna med 16.35 tåget till Stenkullen för att möta upp mamma och sen ta 16.49 tåget till Göteborg för att köpa presenter till brorsan. Sprang som en liten blå mellan affärer, spårvagnar och gator. Men såå skönt när jag va klar. Mötte upp Lollo o Mimmi på avenyn. Gick till paprika o slängde i mig en stenhård baguette och tog sen tåget hem igen 18.47. :)
Hemma möttes jag av mammas vänninor som hade ätit middag där..trevliga små damer. Sen blev det bara slappt framför tv:n och sen datorn.


Idag har jag först varit i skolan o grejat lite med power point, skönt att det bara är det kvar nu!
Sen hit till jobbet i väärsta ovädret, tur att man fick skjuts ända fram till dörren:)
Nu är det hemgång om ca en halvtimma. Vet faktist inte vad jag ska hitta på idag...måste träna men känner inte för det längre...konstigt!

Måndag

Jaaa..då satt man här IGEN! Fan va fort helgerna går då...:( tur att dom är bra iaf.

Ifredags blev det mys med tjejerna hemma hos mig. Lördagen va det först träning på morgonen, MRL med systrarna Lonka :) Så kul. Måste börja köra varje lördag igen, det gör ju såå mycket! Man blir mycket piggare!
Sen bar det av till stan för att köpa present till brorsan som fyller imon. Hem och äåta lite, byta om för att sedan åka till Pia, min kära jobbarkompis..där blev det mycket vin och MYCKET prat! Skönt att få prata av sig lite och bli uppdaterad!
Vid 12 tiden kom jag på att jag ville åka in till stan..så sprang ner till stationen i högklackat och hann sån tur med tåget. Gick till Vasastan och mötte upp Lollo, Mimmi o Lollo :)

Igår var nog världens segaste dag! Först pizza och Hipp Hipp..sen hem till min kära gudfar på kalas, där va det kina mat och tårta. Och sen chips och godis på kvällen....nu har jag ätit för resten av veckan känns det som!


Förresten!! När jag gick hem från jobbet i fredags möttes jag av en sjuk överraskning på vägen...
Gick som vanligt i min egna värld med musik och raska steg. Märkte att alla bilar helt plötsligt stannade och tittade efter något...jag fattade ingenting och såg ingeting. Sen såg jag! En ÄLG! På parkeringen där jag alltid går över...vågade inte gå samma väg så fick runda älgen..men ville ju ändå ta ett kort...gick lite närmare..men sen kom jag på att, tänk om han får flippen och börjar jaga mig. Så tog ett kort en bra bit ifrån, men om man zoomar så ser man faktist att det är en älg, hehe. Sjukt!




 ÄLGEN!



Idag är det prov i Word också...kan ingenting typ..så måste plugga lite nu faktist!


Nu....

.....är det fredag!! Jaa! Såå skönt.

Bara 3 timmar kvar här idag, men kommer nog pysa lite tidigare som vanligt på fredagar. är ju som sagt själv här uppe idag med, såååå tråkigt.
Precis tryckt i mig lite lunch och en efter maten latte. Pratat med Tess i tel med..och precis i slutet av samtalet kommer 2 jobbarkompisar in på kontoret o säger att dom klätt ett plastträd med julbelysning borta i lunchrummet..trodde först dom skoja med mig, men icke! Gick bort o kolla, och ja..det hade dom. haha...så sjuka. Men de blev faktist fint. Så nu slipper vi den barrande granen i år..:) Ska springa bort och ta kort på den så ni får se hur fint dom har skapat!



      

Fint va?! :)

Denna dagen är liiiika tråkig som igår, om inte värre...så har faktist hunnit ta lite bilder på min kära arbetsplats..:)


       
Här sitter jag hela dagarna :)


    

Uttråkad som vanligt....!! :(

Idag blir det förhoppningsvis mys med mina tjejer!


Hej svejs!


Ensam...:(

Sitter här uppe helt ensam och övergiven idag...dom andra är i Tyskland. Så jag får sköta spakarna nu. Fast det gör jag ju alltid ändå..:)
Skulle mysa till det med lite Hipp Hipp såhär på en torsdag, men nä nä..då funkar inte den jäävla skivan. Surt!
Har tom. så tråkigt så jag roade mig med att ta lite bilder på mig själv..:)


                       


Nu är det ju bara 1 1/2 timme kvar och det är ju skönt..ska nog lyckas sysselsätta mig med något under den tiden med:)




Kärlek & hat

Nu fick jag en sån där jääävla jobbig känsla! Tänker på allt hela tiden och för mycket! Vill jag verkligen det här..? Är jag glad nu?..nää det är jag VERKLIGEN inte!
Saknar det och dig sååå sjukt mycket!
Som jag sa till mina bästa tjejer igår. " När jag inte tänker på det och inte pratar med han så är det skitbra! Men så fort han ploppar upp i huvudet på mig så kommer allt tillbaka!"
Men ska det vara så då? är det rätt det jag tänker? Gaaahhhh!! vet ingenting juh!
Det ända jag vet riktigt säkert är att JAG ÄLSKAR DIG! Känns som jag känner något som e förbjudet lixom. För ibland är jag så arg så jag skulle kunna spricka. Vill bara kasta saker omkring mig och få ut ilskan på något. Igår kände jag så!

Lollo! Tänker på dig massa nu i dessa stunder! Vi sitter i samma båt!
Gråt, gapa, skrik och va hur ledsen du vill!
Det får man!

Tack för igår mina pinglor! En väldans rolig kväll som fick mig att tänka på annat. Det är bra!

Idag är det dax för massage igen, såå gottigt! Loppan ska med få känna på hur det är att bli knådad riktigt ordentligt!
Vi behöver sånt nu:)






Kanske ska bo ihop..?! Hmm konstigt o förvirrande kommer det att bli..men vad ska man göra? Skiter ju inte pengar direkt...

Tiderna förändras

Inte skrivit på ett tag nu, jag vet! men inte haft någon som helst ork eller lust till det faktist.....
E ledsen för det som hänt! Känns så overkligt och sjukt..men va la bäst såhär! Trodde verkligen ALDRIG att jag skulle säga dessa ord...men men. Livet förändras...

Hade första lugna helgen på väääldigt länge. I fredas va ajg o sjöng lite med Ida..sen hem och äta dundergod middag hos mor. Lördagen spenderade jag med syrran, Fredrik & Elliot på allum.
Hjälpte till att duka o fixa inför dopet. Sen abra hem till dom o slappa i soffan med pizza, godis och en mysig film! Holiday!
Sååå mysig film. Bra o kolla på om man känner sig lite nere..så de va en kalasbra film för min del.:)
I söndags va det ju dop! Japp, det gick bra att sjunga! väldigt nervöst o inte så förberedd..men men. Dom sa att det var fint iaf..så man får la tro på det.



Min Kille!

Igår va en bra dag med!
Jobba till 13.30..skolan 14-16, hem o slänga i mig lite mat, träna 17.25-18.25 hem och kolla på tv o mysa med Elliot! Åååhhh va go du va igår! :D
Idag blir det mys i stan med mina tjejer!! Lollo & Tess..ska bli skönt att få träffa er! Saknar er ju! känns som de va jääättelängesen vi sågs!




Lollo,Tess,jag & Mimmi!

Fan, denna dagen har ju bara flugit förbi..redan 14.30..gött e det! kan ju va för att ajg inte kom hit förrän 10.30 idag..:P


Timo Räisänen!! Världens bästa! fan va han e bra!!

Rea och grekisk mat

Va i stan med min bästa vän Lollo igår! Va skönt det var att bara få "komma bort"..tänka på annat lixom.
Shoppade lite på H&m och Gina..REA såklart! :) Man blir så glad när man hittar något man verkligen vill ha och när man ser den röda prislappen så blir man ÄNNU gladare!
Efter lite shopping bar det av till restaurang Sirtaki för Souvlaki..ååhh så gott det är! En liten mysig middag för två är aldrig fel!
Gick förbi "hemma" och hämtade lite saker sen med...kändes såå jävla konstigt. Tur att Lollo va med, Tack! :)



Älskar dig Lollo!

Måste bara säga att jag har liknade köttsår på mina hälar nu...fan va ont dom gör! Tur att mamma jobbar på sjukhus så man kan plåstra om med massa bra grejer! :) Tog inte dom skorna idag..dom får vila upp sig lite i garderoben ett tag.

Är nervös inför söndagen nu...men ska bli så himla roligt! :)

Nya skor

Orkar inte ens skriva om det...Allt har bara fallit samman nu! Skönt att jag hjälpte dig lite på traven eller..?

Va så lite så Jessica! bara kul o va med dig!:) Du e sååå go!
Fick bytt min skor igår!! Fick tom ett par helt nya..som jag har på mig idag dum som jag är. För har sån skoskav så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Väääärldens största blåsor!! Kommer få sitta fast här hela dagen..kan inte ens gå bort o hämta kaffe. Då är det illa. Undra hur ja ska ta mig hem sen..? Hmmm..


Vill verkligen sjunga på söndag...hoppas det löser sig alltså. Han är värd den fina låten!



Handens Fem Fingrar - Lisa Nilsson

Snart hemgång:)

Kom på att jag inte skrivit något idag juh! Inte hänt så mycket faktist. Hade prov i Excel i morse...gick la hyfsat! Kändes konstigt att ha prov. Va ju evigheter sen!!

Tränade Body Step igår, såååå skönt. Och mina nya byxor va grymma! :)
Kul det va o träffa Jessica igår med. Skönt att få prata av sig lite:) Ska få träffa henne idag igen! :) för ska åka en snabbis till Allum nu för o skälla på skopunkten och köpa något o ha på mig på söndag på dopet. Är ju faktist gudmor, så måste ju va lite fin iaf! :)

Braa 15 min kvar nu..skönt!

Saknar dig! :(


Rosa & Halloween

Ännu en lyckad och kanonbra helg!
Firade Tess i fredags med ROSA kläder och fylla! grymmt bra kväll som slutade med att jag somnade i taxin påväg hem kl 5.30..:) bästa som finns att sova i bilen! Rätt bra att han missade att släppa av mig i Stenkullen..hehe. men det gjorde ju inget....då fick jag ju sova lite till! :)




Lollo & Jag på Valand!


På lördagen var det sen dax för Halloween fest hos Ida & Andreas. KUL när alla går in för det till 100%. Kolla bara på oss! :)




Günter, Boxarn, Pumpan, Candy & Elvis!



Ska bli skönt att få träna lite idag med, har vart väääldigt slarvig med det den senaste veckan! Men idag ska jag inviga mina nya byxor på ett svettigt Body Step pass:)



Tack för igår! Det gjorde mycket!



RSS 2.0