Manana





Har varit på After Work med goa tjejerna från Intersport idag. Det blev mycket skratt, mat och mätta magar! :)Maten där är så god så man dör alltså. Dom baconlindade dadlarna...OMG! ;)






Mikaela & Charlotte på Manana








Tapas






I mon är det dax för jobb igen...13.30-21. seeegt, men men. Får hoppas tiden går fort.
Nu är det iaf sovtajm med mina små barn!







En liten go bild från i morse. Simba snuttar på Jonas finger <3











Puss






En dag



Idag har varit en mysis dag ihop med Emma pemma!

Vi gick först på stan en sväng. Jag fick köpte lite behövliga saker som mascara, hudlotion, ett skärp o en kofta :)
Åkte sen hem till Emma o drack te o bara slappa i soffan. Sen blev det middag uppe hos Wake. Riktigt smarrigt!






Emmas fina djur IQ & Ozzy.






Ozzy










Tog sen bussen vid 19.30...gick förbi Espresso House och köpte mig en liten chailatte o tog sen tåget hem.

Nu sitter jag i min underbara säng med mina två sovande katter o väntar på Jonas som ska komma hit. Då blir det te o kvällsmacka! <3





Tack och heeeej!

Helgen som vart



Jopp så där dålig nu igen. Händer inte så mkt skoj i mitt liv..kanske därför. Haha! :P

Jobbar en del..tränar så mkt jag kan o är med min bästa Jonas så mkt jag kan.
Hade en helt underbar helg med honom.



Fick ju låna säsong 2 av True Blood i fredags. den såg vi slut i söndags. Haha. Vi e nördar. Fast Jonas e nog fan värst. Så nu har vi bara säsong 3 kvar..o sen håller dom på o spela in 4an med. :)



I lördags åkte vi en sväng till stan. Sen hem hit till mamma..mös lite o umgicks med mamma, sis & Elliot. Tog sen 18.19 tåget till stan o Mikaela. Parmiddag med henne o Viktor. Riktigt trevligt!! :) Blev en hel del vin om man säger så..haha. Vi somnade på bussen påväg hem till Jonas.TUR att vi vakna på samma hållplats vi skulle av.




I söndags sov vi rätt länge. Jonas åkte sen o repa o ja tog en sväng på stan. Sen åkte jag hem till Jonas igen o lagade Tacomys till oss två. Grymt gott var det. I går åkte jag o jobbade kväll..13.45 - 21.15. Åkte hem, sov o åkte till jobbet idag igen. 7-16..sen till gymmet o sola o sen köra Combat med Angelica.




Nu är jag ledig i två dar igen..gott e det! Så imon ska jag åka o träffa Emma pemma :) Hoppas på att det blir fint väder så vi kan ta en promenix med hennes lilla Vovve :)

O på torsdag är det ju AW med Intersport brudarna! Ska bli så himla kul o träffa alla igen. Mikaela såg jag ju i lördags, men resten va ligan! :)

Nu ska jag nog sova faktist...har plockat undan i mitt rum, tvättat o bytt sängkläder. Så nu ska jag krypa ner o drömma sött :)



Förresten...jag har världens underbaraste kille! YMMWGR ;)
Har varit tillsammans i 3 månader nu och mer ska det bli!







Jag vet..vi e inte som alla andra, men jag gillar´t! ;)







Puss o snusk




Kulturell




Idag har jag varit på Sjöfartsmuseet med Syrran, Elliot & Jonas. Blev en mysig liten lunch på Café Zenit efteråt. Åt en grymt god falafeltallrik.








Mmmmm så gott!







Firre Fisk







sötnosar






Åkte hem vid 1-tiden. Vi hamande här i sängen o kollade på Jalla Jalla..haha va rolig den e.
Skulle egentligen tränat..men blev ändrade planer så jag åkte hem till Tess ist. Åt korv stroganoff och uppdaterades lite..:)

I mon ska jag till Arbetsförmedlingen och prata med min handledare eller var det är. Sen är det dax för jobb igen. 12.45-21.15...segt som tusan..men jobbar bara ons-fre o se ne jag ledig igen så det e gött! :)









Lediga måndag




Idag gick jag upp vid 8.30. Gjorde frulle till mamma, Ida & mig.
Började röjja här nere i mitt rum..fick ett ryck o börja städa o så. Så de blev tyvärr inge påhälsning på jobbet idag heller....kände verkligen att jag behövde röjja här. O sen kom ju Jonas vid 12-tiden. Då käkade vi lite lunch, kollade på ett avsnitt av True Blood och sen hämta vi lillfis Molly på dagis :)

Fikade lite här hemma med Sebbe, Ida, Acke, Molly, Jonas & mamma.
Sen åkte alla hem och jag satte igång med maten. Blev ugnstekt falukorv. Smaskigt blev det! :)






















Jonas åkte för o repa vid 17 tiden o då gick jag till gymmet för att först ta en solning o sen träna MRL med Ida! Woohoo..riktigt roligt att hon var med.

I mon blir det kanske en liten utflykt med Syrran & Elliot. Sen träning...Body Combat. Gött!




Hej hopp gummi....






Meeega trött





Nu har jag jobbat två dar och jag e helt slut. Segt som faaaeeen o jobba kvällen o sen dagen.
Inte den piggaste människan på jorden justn u måste jag säga.




I fredags iaf så körde Angelica & jag ett bröst o triceps pass på gymmet. Riktigt roligt o JOBBIGT. Måste börja komma igång med det på riktigt nu, kan ju inte så mkt tyvärr. Men Angelica hjälpte mig bra!


På kvällen sen var det dax för AW med gamla jobbarkompisar på Basic. Blev en liten bit mat..några glas vin o massa massa snack! Kul! Ska upp dit imon o hälsa på tänkte jag! :)






   





I lördags var det först MRL 75 relesase. KUL!! Sen blev det stressigt! Duscha, äta, byta om o springa till tåget.
Va hemma vid 21.10 tiden..fick skjuts ända till dörra. Så skönt. Lite snack i tel. med Jonas. Sen sängen. Idag har jag jobbat 7-16. Skulle tränat BS, men blev inte så. Syrran e sjuk o då sket jag med i det. Men det behövdes, har ju tränat ons.lörd så en vilodag behövdes änna. Ska ju gå på MRL:en imon så!:)




Dom ringde nyss från jobbet o fråga om jag ville jobba imon. 7.30-14.00. Jag tackade faktist nej. Ska ju som sagt upp till jobbet och sen umgås med Jonas. Hoppas verkligen på så fint väder det har varit idag nu när man e lite ledig!

 



Tjipp tjopp!



Combat-torsdag



Idag har jag jobbat 7-16. Sen åkte jga hem. Åt grymt god middag med mamma, Acke, Ulli & Molly.
Pannbiffar med brunsås, potatis & kokta morötter. Yummy!





















Sen gick jag till gymmet och körde en timmes Combat med syrran & Angelica. Även systrarna Pettersson var där och svettades. :) Skulle egentligen kört Balance med..men så blev icke fallet. Blev lite flumm inne på gymmet tsm med den gravida ist. Haha! Fick dock reda på en sak som gjorde mig upprörd! Borde ju inte bry mig..men det handlar om en princip sak. Låt mig va lixom! Gaaahhh!



Nu sitter jag (som vanligt) i min säng med mina två små älsklingar. Hörde att tvätten precis blev klar..så ska sticka upp o hänga upp den. Sen kommer Jonas hit vid 22.45. Segt att han kommer så sent..men de blir ju tyvärr så när han jobbar kvällar..:( Tur att jag är ledig imon så man slipper hoppa upp kl 05.45. Nu kan vi iaf sova ut, äta en go frulle och umgås lite.








Min nya kärlek! <3






Kloak råttan! :)















Vid 1-tiden imon ska jag träna gym med Angelica. Ska bli riktigt gött.
Sen imon kväll är det ju AW med gamla lagerråttorna från Mercedes. Ska bli kul!




På lördag är det dax för MRL-release. Roooligt. Blir träning 4 ggr denna veckan och det gillar jag verkligen. :)




Sen jobb på lördag kväll och söndag dag. Jag längtar tills söndag kl 16 nu...!!




Puss

 

 

 


Vad tyst det blev!




Så bra film! Hahaha..säger bara smålänningar...:P








Onsdag



Åååhhh vad seg jag e dååå..

Jobbat 7-16 idag och 13-21 igår...ska upp o jobba 7-16 imon igen.
Hari nte haft några bra dagar på jobbet denna veckan kan jag säga. Började med att jag fick ta en jääävla massa skit från en anhörig...som jag inte alls hade med att göra.
Idag fick jag vara själv på morronen en stund då lilla Linda hade försovit sig...men det gick ju fint sen iaf :)

Men ååhh...inge kul start på veckan, hoppas fan de blir bättre imon alltså.
Måste faktiskt säga att jag trivs inte så bra där jag e nu tyvärr. Men det e ju ett jobb så jag får bita ihop tills året närmar sig sitt slut..:/

I går när jag kom hem från jobbet blev det raka vägen ner i sängen. Upp o hoppa tidigt idag juh.
Idag har jag varit och kört 45 min på crossen. Sen blev det 20 min solning. Åh såå gott. Nu sitter jag här i sänge..men ska ta tag i mig själv nu. Hänga upp tvätten och sen duscha.
Sen kommer min kärlek hit! Då ska vi kolla på ett avsnitt av true blood och sen sova och bara myyysa.




Hejrååå...




Fullt upp


Precus duschat och slängt i mig två goda knäclamackor med keso på. Innan det var jag och tränade MRL med syrran. Solade en sväng innan det med.



Annars idag har jag åkt hem från Jonas, druckit kaffe med Ida, hämtat cykel i Floda, tvättat, städat, lagat mat & torkat bajs & kattspyor. Mumma va?!



Har ju varit ledig sen i fredags. Underbart! I fredags spelade jag Bandminton med Emma. Rktigt roligt.
Sen åkte jag in till stan och tog en AW med Lollo. Vi hamnade på vasa och där blev det lite drinkar, öl & vin. Åkte sen hem till Jonas och sov där. Men shiiit vilken knökad buss jag åkte med..folk börja bråka med varnadra och grejjer..helt galet. Vi sov iaf länge i lördags. Gick sen ner till Kungälv och handlade på systemet och lindex.
Sen åkte vi hem hit och käka och gjorde oss i ordning för att sedan åka hem till Lollo för att festa.








AW med Lollo.






   

   








En riktigt lyckad kväll blev det!! Ingen utgång för Jonas & mig..men hade grymt kul ändå.
Vi käkade och tog tåget hem 02.17 tsm med Pollot. Gårdagen var rätt seg kan man säga.

Jonas åkte och repade vid 17.30- tiden. Jag tog sen tåget in till stan 20.17 o mötte upp honom igen. Vi åkte hem till J och körde ett race med True Blood. Det är fan beroendeframkallande alltså!! Har sett sju avsnitt nu och jag vill bara se meeeeer hela tiden. Men lovat Jonas och vänta, så vi kan se ihop ;)

 

Denna veckan blir det lite mer jobb än förra. Jobbar kväll imon, sen dag ons & torsda. Och så lörda kväll o sönda dag. På fredag när jag e ledig ska jag på AW med mina gamla goa jobbarkompiar från Mercedes här i Stenkullen. Fick mess av Pia idag. Ska bli så himla roligt att få träffa alla igen. Nu var det ett bra tag sen sist. Tror jag var där i april och hälsade på dom..

 

Ne folks..hare!

 

 

 




Sol & BC





shit vad trött jag vart idag alltså...men jag pallrade mig till gymmet och slängde mig i solariet 20 min, sen blev det BC med fina flickorna Angelica & Sarah. Hahaha...det blev mycket skratt idag. Men vi genomförde träningen bra ändå tyckte jag..el hur tjejer? De bjöds på Gainomax efteråt..riktigt gott. Blev väldigt mätt på den alltså..kanske ska köra en sån efter varje träning hedanefter..??










Mumma!




Har nog äntligen fått ordning på min iPhone nu med...med lite hjälp från experter så ;)

Sitter här i soffan nu med två katter runt mig. Väntar på att J ska ringa som vart o repat med bandet. El dom kanske fortf. repar..men hoppas inte..:/.

Nu ringde det precis..men det var sebbe som var skitirriterad..haha, inte på mig dock :) Han ville låna en kabel till en ipod..och jaaa det är klart han får. Nu så kommer han snart hit och hämtar en :)

Kollar på Robinsson..även fast alla verkar bojkotta det så gör inte jag det..haha :P


Tack und hej leverpastej.




Igår!



Fick jag ÄNTLIGEN min iPhone 4! Jag bara älskar den redan! Sitter nu och håller på att synka ihop den med itunes. Så man kan lyssna på massa bra musik. För den klarar jag mig inte utan som ni kanske vet! :)

I går förresten...så mötte jag först upp min goa Tess i stan. Inte setts på 100 år känns det som. Vi gick lite på stan och satte oss sedan för att äta lite på ett mysigt Café i 5an.
Skrattade som bara vi kan när vi väl sätter igång..haha :)
Efter en stund kom Jonas in och Tess åkte sen tillbaka till sin skola. Jonas och jag gick en liten shoppingrunda...först på GINA där jag hittade en jättefin klänning att ha på mig på lördag och ett par grymma skor med :) För på lördag är det dax för fest för min Lollo som fyller år idag. Då ska det firas minnsan! :)
Efter lite shopping ville vi åka BIG GLENN (Göteborgshjulet) som vi pratat om heeeela sommarn. När det äntligen var fint väder och vi hade tid så var det la såklart STÄNGT!! Usch vad besviken jag blev, men men. Vi satte oss på ett café och tog en chailatte & choklad ist. Gissa vem som drack vad...? :P


Sen var vi och kollade på Inception...riktigt bra film alltså!! :)


Bloggen krångla igår..så det försvann massa text som jag hade skrivit...orkar innte skriva om det. Bloggar mer ikväll ist.

Ska byta om nu, gå till gymmet, sola & sen köra Body Combat med Angelica. Sen kommer Jonas hit och vi ska mysa o kolla på TRUE BLOOD! :)




Pussar!



I morgon....



Är det 1år sen jag flyttade till skåne...blev ju först Ängelholm i 2 månader innan jag fick lägenheten i Malmö.
Det är sjukt vad tiden går fort alltså.
Och det är som jag ALLTID har sagt. Man vet ALDRIG vad som händer om 1 år.
Det var precis det jag sa för 1 år sen! Trodde inte då att jag skuöle sitta här hemma i mitt flickrum igen. Trodde inte heller att jag skulle träffa världens underbaraste kille som jag nu är tillsammans med och helt tok kär i!
När det gäller jobb är jag ju tillbaka på ruta ett. Men det är det faktist värt. Ett tag iaf. Jag käpmar hela tiden och söker efter det jobb jag vill ha, det är inte lätt vill jag lova. Men det ska väl släppa det med snart hoppas jag!!

Jag är iaf glad och lycklig och det är det viktigaste tycker jag.
Att jag får vara nära dom jag tycker om allra mest är helt underbart! :)







Jonas





Mamma







Syrran, Fredrik & Elliot


Alex, Ulli & Molly






Sebbe & Ida





Angelica





Lollo, Tess, Lollo & Mimmi




Mikaela





och massa massa mer :) Ni är underbara! Tack för att jag har er! <3




Puss!





Nu...



Drar jag bort till gymmet och kör MRL 60 med syrran i spetsen. Ska bli gutt!




 

Nya kläder.... :)





Hörs nog sen igen.
Är på blogghumör idag!!



Pöss




 

 

 


Bloggsyrran





Detta inlägget ägnar jag åt dessa två killar som är mina största beundrare här på bloggen.
Går tydligen under namnet "bloggsyrran" på syrrans jobb. Kul att man kan fylla deras dötider på jobbet :)

Fick denna fina bild av syrran i morse. Det gjorde min dag kan jag säga. Skratta rätt gott! :)




:)







Nu blir det lite städning här hemma, sen mat och sen iväg till gymmet för att sola och sen köra MRL med syrran!
Jag har köpt nya träningskläder idag förresten. Så himla gött!
Tar bilder så ni får se sen :)



Nä..städa var det ja.




Hajhajhajhajhaj




// Bloggsyrran ;)




Ensamt fredagsmys



Jaaaa det är fredag idag!! :)


Men jobbveckan är inte slut för mig än inte. Nepp, för jag ska jobba imon och på söndag och sen på måndag igen. Det är verkligen skönt att känna att man lever!


Idag på jobbet innan lunch trodde vi ju att det var våran sista dag så vi firade med att äta ute på lunchen. Det blev thai! Guuu så gott det var. Hade tom vart där innan såg jag med..:P
Men nu så fick vi komma tillbaka på måndag för det är inte riktigt klart än. Kul! :)


Sitter nu i sängen här hemma och äter choklad & kollar på idol. Jonas jobbar fortf o kommer inte hit förrän vid 23 :(. då är det inte helt omöjligt att jag har däckat. Är verkligen helt slut idag!


Grymt att Madeleine från Lerum kom vidare i Idol förresten. Skitkul, och hon fick väldigt bra kritik med!:)







Snygga Juryn ;)








I morgon kväll blir det förhoppningsvis bio. Vill se Inception. Alla säger att den är så himla bra så då måste man ju se den.



Ne..kryper ner under täcket nu.



Tack!









RSS 2.0