Just another manic mooonday



I fredags var det AW som gällde med många goa arbetskamrater.
Började med en god middag på Hard Rock. Jag åt en himla god lax, orkade faktist inte ens äta upp allt.
Efter maten blev vi bortforsslade från bordet, och då var det bara att sätta igång..:)
Blev en himla lyckad kväll med mkt gott o dricka och mkt dans! :)
Vid 1.30 va vi rätt trötta och bestämmde oss för att åka hem. Jag tog 2.17 tåget hem..men kom lite längre än så..:/Gjorde det klassiska och somnade på tåget och vaknade i Västra Bodarna, så nu har jag med gjort det. Jag lyckades iaf inte åka ända till A-sås..haha bra va? Jag gick av tåget i ren panik..men insåg sen efter jag ringt taxin att det går ju faktist ett tåg tillbaka, så jag avbokade taxin och tog nästa tåg hem´och gick denna gången av i stenkullen, haha! :)









Fest?! :)






I lördags blev det lite städande och donande här hemma innan Jonas kom hit vid 2-tiden..då åkte vi till ICA och handlade för middan jag skulle ha på söndan. Sen blev resten va dagen mkt mkt slapp. Vi åt god mat på pizzerian i Stenkullen och sen blev det självklart Melodifestivalen senare på kvällen..jag säger bara suck va kasst det är alltså...nästan lite pinsamt!




Mumsig mat från El Dorado

I går hade jag middag för min familj, el ja det var ju en del som inte kom pga magsjuka. Både Acke, Ulli & Elliot låg hemma o kräkte. Så Det blev en lite mindre middag än jag tänkt mig, men väldigt bra. Lagade min grymme kycklinggryta och så bled det go tårta till efterrätt. Fick presentkort på skor av pappa & Anette..så nu äntligen ska jag köpa mig ett par nyya! :) Idag efter jobbet blev det ett gött Combat pass med Angelica! Såå skönt och få ur sig massa energiii!!




Pratade precis med min goding som har gjort en väldigt jobbig sak idag..:/ Puss på dig! <3

 

 

Nu Blir det kvällsmat och sen sooova!

 

Haj haj haj haj


Sorry!!



Oohhhhh vad bra denna helgen var. Hade ju min efterlängtade 25-års fest i lördags och den blev så lyckad!


Var rätt mkt fixande och donande både på fredag kvällen och hela lördag dag. Det var det väl värt.
Sån bra fest och sånna grymma vänner, familj och pojkvän man har.



Av Jonas fick jag en spa dag med övernattning på St. Jörgens Spa.
Av mina närmaste vänner fick jag en Tassimo maskin.
AV mina syskon med respektive fick jag en Ghd plattång.
Av Jonas vänner fick jag en låda med ostbågar & cheeseballs.



Och sen en massa annat bra :)


Brorsan har lagt upp massa bilder från festen på sin blogg. Där kan ni gå in o kika :)

 

Har ju vart värdelös på att uppdatera igen...sorry. Men som ni kanske fattar så har det vart en del de sista.

Nu ska jag sova. Hörs imon!! :)

Puss!


Yupp



I måndags var det ju alla <3 ans dag och då var Jonas och jag på bio efter jobbet. Åt även en bit mart på Danilo innan filmen. För mig blev det Sushi och Jonas smällde i sig en god Schnitzel ;)
Precis när vi hade hade ätit upp och skulle gå, så kom Mia Skärringer och satte sig med sin dotter precis bredvid oss, hon e så jäkla grym alltså!



Filmen "Meet The Parents" var riktigt rolig, älskar att bara skratta, skratta och skratta! :)







Min goda Sushi! :)






I går var det som vanligt träning efter jobbet. Och detsamma gällde idag. Tänkte även träna träna imon, men dom planera sprack när jag fick hem min klänning jag hade beställt i lördags till min fest. På nätet var den svart/vit, men det var den verkligen inte när jag öppnade paketet innan. Skitfin klänning, men det vita som jag trodde skulle va vitt var ju fan bronsfärgat..!!! Så nu måste jag gå på jakt efter en klänning imon efter jobbet...så typiskt mig att vara ute i sååå god tid! :/



Ne nu ska jag äta mitt kvällsmål, är faktist lite hungrig ;)


Godnatt på er!



Helgen




Redan söndag igen och jag sitter här i sängen helt ensamn..el ja..Simba ligger här bredvid mig. Men ingen Jonas här :( Känns konstigt och inte ha söndagsmys med honom faktiskt. Men vi ses ju iaf i mon igen för då är det alla hjärtans dag och vi ska gå på bio efter jobbet :) Meet the parents blr det.



Helgen har varit lugn och skön. Började med fredagsmys hemma hos Ida. Hon kom och plockade upp mig & Jonas i Lerum så åkte vi till floda och handlade gotta och mat. För mig blev det en kebab sallad..som va så grymt god och det andra åt pizza. Vi kollade på På spåret så klart och sen även skavlan. Vid 00 tiden körde Ida hem hos och åkte sen vidare för att hämta Sebbe som vart i Lerum och druckit öl.






Gottigt






Lördagen blev väldigt lugn den. Sov ut, åt en god frukost, busade med Elliot osm hade sovit över här och sen kom Fredrik och hämtade Elliot. Jonas o jag åkte sen med Sebbe till Lerum och systemet. Sen hem igen.
Ida kom dit efter jobbet, vi käkade och sen åkte vi till ICA och handlade inför kvällen.
Där det var räkor på schemat. Synd bara att nån hade köpt de sista färska räkorna..men men, det funkade ändå. :).







Elliot ska ut och spela Badminton i mina träningskor :) <3









Idag åkte Jonas hem vid 10-tiden och jag åkte med Fredrik,Elliot, Sebbe & Ida till Alingsås och handlade lite saker inför min fest på lördag. Skönt o ha lite saker klara nu iaf.







Sådana här "porriga" skyltdockor har dom på Ica Maxi i Alingsås. Hmmmm...






Åkte hem en sväng till Sebbe och Ida och åt en grym god räksallad som jag gjorde av räkorna som blev över från igår. Efter vi hade käkat däckade vi alla i soffan. Rätt trötta..så jag åkte hem ist. annars hade jag nog aldrig orkat åka därifrån.








Hemmagjord räksallad.








Sitter nu här i sängen o kollar på Solsidan...fan va bra det är alltså! :)




Hej hej










Tossdag



Nu var det längesen igen! Hinner ju inte med det längre...men men, vill man så :)

Igår efter jobbet vart det mkt stressigt. Tåget hem till Stenkullen för att träna, stressa hem, duscha, äta, packa väska och sen göra mig i ordning för att pka in till stan och möta upp Jonas och gå på spelning på Sticky. Va och kollade på hans kompis Per´s band. "The kill you till you dies" :) Riktigt bra!







Va la hemma runt tolv tiden och då blev det bums i säng. Upp och hoppa kl 6! Faktist rätt pigg och vart det hela dagen..me ndet slår la tillbaka imon antar jag.

Efter jobbet idag blev det träning som vanligt. Kört fast i Milon alltså, det e riktigt bra, men måste börja variera mig lite i träningen känner jag.
Efter träningen gick jag hem i slasket och lagade en god middag, blev även lunchlådor till Jonas o mig i mon.



 

I mon e det fredag ååhhh gud så skönt. Vi låg precis och planerade vårat fredagsmys. Blir som vanligt På Spåret o massa mys ;)



Nää, nu ska vi sova lilla familjen här. Jonas, Simba, Sally & jag som alla ligger och knör i sängen :)






Lugna gatan



Och då var det redan lördag! Helgerna går på tok för fort alltså..:(

Igår efter jobbet blev det två varv Milon för mig..sen en liten solning på det. Jonas kom sen och mötte upp mig och vi köpte lite mat. Han pizza & jag en grymt god sallad.
Kollade på På Spåret och lite Lets Dance..sen blev det sängen. Man e rätt trött efter en hel arbetsvecka...och Jonas visste inte vad han hette så trött var han. Jaa...så e det o jobba du..;) hehe.





Grymt god ceasar sallad.




Idag sov vi ut..el ja iaf till 9.30 ca. Åt en god frukost bestående av gröt och ägg..smaskigt!
Sen blev det lite slappt i soffan innan vi gjorde oss i ordning och åkte en sväng till Allum.
Blev först en bit mat på Sushin på torget...shiiit vad gott det var. Mätta blev vi kan man säga :)






MUMS!





Mätta och belåtna gick vi bort till Forex där jag växlade in mina euro jag fick av Oma i Julklapp.
Där sprang vi på Jimmie & Maria :) El dom kom åkandes ner för rulltrappan.
Jimmie skulle överraska Jonas för jag hade redan sätt dom, men det gick intye så bra då jag vevade med hela armen när jag såg at tdet var dom..haha.
Dom skulle iväg och handla på Willys och vi gick sen runt och titta lite. Jag köpte lite nya smycken, vi var och hälsade på goa Jessica och sen tog vi en liten fika. Hmm el ja....liten var den la inte iof ;)






Jonas glass





Min kladdkaka




Vi va hemmai gen vid 17-tiden och en timme senare tog vi tåget till Partille igen och hem till Tess för att kolla på Melodifestivalen och äta massa gooodis. Riktigt trevlig kväll.

Nu har vi precis kommit hem och Jonas ligger i soffan och skriver låttext och jag sitter här. Blir nog sängne rätt så snart. Måste ju vara pigg när jag ska sitta hos frissan imon och färga håret :)
Ska ju till Anna som klippte mig i torsdags, fast till salongen nu då. Ska bli så skönt och ÄNTLIGEN få ordning på det. Hoppas verkligen jag får den färg jag vill ha! :)



Efter det åker vi hem till Jonas så han får sina saker gjorda..och sen e det ju Måndag igen..:( Jag säger ju det...helgenra går alldeles för fort.


Hörs troligen imon igen :)



Puss på er.

 


Nytt liv? :)



Idag har jag varit hos goa Jessica och ätit grymt god mat, druckit vääärldens godaste smooothie och pratat massa skit (som vanligt). :)

Vi fick knåpat ihop ett litet matschema till mig (el ahh Jessica fick det). Så nu ska hon bara finslipa det lite och skriva rent, sen skicka det till mig :)
Är verkligen taggad för det här. Ska bli så skönt o få ordning på sin kost och veta vad man ska äta och när osv. Låter säkert helknäppt i vissa öron, men i mina klingar det bra iaf :)





Så gott!





Ännu godare ;)






Kom hem vid 22.15...har nu duschat o grejjat lite innan ja hoppa ner i sängen. Ska precis släcka här så jag orkar upp till en ny dag imon.
Efter jobbet imon ska jag ju hem till Anna och klippa mig, ååhh vad skönt det ska bli :)
Ska även träffa Jonas imon med. Underbart! <3



Go´natt!



Tiiisdag



Körde 2 varv på MILON idag efter jobbet. Riktigt jobbigt idag..svettades som en gnu, men gud va gött det är alltså. Blev lite extra mage & midja efteråt med :)



Nu ligger jag redan i sängen och tänkte att idag ska jag lägga mig i tid. Men så slår jag på TV:n och ser att det är "Sommar i Sverige" på 3an, sikka lirare det finns alltså :P.


I morgon efter jobbet ska jag hem till söta Jessica och käka ihop med henne. Kommer nog även bli lite planering runt mig och min mat med :)


Åååhhh nee ingen lust o skriva nåt mer idag. Nu stänger jag ner här.


Hej hej!


RSS 2.0