Fåttgjortmassaidag





Idag var det tungt att gå upp..men det gick vägen. 60 min på crossen och jag var som en ny människa!
Som vanligt en bra dag på jobbet med humöret på topp! Kan det vara solen kanske? ;)
Några kollegor hade varit på IKEA och ätit idag. Dom köpte självklart med sig massa billigt godis & annat gott.
Men som jag sa när dom slängde upp allt "tur att man har sån bra KARAKTÄR och inte äter något". Fick nog lite onda blickar där..hehe :)





Hade det varit lördag så ;)





Jag klarar mig rätt bra på jobbet ändå :)



Slutade tidigare idag då jag hade ett ärende inne i stan. Det gick hur fort som hest så jag fick massa tid över till annat. Fick äntligen ta del av den underbara solen utanför den "röda borgen" :). Planerna var att träna med Filippa vid 17, men hon kunde tyvärr inte. Så jag gick lite på stan. Fick med mig ett par söta trosor från Björn Borg hem för endast 15:-!! Japp. Jag säger bara Wrap! En himla bra app alltså.
Dom kostade från början 129:-, sen var det 50% på det och sen hade jag 50kr rabatt. Grymt fynd!
Jag tog vagnen till Ullevi, gick till Odins Spel och hämtade ut mitt paket från Fitnesspolaren. Lite protein var det här ja! Äntligen choklad-gröt igen! :) Med mitt paket under armen vandrade jag vidare hem. Bytte om och stack ner till gymmet här. Var ju som jag hade förväntat mig en jäääääkla massa folk. Men det gick riktigt bra ändå. bröst, triceps, mage fick sig en omgång. Sen äntligen fick jag köra mina efterlängtade intervaller på bandet. Och jaaa! Det gick hur bra som helst och jag svettades sjukt mycket just idag. Jag är nog lite konstig som tycker det är en utav dem underbaraste känslorna som finns. Endorfiner, ja tack! 








 












Puss!











Familjen annorlunda






Morgoncardion på crossen i morse gick som en dans. Kändes som jag hade en del energi att göra av med.
60 min bara sprang förbi.
Varit en bra dag på jobbet idag med, ingen så där jobbig måndagskänsla faktiskt.
Den kom lite på gymmet sen, inte känslan..men tröttheten.




Körde ett hårt rygg, biceps & mag pass med Filippa. Ändrat upplägget lite nu så kör väldigt tungt med få reps.
Helt slut i kroppen nu alltså. Vi hade planer på att köra intervaller på bandet efteråt. Men ALLA band och crossers var upptagna! :( Vi var inte jättesugna på att stå där o vänta så fick bli en rask promenix hem ist. Kall o frisk!
Får bli intervaller i mon ist. Japp!





Sitter nu o kollar på "Famljen annorlunda" på tv..HERREGUD säger jag bara. Hur pallar dom?! Tänker på mamma som hade fem dårar att ta hand om själv när vi va små. Det gick ju bra som tur är, vi blev ju rätt okej allihopa..hehe ;)








Vi fem för x antal år sen
(Ser ni vem jag är? ;) )








Vi fem för 3 år sen



Det är riktigt roligt att ha så många syskon måste jag säga. Inte så många år emellan oss och det gör ju även att vi kan umgås som vänner med. Ni betyder allt för mig ska ni veta! <3








Tvådagars



Söndagen är här och jag håller som vanligt på med mina sysslor. Precis klar med matlådorna och kl 19 är det dax för en omgång tvätt.



Idag sov jag lääänge. Kommer inte ihåg sist jag sov ut så mkt. Kl 12 masade jag mig ur sängen. KL 12!! :/ Käkade lite frulle och hamnade här i soffan ist. Slökollade lite på en film. Men sen tog jag tag i mig själv. Tog på mig. Promenerade upp till Lidl vid Olskroken, handlade två tunga kassar med mig hem. Slängde in dem här, gick och slängde massa återvinning. Sen vidare till Netto för att köpa de som inte fanns på Lidl, de fanns inte där heller. Så traskade tillbaka till Coop här nere och efter det hade jag fått köpt allt jag sökte :)







Helgen har varit hur bra som helst. Börjad ju med med AW i fredags med fina kollegor. Vi åt och drack gott på Restaurang Victoria i Vasastan. Några av oss traskade sedan vidare till Excet och festa lite till. Många roliga möten där inne. Men vid 3-tiden gav jag upp och åkte hem. En bra kväll! :)





    

  





Va uppe vid 10 i lördags för att åka in till stan o möta upp Angelica. Först en sväng på Hedens guld, sen in bland alla andra tokar i Nordstan. Jag köpte mig ett par byxor på Gina som jag inte orkade testa. Så plockade ett par som såg bra ut och ja vad bra dom satt när jag testade dom här hemma! Kanske ska fortsätta göra så, så man slipper knö o bli varm i dem äckliga provrummen :P.  Hem hit sen för o slänga ihop lite kläder till mig och vidare ut till Gråbo o hem till Angelica. Där var det dax för tjejkväll. Angelica o jag förberedde maten och sen droppade resten av tjejerna in. En mysig kväll även det! :)






  

Vad diggar ni mina röda byxor? ;)







Nu duschen och sen ner till tvättstugan var det ja!

Ha en fin söndag, och missa INTE Wallander på 4:an kl 21!! :)







Clarion Post Hotel



Försov mig i morse, så någon morgon cardio blev det icke! Så kan det gå ibland.
Träningen efter jobbet idag blev desto bättre. Ben & vader på Exclusive...KOMMER kännas imon kan jag säga, men gött e väl det :)



Tog en promenad hem och gick förbi invigningen av det nya Hotellet på Drottningtorget; Clarion Post Hotel. kom precis i lagom tid till fyrverkerier och grejjer. Riktigt cool ljus show alltså! Hade velat stanna och kolla vidare. Fibes Oh Fibes skulle ju uppträda, men fick snällt fortsätta o knata hemmåt. Tvättid som jag sket i i söndags var det dax för.
Så nu tvättas det för fullt, jag har hunnit duscha & slängt i mig lite käk med.





      











I morgon är det AW med jobbet & mina underbara kollegor som gäller. Så måste förbereda lite för det ikväll också. Blir först middag på Victoria, sen får vi se vart det bär av :)









Netto




60 min cross i morse. Piggna som vanligt till..men vart rätt trött på jobbet idag ändå. Det fixade jag sen genom att köra ett hårt pass med bröst, triceps, mage & så intervaller på det. Svetten dröp och jag va glá! :)



Gick förbi Netto på väg hem från jobbet och fick handlat massa bra! Måste börja gå dit oftare..är ju rena rånet att handla på Coop om man jämför! Undra bara när jag kommer kunna köpa mig den där mega platttv:n och jaccucin ;) Dessutom får man ju mer motion om man går till Netto!





Sitter helt utslagen i soffan nu. Ska la fixa mig för natta som vanligt. Packa träningsväskan med...för imon blir det ett besök på Sportlife Exclusive igen :)




Hallå! Följ mig på Twitter förresten: andreaswerin








Tjo!


Årets mest fattigaste dag





Ja i pengaväg ja..men för mig har det nog varit årets hitills mest träningsrikaste dag :)



Började med 60 min på crossen i morse. Gick till gymmet 15 min rask promenad, tränade rygg, biceps & mage en timme, intervaller 35 min. Sen 15 min rask promenad hem! Det ni! :) Så jääkla gött o få kunna träna igen. Ingen känning alls i halsen nu, helt underbart!



Idag testade Filippa & jag Sportlife Exlusive. Var ett bra gym tycker jag faktiskt, men rätt mkt folk eftersom all vi med sportlife kort får gå dit nu. Blev 15 min solning innan träning med, skönt o få lite färg i nyllet.
Får nog bli en till solning denna veckan faktiskt, blek som ett spöke här ja!













Nu ska jag fixa mig för natten här. Upp före tuppen imon ja.




God natt!







Baggen







Ställde kockan en aning fel igår morse, så fick skippa morgon cardion. Men men..va nog lika bra att få vila halsen ännu en dag. Inte tränat på 5 dagar och det känns kan jag säga. Ska bli underbart att få köra idag efter jobbet.
Då blir det rygg, biceps, mage & intervaller. Längtar!!



Efter jobbet igår var det raka vägen hem, fick städat lite ätit och sen var det bara slapp i soffan till Guldbaggegalan. Gillar inte Petra Mede alltså..även fast hon fick mig och skratta både en o två gånger..hmm aja.





Mede



I morse var jag iaf uppe och körde. 60 min på crossen fick det bli. Hej o hå vad bra det gick. Sjukt trött innan, men efter 5 min var jag pigg som en lärka! :)
Dessutom verkar mitt hemska skoskav äntligen släppt med, men kommer nog köra på crossen nu ett tag för att få lite variation med.


Roliga saker att se fram emot just nu:




Fredag: AW med jobbet.
Lördag: Tjejmiddag hos Angelica.
18/2: Heldag inklusive Frölundamatch med Jessica.
19/2: Fylla år!
21/2: Till Köpenhamn på Rammstein konsert
25/2: Fira mig! :)





Sen är jag rätt så säker på att det kommer dyka upp massa annat skoj där emellan.
Det gör mig absolut inget ;)
















Puss






Helgen



En helt grym helg har återigen paserat. Åkte raka vägen hem till syrran, Fredrik, Elliot & Emmie efter jobbet i fredags. Syrran va o träna så F, E, E & jag käkade god middag ihop och slappa sen i soffan. Syrran kom hem och vi kollade på lite tv och film. Jag gick o la mig vid 23-tiden..ont i halsen o trött som bara den.





Mys med Diesel




Sov som en stock hela natten igenom och vaknade av att Elliot kom in och skrek. God frulle var framdukat som vanligt hos min extra familj. Blev sen en fika i Lerum ihop med sis, Elliot, Emmie, Sebbe, Ida & mamma. Riktigt mysigt!









Fick sen skjuts hit av Sebbe. Dem åkte sen vidare till IKEA.
Jag började göra mig i ordning och åkte sen hem till Lollo. Drack lite vin och blev sen upphämtade av hennes bror som körde oss till Mimmi. En rolig förfest med härligt folk. Avslutade kvällen på ParkLane med mkt dans o röj! Blev en övernattning hos Lollo i går. Gott o inte vakna själv alltid. Fick brakfrulle även där. Dog sen i soffan till en mysig film. Efter en sund ramla Roman, Sulan, Anders, Lisa & Jama in. Blev konstig pizza och lite mer film. Härligt söndagshäng! 







     

    







NU har jag äntligen fått lagata mina matlådor och duschat. Sitter o kollar på Wallander "läckan".
Bra film hitills faktiskt.

Ha en fortsatt go söndag!








Hepåre!




Typiskt!







Jahopp...då har man fasiken gått o blivit sjuk..:( Taggatrå i halsen, tungt huvud och allmänt hängig.
Skippar Sh´bamen idag som jag egentligen skulle gått på. Åker ist direkt hem till syrran i Gråbo. El det blir ju hem till Fredrik & barnen då eftersom syrran e och tränar. Hade sååå gärna velat vara med. Det ska ju va i en större sal och mer folk sov. A ja..bättre o vila än o bli ännu mer sjuk känner jag.
Istället blir det då det berömda fredagsmyset!




I mon var tanken att jag skulle träna med, men ne..blir nog inte så heller. Sover nog ut, äter en god frulle o åker sen hem till mig. Ska ju på fest hos Mimmi senare på kvällen och tänkte även hinna med att åka till Lollo innan det. Flänga runt är mitt mellannamn tror jag..:P




Dagen på jobbet idag har varit riktigt seg alltså.
Vart nära på att gå hem ett antal gånger, men nää..klarade mig igenom den iaf.
Fick en himla gullig "present" av min jobbarkompis Henrik i morse. Vi har ju alltid fredagsfika här, men jag äter ju alltid min kesella. Så han gav mig en protein bar som han själv hade bakat ihop med sina vänner. Så himla snällt! Riktigt god var den med och kul att äta något annat än kesella på fredagsfikat ;)






      




Ha en riktigt go fredag!





Sjuk?!


Vaknade av ett mess från Jessica 5:15 i morse. Båda hade försovit sig lite. ;).
Ont i halsen och skoskav, men ut skulle jag. Hade ont i halsen redan igår, men det gick över. Men nu har det suttit i hela dagen.... :/.

In till stan efter jobbet och provade One Pieces med Helena. Ååhh vad jag vill ha en nu!!


Mötte upp Lollo, vi gick och handla Tacos. Lagade till det hemma hos henne.
Vilken fin lägenhet dom har köpt alltså! Passar dom perfa verkligen! :)
Massa tjöt, uppdateringar och mys. En bra kväll helt enkelt!


Nu ska jag släcka här och sova. Håll tummarna för bättre hals i mon!


Go natt!























Stark




Vila från både träning o blogg igår. Ägnade ist kvällen åt god mat i gott sällskap :)



Idag däremot..uppe och gick 5:30 med Jessica som vanligt. Jobba. Skulle tränat med Filippa. Men så blev inte fallet. Körde ist själv här nere. Bröst, triceps, mage & intervaller. Vilket pass det blev idag alltså!
Jag kände mig riktigt stark!

Har precis tryckt i mig en omellet mot min vilja. Inte alls hungrig faktiskt, men äta bör man ju tydligen...


I morgon blir det vila från träningen igen. Då är det date med Lollo som står på schemat. Ska hem till henne & hennes nya lya och bara umgås. Var ju som vanligt ett tag sen nu. Ska bli riktigt mysigt!







Jag idag




Sov gott hörrni!









Dagens gärning


En minst sagt halkig promenad med Jessica i morse fick inleda denna veckan.
Kände när jag vakna att detta kommer bli en bra dag! Men när jag sen kom till jobbet var det som en våg som svepte över mig med "måndagskänsla". Inte många som va pepp på jobbet idag. Men men, jag försökte hålla humöret uppe som vanligt och ännu bättre blev det sen när jag fick träna med Filippa. Ett tungt rygg, biceps o magpass lyckades vi köra igenom trots mkt folk och lite plats. Avslutade sen med intervaller på bandet och vi var mycket nöjda!! :)



Jag har idag gjort en väldigt god gärning , tycker jag iaf! :)
När jag gick av vagnen såg jag när en tjej tappade ut en bunt med 500kr sedlar ur sin ficka och jag påpekade detta för henne. Tror aldrig jag hört någon säga tack så många gånger på så kort stund! :) Hon var tacksam och jag var glad att jag troligen gjorde hennes kväll! :)

Godnatt gott folk!




Red red wine





Var ett mysigt kalas hos Angelica & hennes lilla familj i Gråbo igår.
Massa gott att äta dock och det var ju inte så bra..;)
Avslutade kvällen med massa vn, ost & kex hos min syster o hennes familj. Tog sen bussen hem med alla små bönner som skulle in till storstan o festa.





      





Idag har jag varit på Allum med min fina kollega Helen och vi har fixat våra naglar. Hon gjorde fransk manikyr och jag vågade mig på att göra knallröda! :) Var lite osäker innan, men nu bara ÄLSKAR jag dom! :) Tack Sis som fick mig in på det :)






  


Nu är jag i full gång med tvätten, ska snart börja göra matlådor och sen blir det bara slapp i soffan resten av kvällen.
Kollar på en intressant dokummentär på tv nu. Handlar om en kvinna som är beroende av Body Buildning.
Kul att se, men samtidigt skrämmande och höra hur hon tänker....:/


He på´re!







Inte en lugn stund


Uppe vid 8:30. Lite gröt, på med kläderna och ner på gymmet. Axlarna fick veta att dom levde idag kan jag säga. :/. Blev lite snabb mage på det och sen rask takt på bandet en sväng.



Upp o göra mig i ordning och nu sitter jag på bussen påväg till Gråbo och kalas. Det ryktas om smörgåstårta ;). Om man nu kan äta ngt över huvudtaget efter denna busstur. Han kör som en blådåre och jag mår fan illa...


Ha en fin & solig dag!

Puss

 

 

 


Freitag






En liten sväng på stan efter jobbet blev det.
Fick köpt en liten present till Angelicas lilla son Sebastian och en liten present till mig.
Har ju gått med i den grymma appen "Wrap" där man fpr presentkort. Så unnade mig två par nya träningsstrumpor som jag inte betala ett smack för. Det ni!
Åkte hem, drog på mig mina nya strumpor och gick ner och körde ben & mage. Gick sådär idag..men fick kört rätt hårt ändå. Gick förbi coop efter och handla lite. Har nu ätit god mat och kollat på The Voice. Näste vecka måste ni kolla då ska en vän va med o briljera :)






   






I mon blir det sista träningspasset för veckan. Axlar & mage kvarstår.
Ska nog klämma in lite intervaller efter det med. Sen bär det av till Gråbo för kalas :)




Kvällen är fortf oplanerad vilket är väldigt skönt. Kan göra precis det som faller mig in ;)








Go´kväll!















Dagens





Min nya kavaj från H&M. Ett riktigt kap. 150:- på rean!
Ibland kan bakfyllespontanshopping bli rät bra ;)








Puss!



Ryggmosartorsdag



Gick med raska steg bort till Sportlife vid Stigs Center efter jobbet och sov i solariet i 20 min. Herregud vad gött det var. Höll nästan på att somna i stolen på jobbet den sista timman.



Hem, äta lite keso med lågkalorisylt. Slappa i soffan en timma. Sen ner på gymmet. Idag var dom ÜBERALL. Allt var verkligen upptaget. Så gick först 10 min på bandet för att sen mosa rygg & biceps. Och som jag gjorde det. Jäklar vad tungt det var för ryggen idag. Men så kan det ju gå när man ökar vikterna..eller? :)
Magen fick sig som vanligt en omgång den med.




Kollat på Biggest Loser på 4an. Det är ett bra program alltså. Tycker dom e grymma som ställer upp på det. En som hade gått ner 16 kg på en vecka..heeelt galet!



Ska nog försöka lägga mig lite tidigare än igår. Så nu blir det fixa för natten som vanligt!
I mon är det fredag hörrö ni. Jag harsom vanligt planer...iaf på lördag-. Då blir det kalas hos Angelica för både henne & hennes fina son Sebastian. Söndag ska jag till Allum med min jobbarkompis Helen och fixa naglarna, ÄNTLIGEN!






        




Goder natter!


Slö

 



En slappe dag igår efter jobbet var mycket välbehövigt. Lite käk och sen bara slapp i soffan. :)

Började iof dagen med en promenix som vanligt. Fick ringa o väcka lilla Jessica som låg o sov så gott. Efter 5 min var hon nere och vi traskade på. Tog oss an några goa branta trappor..det gjorde susen kan jag säga :)





Kom i säng rätt sent igår, men trots det var jag uppe o studsa vid 5 igen. Ner på bandet och gå en timme. Allt går ju som sagt med lite Rammstein i öronen.









Tjipp!





 


Tlööött


En kylig och hal morgon promenix med Jessica blev det idag då ja.
Va trött som attans på jobbet och det blev mer kaffe än vanligt idag. Det hjälpte dock sådär...

Ett gött bröst, triceps o mag pass med Ms J blev det sen. Avslutade med intervaller på bandet. Svettig o jobbigt var det. Men är ju alltid sådär härligt precis efter :)

Nyduschad och nerbäddad i rena lakan! Vilken lyx alltså ;)

Guten Nacht!


Bjuder på en gammal bild idag...



Sh'bam!


Ja idag skippa jag vikterna på gymmet och tog mig ist till Stenkullen och Sh'bam releasen. Riktigt roligt var det faktiskt. Lätt, kul o svettigt var orden! :)
Allt blir ju självklart mycket roligare när min grymma syster står där framme och bara är bäst! Är så stolt över henne! <3.


Nu ligger jag äntligen i sängen och jag har fått gjort alla mina vanliga kvällsrutiner. Känns skönt!
I mon väntar både morgon promenix och träning med min fina Jessica! Vi har en del o ta igen. Känns som de där 75 min kommer gå fort i mon ;).


Puss o go'natt!



Grymme helg!



Blev ett litet blogguppehåll nu i helgen. Sorry för det! :( Men Haft fullt upp varje sekund skulle man kunna säga.

Börjad ju me en god middag hos mina älskade gudföräldrar i Stenkullen i torsdags. Det bjöds på mkt god mat med massa gott till efterrätt. Det slank även ner två glas vin ;)



  







Upp tidigt i fredags morse. Åt frulle, städade undan lite här hemma. Tog på mig och åkte in till stan o mötte upp sis. Vi tog vagnen till Hagabadet där vi skulle spendera förmiddagen.

Började med att träna axlar & mage. Simmade sen lite i poolen "ägget". Blev inkallade av två söta tjejer. Det var dax för lerinpackning. Vilken go känsla alltså! Såg ut som jag var tre och hade hoppat runt i leran när hon va klar med mig :P. En mäktig lunch på det. En liten tur på stan, 2 cider på O´learys och sen hem!




     






Vi gjorde oss i ordning här hemma. Tog sen vagnen till Taras där vi avnjöt en väldgt god middag. Blev lite drinkar till efterrätt och vi avslutade sedan kvällen på Excet! En mkt mkt lyckad dag/kväll & natt ;)




        












I går var vi uppe rätt tidigt trots den sena natten innan. Vi skulle ju till Varberg! Japp, 11:42 gick tåget mot Varberg och Fredrik & barnen. En sväng på stan i Varberg där jag fick köpt en ny kavaj :) Lite käk på det och sen ut till Fredriks föräldrars sommarställe. Syrran & jag la ossi varsin säng och däckade på 5 sek. Sov i två timmar. Välbehövligt kan jag säga!
Tacos, mys i soffan med godis & Gladiatorerna fick avsluta dagen :)




Idag sov sjusovarna Elliot & jag till 9:30. Käkade go frulle och tog sedan en promenad på en timme. Underbart att få komma ut i luften lite. Och att se fina kärradal. Vi var ju väldigt mycket där när vi var små, så mycket minnen finns därifrån :)






     


 









Va hemma här i Gbg vid 15 igen. Då fick jag ett ryck och städade lite här hemma. Gick sen ner till gymmet och gjorde av med lite kalorier på crossen. Svetten lacka! Avsluta med lite mage.
Nu har jag handlat, lagat matlådor och håller i skrivandets stund på att tvätta. Gud vad tvätt jag hade idag alltså! Men men, så blir det ibland!




I morgon efter jobbet ska jag ut till Stenkullen igen. Då är det dags för release av Sh`bam där syrran är instruktör. Jag, svägerskan Ulli & syrrans kompis Ida ska komma och gästspela lite :) Ska bli himla kul!
Blev mycket text i detta inlägg..tråkigt kanske. Men skriver man inte på två dagar så blir det så vet ni ;)




Hörs i mon igen! Ha en fin söndag alla!







Långledig!


Då var sista jobb-dagen denna veckan gjord! Fick hembryggt kaffe av fina Rebecka i morse. På min namnsdag och allt :) Japp, heter ju Hanna i andranamn och det måste med firas.


Nu sitter jag på tåget på väg till Stenkullen och mina gudföräldrar. Där blir det ju som sagt mat och mys med hela familjen :) Hann även med ett litet ärende på centralen innan tåget gick. Mycket konstigt folk i den butiken alltså! Sniffande hund, trögfattade människor och flås i nacken fick jag precis uppleva. Nice?! Nä!

I morgon är det äntligen dax för syster- dagen som innefattar träning, spa, lunch och massa annat kul ;).

Puss und ein kram till er!


Big boobs!




Yes!! I morse orkade jag mig upp ur slafen. Strax innan 6 klev jag på bandet nere på gymmet.
Gick en sjuk dokumentär på 4an om världens största bröst. Den timmen gick rätt fort kan jag säga! Tjejen som stodf bredvid på på bandet var tvungen att avreagera sig lite på mig efter haha. Härlig start på morran verkligen! :)





Skulle tränat med Filippa idag igen, men stackarn mådde inte bra. Så fick bli ett gött benpass själv här nere.
Men IDAG ALLTSÅ! Dom var överallt! Allt jag skulle åt var upptaget. Tappa sringet där ett tag. Men kom igång sen igen! Fokus på baksida idag och jaa vad gött det brände. Även magen fick bränna en del den med.






Fick hunnit städat, diskat o grejjat lite här hemma innan med. Äntligen fick jag tummen ur och tvättade mina sminkborstar. Kommer bli en fröjd att sminka sig imon! :)





Jag förstår inte vart tiden tar vägen?! Det blir alltid så sent nu för tiden på kvällarna, men men.
Har man en del o fixa med så..:)



Imon är det fredag, fast egentligen e det ju torsdag. Men är ju lediga på fredag! :)
Efter jobbet imon ska vi alla hem till våra underbara gudföräldrar Christa & Henry. Där bjuds det på middag och mkt trevligt sällskap! En bra start på den lite längre ledigheten, oh ja!




Hittade denna helt underbar bilden på min brors blogg innan idag.
Min fina brorsdotter Molly i klänningen hon fick av mig i julklapp gör en Andréa poose ;)
Älskade tjejen! <3





Puss!








Saker att se fram emot! :)



Ett härligt bröst, triceps & magpass blev avverkat tsm med Filippa idag. Avslutade det med intervaller på bandet. Härligt härligt!


Mycket bra film på tv nu alltså...! Nu går Juno på 4an..riktigt bra. Så skön tjej!




Förresten...skrev ju igår att jag längtar tills på fredag! Japp, för då ska jag & min älskade syster ha en heldag!
Börjar med lite träning på Hagabadet, sen bubbla lite & avslutar med en behnadling. Lite lunch på det, en tripp på stan och sen får vi se vad som väntar. Jag vet...;)




Åhhh förresten! En annan sak jag inte kunnat skriva här! 21 feb ska vi på RAMMSTEIN i Köpenhamn! Syrran, Fredrik, Sebbe, Ida & jag! Ska bli så hilma kul! Såg ju dom i Malmö för två år sen och jag kan utab tvekan säga att det var den bästa konserten jag varit på! :)
Sen avslutar vi den månaden med att jag ska ha födelsedags/inflyttningsfest här hemma! Kan inte bli  bättre!







Dax för sängen snart. Så jag orkar upp imon ja!!

Tjipp!


Nyårslöften





Gårdagen va så slapp den bara kunde bli. En sväng hem till mamma, sen hem till syrran & mysa o äta gott. Fick skjuts hem och lagade matlådor för veckan. Hade svårt o somna sen eftersom vi sov till 12 igår. Välbehövligt!!



Va inte så jäättepigg i morse och skippade morgon cardion. Sov ist. HELT sjukt trött!
Dagen på jobbet gick bra iaf..rätt fort som tur är. Efter jobbet blev det lite shopping på Coop, hem o slappa lite i soffan och sen ner på gymmet. Rygg & bicps idag. Men herregud vad folk det var alltså. Ändå väntade jag till kl19 med att gå ner för det brukar va lite mindre då. Men men..dom där "nyårslöfterna" kommer nog trilla bort allt eftersom..;) Själv har jag ett nyårslöfte och det är att fortsätta träna och äta rätt. Mår som bäst då!



Kollar på "sommaren med Göran" på 4an nu..haha den e riktigt rolig alltså!
Fast nu blir det fix för natten, sen sänga!



Åhh vad jag längtar tills på fredag! Berättar imon.... hej hej!









2012


En riktigt bra och mysig nyårsafton igår!

Tack tjejer! :)



RSS 2.0