Galen lördag!!




Ja vad ska man säga...det blev en hel galen lördag här i Malmö.

Vid 17 tiden ramlade Tess,Lollo,Thomas,Osten & Alex in här och då satte det igång. Blev vin och lekar på balkongen. Våghals..såå sjukt spel, men gud vad roligt. Hahaha det måste ni testa o spela!
Lollo fick vara en liten pingvin, jag demonstrerade hur det ser ut när killar har det gött, Tess var en döende gris, Alex hade glömt sin morfar i taxin..haha ja ni hör juh.

Efter en grymt bra förfest blev det sen en taxi till "båten" där var vi en timma cirka innan vi drog vidare till Etage och dansade loss till kl 4.30 på morgonen. Blev den traditionellla fyllematen på MAX och se nen taxi hem. Solen höll på att gå upp när vi kom hem hit. Underbart! Sov till 9 ca..haha sjukt. Blev sen efter lååång väntan pizza i solen. Sen däcka alla rätt gött här i soffan innan dom gav sig hemmåt vid 16-tiden.






   

   

   

   











................................................




  









Har vart rääätt trött idag om man säger så. Blev iaf 45min på crossen efter jobbet. Sen har jag i princip suttit här sen dess. Tänkte laga lite lunch till imon snart o packa träningsväskan så man har det gjort iaf.


Fick ett mess av syrran innan idag att det är grillning o tunnbad hemma hos dom på lördag! :) Bara att ladda om batterierna för ännu en kalashelg. Fast hemma i GBG nu då :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0