Måndag


Måndag igen och ännu en bra helg har passerat förbi :)


Började med en riktigt rolig kväll i fredags tillsammans med Helena. Lite vin och groggar hemma hos mig innan vi åkte ner till Port Du Soleil vid hamnen. Himla grymt ställe måste jag säga. Förutom den dåliga House musiken och de blinkande lamporna då..;).



Vid 1.30 tiden kände jag att det var nog för min del och irrade runt utanför o leta efter en taxi..hittade tillslut en som jag hoppa in i. Tror att han lura skjortan av mig..fick betala 200:- hem till mig och det är bara över bron..hmm aja. Hem kom jag iaf.



Mådde inte helt hundra i lördags och pga av allt som irrar runt mig just nu var jag inte långt ifrån att stanna hemma. Men efter jag blandat mig en grogg hemma så var jag på g igen. Åkte upp till Lollo o drack lite vin med henne & Jonathan innan vi åkte vidare till Manana i Majorna. Där var det dax för 25-års fest för Magnus & Lollo Erba. Var helt galet varmt inne på restaurangen och man blev rätt dåsig.
Men gott som alltid var det iaf.
Vid 23:30 drog vi vidare till Park Lane där vi stannade resten av natten. Va hemma vid 5-tiden så det blev en riktigt rolig & lyckad kväll, och jag e glad att jag valde att följa med iaf. ;)






Skål! :)




Igår pallrade jag mig hem till syrran med familj för lite mys. Blev grill och glass till efterrätt. Det behövdes en dag som den kan jag säga. Fick skjuts av brorsan till Stenkullen så jag tog tåget där ifrån istället för bussen.
Som vanligt var ju tåget försenat, men men bara att gilla läget och sitta o vänta. Va hemma vid 22-tiden. Slog på tv:n och såg att de visade Metallica live från Ullevi. Så himla bra! Önskade man hade varit där. Nästa gång de kommer hit kommer jag nog köpa biljetter :)



Idag tog jag mig i kragen och pallrade bort till gymmet. Trots att jag va trött som bara den idag..somna nästan på jobbet. Men när jag kom hem hit slängde jag i mig lite keso, dammsög lägenheten, slängde på en tvätt, bytte om och drog till gymmet. Där körde jag 10 min på bandet, 40 min intervall på crossen och sen lite mage.
Så gott! :) Nu har jag precis ätit lite, duachat och kollar nu på Lotta på Liseberg på tv. Det är lite sommarkänsla över det faktiskt :)


Lite knapert med bilder denna helg faktiskt...Lollo tog dom flesta med sin kamera. Får be henne skicka dom till mig. :)




Denna vecka blir det skärpning på träning, så imon kör vi igen! Antingen combat el pump...hmm inte bestämmt mig än. Men något blir det iaf.


Ha dä!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0