Hemma <3





Ja men då var man officiellt en Stenkullenbo igen! :) Känns hur bra som helst! Men måste ärligt säga at tdet kändes lite konstigt att åka från Malmö en "sista gång" igår och säga hejdå till lägenheten. Trivdes juh faktist väldigt bra i den. Himla fin lya man har bott i 6 mån :)



I allafall så kom Thomas & Osten ner vid 11 tiden igår förmiddags.
Vi lastade in alla mina saker i Osten firmabil på mindre än en timme. Så vid 11.50 var vi klara för färden hemmåt. Blev ett stop i Halmstad på MAX vid 1-tiden..hungrig som fan var jag. Skulle ätit en sallad...då fick jag två onda blickar av killarna. Så jag fick snällt ta en hamburgare iaf. Gott var det!
Vi fortsatte färden hemmåt med massa sommarmusik i bilen. Stannade även i Varberg för att tanka o sträcka på benen. Sen blev det rätt mycket "gul bil" leken resten av vägen hem. Har ont som fan i mitt högra ben idag kan jag säga. Tack Osten. Fast jag vann iof ändå ;)








   

Mina flyttnissar Thomas & Osten. Tack för all hjälp! Ni e grymma :)








Va hemma vid 15-tiden..då lassade vi in allting i vardagsrummet här hos mamma och sen sprang jag upp och ner för trapporna som en tok här hemma. Nu är allting på sin plats..el ah nästan iaf. Har en del att grejja med..men det kna jag göra i veckan efter som jag e ledig mån-onsd. För på torsdag & fredag ska jag gå bredvid på Sävegården och på tisdag ska jag på en arbetsintervju i Mölndal. :)


Igår kväll va en helt underbar kväll. Hade myskväll hos Lollo med henne, Tess & Alice. Sen kom även Kristoffer & Jonathan dit. O så lilla fulla Mimmi såklart, hehe :)
Det blev första Tacos och massa massa tjejsnack. Hade rätt mkt att uppdatera för varandra. Sen blev det godis och ännu mer snack framför Melodifestivalen som TYSKLAND vann! Riktigt bra låt faktist, lite stolt att man e halvtysk nu faktiskt ;) Jag sov över där i min underbart snygga Roger Pontare tröja, som alltid :)







Mys med bästa tjejerna









Nu sitter jag här hemma hos mamma..el ahh hemma hos oss kan jag ju säga nu och dricker kaffe. Snart kommer Tess till Stenkullen o då ska vi hitta på något. Tänkte ligga ute o sola, men nu börjar all sol försvinna igen..:(
A ja..det e hyffsat varmt iaf. Man får va glad för det lilla :)







Senare ikväll bär det av till Kungälv. Ska bli så mysigt. Äntligen ;)






Kommentarer
Postat av: Nyfiken...

Snopet, missade helt din sista dag på jobbet!

Hade velat ta adjö "in person", nu får det bli på bloggen istället.

Jäkligt tråkigt att du lämnar Malmö, du är en sån friskt fläkt som vår arbetsplats behöver.

Hoppas du hittar ett lika bra jobb igen, även om det såklart blir svårt...

En lika bra lägenhet är såklart omöjligt eftersom läget kommer att vara ca 25 mil från Malmö...



Ha det bra, ta hand om dig!



/Nyfiken i en strut...

2010-06-02 @ 09:31:21
Postat av: Andréa

Ah det gick lite fort där de sista dagarna, men jag kommer komma ner i sommar o hälsa på. Så då får du säga hej då igen på riktigt, hehe.



Tack va snällt sagt av dig!:) Ja det var lite jobbigt i fredags när jag sa hejdå till alla faktist.



Hahaha..ja det kommer ju att vara det, men tror nog jag hittar nåt bra. För tillfället får det bli hemma hos mamma, Här e det ju alltid bra :)



Ha de super så hörs vi la säkert här på bloggen :)

2010-06-02 @ 19:02:01
URL: http://andreaswerin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0