Soliga Lördag




Jobbade till 14.00 i frtedags och sen begav jag mig äntligen till Vårdcentralen. Tog fel på tiden en timme..så fick dra runt i lerum..seegt. Tur att Sebbe & co kunde underhålla mig lite iaf.



Väl där så sa läkarn att det inte var något fel på mig..förutom att jag hade en tendens till magkattar och hade sura uppstötningar. Så jag fick traska till apoteket och köpa mig lite piller. Har ätit dom i två dagar nu..och hör o häpna! Denna natten som var, var den första natten som jag inte hostade på. Har inte sovit så gott o hårt på huuuur länge som helst. Helt underbart. Hoppas verkligen det är borta nu. Hostat lite idag men inte alls som innan :)


I fredags flyttade Jonas & jag in till Sebbe & Ida i Floda. Dom är i Småland tills på onsdag så jag ska vara där och passa deras underbart söta Katt KATLA! :)


Igår var Jonas och jag ute vid havet och sola o bada. Vi hamnade på Instön efter många om o men..va på tok för mkt folk ute på Marstrand, så vi vände och åkte tillbaka en bit.
Låg på klipporna och sola och bara hadet det gött.
Fast en viss Jonas brännde sig rätt regält.
Riktigt synd om honom, även fast jag sa åt honom innan att smörja in sig..;) Hehe!






   

   

En helt underbar dag!












Efter havet åkte vi först till ett Sushi ställe i Kungälv och åt. Guuud vad gott det var alltså. Sushi blir bara godare & godare! Efter maten åktevi till Maxi och handlade lite. Blev tacos till kvällen o lite annat gott. När vi väl kom hem sen däckade J och jag tog mig en dusch och lagade maten. Sen blev det bara mys i soffan ;)
Nu har han åkt för att repa och jag ska träffa mina underbar tjejer ikväll för att se på vm-finalen ikväll.



Är hemma en sväng hos mor nu och sen blir det somm sagt en sväng upp till Tess!

 

 

Ha en go söndag allesammans!!

 

 

Pöss

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0