Underbara helg!



Efter jobbet i fredgas blev det en snabb sväng hem, sen systemet innan vi tog tåget hem till mamma i stenkullen. Där blev det go grillning med mamma, Acke, Ulli, Molly, Sebbe & Ida. Riktigt god middag med underbart sällskap.
Blev en tidig kväll, så Jonas & jag åkte hem redan vid 22.30.





Solveig



Och hennes syskon




I lördags åkte Jonas till Kungälv och fixade o donade i sin lägenhet. Själv åkte jag hem till syrran & Fredrik och la mig i solen med ett glas rosé.
Vid 17 var det dax för att åka iväg på Valborgsfirande. Där bjöds det på skönsjungande sång och brasa.
När firandet där borta var slut dök även Jonas upp. Då åkte vi hem till syrran igen och satte igång med middagen. Vi grillade två hela kycklingar och gjorde en god pastasallad till det. Till efterrätt hade syrran gjort en god vanilj/kokosglass med färsk annanas. Riktigt riktigt gott!

Varning för lite läskiga bilder!!




Innan



Efter


Smarriga efterrätten



Vi sov över hos syrran & Fredrik och vaknade som vanligt av att Elliot gapade efter mamma inne på sitt rum. Innan det sjöng han lille katt för sig själv. Underbara unge!
Gick upp och åt en grymme frukost, packade sen ihop oss och åkte till Jonas längenhet i Kungälv och städade o grejjade lite där. Sen hit hem igen, slängde in lite saker och vidare in till stan. Där mötte vi upp Syrran, Fredrik & Elliot och gick bort till KUngsparken och åt lite lunch på en filt i gräset. Gick sedan vidare mot avenyn och tog en glass i solen och kollade på demonstranterna. Strossade sedan lite i affärer innan det var dax att dra. Skulle ju lämna tillbaka bilen till Jonas mamma i Ytterby. Så tog sedan bussen därifrån och hem hit. Har nu lagat mat, Jonas har packat upp en del av sina saker. Vi gick en sväng till coop och handlade lite och nu sitter vi i soffan o kollar på Humorgalan. Gud vad hemskt det är att se hur barnen i andra länder har det..:( USCH!






Pappa & son i parken



Fina syster




Och så vi :)


Måste packa min träningsväska och fixa matlådorna nu. I morgon blir det MRL med Natta i Frölunda! :)



Hej hej hörs i mon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0